icon

Môj manžel flirtuje online s cudzinkou. Čo teraz?

24. máj 2026

Manžela veľmi milujem. Sme novomanželia.spolu a 7 rokov. Manžel chce stále navštíviť jednu azijsku krajinu - malajziu. Vraj jeho sen... Strašne sa mu tam paci a furt ma s tým dobiedza, že poďme tam. Vraj tam chce robiť aj nejaký biznis. Aspoň na mesiac. A poobhliadnut sa tam.
Ja som nikdy nechcela ísť tak ďaleko až do tichomoria..A nejak nie som naklonená tam ísť. a co on urobil? Môj zlatý manželik? Našiel zoznamku lokálnu v Malajzii a začal písať tam jednej ritnatej mladej zene v hijabe.. Začal jej posielať denne svoje fotky. A zacal jej vravieť že sa chce stretnúť keď bude tam apod.. Ze plánuje tam cestu že je strašne sexi povedal, ze je single a ze sa mu ona strašne páči ... Namotaval ju aká je úžasná a poslal jej fotku vtáka keď som spala a on z WC jej poslal fotku že je horný a ci by mu ho v Malajzii nevyfajcila...
A ona ze si bláznivý?
A on
Ze jedine do teba a poslal jej gif zamilovaný...
.. Chcel ma naozaj tam podviest a stretnúť sa s ritnou malajzankou? Véd ju okato balil.
Ona však bola neutrálna.. Nechcela moc riešiť.. On ze stretnime sa... Si strašne moc krásna... Si taka hot a sexi.
Raz toto iste urobil aj s jednou Egyptankou pred svadbou.
Panebože čoho som sa to dožila.. Čiže on si ju vlastne už nahovaral a pripravoval že sa teda stretnú? A za akym účelom stretnutie.?
Ja sa neviem z toho šoku dostať.
Tvrdil mi, keď som mu to vyhodila na oči co som zistila ze to len tak zo srandy a nemyslel nič vážne. A už tobôž nie sa stretnúúť s niekym. Ze len skúšal co sú tam za ženy. Bla bla a naštval sa ze mu hľadím do telefónu.

Moje srdce je zlomené
Bojím sa budúcnosti.

autor
24. máj 2026
@anonym_1f3c28

@anonym_autor
Neverim tomu ani slovo zil som Malajzii je to konzervativna muslimska krajina.

@anonym_1f3c28 tak ver. Malajzia Indonézia ženské sú tam crazy údajne. Čítala som na nete a vždy sa nejaká nájde taka čo pôjde aj za peniaze a pod.

autor
24. máj 2026
@maca1984

Novomanžel, manželíček, mazlíček. Inak si v poriadku ?
Keď sa nudíš, dojdi k nám trhať burinu.

@maca1984 ironický to píšem. Nechápeš?

crazy_cat_lady
24. máj 2026

Vsak ho kopni do riti a moze vtaka posielat ako slobodny veselo dalej

anonym_d68d97
24. máj 2026

@anonym_autor Aký išiel, takú našiel. Teraz nevyplakávaj.

maca1984
24. máj 2026
@anonym_autor

@maca1984 ironický to píšem. Nechápeš?

@anonym_autor chápem, že celé toto je výmysel .

anonym_f47975
24. máj 2026

Fuuu to je ponizujuce, holé foto posielat kade tade.Nechcela by som ho ani keby bol posledný.Vies si predstavit čo bude robiť o pár rokov, priamo pred tebou ta bude podvadzat .Kurev…a nezmenis, je to jeho osobnosť a charakter.Chutia mu cudzie zenske, ty si už opozerana, žiadne vzruso.Nechutis mu, aj keď dosť skoro ale takí su suknickari
Tento vztah vám dlho nevydrzi
Ale sama si na vine keď si si suknickara zobrala

anonym_5d6d94
24. máj 2026

@anonym_autor tak pred svadbou si zistila he to robil a este si si ho vzala, teraz to robi zniva po svadbe a mas srdce zlomene? Si bud troll alebo riadne hlupa
To sa mas veru coho bat, nemala si sk ho urcite brat
Je mi ta teraz akosi luto

januska12323
24. máj 2026

Škoda prispievať, je to stále tá istá.

tenerifka
24. máj 2026

Kravina jak mraky, ak si europan potrebuje najst ku...u, tak na Filipinach, v Thajsku ci niekde na Kube ci v Kolumbii, nie v moslimskych krajinach.
Inak idem do kolien vzdy ked citam, ako chlap posle fotku svojho vtaka..... 😂😂😂

autor
24. máj 2026
@tenerifka

Kravina jak mraky, ak si europan potrebuje najst ku...u, tak na Filipinach, v Thajsku ci niekde na Kube ci v Kolumbii, nie v moslimskych krajinach.

@tenerifka není to kravina co nechapes? Možno chce mat paralelný vzta s nou tam alebo co. On sa tam chce na istý čas usadiť Malajzia alebo Indonézia ja karta ho baví a Kuala lumpur.. Nevymsalam si bože prečo mi tu neveríte??

autor
24. máj 2026
@tenerifka

@tenerifka a kto vie ved si písal možno aj s thajcankami ktovie filipankami asi tiež ale pristihla som iba toto

autor
24. máj 2026
@tenerifka

@tenerifka Mne moc není do smiechu že môj manžel novopeceny posiela fotku vtáka ktorý je môj nejakej malajke

autor
24. máj 2026
@anonym_f47975

Fuuu to je ponizujuce, holé foto posielat kade tade.Nechcela by som ho ani keby bol posledný.Vies si predstavit čo bude robiť o pár rokov, priamo pred tebou ta bude podvadzat .Kurev…a nezmenis, je to jeho osobnosť a charakter.Chutia mu cudzie zenske, ty si už opozerana, žiadne vzruso.Nechutis mu, aj keď dosť skoro ale takí su suknickari
Tento vztah vám dlho nevydrzi
Ale sama si na vine keď si si suknickara zobrala

@anonym_f47975 hej potrebuje nové vzruso. Je znudeny zo mňa ocividne

autor
24. máj 2026
@maca1984

@anonym_autor chápem, že celé toto je výmysel .

@maca1984 nie je výmysel

autor
24. máj 2026
@anonym_d68d97

@anonym_autor Aký išiel, takú našiel. Teraz nevyplakávaj.

@anonym_d68d97 ako? A kde ho ja podvádzam?

autor
24. máj 2026
@crazy_cat_lady

Vsak ho kopni do riti a moze vtaka posielat ako slobodny veselo dalej

@crazy_cat_lady pár mesiacov po svadbe sa mam rozviesť? On stále tvrdí že o nič sa nejednalo len z nudy chcel zistiť aký su tam ľudia a ako to tam ide a vraj ženy sú viac zhovorcivejsie

anonym_d68d97
24. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_d68d97 ako? A kde ho ja podvádzam?

@anonym_autor och, ešte aj nechápavá...

anonym_b58297
24. máj 2026

@anonym_autor ja uz naozaj neviem. To si fakt taka primitivna? Naozaj musis zakladať každé dva dni nove témy s novými vymyslenými témami len aby si zistila, ze ste obaja chori na hlavu? Co babatko sa este nepodarilo?

anonym_b58297
24. máj 2026
@anonym_autor

@tenerifka Mne moc není do smiechu že môj manžel novopeceny posiela fotku vtáka ktorý je môj nejakej malajke

@anonym_autor a ked ma online sex cez webkamery to ti je do smiechu? Ved to robi cele roky. Zháňala si mu prostitútku a do toho sa snažíte o decko tak sa tu nehraj na sprostu. Cele dni sedíš na riti a necháš sa živiť, nemáš žiadnu prácu ani peniaze a z toľkej nudy ti preplo a len sa sťažuješ na koniku. Tak ti treba aky si si zariadila život taký mas. A nepomoze ti žiadna diskusia. Žiješ s mužom, pre ktorého nikdy nebudeš viac ako rohozka

anonym_b58297
24. máj 2026
@tenerifka

@tenerifka ona tu píše stale, minule dala príbeh ako je je muž arab ci co. Stale mení nejake veci aby sme ju akoze nespoznali ale to je uz nemožné. Radsej keby brala lieky na hlavu nemusela by tu otravovať

doriiis
24. máj 2026
@anonym_autor

@crazy_cat_lady pár mesiacov po svadbe sa mam rozviesť? On stále tvrdí že o nič sa nejednalo len z nudy chcel zistiť aký su tam ľudia a ako to tam ide a vraj ženy sú viac zhovorcivejsie

@anonym_autor .... Tak sa nerozvadzaj a buď za sprostu 🐄 s parohami ďalej. Čo na to iné povedať? Ak si to vyberas, tak si to zasluzis

anonym_b58297
24. máj 2026

Tato žena je chorá, ma zmiešanú poruchu na ktorú neberie lieky, vraj nema peniaze ani na terapie. Zúfalo túži po pozornosti, lebo jej muž venuje pozornosť uz vela rokov inym ženám. Píše na všetky možné fóra, na fb, na reddit. Zbytocne budete radiť, uz sa vyjadrila, ze sa s ním nerozvedie a chce mu porodit dievcatko, po ktorom tak velmi túži aby si mohol svoju sexuálnu deviáciu prejavovať dalej.

anonym_aff64c
Autor odpoveď zmazal
zuzubb007
24. máj 2026

Len dúfam, že už píšeš žiadosť o rozvod, a s týmto individuom si nespravíš dieťa

anonym_b38690
24. máj 2026
@anonym_b58297

Tato žena je chorá, ma zmiešanú poruchu na ktorú neberie lieky, vraj nema peniaze ani na terapie. Zúfalo túži po pozornosti, lebo jej muž venuje pozornosť uz vela rokov inym ženám. Píše na všetky možné fóra, na fb, na reddit. Zbytocne budete radiť, uz sa vyjadrila, ze sa s ním nerozvedie a chce mu porodit dievcatko, po ktorom tak velmi túži aby si mohol svoju sexuálnu deviáciu prejavovať dalej.

@anonym_b58297 Díky za ušetrenie času. Už som jej išla písať a vysvetľovať že existuje sex turizmus, kde chlapi chodia do chudobných krajín ako Filipíny alebo spomenutá Malajzia. Teraz vidím že to je úplne zbytočné 👍

anonym_b58297
24. máj 2026
@anonym_b38690

@anonym_b58297 Díky za ušetrenie času. Už som jej išla písať a vysvetľovať že existuje sex turizmus, kde chlapi chodia do chudobných krajín ako Filipíny alebo spomenutá Malajzia. Teraz vidím že to je úplne zbytočné 👍

@anonym_b38690 chapem. Aj ja som chcela v dobrom poradit, asi tak 7 tem dozadu 😃 kym neodpisala, ze mu túži porodit dievcatko a nevydavala sa na to, aby sa hned rozviedla. Potom pisala, ze musi s ním mat sex alebo mu vyfajčit 5 krat denne aby nešiel za inou. Lebo je deviant a nutne sex potrebuje. Ze kym skoci do coopky po rožky on uz je na webe a honi si na live chate. A ze počas tehotenstva a šestonedelia ked nebude môcť mat normalny sex budu mat analny 👏🏻To nema vyznam, rozum sa ti zastaví, mne je z nich na vracanie