icon

Môže byť utajenie priezviska na zoznamke varovaním?

naneta258
11. nov 2023

Ahojte baby, stalo sa vám že ste si písali s mužom ktorý vám nechcem prezradiť vlastne priezvisko? Volal ma von, ale priezvisko zatajoval, vraj kvôli udržaniu súkromia.

Keď som začala riešiť, že mi to príde zvláštne že mi ho napísať nechce, že či tam niekoho nerieši a so mnou hra hry tak zapieral. Nakoniec si ma kvôli tomu priezvisku blokol na zoznamke 😀

Neviem, čo si o tom myslieť, chalan bude mať za chvíľu 30.

Strana
z3
janickacrazy
11. nov 2023

@naneta258 možno bol ženatý alebo zadaný, no ja som sa s mužom zoznámila cez zoznamku a tiež som jeho priezvisko nevedela, keď sme sa prvý raz stretli a dokonca mi nechcel povedať ani odkiaľ je, čo mi prišlo trochu divné, ale ani to má neodradilo a nakoniec sme spolu 14 rokov a ľúbime sa ako kone stále

marsmykkok
11. nov 2023

@naneta258 prvé rande na káve v nákupnom centre. Nepôjdem do auta jeho ani na samotu niekde. A tam je plno ľudí, nepotrebuješ jeho priezvisko. Mňa sa to kedysi dávno jeden pýtal pred stretnutím a odradilo ma to a nakoniec sa vyklulo že bol podivín.

marsmykkok
11. nov 2023

@naneta258 pozri je iné koľko mal človek partnerov, čo má rád v sexe, vlastnosti povahové a tak. A iné aby som niekomu s kým si len píšem dala adresu bydliska, priezvisko a podobne. Ja som nerada aj hneď v prvej minúte na stretnutí odpovedala na otázku bydliska. Čo ak je to psychopat a bude ma prenasledovať? Presné miesto bydliska, priezvisko a také najskôr na konci prvého rande alebo na druhom. Zase je prirodzené že žena chce vedieť priezvisko lebo možno sa tak bude raz písať, rovnako muž chce vedieť že či nepozná niekoho napríklad z rodiny ženy... Ale tie informácie by sa nemali písať pred osobným stretnutím.

lalilla
11. nov 2023

Tiez by som ti priezvisko nepovedala, ked tak az na kave.
Nevidim aky to ma zmysel povedat priezvisko cudzej osobe, ktoru som nikdy nevidela. co by ti to pomohlo?
Ked sa ides stretnut s cudzim clovekom nikdy nevies co je pravda, moze ti povedat aj priezvisko a moze si ho vymysliet.
Jasne moze byt zenaty a preto ti ho nedat, alebo si povedat ze ked takto vystrajas kvoli priezvisku radsej ta vyblokuje.
Keby som zenaty chlap dam ti hoc jake priezvisko a poviem ze nemam socialne siete a si vybavena.

luccija
11. nov 2023

@naneta258 tiež by som ho nepovedala a ani ja nedala načo?veď ide o prvé stretko.Nikdy nevieš na koho natrafis nepotrebujem, aby mi chodil pred prácu postávať, alebo zisťovať iné veci.Tie, čo píšete stretko v nakupaku, reštaurácii aj po stretku ju môže sledovať autom.Kto chce spraviť niečo zle cestu si nájde vždy to je risk stretnúť sa s cudzím clovekom

naneta258
autor
Autor odpoveď zmazal
hugger
11. nov 2023

@naneta258
Nepomylil, rozumiem ako to bolo. Ja pisem ako by to malo byt

deedol
11. nov 2023

@luccija tak zas sledovat z nakupneho centra ta moze niekto, aj ked s tebou predtym nesedel na kave 🙂 ale inak suhlasim s tym, co pises

betulinka1
11. nov 2023

@naneta258 tiez by som nenapisala pri písaní priezvisko. Co ho cti je to, ze ta radsej blokol ako si nejake vymyslel. Keby ti napisal, ze je Horváth tak aj tak nemas sancu zistit, ci je jeho alebo nie. Ale kedze si naliehala, tak sa rozhodol inak. Mne by tiez svietila kontrolka. Ja som si minule pisala so zákazníckou, ktora mi napisala, ze nieco musim urobit tak a tak, naliehala az nezdravo pre mna, nedala si vysvetlit, ze to co chce, nie je uplne v poriadku. Tak som ju radsej porucala dalej.

tanyag
11. nov 2023

@naneta258 ale veď si sama napísala, že ti povedal, že kvôli súkromiu ti priezvisko nepovie...takže odpoveď si mala...ale keďže si možno stále rýpala ohľadom priezviska alebo po pár dňoch písania na neho vyšla s tým, že ti niečo zatajuje, alebo niečo hrá alebo rieši niekoho iného, tak čo sa čuduješ, že ťa blokol? Na zoznamke je normálne komunikovať naraz s viacerými ľuďmi a podľa toho sa potom rozhodnúť s kým sa stretneš, alebo sa stretneš aj s viacerými ak to s prvým nevýjde...on sa ťa možno aj zľakol, že si nejaká stíhačka...vieš koľko mužov som blokla ja? hoci sme si cez písmena rozumeli, ale keď som dlhšie neodpisovala a oni na mňa vyskočili s tým, že sa im nevenujem lebo ISTO píšem aj s inými, tak som ich blokla nech neotravujú...ja takých ľudí v živote nepotrebujem...

juliavioleta
11. nov 2023

@naneta258 myslim že priezvisko neni problem prezradiť pre chlapa,bezpečnejšie je to zatajiť skor pre ženu,ja by som tiez požadovala celé meno,a koli tonu ta zablokoval?no našiel si ľahšiu korisť pre svoje hrátky

alickapusinka
11. nov 2023

Načo TI bolo priezvisko .Nikdy ak som sa zoznámila s chlapom som sa nepýtala na priezvisko. Vek a že dajme tomu kde robí. Načo TI bolo vedieť priezvisko. Nechápem čo si si tým chcela dokázať. Bola si zvedavá to vo viacerých prípadoch sa to môže tak stať. Ak začneš vyzvedať blokne ťa nielen ten ale asi všetci .A čo že budeš vedieť priezvisko môže si aj vymyslieť a TY sa nemusíš dozvedieť ani či to je ON. Skôr mi príde že si si ho chcela overiť. Nemá to nič spoločne z jeho priezviskom to je hlúposť podľa mňa chceš si o ňom pozisťovať nejaké veci. Určite nepôjdeš s ním ak ho dobre nepoznáš k nemu domov.

kristiii
12. nov 2023

@naneta258 ale on ťa neblokol kvôli tomu priezvisku, ale preto, lebo si si začala vymýšľať scenáre ako rieši aj iné (a keby aj, však ste sa ešte ani naživo nevideli) a začala si byť otravná. Zrejme si mu prišla ako hysterka, tak ťa preventívne blokol. A čo sa týka toho priezviska, tiež mi príde divné si ho takto sfleku vypýtať. S pár ľuďmi som sa po čase presunula na FB a tak sa ho prirodzene dozvedela, ale nikdy ma nenapadlo si ho pýtať. Tiež by som z toho mala pocit, že ho chceš lustrovať.

marsmykkok
12. nov 2023

@naneta258 sama máš odpoved v prvom príspevku prečo si ťa blokol citujem "Keď som začala riešiť, že mi to príde zvláštne že mi ho napísať nechce, že či tam niekoho nerieši a so mnou hra hry tak zapieral. " Proste nepotrebuje stíhačku čo ho obviňuje že nie je úprimný a z nevery ešte predtým ako sa poznajú. A na čo si chcela priezvisko? Kvôli lustrovaniu? Podľa mňa je lepšie stretnúť sa so čistým štítom, teda že nevieš že má firmu čo mala minulý rok obrat 1 000 000 eur a budeš ho chcieť kvôli prachom alebo zistíš, že naopak má dlh v zdravotnej poisťovni a hned ho odsúdiš. Myslím, že každý ak vie priezvisko tak si v tých začiatkoch popozerá FB, Google, je to prirodzené, ale nemalo by to byť pred prvým stretnutím, aby ťa to neovplyvnilo.

naneta258
autor
Autor odpoveď zmazal
minsi
12. nov 2023

@naneta258 ja som sa stretla s veľa mužmi na zoznamke, ale moje priezvisko by som mu nepovedala a samozrejme ani neočakávala, že mi ho on povie. Pre mňa bezpredmetna informácia pre prvé stretnutie.

marsmykkok
12. nov 2023

@naneta258 Tak na čo ti bolo to priezvisko a trvala si na ňom? Lebo ak by som bola chlap a chcem niekoho znásilniť nepoviem svoje pravé meno ale si vymyslím a odpíšem ti ochotne. Rovnako keby som chlap a ženatý tak budem pokračovať v zábave a poviem ti iné priezvisko a aj sociálne siete mám dvojmo, jeden profil pre manželku a rodinku a druhý napríklad Jan Ci ak sa volám Ján si založím pre flirty.

Strana
z3