icon

Môže fungovať vzťah 22-ročného muža a 30-ročnej ženy?

user123451886
3. mar 2025

Máte nejakú podobnú skúsenosť? Može fungovať vzťah čerstvého 22 ročného chlapca a čo chvíľa 30 ročnej ženy s dvoma deťmi ?

3petka
3. mar 2025

@user123451886 Deti predpokladám nie sú jeho. Neviem ja osobne by som do takého vzťahu nešla. Je to ako mať tretie dieťa. Chlapi dospievajú pomalšie.
A je tam veľa faktorov na ktorých záleží a tým hlavným sú deti, ako ich berie ako sa k nim správa a tak dalej.

user123451886
autor
3. mar 2025

no jeho nie sú..jedna má 4 druhá 5 rokov..tak akože teraz som sa pousmial..preto jej bývalí manžel s ktorý má tie deti tak hovorila že bol pre ňu ako tretie dieťa

lenka.25
3. mar 2025

Môže ,vždy existujú výnimky , ale na mieste 22 ročného chlapca si dobre rozmyslím, či mám chuť sa starať o 2 malé deti , ktoré ani nie sú moje .

pribinak
3. mar 2025

Ja som skeptická …22 ročný chalan …koľko ho bude baviť Hrať sa na otecka ?

diewcatqoo
3. mar 2025

Skor nie ako ano. 22 rocny je vacsinou este nevyzrety jedinec, ako dalsie dieta. Neviem, ci je dostatocne zrely na to, aby vychovaval 2 cudzie male deti. Na sex fajn, ale az prejde to prvotne poblaznenie, vacsina to vzda.

ina2405
3. mar 2025

@user123451886 poznám dvojicu, on mal 24 a ona po 30ke. Ona s dvoma deťmi. Už sú spolu desať rokov, zobratí, dieťa spoločné. Jej deti sú už dospelé a vyzerá, že im to klape.

tiezjedna
3. mar 2025

@user123451886 môže👍

januska12323
3. mar 2025

To nie je o veku ale o povahe. Všeobecne skôr nie ako áno.

rachel36a
3. mar 2025

Môj muž mal 28 rokov ked sme sa spoznali...ja 37...uz to bude 16 rokov...
Ale zase 22 a 28 je vo vyspelosti rozdiel

sabinaxd
3. mar 2025

Ja mám 23 a veru by som do vzťahu s ani o rok mladším nešla

tina1549
3. mar 2025

poznám taký prípad kde 23 ročný muž si našiel takmer 30 ročnú vdovu s dvoma deťmi, dodnes sú šťastní a majú aj ďalšie spoločné dieťa. Záleží na tom aký je ten chlap

siska53
3. mar 2025

@user123451886 Zavisi od vyzretosti jedinca. Ak je ten chlap vyzrely a pripraveny znasat vsetko, co prinasa starostlivost o deti, tak ano. Ved na zaciatku je to aj tak o otukavani a spoznavani sa a moze pozorovat, co to vsetko znamena. Moja dcera sleduje vlogerku Broulikovu a tam ona sa stala matkou v 18 a jej muz mal 23 nejak. A krasne zvladaju rodicovstvo. No niekedy ten chlap ( ano, aj zena obcas) nemusi zvladnut ani vlastneho potomka hoc aj by prisiel az v tridsiatke.

sisska96
3. mar 2025

Určite ho nebude baviť dlho. Pár mesiacov na sex bude dobrá a potom si nájde mladú bezdetnú babu a založí si s ňou rodinu.

domkakvet
3. mar 2025

@user123451886 velmi malo pravdepodobne.

kiwi3
3. mar 2025

velmi individualne, kazdy je iny, kazdemu vyhovuje nieco ine. moja skusenost je, ze mladsi, ktori si hladaju starsie zeny naozaj v istom zmysle hladaju matku, dominantnu zenu. ale su zeny, ktorym to vyhovuje a nemaju problem vychovavat partnera a drzat si ho mierne pod papucou. v tom pripade to casto funguje.

la_dolce_vita
3. mar 2025

Nejaky flirt fungovat moze, ale realny vztah si predstavit neviem. Chalan v tomto veku si moze uzivat zivot a nie riesit cudzie deti. Sama som rozvedena a synovia maju este viac rokov ako uvedeny vek, ale su rozumni, mladsi este studuje, mne to pride neprimerane na tento vek. Este vlastne dieta pochopim, ale toto nie, ved je plno mladych, slobodnych zien.

deti95060810
3. mar 2025

nešla by som do toho... chvíľu to akože môže fungovať, ale o niekoľko rokov fešák spozná mladšie devy a bude po láske....

ovaaa
3. mar 2025

Odpoveď nájdete len vy dvaja. Ak si je muž vedomí, že žena ja v prvom rade matka a dokáže sa prispôsobiť potrebám a starostlivosti o deti a samozrejme deti budú akceptovať muža tak áno. Je to veľká zodpovednosť a obaja musíte mať vydiskutované všetko...od bývania, financií či detí.

tiezjedna
3. mar 2025

@la_dolce_vita u nás v rodine takýto pár existuje už viac než 20 rokov 😉 Na začiatku o tom tiež všetci pochybovali. Takže strašne záleží na danej dvojici👍

la_dolce_vita
3. mar 2025

@tiezjedna ano, chapem, moze byt.. Pisem z pohladu matky synov, nadsena by som z toho nebola, ale je to samozrejme kazdeho vec a ked im to vyhovuje, tak preco nie. Mozne je vsetko.

rorino
3. mar 2025

@user123451886 vraví sa,že mladí chlapi si hľadajú staršie ženy s deťmi,lebo už nebudú chcieť ďalšie dieťa od neho a on rovno z mama horela preskočí pod kvockine krídla a má vystavané bez námahy😉

janickacrazy
3. mar 2025

@user123451886 my máme vo vzdialenej rodine tiež takýto pár, ona rozvedená s 2 deťmi, on mladý slobodný, sú spolu už dlhé roky, deti sú už väčšie, spolu dieťa nemajú, z čoho je nešťastná hlavne mama toho chalana. On už má cez 40. Ale jemu to vyhovuje, je muzikant, stále kdesi behá.

iwesska
3. mar 2025

Cize jedno dieta - manzela vymenila za druhe - teba? Si pripraveny byt ich plnohodnotnym otcom?

karolinakr
3. mar 2025

ano

user123451886
autor
Autor odpoveď zmazal
user123451886
autor
3. mar 2025

@iwesska no ja nie som ani jeden z nich..