Máte v okolí voľných mužov okolo 40 rokov?
Ahojte, mam 38 a po rokoch sa mi rozpadol vztah/manzelstvo. Ostala som sama s malou dcerou. Uz je tomu rok. Rozmyslam skusit zacat randit. Ja viem, ze je to aj o stasti, ci clovek stretne k sebe niekoho spravneho, ale tak na povzbudenie by ma zaujimalo, ci mate vo svojom okoli dobrych muzov (okolo 40-tky), ktori su volni? Asi by som potrebovala iba taku nadej, ze este nejaki taki su 😄
Ano , jeden nas sused. Nechala ho frajerka koli xhlapovi, ktory ma peniaze. Kopec penazi. A sused je uz 20 rokov sam.......proste raz sa sklamal a koniec....ako, mal este priatelku odvtedy, no nic vazne
@kittykat22 Náhodou ja súhlasím s @michal_dr ...teda aspoň s niektorými vecami...vieš, sú ženy, ktoré nepotrebujú, aby im muž kupoval drahé šperky, aby ich muž brával na drahé dovolenky, alebo 2 x za týždeň do drahej reštaurácie...sú ženy, ktoré majú iné hodnoty v živote ako sú materiálne veci...sú ženy, ktoré nepotrebujú alebo nechcú, aby muž varil, upratoval a šaškoval so žehličkou 😉
V dnešnej dobe majú ženy veľké nároky na chlapov 😃 nech robia od vidím do nevidím, nech nosia peniaze ale nech varia, pečú, upratujú, perú, žehlia, chodia na nákup....🤣
Ja som skôr za to, aby sa to robilo spoločne...teda aspoň tie nákupy, ostatné - tam nech sa mi muž nemontuje...hlavne nie do upratovania a varenia...😃
@kittykat22
Prepac,ale ja mam pocit,ze sme sice citali ten isty prispevok ale vnimame ho uplne inak.
Waw...
Je to zaujimave, lebo fakt by ma nenapadlo ze si ten jeho prispevok, mimochodom pre mna jeden z najlepsich tu, takto vylozis...
MK je prave kvoli zaujimavy.
Ze kazdy si za napisane dosadi to svoje a premieta tam to,co ma odzite.
@trdelnik234 že kvalitní muži sú vo vzťahu? 😀 denne tu vidieť, ako si nejaká žena zobrala totálneho mantáka, čuráka, manipulátora a hlupáka za muža :D :D
@earlgrey
Nemam rada take pausalizovanie...
Ze kto ma jake naroky...
Bolo by fajn ale,s tym uplne suhlasim,keby par zien prestalo nam ostatnym robit hanbu a nespravali sa jak nesvojpravne deti,co sa nedokazu sami uzivit a potom frustrovane natahuju ruku po manzelovej karte🤣🤣🤣
Inak k tym vzorcom...
Primarne ide o to,aby sa nasli dvaja kompatibilni jedinci.
Potom to ide samo.
A to je to,co sa hlada tazko vo veku 40 a plus.
Mensi vyber, väcsie obmedzenia, vyssi dopyt jak ponuka.
A samozrejme ze s detmi a s tym co uz mas PO rozchode za sebou nevies hned ponuknut tu bezstarostnu verziu seba,ktora je sexy pre toho pre teba spravneho chlapa.
Je tam proste uz ta opatrnost, obavy...
Alebo sa iba bavis a beries veci jak pridu a potom obratis list a ide sa dalej.
Ja toto napriklad neviem aj ked by som velmi chcela.
Nie,nemám nikoho takého vo svojom okolí a ani sa mi nikoho takého nepodarilo za posledných pár rokov nájsť..Mám 38,som sama rok a pol a už ani neverím,že by sa mi podarilo niekoho nájsť..
@procrastique
Ahoj, uz som tu vcera vysvetlovala.
Nechce sa mi znovu,prepac
Ale mas pravdu, vo vztahu su jak kvalitne typy muzov tak aj uplni 🍆🍆.
Az z tych vztahov odidu,tak budu volno a na trhu ale.
A to je presne to,o com som pisala vcera.
@trdelnik234 no neviem ci je pravda co pises, ze kvalitní chlapi su zadaní. Ked tu citam prispevky zien vo vztahoch, mam pocit, ze 90% divnych chlapov su vo vztahoch zien na MK. 🤣🤣🤣 @autorka neboj sa kopec fajn chlapov je slobodných alebo rozvedených a zacinaju ako ty od znova. Ja s mojim muzom sme sa spoznali ako 37 rocny, obaja s jednym dietatom. Sme spolu 8 rokov, manzelia 4 roky. Hlavne si ty musis povedat, ze co od chlapa chces a aky chces aby bol.
@kaktusik007 ak by sa sem dal zvuk : tak počuješ môj veľký potlesk pre Teba ❤ vyšla si z toho ako silnejšia ŽENA 🙂
@trdelnik234 Súhlasím 😉 napísala si to úžasne...a to myslím úplne vážne...
@earlgrey
Diky...
Velmi ma tato tema bavi, ovela viac jak praca dnes bohuzial 😅.
Myslim,ze sme podobna krvna skupina.
Tiez mam rada tvoje prispevky.
@betulinka1 a kde ste sa stretli?
@trdelnik234 To ma teší 😉 aspoň niekto 🫢
Aby tu nebolo odo mna neboli iba negativne prispevky,tak dam aj pozitivne.
V mojom okoli sa ludia 40 plus najcastejsie zoznamili na tychto miestach,tak mozes skusit:
Praca, skolenia a rozne praci podobne aktivity
Sport a rovnake zaujmove cinnosti (kolektivne)
Deti a cinnosti s detmi spojene (rozideni rodicia inych deti, treneri a pod...Ucitelia zostavaju tabu 🤣)
Vecierky,posedenia na kave, dovolenky
Virtualny svet (tam ale dlho necakat a stretnut sa)
@earlgrey
Ale nekecaj...
Sak ty musis mat zastup fanusikov.
Neverim,ze nie
P.S.mna keby dnes platili za vypisovanie na konovi,tak uz mam zarobene z mozem ist domov 😅
Kedy koncis v robote? Nezajdeme na kavu?
@trdelnik234 😃 zlatá...ja nepracujem 🫣 som jedná z tých lenivých, pohodlných žien, ktoré už 6 rokov sedia doma na riti a nič nerobia 🫢
Ty si z východu?
@earlgrey
Takze Ty si este k tomu vsetkemu aj tak bohata,ze si mozes dovolit byt 6 rokov doma!
Waw 😍
Som z vychodu, hej...
Aj Ty si?
Napis mi do IP. Lebo sa tu zase zacnem rozpisovat o sebe,niekto ma tu spozna a bude pruser 🤣🤣🤣
Presťahovala som sa a bol to moj sused 🤣🤣🤣
Niekto tu, ci v podobnej diskusii spominal, ze chybou zien je, ked davaju anonymne 🤷. Tak ja Vas teda, takto verejne , uvedomeli chlapi (kludne s detmi) vyzyvam, ozvyte sa - Trnavsky kraj a sirsie okoli 😊.
Ja mam tiez 38 a sice mam manzela a verim, ze rozvod nehrozi, ale minule sme mali s kamoskou taku temu, ze keby ze sa teraz rozvediem, tak uz s detmi nemam sancu nikoho normalneho stretnut (to som tvrdila ja). Ona na mna vyvalila oci, ze uplne bez problemov by som si hned nasla. V okoli co mam zeny, ktore sa rozviedli aj v neskorsom veku, kazda jedna si velmi rychlo nasla partnera. Ale..ja by som ani jedneho z nich nechcela..to radsej ostanem sama. A v tom je ta pointa - keby som fakt ze nemala to stastie a bola to 1% zien, co stretne osudovu lasku v neskorsom veku, tak by som nikoho nemala. V takom veku uz ma mat zena urcite skusenosti a naroky, ale v okoli vidim, ze zeny hlavne niekoho chcu a prehliadaju zasadne chyby.
Jasné, na MK je plno mužov čo sú tak schopní že musia oxidovať na ženskom fóre 😀 Ale vážne, schopných je málo, lebo v tomto veku majú malé deti a ak aj vzťah škrípe sú spolu (kvôli deťom, financiám keďže matka na MD ťažko ostane sama a tak) Potom ak to dlho škrípe a po 45 sa rozvadzaju a okolo 50 tky poznám schopným nezadanych mužov.
Chlapov je vela aj po aj pred 40 slobodnych … nie je pravda, ze kvalitni su vo vztahu. Mnohe vztahy su nefunckne … niektori chcu deti, ini su posadnuti sportom a “hobby” a tak rozne…
Skusali ste uz akcie typu speed date ?
Mimochodom, @mony1987 onedlho bude cosi take aj v tt https://www.laskatu.sk/rychle-rande/rychle-rand...
Ano, moj svagor. Kludne sa ozvi ;)
kittykat22
...letmo som sa pousmial žena 🙂
Nepotrebujem sa objajovať, pred tebou žena, už tobôž nie... 😎
Kľudne si sa mohla staviť... prehrala by si i nohavičky s bobríkom 😉 😂
Po rozhovore s ex by ti padla sánka žena... To čo si napísala, by ti komplet znegovala 😉 Odvaha ti nechýba @kittykat22, nepoznať, posudzovať a ešte sa staviť... Ou, to je ako do ohňa benzín prilievať 🙂 😂
To čo je pre teba "nenormálne" sú v normalne fungujucom vzťahu "úplne bežné veci..." (len zopár detailov... nežehlili sme, pretože keď pekne vyvesíš (moja parketa, ex neznášala vešanie), nepotrebuješ žehliť, saká idú do čistiarne a spoločenské šaty si žena žehlí výhradne sama; so sporákom i rúrou som veľký kamoš, ale kuchyňa je chránené územie ženy, kde som mohol maximálne naložiť a vyložiť myčku a pomôcť ak s pomocou súhlasila; na upratovanie som kúpil "Klarka", aby sme mali viac času na seba a on si zase každý deň pošmákol na prachu a pobechal si po byte ako malé šteňa, s parným mopom bola vždy fascinujúca zábava... 😉 😎).
Je mi ťa žena @kittykat22 ľúto... (štipka empatie, hoc si mi úplne ukradnutá...), keď si v živote nestretla partnera, ktorý nebol z domu vedený pomáhať rodičom, nebol vedený k samostatnosti, to je pekne na riť, čo ti poviem... 🙄
Nepotrebujem v živote partnerku, ženu, aby mi chodila "okolo zadku", ak si sa vo vzťahu cítila, ako suplujúca matka chlapa, hm... dosť na riť, ale tvoja tvoja voľba 😉 😎
"A tie svoje motivacne reci si mozes dat vies kam 😂 😂 😂 😂"...
Žena, je mi ťa ľúto... tie motivačné reči sa nazývajú "empatia", ktorá tebe však evidentne nehovorí nič... (po tvojom dlhom príspevku zo včera, som ťa chcel pozdvihnúť, dať ti podporu...). No maj ma rada... 😉 😎
Evidentne si nikdy vo vzťahu nezažila, že by ta partner len tak objal a povedal..."si úžasná žena"..."som na teba hrdý"..., "bude dobre..." (keď ti bolo smutno, keď si sa cítila neisto)... či "spolu to zvládneme...", "ďakujem, že si..." Je to smutné @kittykat22 😔
"A stavim sa o co chces, ze nekupis svojej zene drahý šperk"... nie nekúpim @kittykat22, ja si vzťahy so ženami nepotrebujem kupovať, taktiež on nikdy neprosím, ani nežiadam 😉 😎 O tebe mi to však táto myšlienka napovedalo dosť... 😉
@kittykat22 Ži si svoj život... buď šťastná a vedz, čo vyžaruješ, to priťahuješ... Good luck 😉

@michal_dr
Diky za odpoved...
Spravil si mi lepsiu naladu.
"Priorita" je presne to,na co som zabudla vo svojom vcerajsom prispevku.
Z tej vzorky chlapov 40 a plus co poznam,totiz mam pocit ze novy vztah uz pre nich nikdy uplnou prioritou nebude...
☕🥄
Ty si Michal,tento tyzden uz treti clovek co mi tvrdi,ze ho kava uspava...
Ja ju milujem, ale po 17h uz nepijem radsej prave kvoli tomu spanku. Preto som sa na to vcera pytala.
P.S. mozem sa opytat,ako sa ti paci v zenskom svete tu na MK (teda v tej demografickej vzorky,ktora tu je)?
Ze ty to mas ako relax ked potrebujes vypnut?🤣