Mojej priateľke sa nepáči návšteva detí u ex
Ahojte ,potrebujem radu ,či to čo robím je správne alebo nesprávne a čo robiť .
Ide o to ,že so ženou som v rozvodovom konaní a mám už aj novú priateľku o ktorej ešte zatiaľ nikto nič nevie , ide o vec takú ,že dnes syn prišiel s tým že ho niekto trafil loptou do hlavy a že ho to boli a keďže deti bývajú stále s ich mamou a ja tam chodím kvôli ním som zvážil že ostanem tam spať ale priateľke sa to vôbec nepáči , prosím povedzte čo robiť ? Ako sa správať v takej situácii
@jozo1122 ako vážna priateľka by som ti toto v žiadnom pripade netolerovala. Dieta ani teda nespalo s tebou, bol si tam zbytočným. Otázne je, kto to naozaj chcel.
Raz sa rozchádzate, tak netreba mu motať hlavu. Otcom samozrejme ostávaš, ale toto teda nie.
A ako ti tu písali, daj bacha, aby ti ex nenicila buduce vzťahy.
Tak dupľom nechápem, bol si tam tak isto nápomocný v inej izbe ako v inom byte. Chlapcovi akurát motáš hlavu.
@jozo1122 tak ked syn s spal s mamou vobec nerozumiem na co si tam teda ostal. Som myslela, ze syn nalepený na teba cely vecer a zranený, tak je jasne, ze sa mu neda povedat nie a ostaneš spat. Ale ked aj tak spi s mamou a ty vedla, tak to je take divne. Ale ok Ved uz sa stalo. Na buduce vies povedat ex, ked sa bude nieco diať, nech ti zavola a vezmeš ich na pohotovost. Ved aj tak spi s mamou. Trosku musis určovať hranice. A co mas povedat, ked ti deti neda na dovolenku?? Ze su to tak isto moje deti ako tvoje. Toto si rozoberte kludne aj na rozvodovom pojednavani, kde predpokladam, ze budete určovať aj styk s detmi. Ved hadam tam uz budes mat cele vikendy a cele tyzdne cez prazdniny.
@jozo1122 hm, keď spadne z bicykla a odrie si koleno a bude ho bolieť, tiež pôjdeš spať k ex? Vieš, koľko takých blbych odreniniek a boliestok ešte bude? Zober synčeka spat k sebe domov na víkend a staraj sa o neho doma. Veď si ocko, postarať sa vieš o dieťa kdekoľvek.
@jozo1122 Ja ťa idem podporiť, lebo máme podobnú situáciu v rodine, bratrancova ex takto s ním už roky cvičí ohľadom dieťaťa (a to ani neboli manželia). Kopa rozvedených chlapov sú dobrí otcovia, robia veľa vecí pre svoje deti aj keď sa na nich zo strany ex valí veľa hnusných manipulácií. Celkovo mi je ľúto, že u nás na Slovensku sa často potláčajú otcovské práva na deti, veľa žien citovo vydiera cez deti a vrcholom je, keď si chlap nájde nový vzťah, to už niektoré nedávajú. Neviem, či je to presne tvoj prípad, ale držím palce, aby si to ustál vo vzťahu s priateľkou a ex vymedzil hranice a pravidlá, ako spolu naďalej budete rodičmi vašich detí. Možno by bolo fajn, keby ste si aj nechali poradiť na nejakej terapii, ako s priateľkou zvládať náročné komunikačné situácie, lebo verim, že sa často cítiš ako medzi dvoma mlynskými kameňmi.
Zas pôjdem proti prúdu ale nie, nie je to normálne aby si tam ostal spať. Absolútne by sa mi nepacilo keby to mne urobil môj priatel. A niektoré mamky čo tu píšete, že autorke je do toho nič keby tam ostal spat? Ah jaj🤦♀️ prečo by tam mal spat? Nech pekne ide domov pokial mu záleží na novom vzťahu.
@jozo1122 tak ho chod len pozrieť. Ak to teda nie je ďaleko. Na hodinku na dve. Nemusíš tam prespať pokiaľ nemá otras mozgu
@mariazatkova to uz bolo vcera... 🙂
@svetlonos len aby si dieťa nezačalo ubližovať naschvál, a už vidím ako by chlap skákal radosťou keby povie priateľka že ide spať k ex, alebo ex príde spat ku nej ak by mala ona dieťa.
Obzvlášť ak ex manipuluje a využíva deti, ako sntoy dovolenkou buď pôjde aj ona alebo deti neda. Zrejme aj takmer ex manželka si rieši ego cez deti. Inak by normálna žena nemala problém zveriť deti na týždeň alebo dva k otcovi
@jozo1122 ty už máš svoje nové bývanie? Odišiel si zo spoločného bytu, deti vedia ze sa rozvádzate?
Setom treba vysvetliť situáciu, čo sa deje, zmení.. Ako budete fungovať.
Deti si ber k sebe, ak už máš svoju domácnosť.
Nemusíš vbc chodiť prespávať. A už vbc nie kvôli tomu co si opísal v úvode.
Keď si s ním chcel byť, mal si si ho vziať.
@jozo1122 no mně to teda přijde hrozný, tak proč se rozvádíte?? Tohle bych nedala. Čtu to manželovi, a on, co to je za de.ila? Pardon.
@sense
blba situácia, myslela som, ze maly chce spat pri otcovi. Pokual je budúca ex taka, ze mu nedá deti samému, je otázne prečo.
Možno len nechce prísť o deti a nevie v tejto situácii reagovať. Súd ešte ohľadom detí nebol, tak ťažko sa dohodnúť.
Len to vidím ako mizériu, aby si to odtrpeli deti.
Pokial zena manipuluje detmi (a nemajú striedavku) tak ma otec jednoducho smolu. Poznam podobný prípad, kedy detom boli nakecane sprostosti od matky a kontakt s otcom nadviazali až v puberte asi po 8-9 rokoch, aj to im bolo takmer zabránenie... Najmladšej matkin priatel bral telefón, takže otec sa nedovolal.
Tu chýba viac info.
@kavasmliekom
no nemyslím, bolo by super ak by to bol výmysel ale život píše aj takéto príbehy. Zazila som zopar známych, kolegov aj osobne osudy, situácie, kedy človeku rozum ostane stáť nad určitým jednanim.
Ja som osobne nastavená tak že moje dieťa je u mňa na prvom mieste.
Za mňa je úplne normálne ak sa dvaja rodičia stretávajú aj napriek rozchodu/rozvodu v rámci vecí ktoré sa týkajú detí. Samozrejme v zdravej miere a nie kvôli každej hlúposti.
Takže ak syn mal úraz, bolela ho hlava a ty si chcel ostať pri ňom lebo si si nebol istý či nebude treba ísť do nemocnice tak je to úplne ok.
@jozo1122 Z pohľadu rozvedenej ženy si neviem predstaviť prečo by mal môj bývalý manžel chodiť spávať ku mne domov, z akéhokoľvek dovodu. Z pohľadu súčasnej partnerky si neviem predstaviť že by môj partner chodil spávať k bývalej žene, akože prečo? Áno, deti sú navždy súčasťou, ale nie takto...porozmýšľaj čo vlastne chceš..Vyzerá že si s tebou manželka robí čo chce. Ak si chceš udržať terajšiu partnerku, budeš musieť o nej povedať deťom, aj manželke. Nedá sa hrať na dve strany
Budoucí exmanželka asi netuší o next a možná doufá, že se vrátí k sobě. Chtělo by to jednat na rovinu.

@jozo1122 ty si sen každej protivnej a pomstychtivej ex. Ako opička na gumičke, prepáč… ak budeš takto skákať ako ona píska, o tej dovolenke sa radšej nevyjadrím, tak nakoniec ostaneš sám.