Môj priateľ chce ísť na dovolenku s jeho kamarátkou
Baby poradte, ja som hotova...mam priatela, spolu sme vyse 5 rokov, nemame ziadne problemy...obcas chodi s kamaratmi von, s par naj kamaratkami na kavu...ja tak isto, nikdy som nemala dovod ziarlit, ani on ma mna nie...ma jednu kamosku ktoru pozna cely zivot a jej sa teraz skoncil 15 rocny vztah...a opytal sa ma ci by mi vadilo keby s nou ide na par dni na dovolenku ze ona sa potrebuje zbavit zlych myslienok, ze samozrejme izby budu mat oddelene...velmi som vybuchla ze kde toto videl...ze ved ist s kamoskou ma kavu je jedna vec ale na dovolenku ked si zadany je ina vec...skratka velmi sme sa pohadali a otocil to proto mne ze ja som ziarliva...inak som si ziadne cudne spravanie nevsimla, stale sme spolu cize nemozem povedat ze by sa nejak stretavali...co by ste robili na mojom mieste?
No jasné a nech si nezabudnú vybrať wellness hotel a objednať partnerskú masáž. 🤷 Takú by schytal s liatinovou panvicou, že by dovolenkoval rovno na urgentne. Nemal to byť len vtip? 🤦🏻♀️
Ako mi vôbecohlo napadnúť niečo také???niekde hranica byť musí a to ozaj nie som nejako extrémne žiarli a. Ale tu hranicu musí mať v hlave on. Čo ti o týždeň povie:pozri veď sa s ňou chcem raz vyspať,nevadí nie????
Daj mu na výber-buď ty alebo ona
Nepáčilo by sa mi to ,ako tebe.
Ale žienky, ved budú mať oddelené izby😆.....celý deň spolu, ranajky, prechádzky, wellbes, bazénik, ona smutná, on chápavý.....no hádam si nemyslite ze by mali chuť este aj na sex😆😆
reagovala si tak právom, podľa mňa priateľstvo medzi mužom a ženou nechcem povedať že neexistuje ale je to veľmi tenký ľad a ľahko sa práve pri takýchto príležitostiach zmení...skrátka sme opačné pohlavia a priťahujeme sa. Milujúci partner, by toto svojej partnerke nikdy nenavrhol aj keby neviem čo...porozprávať sa môžu na káve, ale ísť si liečiť dušu niekam s partnerom inej .... to je na pováženie. Na toto sú kamarátky, toto chlap nepochopí aj keby mu to rozprávala týždeň.... a to som si myslela, že ma len tak niečo neprekvapí ... držím palce, ale určite by som si dala na neho pozor,,,,niečo tu nesedí...
Neexistuje
V žiadnom prípade nikdy
To čo sú za spôsoby???
Tvoj chlap vôbec mal tu guráž sa ta toto opýtať ?
A tej kamoške tiež? Co jej šibe?
A ešte vraj ty si žiarlivá?
Choďte partia, aspoň 4 ľudia, ešte sa to dá tolerovať ale inak ani pomyslieť na také
Tu nejde o žiarlivosť ale o dôveru a galantne správanie tvojho muža
Mam takeho kamosa..obetuje sa mi viem ze keby som sama tak vyštartuje. Uz to ze ide, a nejde tam s kamosmi, znamená " že má ju rád a má empatiu" ak sa rozisla ide tam koli nej. A nerozmýšla nadtym ako tebe to pripadá ale k nej má empatiu?
Vies niektorí dlho a DLHO , opakujem dlho dusia náklonnosť. A prekvapis sa nemusi byt pekna, ma k nej nieco, co vie len on. Ak jej ide pomoct
Ved chod aj ty s chalanom, kamosom, ak ta pusti neni ocom.
Nejak sa mu to v hlávke pomotalo...
Určite mu nedovoľ ísť na tú dovolenku, oddelené izby neznamenajú, že bude spať on vo svojej, ona vo svojej. Už len to, že ona potrebuje zbaviť zlých myšlienok po rozchode 15 ročného vzťahu a on chce ísť s ňou na dovolenku Ti mala zablikať riadna kontrolka. Stoj si za svojím a nepusti ho nikam , ak chce ísť na dovolenku tak jedine s Tebou 😉 Chlapi sú herci vedia hrať /česť výnimkám/, on vôbec nemusí meniť správanie na to aby s ňou niečo mal. Viem o čom píšem ...takže moja rada žiadna dovolenka s kamoškou 🙂 😉
Ta kamoška je tiež asi šibnutá, keď chce ísť so zadaným kamosom na dovolenku. Nie, v žiadnom prípade. A môžeš už teraz plánovať rozchod s nim, keď je takýto ze by s ňou odišiel na dovcu. Načo ti je takýto chlap? 🤦🏼♀️
Ale žienky, ved budú mať oddelené izby😆.....celý deň spolu, ranajky, prechádzky, wellbes, bazénik, ona smutná, on chápavý.....no hádam si nemyslite ze by mali chuť este aj na sex😆😆
Daj mu prečítať tieto reakcie. Nech vidí, že on je divný, nie Ty. Osobne si myslím, že maximálne naštrbil dôveru... To už je absolútne jedno, či s ňou na tú dovolenku pôjde alebo nie. Ja by som takého muža ani manžela nechcela. Lepšie na to prísť teraz po 5 rokoch, ako až v manželstve 😔.
Jedine ak pojdete vsetci traja..a jeho otazka mala byt, ci moze s vami ist na dovolenku aj jeho kamaratka, ktorej sa rozpadol vztah..ked uz...
Je to z jeho strany brutal trúfalosť, to ako celý čas čakal kým bude voľna? V žiadnom prípade, prepáč, ale neviem , čo si mám o ňom myslieť , hlavne počúvaj čo cítiš a neudup zo v sebe
Už len to, že mu takéto niečo napadlo by bol pre mňa signál, že je čas pohnúť sa v živote ďalej ( bez neho).
@kavasmliekom tak takýto podpapucnik, čo skáče ako žena píska, nič v zlom, ale čo poznám takýto zväčša zahnú, neznesú ten tlak ženy čo môžeš a čo nie, ale tak každý si je strojcom svojho stastia, nikdy by som mužovi nezakazovala ísť s kamoškou na kávu, to ani s kolegyňou nemôže? Veď to je úplne choré, tu už psychiater len pomôže, akože dovolenka nie, ale stretnúť známu a podebatíme alebo na kávu je úplne normálna vec
@zuzubb007 myslím, že podpapucnik je v tomto smere trošku silne slovo. Nezakazujem mu pozdravit, stretnúť...ale vyslovene aby išiel sám s kamarátkou von, to sa mi nepáči. Keď chce zahnut, zahne aj s tou kamarátkou na káve, nie? Keď už ju má tak prestrenu na zlatom podnose.
@zuzubb007 myslím, že podpapucnik je v tomto smere trošku silne slovo. Nezakazujem mu pozdravit, stretnúť...ale vyslovene aby išiel sám s kamarátkou von, to sa mi nepáči. Keď chce zahnut, zahne aj s tou kamarátkou na káve, nie? Keď už ju má tak prestrenu na zlatom podnose.
@kavasmliekom realita nie silné slovo je to podpapucnik ako svet, u nás na firme najviac ľudí zahynalo kolega a kolegyňa niekoľko akože párov rovno pod nosom, tak dúfam, že ten tvoj ma len chlapov v robote lebo aj robotu by si mu musela zakazat 😃
Jedine ak pojdete vsetci traja..a jeho otazka mala byt, ci moze s vami ist na dovolenku aj jeho kamaratka, ktorej sa rozpadol vztah..ked uz...
@siska53 ja by som už teraz ani tak nešla ze všetci traja. Iné by bolo, keby sa to hneď na začiatku opýtal, či môže ísť kamoška s nami. Ale takto teraz už by som nešla. Ved on nechce ísť s autorkou, ale s kamoškou.
No už by bol pobaleny a čau. Rázne by som mu vysvetlila že ak pôjde rozidem sa s ním a aj by som to urobila. Kamoške môže so vzťahom pomôcť aj tak že pokecaju na kave na hodinku a nie ísť s ňou na dovolenku.
Myslím , že žiješ vo veľmi otvorenom vzťahu, viac ako si sama chceš pripustiť. Ak toto vyšlo z jeho papuli, tak má za ušami už dávno a hrá to na kamarátenie . Kamarát taky rád. Nie, toto by som netolerovala nikdy a nemohla by som žiť s človekom, ktorý ma považuje za poloretardovanú .
@siska53 ja by som už teraz ani tak nešla ze všetci traja. Iné by bolo, keby sa to hneď na začiatku opýtal, či môže ísť kamoška s nami. Ale takto teraz už by som nešla. Ved on nechce ísť s autorkou, ale s kamoškou.
@bielasovicka A tak možno by navrhol trojku, keď už mu priateľka takto prekazila utešovaciu dovolenku s kamarátkou.
Fuuu, tak toto by bolo u mna asi cez čiaru.
Ja mám kamarátov, jedného už cez 25 rokov. Keby sa mu rozpadol vzťah a potreboval by vypnúť nemám problém s ním niekam ísť, ale išiel by s nami aj môj muž alebo aspoň moja sestra. Nie, že by som sa bála, že sa o niečo pokúsi, ani že by som ja podľahla, toto u nás vôbec nefunguje. Ale prišlo by mi to veľmi divné, keď som zadaná. Stretávame sa sami na káve, na prechádzky, aj na chaty, ale s rodinami, partnermi.
Povedala by som mu ze ak to mysli vazne tak to je koniec vztahu. Nebudem doma cakat ci sa na dovci daju dokopy alebo nie, lebo ver mi, len o toto mu ide. A ked to nevyjde tak postacis aj ty. S takym clovekom by som nebola. Bud je totalny mimon alebo vypocitavy vychcanec.
Autorka nemá chuť odpísať nám a vyjadriť sa?
Asi sli na dovcu v 3ke a nema kedy 😅😅😅

Priateľ by si mal uvedomiť, že ak by v Tebe takéto niečo nevyvolalo žiarlivosť, tak Ti je asi už jedno, či ho stratíš a mal by byť rád, že Ťa to trápi. Určitá forma žiarlivosti je v poriadku a evidentne máte dobre nastavený vzťah, keď sa nelimitujete v stretávaní s kamarátkami. U nás je po takmer 14 rokoch už vskutku málo priestoru na žiarlivosť, ale s týmto by som nebola ok. Neviem si predstaviť, že by som mu to zakázala, je slobodný muž, ale bola by to pre vzťah veľká rana a neviem, ako by to dopadlo. Mne príde veľmi kruté, že Ťa vobec do takejto situácie dostal. Ešte, keď je tá kamarátka čerstvo po rozchode, teda je citovo rozvalcovaná a v podstate má určité právo urobiť hlúposti, ktoré by ju inak ani vo sne nenapadli. To nie je argument v prospech dovolenky, ale práve naopak.