icon

Máte v živote priateľa, ktorý je viac ako partner?

Dnes o 09:12

Ahojte.. Máte vo svojom živote niekoho opačného pohlavia, s kým nie ste vo vzťahu, no napriek tomu mu úplne dôverujete? Niekoho, komu sa zverujete s každým problémom, po koho radu siahnete ako po prvú a s kým zdieľate aj svoje radosti?? Niekoho, koho možno v niektorých momentoch uprednostníte pred vlastnym partnerom či manželom abo manželkou??? Je vo vašom živote osoba opačného pohlavia, ktorá o vás vie viac než váš partner? Ak sa doma pohádate vzdy viete, že môžete vziať veci a ísť práve za ním alebo za ňou? Mám na mysli výlučne opačné pohlavie, či už ide o bývalého partnera,alebo veľmi blízkeho kamaráta či kamarátku.

Strana
z2
sashabb
Autor odpoveď zmazal
anonym_5cba05
Dnes o 12:52

@anonym_autor ano mam, ale som single.

autor
Dnes o 13:31

prosim vas. ak vznikne tema (mam velke ucho) budete tam vsetky omielat o tom ako vy velke ucho nemate? Ved to je trapne chore. ... Ved ak chce niekto o velkom uchu tak sa zapojte iba tie co velke ucho mate.. nie? Moja otazka bola definovana ako bola. Staci mi ak sem napise 2 ci 3 ktore to tak isto maju a basta, bude debata medzi nimi a mnou a nie tu pisat trapnosi. Ak mate manzela ako jedineho tak si ho natiahnute na hlavu a nebude vam zima, v dalsej teme kde sa pytam na ciapku.

autor
Dnes o 13:43
@anonym_5cba05

@anonym_autor ano mam, ale som single.

@anonym_5cba05 a ako to u vas funguje?

autor
Dnes o 13:45
@anonym_732fe1

@biba_18 Tak ja som sice single, ale mam takeho kamarata, aj prespava u mna. Ja mu dam vzdy nejaku veceru, ked pride z prace, on mi doma opravi co potrebujem. Velmi dobre si rozumieme, ale nie je medzi nami sexualna chemia. V podstate vsetko riesime ako partneri len sex nie. Navyse ja som 40tnicka, on o 9 rokov mladsi. Za zadkom ma rodinu, ktora by mu vztah neschvalila, ani keby sme nahodou chceli. Proste mame kazdy svoje dovody, preco by sme neboli v partnerskom zvazku. Inak nam to funguje dobre, v podstate si pomahame s beznym zivotom.

@anonym_732fe1 toto je zaujimave, ale to taky ten clovek ktoremu prezradis a zdoverujes sa so vsetkym?

13uzivatelka11
Dnes o 13:47
@anonym_autor

prosim vas. ak vznikne tema (mam velke ucho) budete tam vsetky omielat o tom ako vy velke ucho nemate? Ved to je trapne chore. ... Ved ak chce niekto o velkom uchu tak sa zapojte iba tie co velke ucho mate.. nie? Moja otazka bola definovana ako bola. Staci mi ak sem napise 2 ci 3 ktore to tak isto maju a basta, bude debata medzi nimi a mnou a nie tu pisat trapnosi. Ak mate manzela ako jedineho tak si ho natiahnute na hlavu a nebude vam zima, v dalsej teme kde sa pytam na ciapku.

@anonym_autor ale ty si sa pýtala či máme takého, aj "nie" je rovnaká odpoveď na otázku. Nepísala si že sa môžu vyjadriť len tie, ktoré majú kamaráta viacej ako za manžela. V diskusii sa diskutuje a preberá sa aj opačný názor. Keď nevieš diskutovať a prijať aj iný názor, nepýtaj sa na diskusnom fóre

silvike
Dnes o 13:49

@anonym_autor Nie, veru nemam nikoho takeho. Nikdy mi nebol blizsi iný muž viac ako moj aktualny partner, a potom manzel. Nic take nepoznam.

silvike
Dnes o 13:52
@anonym_autor

@anonym_autor Jeeemine, no ty si jaka vtipna s tym velkym uchom a natiahnutym manzelom na hlave 😀 . Otazka a nazov temy znel: "Máte v živote priateľa, ktorý je viac ako partner ? " Tak odpovedame 🙂

anonym_c6af1e
Dnes o 13:58

Nie je v poriadku ak sa žena zveruje s každým problémom, po koho radu siahne ako po prvú a s kým zdieľa aj svoje radosti cudziemu mužovi a nie svojmu manželovi.
Takýto dôverný vzťah má mať so svojím manželom, ak ho nemá je tam niečo zle.

anonym_732fe1
Dnes o 16:10
@anonym_autor

@anonym_732fe1 toto je zaujimave, ale to taky ten clovek ktoremu prezradis a zdoverujes sa so vsetkym?

@anonym_autor ano, my aj prdime a grgame pred sebou a o všetkom sa vieme podebatovať bez cenzúry.

autor
Dnes o 16:17
@anonym_732fe1

@anonym_autor ano, my aj prdime a grgame pred sebou a o všetkom sa vieme podebatovať bez cenzúry.

@anonym_732fe1

sticker
Strana
z2