icon

Môže byť nezadaný muž kamarát so ženou?

zralok28
9. mar 2025

Chlapi , chcem sa opýtať len vás … dokážete mať za kamosku ženu keď ste nezadaný a nejakú dobu už nemáte vzťah ? Mne to robí problém , nedokážem to , mám veľa kamarätov chalanov, no ale nedokážem sa kamarátiť so ženou, keď som zadaný , je to iné lebo sám sebe viem dokázať , že je to potok ozaj len kamarátka a ešte je výnimka u mňa , ak ide o babu, ktorá sa mi ozaj nepáči alebo nie je môj typ, vtedy dokážem byť len kamoš, ale ak sa mi dotyčná páči, nedokážem to a hneď jej poviem , že sa už nechcem stretávať, no niekedy človek nevie, lebo aj z kamarátstva sa vie vyvinúť vzťah , no mám pár skúsenosti, že tá kamarátka si našla vzťah a chcel byť so mnou kamoška, ale ja som to odmietol a povedal som slušne, že už nemám záujem sa stretávať. Ako je to u vás ?

vikt343
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
9. mar 2025

@pralinka25 a tebe to nepride ponižujúce?.
nehovorim, že každa vydata ma ist lovit kamaratov, ale na škole si nemala spolužiakov, ktori boli milí a venovali sa ti bez toho, žeby ťa obchytkavali pod stolom? tak tomu neverím !

vikt343
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
9. mar 2025

@karolinakr no tu anonymne to pisali uz viaceri. Skus pokukat ked mas cas v anglictine k tejto teme nejake podcasty. Raz to sem jeden daval.

vikt343
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
9. mar 2025

@vikt343 tak ja toto uz mam za sebou a aj vyriesene. Akurat teda trosku sa zamyslim aspon. Alebo vytriezviem 😀

karolinakr
9. mar 2025

poviem len taký príklad - chalan, čo vyrastal s mamou, sestrou alebo sestrami, má veĺa kamarátok proste lebo vyrastal odmalička obklopený ženami tak logicky si s nimi má čo povedať a nemusí byť zrovna gay

pralinka25
9. mar 2025

@karolinakr ale praveze som mala velmi vela kamaratov. Viac ako kamosiek. Travili sme spolu spustu casu vratane stanovaciek chat a akcii. A kedze som od 14 nikdy nebola single tak tym ze by som bola zruda to asi nebolo. Len teraz si nie som ista preco vlastne boli mili.

gabrielkaa
9. mar 2025

@pralinka25 neviem. Keď som tak nad tým rozmýšľala, tak mi prišlo, že keby ma nejaký muž oslovil a rozumeli by sme si, tak mu asi ide aj o čosi viac .

karolinakr
9. mar 2025

@gabrielkaa fúha, tak toto podporuje teoriu, že ked pytam niekoho, kde maturoval, chcem sa s ním vyspať 🙂

zralok28
autor
9. mar 2025

@pralinka25 no je to blbé, ale kamarátku je načo dobré mať keď človek z nej nič nemá, keď je zadaný , tak v poriadku , aspoň raz sa vyspať proste

pralinka25
9. mar 2025

@gabrielkaa no ano ak by to bolo len take oslovenie z nicoho nic asi hej. Ja som zas skor myslela na take ine stretnutia kedy sa tak nejak prirodzene vyvinie kamaratsky vztah pri nejakej prezitosti splupraci akcii. No ale po tomto uz asi aj ja budem hladat ine umysly lebo asi na tom nieco bude ked to hovori takto anonymne viac a viac muzov.

karolinakr
9. mar 2025

@zralok28 čo?? tak o toto ide? tu to všetko začina a konči? 😂

gabrielkaa
9. mar 2025

@karolinakr nie. Tu sa nejedna predsa o rozhovor muža s ženy…. Ale o kamarátstvo . To znamená pravidelne stretávanie sa , alebo pravidelný kontakt. Nie o to, že keď sa niekoho na niečo pýtam. Tak som aspoň ja pochopila otázku

pralinka25
9. mar 2025

@zralok28 pre mna ako pre zenu na to iste mat kamarata ako mat kamaratku..ale uz chapem ze muzi to maju inak.

karolinakr
9. mar 2025

@pralinka25 nikdy v živote sa chlapovi neprihovor! ked pojde po chodníku vĺavo, tak ty choď vpravo..ak sa ta spyta na smer, tvar sa, že si hluchonemá

karolinakr
9. mar 2025

@gabrielkaa jasné, srandu si robím a podpichujem, posledne moje komenty by som už vážne nebrala vôbec

karolinakr
9. mar 2025

kto ma nepozna samozrejme je vovedený do omylu, že všetko myslim smrtelne vážne, pritom sa tu drvím na vas

gabrielkaa
9. mar 2025

@pralinka25 no asi by si vycítila či niekomu ide o niečo viac. Napríklad sa tu aj rozoberali vzťahy , keď niekoho manžel sa stretáva pravidelne s kolegyňou … lebo si rozumejú… každý nech posúdi sám… možno je tam čisto kamarátsky vzťah a spoločnú reč si našli už predtým, keďže boli a sú kolegovia…. Ale či je ti fakt takto bez bočných úmyslov … neviem 🙂

gabrielkaa
9. mar 2025

@karolinakr Jaj 😁

pralinka25
9. mar 2025

@zralok28 tak ja s kamaratmi ani kamaratkami nespim. Nikdy. Ak by ano v tej sekunde to pre mna prestava byt kamaratstvo. Ja som jednoduchy clovek. U mna sex len vo vztahu. Zjednodusuje to vela veci. Nemam rada komplikacie.

pralinka25
9. mar 2025

@gabrielkaa chapem.

zralok28
autor
9. mar 2025

@pralinka25 no veď sex len vo vzťahu , ale aj kamarátky len vo vzťahu , inak kamarátky je mať obrovská zbytočnosť keď aj tak sú ti na nič … to môžem mať len chalanov kamarátov, no a navyše muži sú oveľa múdrejší ako ženy čo sa týka názorov na život a prirodzenej inteligencie , ženy sú zas múdrejšie čo sa týka štúdia na výške , viaceré predmety

zralok28
autor
9. mar 2025

A najhoršie keď žena, ked chcwm s ňou vzťah napíše, že budeme len kamaráti a nájde si potom iného , také len obesit treba 😡 a čo teraz čaká , že ju budem vítať s náručou a byt kamarát , toto robia len bezcitné špinavé k*rvy , no a už keď sme pri tom , tak radšej začať vzťah a po nejakom čase sa rozísť , keď sa jej niečo nebude páčiť alebo mne na nej…

karolinakr
9. mar 2025

@pralinka25 ja mam dosť..to važne takto muži zmyšĺaju o ženach - že su zbytočne a maju nižšiu inteligenciu...ja ked som to raz čitala, neverila som tomu...muži su potom zle vychovani, ked si niekto v 21.storoči seriozne o ženach myslí...stači si prečitat česky Esquire ( časopis pre mužov) - a človek ma pocit, že cela redakcia tam huli nonstop

pralinka25
9. mar 2025

@zralok28 ouha. Ty musis extremne zraneny. Tu ani moc nie je o com a rozumna debata tu konci. Mozno treba porozmyslat preco ti to baby hovoria. Mozno nie je chyba len v nich. Co myslis?

dobryden
9. mar 2025

@zralok28 ale teba s takymi názormi by ziadna nemala chciet.Taka kamoska ti moze požičať napr kovaný ked budes svorc,moze to postrážiť psa ked budes s nejakym kamosom na dovolenke a rozne veci.To nie je len o sexe,moze to v zivote pomoct.

zralok28
autor
9. mar 2025

@dobryden ale veď to môže aj rodina postrážiť alebo kamoš ;)

zralok28
autor
9. mar 2025

@dobryden žiadna kamoška by mi nemala záujem pomôcť , skôr by ma sklamala alebo nejak oklamala

pralinka25
9. mar 2025

mno a ja to asi uzavriem tak ze s tymto postojom a nazormi urobis sluzbu kazdej zene tym ze ju za kamosku nechces. trochu sebareflexie by ti nazaskodilo. mozno by si prisiel na to preco to v tvojom zivote takto je. zatrpknutost je cesta do pekla. ale drz sa svojho. budu ti vdacne. 😉