icon

Máte v živote priateľa, ktorý je viac ako partner?

5. feb 2026

Ahojte.. Máte vo svojom živote niekoho opačného pohlavia, s kým nie ste vo vzťahu, no napriek tomu mu úplne dôverujete? Niekoho, komu sa zverujete s každým problémom, po koho radu siahnete ako po prvú a s kým zdieľate aj svoje radosti?? Niekoho, koho možno v niektorých momentoch uprednostníte pred vlastnym partnerom či manželom abo manželkou??? Je vo vašom živote osoba opačného pohlavia, ktorá o vás vie viac než váš partner? Ak sa doma pohádate vzdy viete, že môžete vziať veci a ísť práve za ním alebo za ňou? Mám na mysli výlučne opačné pohlavie, či už ide o bývalého partnera,alebo veľmi blízkeho kamaráta či kamarátku.

Strana
z2
lindous
5. feb 2026

Nie, môj manžel je mojím manželom z veľkej časti preto, že touto osobou v mojom živote je on... začal sa ňou stávať ku koncu môjho posledného vzťahu, ktorý som aj preto konečne ukončila...

autor
5. feb 2026
@lindous

Nie, môj manžel je mojím manželom z veľkej časti preto, že touto osobou v mojom živote je on... začal sa ňou stávať ku koncu môjho posledného vzťahu, ktorý som aj preto konečne ukončila...

@lindous to je mile, i ked o mesiac tu budes pisat, ze ta jediny clovek opustil a zranil. Ale moja otazka bola skor inak myslena.

galganka
5. feb 2026

Nie. mám kamarátku od škôlky. to je moja vŕba a opačne. ale nikoho neuprednostňujem pred manželom. Na kieho oného by som potom mala jeho?

anonym_c8ac87
5. feb 2026

Nie nemám, najlepšieho kámoša ani ženského pohlavia, ani mužského.
Manžel je môj najväčší kamarát. Vie o mne veľa.

maryetta
5. feb 2026

Mám sice ozaj dobreho kamarata ale... ci je viac ako manzel? To nie. Manzel je manzel.
Je to nieco uplne ine ako pristelstvo aj ked velmi dobre. Manzel /manzelstvo dáva viac....

lindous
5. feb 2026
@anonym_autor

@lindous to je mile, i ked o mesiac tu budes pisat, ze ta jediny clovek opustil a zranil. Ale moja otazka bola skor inak myslena.

@anonym_autor ďakujem, že mi “dopraješ” a mrzí ma, že sa ti niečo také prihodilo… pýtala si sa či mam takého človeka v mojom živote, odpovedám, že nie, že z môjho najbližšieho a najlepšieho priateľa opačného pohlavia sa stal môj manžel, neviem ako inak si teda myslela otázku … mám dobrých kamarátov, aj opačného pohlavia, ale viac ako človek, ktorý so mnou žije určite nevedia

biba_18
5. feb 2026

celkom rozmýšľam… prečo ten najvačsí priateľ nie je partnerom? alebo inak - prečo je partner niekto s kým sa nemôžem podeliť o všetko?
neviem na to prísť… 😏

anonym_351beb
5. feb 2026

Nie, nemam. Neverim na taketo priatelstvo medzi muzom a zenou. Ano, mozu sa kamosit tak, ze obcas spolu pokecaju a tak, ale takto, ako to popisujes ty, tak nie. V takomto velmi blizkom vztahu podla mna vzdy jeden z nich ocakava nieco viac.

midka
5. feb 2026

nie a nevidim dovod na takyto cudny vzťah....

terry658
5. feb 2026

@anonym_autor nie. Počula som krásne porekadlo : Rameno na ktorom plačeš sa zmení na k.k.ta, na ktorom skáčeš.
Žiadne opačné pohlavie s dôvernosťami. Nato mám kamošky.

anonym_732fe1
5. feb 2026
@biba_18

celkom rozmýšľam… prečo ten najvačsí priateľ nie je partnerom? alebo inak - prečo je partner niekto s kým sa nemôžem podeliť o všetko?
neviem na to prísť… 😏

@biba_18 Tak ja som sice single, ale mam takeho kamarata, aj prespava u mna. Ja mu dam vzdy nejaku veceru, ked pride z prace, on mi doma opravi co potrebujem. Velmi dobre si rozumieme, ale nie je medzi nami sexualna chemia. V podstate vsetko riesime ako partneri len sex nie. Navyse ja som 40tnicka, on o 9 rokov mladsi. Za zadkom ma rodinu, ktora by mu vztah neschvalila, ani keby sme nahodou chceli. Proste mame kazdy svoje dovody, preco by sme neboli v partnerskom zvazku. Inak nam to funguje dobre, v podstate si pomahame s beznym zivotom.

midka
5. feb 2026
@anonym_732fe1

@biba_18 Tak ja som sice single, ale mam takeho kamarata, aj prespava u mna. Ja mu dam vzdy nejaku veceru, ked pride z prace, on mi doma opravi co potrebujem. Velmi dobre si rozumieme, ale nie je medzi nami sexualna chemia. V podstate vsetko riesime ako partneri len sex nie. Navyse ja som 40tnicka, on o 9 rokov mladsi. Za zadkom ma rodinu, ktora by mu vztah neschvalila, ani keby sme nahodou chceli. Proste mame kazdy svoje dovody, preco by sme neboli v partnerskom zvazku. Inak nam to funguje dobre, v podstate si pomahame s beznym zivotom.

@anonym_732fe1 ano, to je ine, ale keby si mala manzela, tak by ste asi takto nefungovali,,,,

anonym_872a3e
5. feb 2026

Môj muž je môj najbližší kamarát. Inak si to neviem predstavit. Možno v nejakej záľube, ale všeobecne nie. Po ňom je blízky kamarát môj brat.

biba_18
5. feb 2026

@anonym_732fe1 ale si single. prečo by si sa mala zdôverovať tomuto viac ako partnerovi ak by si ho mala? nepochybňujem priateľstvá bez chémie, tu je otázka predsa iná…

anonym_c8ac87
5. feb 2026
@terry658

@anonym_autor nie. Počula som krásne porekadlo : Rameno na ktorom plačeš sa zmení na k.k.ta, na ktorom skáčeš.
Žiadne opačné pohlavie s dôvernosťami. Nato mám kamošky.

@terry658 veľmi trefné

anonym_55f0a3
5. feb 2026

V práci som si našla takého kamaráta, s ktorým sa môžeme zdôveriť so všetkým, či už on mne alebo ja jemu, ale určite nie je viac ako môj manžel a ani s ním nepotrebujem tráviť čas mimo práce na úkor spoločne stráveného času s rodinou.

anonym_732fe1
5. feb 2026
@midka

@anonym_732fe1 ano, to je ine, ale keby si mala manzela, tak by ste asi takto nefungovali,,,,

@midka samozrejme, ja som ale odpovedala na otázku, prečo ten najväčší priateľ nie je partnerom, len som chcela poukázať na to, že nie vždy je to možne

anonym_732fe1
5. feb 2026
@biba_18

@anonym_732fe1 ale si single. prečo by si sa mala zdôverovať tomuto viac ako partnerovi ak by si ho mala? nepochybňujem priateľstvá bez chémie, tu je otázka predsa iná…

@biba_18 to som nenapísal, ak by som nebola single, tak by to určite takto nebolo, ja som tvoju otazku pochopila inak, asi nespravne ☺️

ivicatolic
5. feb 2026

@anonym_autor jediný dôverník bola mama, verím jedine sebe, nezdôverujem sa

januska12323
5. feb 2026

Nie, neviem si predstaviť načo by som v tomto scenári mala manžela.

biba_18
5. feb 2026

@anonym_732fe1 áno, moja otázka bola že ak mám partnera a priateľa, prečo ten priateľ nie je partnerom…

barka1
5. feb 2026

Nie, svojmu partnerovi by som to nikdy neurobila. On má byť v tomto smere na prvom mieste. A aj je.

anonym_4d1710
5. feb 2026

@anonym_autor ano, mam najlepsie kamarata (je hetero), ktoremu doverujem najviac a on mne, vsetko o sebe vieme, sme v castom kontakte. On je raz single, inikedy zadany. Ja som vydata. Manzelstvo klape, ale aj ked sa mozeme tvarit ako nerozlucna dvojka, ktora si veri, niekde v kutiku nemam doveru v ziadneho muza vo vztahu, nakolko vidim v okoli same rozvody kvoli nevere a pritom by som to na tie pary nikdy ndpovedala 🙄... a preco nie som vo vztahu s kamaratom? Pretoze tam nie je sexualna chemia, len taka ta fyzicka, charakterova...

danica2711
5. feb 2026

@anonym_autor hlúpo postavená otázka. Áno, mám kamaráta od detstva, s ktorým si skvele rozumiem a je pre mňa dôležitý. Ale určite nie je viac ako môj manžel, v žiadnej oblasti - je proste niečo iné, dôležité, ale INÉ. Porovnávať sa to nedá

doriiis
5. feb 2026

No veď maj a zachvilu nebudeš mať manzela

anonym_522cdf
5. feb 2026

Mam takeho "kamarata na telefone", ale urcite by som sa mu nenanominovala aj s paksamentami, keby som sa doma pohadala. A ani on k nam. (mozno keby sme vyhoreli, tak nas prichyli na kratku dobu) A nie, nie je viac ako partner a ani nie som s nim v kazdodennom, mozno ani v kazdomesacnom kontakte.

tykat
5. feb 2026

@anonym_autor jediny najlepší priateľ je môj partner, už 33 rokov. Ani by som sa nikomu inemu nevedela tak otvoriť ako jemu. Všetci ostatni su menej ako on. A je jedno či muži či ženy.

ndrag
5. feb 2026

@anonym_autor moj muz je moj najlepsi kamarat, milenec, bezpecna osoba, domov. Vieme spolu nazivat v tichu aj v chaose. Mam okrem neho vela kamaratov, znamych, ale nikto nieje viac ako moj muz a ani nemam tu potrebu aby bol. A nie, neboj, ak by ma muz zrazu opustil a zranil, tak moj zivot pojde dalej svojou cestou. Na to som uz prezila dost vztahov a rozchodov v minulosti aby som nepoznala svoju hodnotu aj bez ineho cloveka.

anonym_648a80
5. feb 2026

@anonym_autor nie!

anonym_97880e
5. feb 2026

@anonym_autor v pripade ze ma clovek kvalitneho manzelskeho partnera je takyto iny vztah scestny

Strana
z2