icon

Máte doma toho najlepšieho partnera?

Dnes o 05:59

Povedzme si pravdu. 90 % z vás má partnera len na "zasýtenie"... Len na to, aby bolo brucho plné (berte to obrazne).
V podstate preto, aby ste sa necítili sami, aby ste mali kde bývať a s kým ťahať domácnosť.
Obrazne povedané, niektorá má doma cestoviny s čili omáčkou, niektoré rezeň s majonézovým šalátom, ktorý všetko zamaže od majonézy. Niektorá má pečený bôčik, z ktorého rastie brucho, iné zasa knedlo vepro zelo, kde každú chvíľu cítite niečo iné. Ale zažili ste niekedy partnera, ktorý bol ako niečo úplne ale úplne iné? Partnera, ktorý bol ako dezert ,a nie hocaký ale dezert z michelinskej reštaurácie?.. Nemyslím malý a drahý..
Myslím chutný a výnimočný svojou chuťou, vlastnostani a zanechaným dojmom..
Zažili ste niekoho, kto by bol pre vás lahodnou časťou života? Alebo popri "jedlách", ktoré vás len momentálne dočasne zasýtia a udržia nažive, stále čakáte na toho pravého.. na ten najchutnejší a najlepší dezert?

Strana
z3
dadis
Dnes o 06:05

🫣 niekomu uz dobre...

maca1984
Dnes o 06:08

Že si ty hladná 😆 ?

anonym_4b8ce2
Dnes o 06:09

@anonym_autor wtf. To, ze ty si nespokojna s partnerom, tak to neznamena, ze je aj 90% ludi. A viac sa k tomu netreba ani vyjadrovat.

anonym_b50805
Dnes o 06:09

Treba si dat rannu davku liekov. Zase si zabudla...

autor
Dnes o 06:10

ako vidím, prve čakateľky na dezert sa objavili.

galganka
Dnes o 06:13

to, že ty si si vybrala predpripravený polotovar, keď už používame tieto čudné jedlové prirovnania, neznamená, že to tak má tebou tvrdených 90 percent ostatných konzumentiek.
Ja napr. mám doma transformačný tanier, raz je to fajnová pavlovka, raz viedenský rezeň od šéfkuchára, potom jemne iritujúca rajčinová polievka a k večeru kľudne aj parená buchta (tie inak robí sám, domáce a najlepšie na svete).

anonym_18f1f1

Naozaj nemusíš držať tu diétu. Normálne chod do chladničky a niečo si zober 🥲

lindous

Ale ja nechcem zjesť svojho muža, ja ho mám rada 🙃😂 srandy bokom, analógia od veci, nie každý má rád sladké a dezerty… neviem aké je jedlo, ale svojho manžela by som nevymenila za nič a za nikoho na svete, pre mňa je najlepší

mk1111111111

Stacil sa spytat jednoducho. Take omacky a teraz doslovne, to je naco dobre? Mam vztah, osobu prirovnat k jedlu?

anonym_b50805
Dnes o 06:16

Asi si chcela byt poeticka, ale nakoniec je to len infantilne a trapne.

anonym_7caf33
Dnes o 06:18

Ved ak sa raz rozhodnem pre manzelstvo, musi to byt vynimocny dezert. U mna manzelstvo je predpoklad zvazku na cely zivot. Preco by som sa teda mala uspokojit s priemerom alebo podpriemerom, ked ja sama som nadpriemer? Takze jasne, ze my obaja sme excelentne dezerty. Michelin uz 20 rokov 🙂

autor
Dnes o 06:19
@galganka

to, že ty si si vybrala predpripravený polotovar, keď už používame tieto čudné jedlové prirovnania, neznamená, že to tak má tebou tvrdených 90 percent ostatných konzumentiek.
Ja napr. mám doma transformačný tanier, raz je to fajnová pavlovka, raz viedenský rezeň od šéfkuchára, potom jemne iritujúca rajčinová polievka a k večeru kľudne aj parená buchta (tie inak robí sám, domáce a najlepšie na svete).

@galganka no ved ako píšem knedlo veprove a zeli. , stále máš inú chuť vztahu. podla mňa jedna z najlepších variant ak nieje dezert.

rusalinka
Dnes o 06:20

No pánečku... takto na ráno 😀

autor
Dnes o 06:21
@lindous

Ale ja nechcem zjesť svojho muža, ja ho mám rada 🙃😂 srandy bokom, analógia od veci, nie každý má rád sladké a dezerty… neviem aké je jedlo, ale svojho manžela by som nevymenila za nič a za nikoho na svete, pre mňa je najlepší

@lindous ale dezert nemusí byt iba sladký. Dezert je niečo čo ma byt naj.

galganka
Dnes o 06:22
@anonym_autor

@galganka no ved ako píšem knedlo veprove a zeli. , stále máš inú chuť vztahu. podla mňa jedna z najlepších variant ak nieje dezert.

@anonym_autor úplne a totálne si to nepochopila... keď treba dezert, je dezert, keď treba masso, tak je mäso, keď ma treba vrátiť do reality "diétou", tak je huspenina 😀
a ty si inak aké jedlo pre partnera? lebo zatiaľ to budí dojem ryžového chlebíku. 😀

autor
Dnes o 06:25
@anonym_7caf33

Ved ak sa raz rozhodnem pre manzelstvo, musi to byt vynimocny dezert. U mna manzelstvo je predpoklad zvazku na cely zivot. Preco by som sa teda mala uspokojit s priemerom alebo podpriemerom, ked ja sama som nadpriemer? Takze jasne, ze my obaja sme excelentne dezerty. Michelin uz 20 rokov 🙂

@anonym_7caf33 presne ale presne toto ma zaujíma. A gratulujem. presne týmto smerom to bolo vedene, aby sa nasli páriky kde je to iba užasne.

anonym_054f2e
Dnes o 06:26

Napíšem to normálne, nie, nemam doma toho najlepšieho manžela, akoby som mohla mat, ked sama taka nie som. Milujeme sa taki aki sme, on 20rokov znáša aj moje zle vlastnosti, ja detto. Aj ked ho mam veľakrát chut prizabit, iného si po svojom boku neviem predstavit. Radšej sama, ako s niekym iným.

autor
Dnes o 06:27
@galganka

@anonym_autor úplne a totálne si to nepochopila... keď treba dezert, je dezert, keď treba masso, tak je mäso, keď ma treba vrátiť do reality "diétou", tak je huspenina 😀
a ty si inak aké jedlo pre partnera? lebo zatiaľ to budí dojem ryžového chlebíku. 😀

@galganka my sme párik zo sféry dokonalosti. niečo ako párok v rožku po celodennej túre.

galganka
Dnes o 06:28
@anonym_autor

@galganka my sme párik zo sféry dokonalosti. niečo ako párok v rožku po celodennej túre.

@anonym_autor totálna dokonalosť musí byť po čase dosť otravná. žiadne vzrúšo... žiadne fastfoody, alebo nepodarená objednávka...
kks. toto je fakt divné prirovnávanie :_D

autor
Dnes o 06:29
@anonym_054f2e

Napíšem to normálne, nie, nemam doma toho najlepšieho manžela, akoby som mohla mat, ked sama taka nie som. Milujeme sa taki aki sme, on 20rokov znáša aj moje zle vlastnosti, ja detto. Aj ked ho mam veľakrát chut prizabit, iného si po svojom boku neviem predstavit. Radšej sama, ako s niekym iným.

@anonym_054f2e to je veľmi krásne napísane.

lindous
Dnes o 06:30
@anonym_autor

@lindous ale dezert nemusí byt iba sladký. Dezert je niečo čo ma byt naj.

@anonym_autor ja som pochopila ako to myslíš, ale stále mi vôbec nesedí prirovnanie partnera ku chodu či konkrétnemu jedlu… možno je to tým, že nemám svoje obľúbené, každé jedno ma omrzí, keď ho mám pri často a vždy mám chuť na niečo iné… pri mužoch to tak ale nie je 😅… každopádne niekedy je lepšie, niekedy horšie, obaja máme svoje dobré aj horšie stránky, ale dopĺňame sa, hodím sa ku sebe, pracujeme na vzťahu aj na sebe a nie, neberiem nás vzťah ako prechodnú stanicu

lenka22115
Dnes o 06:30

ahoj , napísala si to zaujímavo ale všetci myslím pochopili čo si tým chcela povedať. áno našla som resp. Boh mi poslal do života takého muža , ktorého považujem za výnimočného. máme obaja chyby , vo vzťahu sme si prešli rôznymi skúškami, ale je to ten najúžasnejší muž akého som si mohla pre seba priať. Takže ak si doteraz ešte takého nenašla, v správny čas ti príde taký partner 🙂
ešte si asi musíš niečo prežiť vo vztahoch .

autor
Dnes o 06:32
@lindous

@anonym_autor ja som pochopila ako to myslíš, ale stále mi vôbec nesedí prirovnanie partnera ku chodu či konkrétnemu jedlu… možno je to tým, že nemám svoje obľúbené, každé jedno ma omrzí, keď ho mám pri často a vždy mám chuť na niečo iné… pri mužoch to tak ale nie je 😅… každopádne niekedy je lepšie, niekedy horšie, obaja máme svoje dobré aj horšie stránky, ale dopĺňame sa, hodím sa ku sebe, pracujeme na vzťahu aj na sebe a nie, neberiem nás vzťah ako prechodnú stanicu

@lindous no skus si to precitat este raz, mozno ma pochopis. Bocik a brusko? no neustale tehotna. Cili omacka? no stale hadky a bitie. majoneza? to si domyslis.

anonym_5ba2ba
Dnes o 06:33

@anonym_autor a ty si kto aby si hodnotila ako žije podla teba “90%” žien? Najedz sa a staraj sa o svoj zivot

autor
Dnes o 06:33
@lenka22115

ahoj , napísala si to zaujímavo ale všetci myslím pochopili čo si tým chcela povedať. áno našla som resp. Boh mi poslal do života takého muža , ktorého považujem za výnimočného. máme obaja chyby , vo vzťahu sme si prešli rôznymi skúškami, ale je to ten najúžasnejší muž akého som si mohla pre seba priať. Takže ak si doteraz ešte takého nenašla, v správny čas ti príde taký partner 🙂
ešte si asi musíš niečo prežiť vo vztahoch .

@lenka22115 takze tiez patris k tym 10 percentam ktore su stastne. To je krasne ze nas je viac.

akje
Dnes o 06:36

@anonym_autor
Ten prieskum o 90% máš odkial? Nerobila si náhodou aj ten prieskum o podvádzaní na základe partneriek zaregistrovaných na MK? 😁 či len podľa seba súdim teba?

Inak. Škoda toho nepríjemného začiatku prispevku. Mohla to byt pekná diskusia.

galganka
Dnes o 06:37
@anonym_autor

@lindous no skus si to precitat este raz, mozno ma pochopis. Bocik a brusko? no neustale tehotna. Cili omacka? no stale hadky a bitie. majoneza? to si domyslis.

@anonym_autor majonéza je, že ženu furt serie? 😂

autor
Dnes o 06:38
@galganka

@anonym_autor majonéza je, že ženu furt serie? 😂

@galganka nie tak uplne🙂 ale niečo podobne, velmi podobne.

anonym_5ba2ba
Dnes o 06:38
@akje

@anonym_autor
Ten prieskum o 90% máš odkial? Nerobila si náhodou aj ten prieskum o podvádzaní na základe partneriek zaregistrovaných na MK? 😁 či len podľa seba súdim teba?

@akje ano nebyť “ Povedzme si pravdu. 90 % z vás má partnera len na "zasýtenie"... Len na to, aby bolo brucho plné (berte to obrazne).
V podstate preto, aby ste sa necítili sami, aby ste mali kde bývať a s kým ťahať domácnosť.” Strasna arogancia. Ona sa ma zle tak aj ostatné sa musia mat

autor
Dnes o 06:39
@akje

@anonym_autor

@akje ja si myslim ze inteligentna zena ten uvod pochopi ako bol myslen. Dakujem inak.

Strana
z3