Mení návšteva bordelu váš názor na partnera?
ahojte, mam novu znamost a bavili sme a dosla tema na to ci bol niekedy v bordeli a povedal ze ano, vraj sme si slubili ze bez klamstiev tak mi povie pravdu ze bolo to 10r dozadu a nechal sa nahovorit od kamosov a teda ze bol, dost ma to zaskocilo .. zaujima ma vas nazor.. zmenilo by to vas nazor na cloveka? sme spolu tristvte roka
dakujem 🙂
Áno vadilo by mi to, lebo mi to príde úbohé si platiť za sex. Nehovorím, že by som to nikdy neprekusla a rozišla som sa ale klesol by mi vtedy v očiach. Ale nároky mám iné, lebo som nikdy nikoho pred mužom nemala a spala som jedine s ním. On tiež. Takže som si hľadala v tomto rovnakého alebo minimálne podobného. Preto mne osobne by to na chlapovi vadilo.
Dajte si obaja urobiť test na pohlavné choroby
Keby sa tam bol len pozrieť a zo žiadnou tam nesexoval to by som neriešila, ale ak s nejakou niečo mal, tak za mňa normálny človek nepôjde do bordelu, za jedno fuj test na pohlavné choroby, za druhé u mňa by asi skončil proste sú veci ktoré znamenajú u mňa stopku, toto je je vrchol úbožiaka
@anonym_autor moj nazor by to zmenilo, mne by sa hnusil. Tiez si myslim, ze by sa jemu zmenil nazor na teba, ak by si mu povedala, ze si sa kedysi zivila prostituciou.
@anonym_b0204b klud nemienim ho ani ukrizovat ani sa rozist 😅 zas niesom padnuta na hlavu proste ma len zaujimal vas nazor ci to nejak s vami zamavalo alebo nie to je cele
@anonym_autor Ja ta uplne chapem. Takuto info by som aj ja tazko rozdychavala. Mnohe vypoveda o moralnych zasadach cloveka a na tom si ja velmi zakladam. Ak niekto dokaze ist do bordelu,tak bude mat zrejme nizke moralne zasady.
Neviem, co by to so mnou urobilo, pretoze vediet vsetko nemusim a nevypytujem sa ohladom minulosti. Takuto otazku alebo pocet sex.partnerov a podobne info, na co je to dobre vediet?! A to, ze tam bol ako mlady neznamena, ze by isiel zasa.
Samozrejme, ze by to zmenilo nazor. Nemam rada ubohych ludi. U mna je to dno, ked si chlap zaplati niekoho na sex, cez koho preslo 100 ci..in. Mam urcite hodnoty a chcem, aby ich partner mal rovnake.
Neviem, co by to so mnou urobilo, pretoze vediet vsetko nemusim a nevypytujem sa ohladom minulosti. Takuto otazku alebo pocet sex.partnerov a podobne info, na co je to dobre vediet?! A to, ze tam bol ako mlady neznamena, ze by isiel zasa.
@la_dolce_vita súhlasím že tento konkrétny prípad nemá ona riešiť ale nesúhlasím že sa na minulosť netreba pýtať. Keby viem o chlapovi že podviedol každú partnerku tak sa mu oblúkom vyhýbam. A nie že neriešim lebo veď minulosť. Minulosť ti napovedá aké má človek hodnoty, nastavenie a čoho je schopný. Potom vznikajú diskusie kde sú baby prekvapené ako sa chlap strašne “zmenil”
@la_dolce_vita súhlasím že tento konkrétny prípad nemá ona riešiť ale nesúhlasím že sa na minulosť netreba pýtať. Keby viem o chlapovi že podviedol každú partnerku tak sa mu oblúkom vyhýbam. A nie že neriešim lebo veď minulosť. Minulosť ti napovedá aké má človek hodnoty, nastavenie a čoho je schopný. Potom vznikajú diskusie kde sú baby prekvapené ako sa chlap strašne “zmenil”
@anonym_390bb3 určite ti bude vešať na nos, kedy koho podviedol.
@anonym_390bb3 určite ti bude vešať na nos, kedy koho podviedol.
@anonym_408819 ak by o takejto veci chlap hneď na začiatku klamal tak v takom vzťahu ani nemá zmysel pokračovať. Či si myslíš že chlap podviedol každú partnerku, súčasnej o tom zaklamal a ten vzťah bude krásny a úprimny?
@anonym_408819 ak by o takejto veci chlap hneď na začiatku klamal tak v takom vzťahu ani nemá zmysel pokračovať. Či si myslíš že chlap podviedol každú partnerku, súčasnej o tom zaklamal a ten vzťah bude krásny a úprimny?
@anonym_390bb3 a ako ty vieš, že ti zaklamal alebo povedal pravdu? Trochu sa nechápeme. Hádam žiadna nie je taká sprostá, že ostane s chlapom, ktorý podvádzal všetky svoje partnerky.
@anonym_autor minulosť nerieš. Čo bolo, bolo,už sa neodstane.
@anonym_autor
Áno.
Taký muž sa nevie sexuálne ovládať.
Nemá problém sa na ženy dívať ako predmety uspokojenia.
Nepovažuje sex za niečo výnimočné pre výnimočnu ženu.
Hnusil by sa mi.
@anonym_autor Ja ta uplne chapem. Takuto info by som aj ja tazko rozdychavala. Mnohe vypoveda o moralnych zasadach cloveka a na tom si ja velmi zakladam. Ak niekto dokaze ist do bordelu,tak bude mat zrejme nizke moralne zasady.
Len ženy veria, že pri nich tie morálne zásady opäť získa a potom plaču do vankúša
@anonym_390bb3 a ako ty vieš, že ti zaklamal alebo povedal pravdu? Trochu sa nechápeme. Hádam žiadna nie je taká sprostá, že ostane s chlapom, ktorý podvádzal všetky svoje partnerky.
@anonym_408819 ja som reagovala na to, že tu všetky tvrdia, že sa na minulosť pýtať netreba a ani ju riešiť. Takže ak neriešite minulosť tak ani neviete, či podvádzal, chodil pravidelne do bordelu alebo bral drogy. Čiže je to očividne ženám jedno či toto chlap robil. Chápeme sa? Na toto som ja reagovala. Nie na to, či žena vie kedy chlap klame. Klamať môže/ nemusí už keď sa tá minulosť rieši ale pomaly každá jedna nabáda na to, že riešiť minulosť je zbytočnosť.
@anonym_autor tiez som sa dozvedela po dlhšom case, ze muž bol v bordeli s kamošmi ale iba pozerat nie za účelom sexu. A vraj tam boli škaredé ženy. Ci je to pravda neviem, tiez blbá sa opytam taku vec. Ale aj mna to zaskočilo a bola som z toho smutná. Beriem to ako jednorazovú vec a neriešim to, keďže to bolo preco mnou. Ak by to urobil počas nášho vzťahu, bol by to pre mna dôvod na rozvod.
Kto sa veľa pýta, veľa sa dozvie....
Riešiš hlúposti. 10 rokov dozadu. Koľko mal vtedy? Poznám x chalanov z okolia, ktorí tam šli pozrieť zo zvedavosti. Známy sa mi chválil, že v maturitnom ročníku tam šli počas blicovania. Podľa mňa v takom veku ...
A môžeš byť rada, že ti to povedal. Sprav drámu a už ti nikdy nič nepovie. A tvoja otázka, či by to zmenilo môj názor? Nie
A čo teraz? Robí to z neho zlého chlapa? 🤦♀️
Bolo to dávno. Skúsil. Čo je na tom? Môj muž bol tiež dávno predtým, ako sme sa spoznali. Aj môj (dávno dospelý) syn a všetci jeho kamaráti boli v bordeli alebo na priváte. Na to to je. Slobodný, nadržaný vyventiluje svoju energiu. Mne to príde lepšie, bezpečnejšie, ako sex s cudzou dievčinou niekde na záchode v bare...
@anonym_408819 ja som reagovala na to, že tu všetky tvrdia, že sa na minulosť pýtať netreba a ani ju riešiť. Takže ak neriešite minulosť tak ani neviete, či podvádzal, chodil pravidelne do bordelu alebo bral drogy. Čiže je to očividne ženám jedno či toto chlap robil. Chápeme sa? Na toto som ja reagovala. Nie na to, či žena vie kedy chlap klame. Klamať môže/ nemusí už keď sa tá minulosť rieši ale pomaly každá jedna nabáda na to, že riešiť minulosť je zbytočnosť.
@anonym_390bb3 drogy sú niečo iné. To by som zmenila názor. Ale bordel mi nevadí
Samozrejme, že mení, normálny chlap nepotrebuje chodiť do bordelu. Akceptovateľné (by) to bolo v 90,rokoch, kde takáto návšteva bola vecou "prestíže". Netreba sa pýtať na veci, na ktoré nevieš prijať odpoveď.
@anonym_390bb3 suhlasim s tebou, ale za seba hovorim, ze vsetko vediet nemusim. Tiez su veci v mojej minulosti, ktore lutujem a nepoviem ich nikomu. Ale som uz starsia a mam na tieto veci triezvy pohlad.
@anonym_390bb3 suhlasim s tebou, ale za seba hovorim, ze vsetko vediet nemusim. Tiez su veci v mojej minulosti, ktore lutujem a nepoviem ich nikomu. Ale som uz starsia a mam na tieto veci triezvy pohlad.
@la_dolce_vita ano, všetko vedieť je zbytočnosť, ale nezaujímať sa o minulosť vôbec je blbosť. On to autorke na rovinu povedal, boli to 10 rokov nazad a tipujem že to nie je niečo na čo je hrdý takže to treba prekusnúť a ísť ďalej. Ale chápem že ju to zamrzelo.
@la_dolce_vita ano, všetko vedieť je zbytočnosť, ale nezaujímať sa o minulosť vôbec je blbosť. On to autorke na rovinu povedal, boli to 10 rokov nazad a tipujem že to nie je niečo na čo je hrdý takže to treba prekusnúť a ísť ďalej. Ale chápem že ju to zamrzelo.
@anonym_390bb3 ano, nepotesi to ziadnu zenu a ignorovat uplne minulost, to predsa netvrdim. Pisem o otazkach podobneho typu. Mna by to ani nenapadlo sa muza opytat..
Viem, že sa to úplne netýka témy, ale považovali by ste chodenie do bordelu ako niečo horšie, ako sexovať s náhodnými ľuďmi, ktorých som stretol v bare alebo na diskotéke?
A obaja ste bezdetní?

Tak zaskočiť by ma to zaskočilo. Ale minulosť je minulosť... Ale tiež sa od určitého veku nepytam veci ak neviem prijať akúkoľvek odpoveď.