icon

Môj manžel flirtuje online s cudzinkou. Čo teraz?

24. máj 2026

Manžela veľmi milujem. Sme novomanželia.spolu a 7 rokov. Manžel chce stále navštíviť jednu azijsku krajinu - malajziu. Vraj jeho sen... Strašne sa mu tam paci a furt ma s tým dobiedza, že poďme tam. Vraj tam chce robiť aj nejaký biznis. Aspoň na mesiac. A poobhliadnut sa tam.
Ja som nikdy nechcela ísť tak ďaleko až do tichomoria..A nejak nie som naklonená tam ísť. a co on urobil? Môj zlatý manželik? Našiel zoznamku lokálnu v Malajzii a začal písať tam jednej ritnatej mladej zene v hijabe.. Začal jej posielať denne svoje fotky. A zacal jej vravieť že sa chce stretnúť keď bude tam apod.. Ze plánuje tam cestu že je strašne sexi povedal, ze je single a ze sa mu ona strašne páči ... Namotaval ju aká je úžasná a poslal jej fotku vtáka keď som spala a on z WC jej poslal fotku že je horný a ci by mu ho v Malajzii nevyfajcila...
A ona ze si bláznivý?
A on
Ze jedine do teba a poslal jej gif zamilovaný...
.. Chcel ma naozaj tam podviest a stretnúť sa s ritnou malajzankou? Véd ju okato balil.
Ona však bola neutrálna.. Nechcela moc riešiť.. On ze stretnime sa... Si strašne moc krásna... Si taka hot a sexi.
Raz toto iste urobil aj s jednou Egyptankou pred svadbou.
Panebože čoho som sa to dožila.. Čiže on si ju vlastne už nahovaral a pripravoval že sa teda stretnú? A za akym účelom stretnutie.?
Ja sa neviem z toho šoku dostať.
Tvrdil mi, keď som mu to vyhodila na oči co som zistila ze to len tak zo srandy a nemyslel nič vážne. A už tobôž nie sa stretnúúť s niekym. Ze len skúšal co sú tam za ženy. Bla bla a naštval sa ze mu hľadím do telefónu.

Moje srdce je zlomené
Bojím sa budúcnosti.

anonym_b38690
24. máj 2026
@anonym_b58297

@anonym_b38690 chapem. Aj ja som chcela v dobrom poradit, asi tak 7 tem dozadu 😃 kym neodpisala, ze mu túži porodit dievcatko a nevydavala sa na to, aby sa hned rozviedla. Potom pisala, ze musi s ním mat sex alebo mu vyfajčit 5 krat denne aby nešiel za inou. Lebo je deviant a nutne sex potrebuje. Ze kym skoci do coopky po rožky on uz je na webe a honi si na live chate. A ze počas tehotenstva a šestonedelia ked nebude môcť mat normalny sex budu mat analny 👏🏻To nema vyznam, rozum sa ti zastaví, mne je z nich na vracanie

@anonym_b58297 Zaujímalo by ma či troll, čo píše o svojom ideálnom svete - kurevník, na ktorého doma čaká oddaná ťapa, ktorá mu chce... porodiť dcéru, ktorú chce tiež zneužívať? Čítam to správne? :D Starý model porodí nový? Alebo fakt len šibnutá žena.
Ale pre prípad že je to pravda.... úžasné že si taký chlap našiel manželku.... svet je fakt čarovné miesto...

anonym_737f81
24. máj 2026

Dámy, kedy už konečne pochopite, že chlapi su jednoduché tvory, ktoré keď majú možnosť zasunúť inde tak zasunu. A popritom svojej žene lásku vyznávajú, pridávajú s ňou fotky na FB a nosia jej kvety.
Autorka, tvoj muž je kurevnik a samozrejme ťa podvádza. Zloz ružové okuliare.

anonym_b58297
24. máj 2026
@anonym_b38690

@anonym_b58297 Zaujímalo by ma či troll, čo píše o svojom ideálnom svete - kurevník, na ktorého doma čaká oddaná ťapa, ktorá mu chce... porodiť dcéru, ktorú chce tiež zneužívať? Čítam to správne? :D Starý model porodí nový? Alebo fakt len šibnutá žena.
Ale pre prípad že je to pravda.... úžasné že si taký chlap našiel manželku.... svet je fakt čarovné miesto...

@anonym_b38690 Napisala, ze je chory MUSI mat a nonstop vyžaduje sex, ked mu ona neda 5x za den hned ide na net a do toho, ze on chce velmi dievcatko aby mali. Tak to je choré.

zanka777
24. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_b4fef4 nie. Toto je vážne. Naozaj sa to práve stalo včera.

@anonym_autor hlavná vec že ti to isté spravil pred svadbou a inou cudzinkou ale aj tak si aj takého úžasného muža zobrala za manžela.... Čo si čakala?že sa zmení?jasné

anonym_f47975
24. máj 2026

A ktovie koľko zien si ešte neodhalila, čo sa mu podarilo utajiť
Teraz si bude dávať väčší pozor
To budes robiť celý zivot policajta? Veď ta zloží psychicky ešte viac ako si

anonym_ee179d
24. máj 2026

Neverím tomu, že toto je real
Lebo na jednej strane places na druhej strane sa ti to páči?
A tému si založila aby si sa pochválila ako je tvoj muz medzinárodný kúreník
To iste..

anonym_1f3c28
24. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_1f3c28 tak ver. Malajzia Indonézia ženské sú tam crazy údajne. Čítala som na nete a vždy sa nejaká nájde taka čo pôjde aj za peniaze a pod.

@anonym_autor
To si pleties s Thajkami tie su radodajky .

anonym_b58297
24. máj 2026
@anonym_f47975

@anonym_f47975 nebude robit policajta. Ona mu chcela zháňať prostitútku v inej téme lebo on to strasne potrebuje😂

autor
24. máj 2026
@anonym_1f3c28

@anonym_autor

@anonym_1f3c28 tak možno skúšal aj tie

autor
24. máj 2026
@anonym_ee179d

Neverím tomu, že toto je real
Lebo na jednej strane places na druhej strane sa ti to páči?
A tému si založila aby si sa pochválila ako je tvoj muz medzinárodný kúreník
To iste..

@anonym_ee179d nie nie. Nechápeš. Ja som smutná z toho co som objavila

autor
24. máj 2026
@anonym_f47975

@anonym_f47975 presne možno tých žien bolo stovky tisíce. Neverím ze iba dve neverim

autor
24. máj 2026
@zanka777

@anonym_autor hlavná vec že ti to isté spravil pred svadbou a inou cudzinkou ale aj tak si aj takého úžasného muža zobrala za manžela.... Čo si čakala?že sa zmení?jasné

@zanka777 áno čakala som ze svadba ho zmení na normálneho muža zodpovedného

autor
24. máj 2026
@anonym_737f81

Dámy, kedy už konečne pochopite, že chlapi su jednoduché tvory, ktoré keď majú možnosť zasunúť inde tak zasunu. A popritom svojej žene lásku vyznávajú, pridávajú s ňou fotky na FB a nosia jej kvety.
Autorka, tvoj muž je kurevnik a samozrejme ťa podvádza. Zloz ružové okuliare.

@anonym_737f81 nie sú monogamny. Už to začínam vnímať aj ja

anonym_b58297
24. máj 2026
@anonym_autor

@zanka777 áno čakala som ze svadba ho zmení na normálneho muža zodpovedného

@anonym_autor mozes nam konecne povedat, preco kazdy druhý den zakladas stale novú tému o tom istom? Nemozes si prečítať všetky svoje témy a nestrapnovat sa stale? Poradili ti tam malo?

anonym_a10b0b
25. máj 2026

No tak mu zo srandy hoď na stôl rozvodové papiere. Možno sa dosmeje. A možno ich podpíše 🤷‍♀️
Inak mňa zaujal ten biznis na mesiac......

autor
25. máj 2026
@anonym_a10b0b

No tak mu zo srandy hoď na stôl rozvodové papiere. Možno sa dosmeje. A možno ich podpíše 🤷‍♀️

@anonym_a10b0b nie. Ze mesiac zostane obhliadne sa. Po krajine možnosti biznisu a neskôr sa tam presťahujeme spoločne keď vymysli tam nejaký biznis plan

autor
25. máj 2026
@anonym_1f3c28

@anonym_autor

@anonym_1f3c28 thajský sú a ved možno píše a s nimi a volá ja neviem. Ten egypt som vtedy čisto náhodné nasla lebo som si šla poslať fotky svoje do mobilu.
A sklzla som do whatapu.
A toto som našla tiež náhodné. Inak mu do. Telefónu nejdem

autor
25. máj 2026
@anonym_a10b0b

@anonym_a10b0b áno. Zo srandy mu dám rozvodové papiere na stôl. Hovädo bezcharakterne

autor
25. máj 2026
@anonym_f47975

@anonym_f47975 presne neviem koľko žien som neodhalila. A ja už mám dosť toho odhaľovania

autor
25. máj 2026
@anonym_b38690

@anonym_b38690 oddaná tapa? Ver mi už inak zmyslam

klotildabazarik
25. máj 2026

@anonym_autor uz sa stretli?😂

bomba36
25. máj 2026
@anonym_autor

Neviem ci sa len naozaj zábaval z nudy alebo ci naozaj ju chcel na sex stretko. Ale zas kebyže chce sex stretko tak ide na to cez eskort servisy. Ona nebola eskortka.normalna žena

@anonym_autor to je ten istý čo si fotí sestru?

januska12323
25. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_a10b0b áno. Zo srandy mu dám rozvodové papiere na stôl. Hovädo bezcharakterne

@anonym_autor len zo srandy? Ty si fakt chorá, vôbec nevidíš realitu.

anonym_a10b0b
25. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ja som bola ironická. Že zo srandy. Keď on zo srandy fotí svojho drobčeka a posiela ho do sveta. Dala by som mu najavo, že som jeho manželka a také nechutnosti nebudem tolerovať. Ja som to na rozdiel od teba urobila. A aj dotiahla do konca.

anonym_b58297
25. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor no haha strasne si vtipná, všetkým je jasne, ze by si to v živote neurobila lebo si na tom uchylovi závislá. Mne uz radsej neodpovedáš, lebo je ti trápne kolko tem tu uz mas a sama netušíš preco sa stale odbavujes na mk

anonym_b58297
25. máj 2026

Kolko tvojich tem sem musim dat aby si sa uz konecne prebrala?