icon

Moja sestra ma neskutočne zlého syna

1. okt 2023

Moja sestra ma neskutočne zlého syna. Má 10 a je neskutočne drzý ku každému. Nič si nevie upratať. Len hry, mobil a odvrávanie a opakovanie všetkého čo poviem, žiadny rešpekt a keď mu niekedy tasnem po nohe alebo po chrbte, tak sestra sa hnevá na mňa, že nemám biť jej deti. Pritom som sa mu viac venovala ako ich vlastný otec. Úplne saje moju krv a niekedy rozmýšľam, že asi naozaj je najlepšie sa niekedy na rodinu vy....ť. Však to nie je normálne, abh sa človek vytočil 10x za deň. Čo by ste robili vy ?

autor
1. okt 2023

@veronikaszabova jasnaze nie ked ho jidis raz za rok aj to na kave 😀 otlkat a datnpo riti je rozdiel... prosim citat s porozumenim...

lukbe
Autor odpoveď zmazal
galganka
1. okt 2023

Neboj sa, ne.eblo by ťa, ja by som ťa, ak by si na naše deti paprču zdvihla. Lebo z teba zjavne vystane bársčo. Vďakabohu, že sme posledný dom v slepej ulici a tvoj príchod nehrozí.

majlo1234
1. okt 2023

Tak jej s nim nepomahaj. A povedz to jej, aj jemu, desatrocny uz pochopi, ked mu vysvetlis, ze sa sprava nepripustne a z toho dovodu odmietas s nim travit cas. Nerob si vrasky, nie je to tvoje dieta, nech sa s nim natahuju rodicia.
Co sa tyka bitky, ta naozaj nikomu nepomoze. Tak ako by si neudrela dospeleho, nebi ani dieta, ved aky je medzi nimi rozdiel?

reanda
1. okt 2023

tvoja sestra ma neskutocne zlu sestru

elmivelmi
1. okt 2023

Skuste mu obmedzit tej mobil.Proste preco ma mobil stale v ruke,nema ten chlapec kamaratov na ulici,povinosti?
Treba mu to zmenit a aj chlapec sa moznonzlepsi.Ale ak ho takto so sestrou vychovavate ze nu strcite mobil do ruky aby bol klud,tak sa necuduj ze je drzy.Ma zlu vychovu a ked tvrdis ze ho vychovavas viacej ako otec-tak ho zle vychovavas.

zanka777
1. okt 2023

Ja nerozumiem prečo sa s nimi stále stretávas keď ti tak vadí jej syn?!!veď im daj pokoj a oni dajú tebe a nebudeš sa musieť 10 x denne rozčuľovať ako píšeš.... a druhá vec je že ..je rozdiel keď dá na rit dieťaťu rodič a je rozdiel keď to urobí iný človek ...veď počkaj keď budeš mať deti či sa ti bude páčiť keď tvoje dieťa "capne"po zadku alebo chrbte iný človek.... a keď ti to nebude vadiť tak si divná ty

doriiis
1. okt 2023

No žiaľ,keď ho nevie vychovať vlastná matka,tak z pozície tety veľa nezvládnes.
Áno,bohužiaľ takýchto detí je veľa,ale tak vidíš aj tu....nedajboh facku alebo po zadku.A potom to tak aj vyzerá.Vyrasta nám generácia,kde deti posielajú do riti vlastných rodičov a kde to rodičia dopustia.

grof_monte_christo
1. okt 2023

Z vlastnej skúsenosti ti poviem, že deti vnímajú kritiku, nedajbože bitku od niekoho iného ako od rodiča, oveľa citlivejšie. Na toto dávaj veľký pozor.

milanemila
1. okt 2023

No nic tresla by som ti po chrbte alebo po nohe 🙈 deti nie su dobre a zle su iba tie kt sa dostatocne dospeli nevenuju a stanu sa nezvladatelne a potom su tie, kt maju dostatok lasky a pozornosti a da sa s nimi normalne fungovat.
To nie je bohvieaka vizitka, ked pises ako vela si sa mu venovala a nasledne ako otrasne sa sprava 🤷🏼‍♀️

autor
Odpoveď bola odstránená
konikmodry111
1. okt 2023

Koľko máš rokov? Bývate spolu a musíš jej ho postrážiť? Či ako ?

autor
1. okt 2023

@galganka no ked vidim ze mas asi cca 3 deti a vysedavas tu a davas rady tak asi tiez nebudes matka number one .... o svoje deti sa stafaj sisi ich naroblla tak sa lm venuj 3 a viac nie je sranda

galganka
1. okt 2023

No kvôli tebe ich ozaj nejdem budiť, sorry 😂

autor
1. okt 2023

@galganka ja nehovorim o tejto jofine hoborim celkovo asi nespia od siestej 😀 zase bud trosku chapava predsa len 4 hodiny vysedavania na koniku s troma detmi si nedovoli hoc kto

galganka
1. okt 2023

Už si taká naštartovaná, že o chvíľu to po tebe nerozlúštime. Klídek. 🤣 A inak, ležím, nevysedávam aktuálne. 💪🏻

autor
1. okt 2023

@galganka len ma prekvapuje ze zena s tolkymi detmi ma tolko casu... nemyslim si ze mas iq hojdacieho kona takze rozlustis.

galganka
1. okt 2023

...mňa neprekvapuje, že ťa to prekvapuje. Presne som vedela, že tento pokus o "útok" vytiahneš. Ešte by si mohla pridať aj "venuj sa manželovi", či staré dobré "asi máš málo sexu, keď si taká hnusná" 😂

autor
1. okt 2023

@galganka hnusna si to je pravda... Ked vidis , ze clovek perli a ty pridavas do ohna... vies nie vsetci su oddychnuti, niektori doslova makaju na sebe a nemaju sa cas natahovat o kazdu kktinu 5 hodin... takze maj sa

galganka
1. okt 2023

Čo ti na toto napísať... však keď si to nevieš zorganizovať a 5 hodín venuješ vlastnej k.kotine... 🙈

zuzuliennka1
1. okt 2023

uz je celkom jasne, po kom vsetkom take spravanie mohol podedit, v rodine si zjavne mozete doradu ruky popodavat, ty, segra, aj jej podareny syn

nelca0510
2. okt 2023

Si veľmi nepríjemná. Bit svojho synovca nie je v poriadku. Radšej odíd preč.

terina25
2. okt 2023

Mam 2 sestry,ale v zivote si nedovolili zbit moje deti a ani ja som nebila ich deti. Keby to urobili,myslim,ze by som uz s nimi viac nebola v kontakte . Ty asi deti nemas predpokladam. Napis,ked budes mat vlastne a ako sa ti bude pacit,ked tvoja sestra zbije tvoje dieta

autor
2. okt 2023

@nelca0510 moje forum sa ti nepaci odidi... na co sem chodis

autor
2. okt 2023

Celkovo mi poradili asi tri baby dokopy ostatne komentare o nicom... uz v zivote si sem nepridem o radu a feti dodtanu po riti ked uznam za vhodne... poznam x zien ktore daju detom na zadok na verennosti a v domacnosti a deti nicim netrpia... z maleho nic dokazete spravit neskutocne velku zalezitost... starajte sa o svoje deti a nikomu nepomahajte radsej ako foteraz ste nikdy nikomu nepomahali.

pink_lady
2. okt 2023

Zrejme na dieta nějaku DG - vfa, adhd, možnosti viacero - směr cpp, cspp alebo rovno psycholog, psychiater. A ty - v zivote sa ho už nedotkni.

simca06022011
2. okt 2023

nestretavala by som sa s nimi :D a keby islo do tuheho a mna by mlady pan vytocil, nedala by som mu po chrbte/nohe keby mi papuloval, taku mu slahnem po hube ze mu stena da druhu. Ale aj sestre zaroven a viac by som jej zasrana nestrazila. Je to proste vychova a vek, kombinacia. SU deti co si nedovolia, su take ktore mozes bit cely den, este to aj ako srandu budu mat. Cize v konecnom dosledku len SEBA vytacas tvojim pristupom. Naozaj. Nechaj mamulu nech sa o svojho milacika stara sama, tyi si ries seba.

galganka
2. okt 2023

Deti dostanú po riti kedy uznáš za vhodné? Za pár rokov ťa prerastie, potom môže byť on teba... 💪🏻

maryetta
2. okt 2023

Bývaš s nimi? Máš tam svoju izbu? Zdvihni sa a ignoruj. Sestra na to pride aj sama že spravila obrovsku chybu. Ale isto to nie je tvoja starosť vychovávať jej syna. Možeš mu dohovoriť. Ale kedže jemu je to jedno tak aj to je zbytočne a budeš trápna v jeho očiach.
Možeš dohovoriť sestre ale…. Neviem či to pomože ked jej to takto vyhovuje…
Sama na ti pride ale bude neskoro lebo pubertou sa to može zhoršiť. Ale… vždy platilo a bude platiť-ohýbaj ma mamko….

galganka
2. okt 2023

Biť 🙈🙈🙈 majn got.