Máte muža, s ktorým ste maximálne spokojné?
Máte niektorá muža s ktorým ste maximálne spokojne a nehnevaju vás ani maličkosti? Môj príde domov, zapne do hudbu nahlas, zmení program na ktorom sme sa včera dohodli, keď príde domov z práce, do ktorej berie v poslednom čase nadčasy každý sobotu, lebo "má veľké výdavky", pričom neviem kam tie peniaze dáva. Príde domov, začne fajčiť travu, samozrejme "tajne". A keď sa držím včerajšieho programu na ktorom sme sa včera dohodli, tak ešte mi zavolá nakričí na mňa, že mi je lepšie ísť bez neho. Nechcem riešiť seba, ale co vás hnevá na tych vašich?
Mne na mojom vadí asi najviac to,že dýcha
@hankab bože ako som rada, že nemám len ja takého muža...to isté, medzi prác.aktivitou si musí oddýchnuť( gauč a mobil),pred odchodom mi oznámi, že potrebuje ísť na veľkú čo ma ide poraziť...páči sa mi však ako tu každá jedna píše, že majú doma spomaleného muz. To isté mám doma. Ja stihnem tri veci a on ešte nemá dokončenú tú prvú...🤣
Ja som s mojim spokojná len jedna vec mi vaši rozlične spíme on zaspáva o 21.00 a bežne sa budí o 5.00 a ja si rada cez víkend pospím a on ma rad o 7.00 zobudí že chce už kávičku ale ináč je skvelí
Mne napriklad vadi, ze ked umyje zeleninu a ovocie, utrie to do utierky 🤪. Alebo 100x mu poviem, co nema dacat do umyvacky a na 101.x to tam da zas. Ale da sa s tym zit.
Mne na mojom vadi ze VZDY ked umyjem kupelne si ide strihat bradu, proste to je ako naschval😄 a ked zaspava tak sa 100x prevracia a sucha nohami o plachtu, proste ja lahnem najdem polohu a snazim sa spat ale on tam do toho suchce😬
@kinedrilka moj ma na to taku frazicku, ktoru som nikde inde nepocula. On si nejde oddychnut ale “vyfuknut” 🤣 ked pocujem “zlato idem si na 5 minut vyfuknut” tak sa mi vysetky noziky vo vrecku otvaraju, lebo viem ze z toho bude 2h slofik na gauci. Ale aj tak ho lubim no 😁
Keď toto čítam, veru som maximálne spokojná.
A fajčí trávu ? By sa pakoval ani by nestihol
registrovať ktorým smerom. (NEPRÍPUSTNÉ)
tebe hrubo nelícuje názov diskusie s obsahom príspevku...
@luccija ale ja som nadšená, mame takú spoločnú slín care rutinku večernú ako taky gay pár 😂😂 furt sa ma pýta, či dnes kyselinku alebo retinol 😂 ale keby vidíš jak si to nanáša, tak by si si myslela že je nejaký Tarzan 😅
Ja som 50% , manžel je 50% a spolu sme 💯%
Keď čítam čo všetko robia tí vaši muži, tak ten môj je v porovnaní s nimi zlatíčko. V telke pozeráme to čo chcem ja ak mám nejakú preferenciu. Keď navarí tak po sebe aj uprace. Veci odkladá tam kde patria. Toleranciu k neporiadku máme približne rovnakú, takže sa navzájom nebuzerujeme. Čo sa týka multitaskingu tak to úplne nevie tak ako ja, ale nevadí. Možno maximálne čo ma rozčúli je keď je práca priamo na očiach alebo ja držím niečo ťažké a on musí vidieť tiež že je treba priložiť ruku k dielu tak to nevidí a je mu treba povedať. A na záchode tiež nevysedáva, skôr sa mu občas stane to že vyrazíme na prechádzku a po pár minútach príde na to žte potrebuje čúrať, alebo je veľmi smädný, tak hľadáme záchod a kupujeme vodu,
@lenicka999 ved ale my sme tu vypichli iba drobne chujoviny, ktorymi nas nasi obcas vytacaju. To neznamena, ze nemaju v sebe nic dobre. Tiez tu mozem svojho vychvalovat do nebies, ze sam od seba vymeni postelne pradlo, zapne pracku, vybavi vsetko okolo domu, aj navari… ale pointa prispevku bola niekde inde, a to napisat akymi hlupostami nas nasi vytacaju obcas do vyvrtky. Mna by napr nevytacalo keby moj hadzal ponozky vedla pradloveho kosa, alebo by hodil tricko z dvora na postel, ale 99% zien tu na koni ma na to strasnu alergiu. O tom to je, ze kazda z nas je ina.
Hehehe, super diskusia. Poučil som sa, že vám najviac vadí, že v noci a cez deň funíme (no čo, keď ste si nás vykŕmili 😂), potom že tesne pred odchodom sa musíme ísť vys**ať (to z toho stresu, že nás neustále niekam naháňate 😂), potom že zavadziame a spomaľujeme vás, keď chcete upratovať (to je stratégia, aby ste povedali, nech vypadneme 😂) a potom, že si púšťame hlasno hudbu... fakt super diskusia 😁 Ale millujeme vás, aj keď máte občas hormonálnu nerovnováhu, alebo nás buzerujete. Ja si vtedy púšťam hlasno hudbu 😂
Ale @autorka, teraz vážne. To čo si napísala nie sú vôbec maličkosti. Ak sa na niečom dohodnete, tak to treba dodržiavať, o tom partnerský vzťah je. A červená kontrolka by mi začala blikať v okamihu, keď tvrdíš, že zrazu dlhšie zostáva v práci, strácajú sa vám peniaze a pravidelne fajčí trávu. Minimálne by som si potajomky overil, či napríklad nefičí v gamblingu, alebo v tvrdších drogách ako je mariška...

@hankab a najlepšie je, keď mi zavola mama, že otec robí to isté.Rozrobi 3 veci a nechá tak, lebo je na dôchodku a nebude sa uháňať.