icon

Môže byť nezadaný muž kamarát so ženou?

zralok28
9. mar 2025

Chlapi , chcem sa opýtať len vás … dokážete mať za kamosku ženu keď ste nezadaný a nejakú dobu už nemáte vzťah ? Mne to robí problém , nedokážem to , mám veľa kamarätov chalanov, no ale nedokážem sa kamarátiť so ženou, keď som zadaný , je to iné lebo sám sebe viem dokázať , že je to potok ozaj len kamarátka a ešte je výnimka u mňa , ak ide o babu, ktorá sa mi ozaj nepáči alebo nie je môj typ, vtedy dokážem byť len kamoš, ale ak sa mi dotyčná páči, nedokážem to a hneď jej poviem , že sa už nechcem stretávať, no niekedy človek nevie, lebo aj z kamarátstva sa vie vyvinúť vzťah , no mám pár skúsenosti, že tá kamarátka si našla vzťah a chcel byť so mnou kamoška, ale ja som to odmietol a povedal som slušne, že už nemám záujem sa stretávať. Ako je to u vás ?

dobryden
9. mar 2025

@zralok28 tak ludia su rozni,ale su aj take ktore by ta nesklamali,ale zasa ked nechces ,nemusi mat zid u kamosku,ja tiez kamosov nemam a nechyba mi to vobec

zralok28
autor
9. mar 2025

@dobryden no to sa mi páči , žena kamošky a muž kamosov , tak to má byť

karolinakr
9. mar 2025

@zralok28 no však väčšinou to tak je, ako maš babsky pupok - chalana, čo sa rad kruti okolo žien, tak maš aj baby, čo su skôr chlapčiská...

marca12
9. mar 2025

@lenkakravcova Odjakziva robim v muzskych kolektivoch,co to o ich zmyslani viem. Ale nie kazdy muz je rovnaky. Ano,vacsina by svoje kamosky najradsej videli pod sebou,ale nie su vsetci v tomto rovnaki. Su aj muzi s normalnou hladinou testosteronu a dokazu mat kamosky. Jasne,ze alfa samec nevie byt kamarat,lebo ma v hlave len sex.

adka176
10. mar 2025

Kokos to je čo za zmýšľanie...takže ak by sme boli kolegovia, tak pokiaľ som škaredá, tak by si sa so mnou kamarátil a ak by som bola krásna, tak by si ma chcel len pretiahnuť .... no teba by som fakt nechcela stretnúť...nie je tak trochu kamarátstvo aj o iných veciach ??? ako len o tom , že či je niekto škaredý, alebo krásny a naopak sex so škaredou ženou neprichádza do úvahy.?...a predstav si, že na svete to chodí aj úplne opačne škaredé ženy môžu byť dobré v sexe a naopak krásna žena by to v sexe nemusela vedieť alebo chcieť...a naopak krásna žena by mohla byť tak fajn kamoška a so škaredou by si si nemal čo povedať ....
Vieš čo prajem Ti, aby si v živote zažil práve tento opak.. že si s krásnou absolútne nesadneš v sexe a so škaredou si nebudeš mať čo povedať ...kokos....pomýlené zmýšľanie...pomýlené hodnoty...teba by som do budúcna, ako partnera nechcela stretnúť...prepáč...

sandria
11. mar 2025

@karolinakr toto nieje muž ale nejaký mladý chlapec, pravdepodobne študujúci. Kompletne nezrelý a so zlými rodinnými vzorcami, ktoré mu takto napáchali škodu vo vnímaní vzťahov. Neriešte to, zbytočne sa rozculujete. Toto je na terapiu a chalan ani nebude mať žiadny úspešný vzťah kým sa nezmení. Zbytočne sa tu pyta otázky, odpovede nepochopí.

cholitko
11. mar 2025

@zralok28 Vy chlapi nedokážete byť so ženou kamoši. Tiež som si myslela, že môže byť muž a žena kamarát, ale zakaždým po mne kamarát skôr či neskôr vyštartoval. Keď sa chceš kamarátiť, nájdi si partiu chalanov. So ženou kamarátstvo nehľadaj.

vikt343
Autor odpoveď zmazal
13uzivatelka11
11. mar 2025

@lenkakravcova ja som si napríklad vždy lepšie rozumela s mužmi ako so ženami, fakt o kavicky a nákupy nemám záujem a mam kolegu v práci, ktorý mi je ako veľmi dobrý a v podstate jediný kamarát, keď nerátam môjho manžela, a ten tiež nemá záujem o skrutkovanie a majstrovanie 😉 bavíme sa hlavne o vesmíre, duchovných a spirtualnych témach ale aj o bežnom živote.. Obaja sme šťastné zadaný a verím že raz príde aj k tomu, že sa spolu všetci 4 stretneme u nás na koláčiku.

vikt343
Autor odpoveď zmazal
lenkakravcova
11. mar 2025

@13uzivatelka11 aj také, ak keď máš problémy vo vzťahu s ním rozoberáš?

oblecenie99
11. mar 2025

Z vlastnej skúsenosti, ak som si s chlapom už tak sadla vo všetkom, že si rozumieme, trávime veľa voľného času, chceme byť spolu, tak tam mi zasvieti kontrolka vždy (teda svietila, už sa to nestáva, nemám čas ani na aktuálne kamošky, nie že zvyšok). Proste tam to už začína prerastať cez hlavu a u mňa treba stopnúť. Aj s vlastným mužom to takto začínalo. Mne na dlhodobý vzťah á la v dobrom aj v zlom nestačí len fyzická príťažlivosť, tam musí byť aj isté "kamošenie", proste kompatibilita aj inde. Ja na také kamarátstva medzi mužom a ženou preto veľmi neverím, ale nehovorím, že sa nedá.

karolinakr
11. mar 2025

@vikt343 prosim ťa, ty už zídi z toho trónu Hugo Boss..to, že Plačkova je povrchna a len nakupuje, pripadne ine ženy riešia hluposti, znamena, že so žiadnou sa neda rozpravat? vedel si o tom, že aj hlúpi muži existuju? aj nudní? mam ti začať menovať...? aj takí, ktorí maju uzky duševny obzor? a ty na zaklade čoho ideš rozpravat, že každy muž je super spoločnik? ...s tebou je škoda reči, muži su dokonali, užasni, bezchybní akurat, že 90% žien tu rieši diskusie, že sa chce rozviest

pralinka25
11. mar 2025

@lenkakravcova no ja s partnerom napriklad rozoberam problemy vo vztahu a nie s kamoskami a to ich mam niekolko naozaj dobrych a celozivotnych.

pralinka25
11. mar 2025

@vikt343 nuz existuju chlapi ktori si zas viac rozumeju so zenami a nie su gayovia. Poznam takych.

lenkakravcova
11. mar 2025

@pralinka25 všetky? Aj intímne? To by mne asi prišlo strašne divné 🙂

Ja sa dokážem otvorene porozprávať aj o intímnych témach iba s kamarátkami (do 3ks). Všetko ostatné sú v podstate len známi - či už ženy alebo muži. Ale kamarátstvo, také ozajstné, kde si dokážeme povedať fakt že všetko, tak to mám takto len s pár ženami a potom už len s manželom sa takto otvorene rozprávam.

pralinka25
11. mar 2025

@vikt343 a prosim ta co ti dava toto prevazne zenske forum? Preco nie si na nejakom muzskom?

pralinka25
11. mar 2025

@lenkakravcova ake intimne? Napriklad?

lenkakravcova
11. mar 2025

@pralinka25 napríklad dajme tomu o tom, aký bol pôrod do podrobna, alebo prečo sme sa pohádali na takej a takej veci s mužom a ako sme sa uzmierili, kto ako kedy ustúpil, kde som urobila chybu.. proste také veci, kde človek je zraniteľný a musí mať 100% dôveru v toho druhého lomu to hovorí dopodrobna. Nie len opisne v pár vetách, ale rozhovory o takýchto témach na hodiny a ich analyzovanie z každej strany (ako u psychológa, ešte možno podrobnejšie 😅😆)

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
vikt343
11. mar 2025

@karolinakr žiješ v inom svete. Dôkazom je to, že nič z toho čo si písala som nikdy netvrdil, to znamená že chápeš veci tak ako neboli povedané alebo myslené.
Môžem za to?
To že sa 90 % chce rozviesť je o tom, že si nedokážu správne vybrať/udržať partnera, nedokážu sa pozrieť na svoj podiel viny vo vzťahu, nedokážu pracovať na sebe-vzťahu. Žijú vo svojom svete, ktorý jediný je ten správny a keď nejdú veci podľa vašich, mnohokrát neakceptovatelnych predstáv, nasleduje rozvod. Muž môže čokoľvek spraviť, no ak žena má pocit že by to malo byť ináč, alebo že to nieje dosť..je problém. Už som spomínal, vy viete veľmi podrobne povedať čo by mal muž robiť, reagovať..voči vám, len u seba akosi mnohokrát zabúdate čo by ste mali vy robiť voči nemu.

vikt343
11. mar 2025

@pralinka25 je to viacmenej pre vás aby ste si otvorili oči a zobudili sa tak trochu do reality.

vikt343
11. mar 2025

@pralinka25 netvrdím že to nemôže tak byť.

xima
11. mar 2025

Sú muzi,s ktorými si mám čo povedat,a potom taki, s ktorými absolútne nie..a to iste čo sa tyka zien. Kamaratov - kamarátky si hľadáme takych,s ktorymi máme spolocne temy,zmysel pre humor atd. Čo sa tyka kamarátstva medzi muzom a ženou, z mojich skusenosti, ak boli tie kamarstva blizsie, trávili sme viac času, vždy ten muz chcel aj niečo viac. Takže teraz mám minumum kamaratov, a skôr takych,s ktorými mám stále spolocne temy,ale nestretavame sa veľmi osobne,skôr si len posleme nejake clanky,linky, o témach ktore nás zaujímajú( napr s kamarátom profesionálnym vojakom preberám vojnu na ukrajine). Proste nemam kamosa, s ktorym by som chodila na kavu,a vedela že on to berie čisto ako kamarastvo. Nevravím že take nieco neexistuje,ale u mňa to teda nikdy nefungovalo

pralinka25
11. mar 2025

@lenkakravcova tak toto ja nemam potrebu. Pri porode bol moj muz a opisovat to netuzim. Ani o hadkach nehovorim. Neviem tieto veci si ja musim spracovat sama. Ja som velmi dobra butlava vrba ale naopak pre mna nie je komfortne taketo veci rozoberat. Toto ja kamoskam nehovorim.

vikt343
11. mar 2025

@xima a tvoj prínos do rozhovoru pre neho o tej vojne..je aký? Chápem že teba baví s ním sa baviť..

pralinka25
11. mar 2025

@vikt343 ty mas len kamaratov ktori v kazdej jednej interakcii s tebou maju pre teba prinos?

karolinakr
11. mar 2025

@pralinka25 možno je obchodnik na burze a ludi hodnoti ako svoje aktíva.. 😀

lenkakravcova
11. mar 2025

@pralinka25 tak ty si potom asi úplný introvert v tomto ohľade 🙂 Možno preto to máš inak. Teda myslim to rozdelenie kto je kamarát a kto známy - a v podstate tých, ktorých ja nazývam známi ľudia (ženy aj muži) ty považuješ za kamarátov.

xima
11. mar 2025

@vikt343 predstav si, že od začiatku prave tejto vojny,bol až prekvapeny mojimi nazormi a informáciami. Ver tomu že by sa so mnou o tom vobec nebavil,keby videl že nemam o ničom páru. Ja som mu tiež poposielala informácie o ktorych on nevedel, a naopak on mne povedal veci ktore som ja nevedela(ale to už z pozicie toho že je vojak,a tie informácie ja som nemala odkiaľ mat). On vie po rusky,ja zas dobre po anglicky,tak niektore veci sme si vzájomne prekladali. Ale nejdem ti brat tvoj nazor že žena,okrem sexu,nemá muzovi čo ponúknuť 😉