icon

Manželova zrada: Ako mu odpustiť neveru?

deniska009
4. okt 2026

Ahojte potrebujem to zo seba dostať ….Začnem asi s tým že s manželom sme posledných pár mesiacov nemali často sex a dozvedela som sa že bol s kolegyňou po praci na večeru že sa to trochu zvrtlo, tvrdí mi že sex nebol pretože ona nechcela nakoľko je ženatý ale že to nevydržal a spravil jej orálny sex😢Som z toho zhrozená stale nato myslím a neviem ako mu to odpustiť poraďte prosim…

deniska009
autor
•
4. okt 2026
@anonym_7516a0

@deniska009 čiže si ho konfrontovala. Je ti dúfam jasné, že toto nebolo prvý x čo ťa podviedol? Ty si si to ale len teraz všimla.
A nie neprestane s tým. Dajú si chvíľočku pauzu a potom ju bude prasit ďalej. Prepáč za takú nálož, ale veľmi si naivná.
Podľa tvojich komentov ale vidím že to vlastne považuješ aj za tvoju chybu, čo je úplne že zle. V podstate si mu už odpustila. A preto teraz začne pre teba jedno veľké peklo plne neistoty a úzkosti.
Nezávidím ti to. Kamkoľvek pojde, ho budeš podozrievať a trpieť. Nasilu budeš mať s ním sex, len aby nešiel k inej.

Ja som takéhoto debila opustila rozviedla sa. S dvomi ja deťmi som odišla počas rodičovskej. Stačila mi jedna nevera.

Zeny prečo zo seba necháte handry robiť.

@anonym_7516a0 On ju neprášil!! A ani sa mi s tým nepriznal ja som našla spravy kde si o tom písali takze zatĺkať nemohol a musel sa priznat ako to bolo …

anonym_332d3b
•
4. okt 2026
@deniska009

@anonym_7516a0 On ju neprášil!! A ani sa mi s tým nepriznal ja som našla spravy kde si o tom písali takze zatĺkať nemohol a musel sa priznat ako to bolo …

@deniska009 Je menej podľa teba, keď ju lízal a potom s tou zasranou papuľou večer tvoju dcéru pobozkal na dobrú noc? Si vážne hus. Jasné, že ti to nebude opisovať, ako ťa podjebáva a sexuje s každou,ktorú namotá a ktorá mu roztiahne.

anonym_cbb360
•
4. okt 2026

Tá kolegyňa je veľmi zásadová pani, penetráciu odmietne, ale orál si dopraje a jemu tiež. Nie, nie je to tvoja chyba. Ak mu chýbal sex a intimita, mal za tebou prísť a porozprávať sa s tebou. A nie vypisovať kolegyni o jej kráse a potom k nej ísť za účelom sexu. A teda tiež zdieľam názor, že je ňou tvoj muž očarený a po orále na ňu dostal ešte väčšiu chuť a bude ho mátať. Osobne si myslím, že na ňu bude neustále myslieť a vyhľadávať kontakt s ňou. Ja by som to mužovi neodpustila a už nikdy by som ho nepobozkala o strate dôvery ani nehovorím. Spýtaj sa jeho, či by ti odpustil a pobozkal ťa, keby si vyfajčila svojho kolegu.

deniska009
autor
•
4. okt 2026
@ivik4

To je co za pizdovinu ze ona sa nechala len vylizovat a sex nebol? To si mu zozrala ? Mi nevrav ze ano ! Kazdopadne nech je co chce, je to nechutne 🤢. Nedotkla by som sa ho
Vies sa postarat ale o seba a dieta ?

@ivik4 Je to tak citala som spravy ktoré si písali …Pisala mu že aj keď chcela ma zábrany lebo je ženatý ale Ano vylízať sa nechala strašne to boli 😔

anonym_cbb360
•
4. okt 2026
@deniska009

@ivik4 Je to tak citala som spravy ktoré si písali …Pisala mu že aj keď chcela ma zábrany lebo je ženatý ale Ano vylízať sa nechala strašne to boli 😔

@deniska009 Inak, teraz by si mala byť vo fáze totálneho zhnusenia a nie premýšľať nad svojou vinou a odpustením. Nevadí ti, že tou papuľou potom bozkáva tvoju dcéru na dobrú noc?

anonym_c91f83
•
4. okt 2026

@deniska009 toto ze ti narozprával? Isto ze sex bol, nebuď naivná. Poslala by som ho na testy, nech si to debil vyzere, ked mu budu strkať spilky do pipika. A ty chod na poriadne drahe nakupy, ktore nech ti zacvaka.

anonym_298520
•
4. okt 2026
@deniska009

@deniska009 fuj grciam, to akože reálne s ním ešte dokážeš dačo mať?????? By som si vždy predstavila tu scénku ako ju ...., ty len dobre spravíš ak dostaneš rozum a podáš žiadosť o rozvod, o roky sa mi poďakuješ

biba_18
•
4. okt 2026

ja som si doteraz myslela že oral je tiež sex. a teraz sa dozvedám že nie 😏

patrike
•
4. okt 2026
@anonym_c91f83

@deniska009 toto ze ti narozprával? Isto ze sex bol, nebuď naivná. Poslala by som ho na testy, nech si to debil vyzere, ked mu budu strkať spilky do pipika. A ty chod na poriadne drahe nakupy, ktore nech ti zacvaka.

@anonym_c91f83 Zaujimavy nazor, cize on si ma kupit odpustky ? To je myslenie zlatokopky.

patrike
•
4. okt 2026
@deniska009

@deniska009 Blahoslaveni chudobni duchom. Je uplne jedno, ci jej zasunul penis do vaginy alebo jazyk medzi pysky ohanbia. Oboje je sex a nevera.

deniska009
autor
•
4. okt 2026
@anonym_332d3b

@deniska009 Je menej podľa teba, keď ju lízal a potom s tou zasranou papuľou večer tvoju dcéru pobozkal na dobrú noc? Si vážne hus. Jasné, že ti to nebude opisovať, ako ťa podjebáva a sexuje s každou,ktorú namotá a ktorá mu roztiahne.

@anonym_332d3b Možno som hus ale nechcem rozbiť rodinu kvôli jednému pošmyknutiu z manželovej strany a samozrejme že som to nenechala len tak vyhodila som ho a byva momentalne u rodičov …

anonym_332d3b
•
4. okt 2026
@patrike

@anonym_c91f83 Zaujimavy nazor, cize on si ma kupit odpustky ? To je myslenie zlatokopky.

@patrike Reálne veľa žien je v situácii, že sklamali sa, niekam by ho nakopali, najradšej by sa rozviedli ,ale nemajú kam a za čo ísť s deťmi . Druhá vec, áno, sú zlatokopky, ktoré nebudú žiť skromne, lebo radšej byť smutná v luxusnom BMW, ako šťastná v hrdzavej felicii. Má reči ,akoby seno žrala. Má kurevníka ? Má. Je to len o tom, či mu to bude tolerovať včera, dnes aj zajtra. Ak má na to žalúdok, ok, nie je prvá, ani posledná. Ale nech tu netrepe kydy o odpúšťaní a dobrom ockovi, lebo mi je za takýchto slepíc na grcanie.

anonym_332d3b
•
4. okt 2026
@deniska009

@anonym_332d3b Možno som hus ale nechcem rozbiť rodinu kvôli jednému pošmyknutiu z manželovej strany a samozrejme že som to nenechala len tak vyhodila som ho a byva momentalne u rodičov …

@deniska009 Ozvi sa za 5 rokov, ako si spokojná s kajúcnikom, dobre? Hovorím ti to ako žena, ktorá dobre vie, ako chutí byť podvedená. Mali sme spolu dieťa a vydržala som to niečo cez 2 roky. 2 roky bez jedinej naivnej predstavy ako máš ty. Vedela som, prečo som s ním, nemala som na výber a odrátavala som dni. Naše rozhovory boli všetko len nie láskyplné, neodpustila som mu a samozrejme, že jeho sľuby boli len prdy vo vetre.

anonym_9f5744
•
4. okt 2026

Kopni do riti to sproste prasa, kade chodi, tade lize♦️ a este povie, ze to nebol sex... 👹

rozculena
•
4. okt 2026
@deniska009

@deniska009 už keď klameš,aspoň si to pamätaj
Dnes o 15:34
...a keby spolu nemáme dcérku už davno ho vyhodim z domu

Dnes o 17:01
...samozrejme že som to nenechala len tak vyhodila som ho a byva momentalne u rodičov

biba_18
•
4. okt 2026

nerozumiem tejto téme akože fakt nie. podľa teba to nebol sex a ak by si aj pripustila že hej (ale zatiaľ to nepripúšťaš), tak to bolo jednorázové…
proslém vyriešený - žiaden sex, žiadn nevera, nie je čo odpúšťať. bodka 🤷‍♀️

anonym_332d3b
•
4. okt 2026
@rozculena

...samozrejme že som to nenechala len tak vyhodila som ho a byva momentalne u rodičov

@rozculena Super postreh. Ja som aj dúfala, že až takto vytretá byť nemôže a je len troll na rozprúdenie vášní.

pralinka25
•
4. okt 2026

Neverím tejto téme ani mäkké f.

deniska009
autor
•
4. okt 2026
@biba_18

nerozumiem tejto téme akože fakt nie. podľa teba to nebol sex a ak by si aj pripustila že hej (ale zatiaľ to nepripúšťaš), tak to bolo jednorázové…
proslém vyriešený - žiaden sex, žiadn nevera, nie je čo odpúšťať. bodka 🤷‍♀️

@biba_18 Ja som tu neprišla nič riesis skor sa z toho vyrozprávať ale samozrejme namiesto empatie a ľudskosti len same urážky ale veď čo som čakala

deniska009
autor
•
4. okt 2026
@rozculena

@rozculena vyhodila som ho dočasne predsa …Myslela som že je to pochopiteľné

bielasovicka
•
4. okt 2026
@pralinka25

Neverím tejto téme ani mäkké f.

@pralinka25 ani ja

anonym_332d3b
•
4. okt 2026
@deniska009

@rozculena vyhodila som ho dočasne predsa …Myslela som že je to pochopiteľné

@deniska009 Byť tebou, tak je lepšie ,ak si teraz všetci muslia, že klameš a vymýšĺaš si. V opačnom prípade si sprostá ako tágo a to tiež nie je na chválu.

anonym_160ea9
•
4. okt 2026

Hypoteka sa poriesit da.
Dietatu ostane rodicmi aj nadalej.

sissy27
•
4. okt 2026
@deniska009

@unicornlady Ja som mu našla v mobile spravy ako jej vypisuje že je krasna že na ňu stale mysli a nech idu aspoň na kavu …Teraz ale sľúbil že sa to nebude opakovať že si aj nastaví smeny v praci tak aby ju nevidel…A ako otec je úžasný

@deniska009 prezradim ti novinku - keby bol taky uzasny otec, ako si nahovaras, tak miesto vypisovania kolegyni a lizania jej susky si spravi program s dietatom a nebude ublizovat matke svojho dietata. Ohrozil tym vase manzelstvo a rodinu - a toto uzasni rodicia skratka nerobia. Prenho nie je dieta a rodina prioritou.

anonym_7516a0
•
4. okt 2026
@deniska009

@deniska009 veď práve!!! Že sa ti s tým nepriznal prvý ale ty si na to prišla. Čiže keby si neprišla na to prasi ju ďalej!
Bože.
Načo si sem vlastne napísala keď je jasné ako sa rozhodneš?

kvietok1233
•
4. okt 2026

@deniska009 ako sorry ale keď jej lizal mačku tak jej nevadilo že je ženatý? Ženatým dáva len lízať ale nie zasunúť?? Ako sorry tomu neverím podľa mňa ju pretiahol. To či ti stojí za odpustenie a o čo všetko prídeš keď sa s ním rozides vieš len ty.... Za ďalšie neviem si predstaviť ako by ma bozkával keď viem že na ústach mal inú pindu ... Fuj

anonym_e6a1bd
•
4. okt 2026

Takze on ju vylizal ale teda nezasunul,lebo ona nechcela ale vylizat uz nemala ziadny moralny problem??A ona ho zase vyfajcila,tak??
A na co sa k tomu vobec priznaval,ako k tomu vobec doslo takemu to priznaniu,väcsinou sa snazia zatlkat.Ze by vycitky svedomia alebo vyhrazky od kolegyne,ze ti to povie???

lindusss2016
•
4. okt 2026

@deniska009 nie ze by v tom bol nejaky rozdiel, ci aj zasunul, alebo ju "len" vylizal 🙈 zjavne pan manzel si mysli, ze ta tym obmakci, ale je to nevera ako nevera. Nezlahcuj to, ze nedoslo k pohlavnemu styku, co podla mna samozrejme dosli, by som chcela vidiet, ako sa udrzali, ak uz bol oral. A z nej to tiez ziadnu svaticu nerobi, ze zenatemu neda zatrtkat, ale vylizat sa necha 🙈 No hnus, velebnosti. Uz by sa pakoval. Tak ste to proste posrali, ty si mu to odmietala a riesil si to mimo manzelstva

deniska009
autor
•
4. okt 2026
@anonym_332d3b

@deniska009 Byť tebou, tak je lepšie ,ak si teraz všetci muslia, že klameš a vymýšĺaš si. V opačnom prípade si sprostá ako tágo a to tiež nie je na chválu.

@anonym_332d3b Je mi totálne jedno kto si čo mysli neprajem nikomu toto zažiť ..Len som to chcela dostať zo seba von ani neviem čo ma to napadlo neviem si fakt predstavit sa s tým niekomu zdôveriť strašná hanba

deniska009
autor
•
4. okt 2026
@anonym_e6a1bd

Takze on ju vylizal ale teda nezasunul,lebo ona nechcela ale vylizat uz nemala ziadny moralny problem??A ona ho zase vyfajcila,tak??
A na co sa k tomu vobec priznaval,ako k tomu vobec doslo takemu to priznaniu,väcsinou sa snazia zatlkat.Ze by vycitky svedomia alebo vyhrazky od kolegyne,ze ti to povie???

@anonym_e6a1bd Ja som citala ich spravy tam to bolo uplne jasne že ju vzadu v aute vylízal ale viac nechcela lebo je ženatý …Nemal ako zatĺkať