Môj manžel flirtuje online s cudzinkou. Čo teraz?
Manžela veľmi milujem. Sme novomanželia.spolu a 7 rokov. Manžel chce stále navštíviť jednu azijsku krajinu - malajziu. Vraj jeho sen... Strašne sa mu tam paci a furt ma s tým dobiedza, že poďme tam. Vraj tam chce robiť aj nejaký biznis. Aspoň na mesiac. A poobhliadnut sa tam.
Ja som nikdy nechcela ísť tak ďaleko až do tichomoria..A nejak nie som naklonená tam ísť. a co on urobil? Môj zlatý manželik? Našiel zoznamku lokálnu v Malajzii a začal písať tam jednej ritnatej mladej zene v hijabe.. Začal jej posielať denne svoje fotky. A zacal jej vravieť že sa chce stretnúť keď bude tam apod.. Ze plánuje tam cestu že je strašne sexi povedal, ze je single a ze sa mu ona strašne páči ... Namotaval ju aká je úžasná a poslal jej fotku vtáka keď som spala a on z WC jej poslal fotku že je horný a ci by mu ho v Malajzii nevyfajcila...
A ona ze si bláznivý?
A on
Ze jedine do teba a poslal jej gif zamilovaný...
.. Chcel ma naozaj tam podviest a stretnúť sa s ritnou malajzankou? Véd ju okato balil.
Ona však bola neutrálna.. Nechcela moc riešiť.. On ze stretnime sa... Si strašne moc krásna... Si taka hot a sexi.
Raz toto iste urobil aj s jednou Egyptankou pred svadbou.
Panebože čoho som sa to dožila.. Čiže on si ju vlastne už nahovaral a pripravoval že sa teda stretnú? A za akym účelom stretnutie.?
Ja sa neviem z toho šoku dostať.
Tvrdil mi, keď som mu to vyhodila na oči co som zistila ze to len tak zo srandy a nemyslel nič vážne. A už tobôž nie sa stretnúúť s niekym. Ze len skúšal co sú tam za ženy. Bla bla a naštval sa ze mu hľadím do telefónu.
Moje srdce je zlomené
Bojím sa budúcnosti.
@anonym_autor Dievča zlaté, veď je to nadržaný imbecil. Je iba otázka času, kedy nejakú pretiahne ( ak už to neurobil) A ty v 1.vete píšeš, že ho veľmi miluješ? To ako fakt? Zloz si tie ružové okuliare a preber aa
@anonym_80d6ca nevyzera ale na to. Práveže. Stále kvety miláčik toto tamto milujem ta a pod. Si pre mňa jediná. Každý druhý večer sex romantika večera a pod. Nechápem to. Vraj to bola sranda len tak ze sa nudil a zrobil toto. Vraj to bola hlúposť. Potom ju zablokoval.
@anonym_autor Presne takí sú najhorší. Doma hrajú andilka a pritom sú to obyčajné svine
@anonym_787409 nenudím je to realita co píšem
@anonym_autor bože kôli klobáske, žiť s takým debilom
@anonym_autor Presne takí sú najhorší. Doma hrajú andilka a pritom sú to obyčajné svine
@anonym_4bca78 a autorka je potom co? Ved jej muž to robi uz vela rokov, robil to aj pred svadbou. Žena co sa s takým snaží o dieta a nechce sa rozviest ma v hlave nasrate
Keď teraz už vieš čo za človeka si si zobrala, čo s tým urobíš ? Či len na koníka napíšeš a budeš čakať čo zas ďalšie vyvedie a medzitým ho budeš sledovať a tajne mu chodiť do mobilu ? To je fakt úžasná budúcnosť. A potom ešte aby si otehotnela …
@anonym_80d6ca nevyzera ale na to. Práveže. Stále kvety miláčik toto tamto milujem ta a pod. Si pre mňa jediná. Každý druhý večer sex romantika večera a pod. Nechápem to. Vraj to bola sranda len tak ze sa nudil a zrobil toto. Vraj to bola hlúposť. Potom ju zablokoval.
@anonym_autor ver mi navonok môžeš mať neskutočne pozorného úžasného manžela/ priateľa a za chrbtom robí toto a ešte horšie. Viem o čom hovorím. Každodenné flirtovanie s kolegyňou a vôbec nie nevinné, podvádzanie a potom príde k tebe domov a je úplne bezchybný. Nie je to jednoduché, ale nemyslím, že ťa s ním čaká dobrá a pekná budúcnosť.
@anonym_4bca78 a autorka je potom co? Ved jej muž to robi uz vela rokov, robil to aj pred svadbou. Žena co sa s takým snaží o dieta a nechce sa rozviest ma v hlave nasrate
@anonym_b58297 Súhlasím s tebou

Este si tu mala jednu tému, kde si pisala, ze tvoj muž je Turek/arab nieco take ale to uz sa mi nechce hľadať. Verim, ze si o prečíta co najviac ludi, ktorí ta budu chciet ľutovať alebo radiť. Ušetria si pre inych, ktorí si to zaslúžia