Mení návšteva bordelu váš názor na partnera?
ahojte, mam novu znamost a bavili sme a dosla tema na to ci bol niekedy v bordeli a povedal ze ano, vraj sme si slubili ze bez klamstiev tak mi povie pravdu ze bolo to 10r dozadu a nechal sa nahovorit od kamosov a teda ze bol, dost ma to zaskocilo .. zaujima ma vas nazor.. zmenilo by to vas nazor na cloveka? sme spolu tristvte roka
dakujem 🙂
Kazdy nieco v zivote skusi. Ked sa ti pri spoznavani frajerka pochvali ze na vyske mala bezne trojku co urobis?
Ale prosím Ťa ... nerieš minulosť ... ľudia toho navyvádzajú ... zameraj sa na to, čo je teraz.
@anonym_autor preco by malo? ved nebol v bordeli ked je s tebou
@anonym_9bad49 sama neviem 🫣 viem ze davno a nema to so mnou suvis ale tak kusok ma to zaskocilo
@anonym_autor Čo bolo bolo. Terazky som major.
@anonym_autor Čo bolo bolo. Terazky som major.
@anonym_8eb719 😂
@anonym_9bad49 sama neviem 🫣 viem ze davno a nema to so mnou suvis ale tak kusok ma to zaskocilo
@anonym_autor A keby ti povedal, že mal 25 mileniek pred tebou? Aj to by ti vadilo?
Chudak. No este nepochopil, ze v takych veciach ma byt ticho.
@anonym_autor načo si sa pýtala keď nevieš zvládnuť odpoveď. Proste to nerieš
Chudak. No este nepochopil, ze v takych veciach ma byt ticho.
@anonym_b0204b klud nemienim ho ani ukrizovat ani sa rozist 😅 zas niesom padnuta na hlavu proste ma len zaujimal vas nazor ci to nejak s vami zamavalo alebo nie to je cele
@anonym_autor A keby ti povedal, že mal 25 mileniek pred tebou? Aj to by ti vadilo?
@anonym_8eb719 za mna to nie je to iste
@anonym_8eb719 za mna to nie je to iste
@anonym_autor iba v tom že tie by mu dali aj zadarmo
Sa pouc a uz nikdy sa nepytaj otazky na ktore v skutocnosti nechces dostat pravdivu odpoved
@anonym_b0204b klud nemienim ho ani ukrizovat ani sa rozist 😅 zas niesom padnuta na hlavu proste ma len zaujimal vas nazor ci to nejak s vami zamavalo alebo nie to je cele
@anonym_autor nie,to že bol tvoj priateľ pred 10 rokmi v bordeli so mnou nijako nezamávalo
Nie, nezmenilo by to môj názor ani inak by to so mnou nezamávalo. Je to minulosť. A najviac zo všetkého si vo vzťahu cením úprimnosť a otvorenosť, čiže skôr by mal u mňa ešte taký malý plusový bodík 🙂
@anonym_autor nie,to že bol tvoj priateľ pred 10 rokmi v bordeli so mnou nijako nezamávalo
@anonym_a4a62d ty musis byt velmi nestastny clovek ale ze velmi 😅 ach jaj
Nie, nezmenilo by to môj názor ani inak by to so mnou nezamávalo. Je to minulosť. A najviac zo všetkého si vo vzťahu cením úprimnosť a otvorenosť, čiže skôr by mal u mňa ešte taký malý plusový bodík 🙂
@wolf_ to je pekne napisane 🙂 dakujem za nazor ano tiez si vazim uprimnost a sama som sla tou otazkou naproti tomu co prislo neskor.. neriesim to nejak len ma to zaskocilo, asi to bude tym ze som cakala odpoved presne opacnu
Keby to bolo pred niekolkymi rokmi a raz ako zvedavost, tak v pohode. Skor by som sa zacala vypytovat ako to tam chodi a co skusil a tak😁
Jasné, že u mňa klesne chlap co pretiahne doslova hocičo a ešte sa vyhovori na kamošov
Ale chyby sa stávajú,pokial je to pre neho chyba a ponaučenie
@anonym_a4a62d ty musis byt velmi nestastny clovek ale ze velmi 😅 ach jaj
@anonym_autor ja sa tu bavím,z čoho mám byť nešťastná? Môj tam nikdy nebol😂 len som odpovedala na tvoju otázku,prečítaj si ju ešte raz
"proste ma len zaujimal vas nazor ci to nejak s vami zamavalo"
@anonym_autor keď je úprimný zle je keď nie je zle je
Tak sa konečne rozhodni čo chceš
No chlap, co si nevie na sex najst priatelku, ale musi do bordelu, je trosku na usmev. Ale na odsudenie to nie je.
mňa by to zaskočilo kebyže sa to dozviem. to viem určite. ale ako by som to spracovala, to už by bola len špekulácia…
Ty si mala koľko mužov pred ním?
Ak ti to vadí, vieš že má iné morálne hodnoty ako ty.
Ty si mala koľko mužov pred ním?
@anonym_a0c3bf 5 a on cca 10 plus tato slusenost
A iba tam bol pozrieť, či si aj zaplatil za sex?
@anonym_autor na aku rit sa vyzvedas zbytocnosti, s ktorymi potom nevies co robit?? Navyse 10r stara zalezitost 🙄
Uz sa ho nepytaj na veci,ktore ta mozu takto extremne zaskocit,a zmenit tvoj pohlad na neho.Teda ak chces vztah,lebo je to chlap a je normalne,ze väcsina chlapov sa tam ide pozriet aj zo zvedavosti,nie len si zasexovat.
Sú veci ktoré neprezradím nikdy. Ani keby ma upaľovali. "Sľúbili že bez klamstiev" vôbec nepochopil.

@anonym_autor preco by malo? ved nebol v bordeli ked je s tebou