icon

Môže kontaktovanie milenky vyriešiť neveru?

3. júl 2025

Ahojte baby, ak by ste nemali 100% istotu, že vás muž podvádza, skúsili by ste kontaktovať jeho milenku a spýtať sa priamo jej? Žiadne obviňovanie jej, alebo prosíkanie aby mu dala pokoj, to ani omylom. Len jej vysvetliť, že aby sme sa zbytočne všetci traja netrápili tak ak je to tak, tak nech si ho nechá. S tým, že ona tým nemá čo stratiť ak sa prizná, ja okamžite pôjdem z cesty a môže si ho nechať. Môže to mať úspech? Skúšal to už niekto? Lebo neistota je hrozná a žiť v klamstve sa mi nechce.

petulda333
3. júl 2025

To je ten co ti povedal,ze aj keby ju trtkal tak to nic nie je,lebo miluje svoju rodinu? Ak ju kontaktujes,tak co sa stane? Mozno ona sa stiahne,ale pride dalsia. Zial tento typ mas doma

autor
3. júl 2025
@petulda333

To je ten co ti povedal,ze aj keby ju trtkal tak to nic nie je,lebo miluje svoju rodinu? Ak ju kontaktujes,tak co sa stane? Mozno ona sa stiahne,ale pride dalsia. Zial tento typ mas doma

@petulda333 hej to som ja, mam hroznu krizu dnes vecer, neviem co so sebou. Uz som sa citila lepsie, ale akosi to na mna znova dolahlo

jana_eyre_2
3. júl 2025

Mne by úplne stačilo, ak by mi odpovedal neurčito ako tebe aby mi to stačilo ako priznanie.. ale áno, vklude sa jej spýtaj, ale nájdi si právnika k rozvodu.. mrzí ma, že sú takí luzri na svete, čo niekoho podvádzajú....

momo00
3. júl 2025

Autorka bola tu jedna pani, ktorá tiež chcela kontaktovať milenku. Ako aj teba ju všetky od toho odhovárali. Ale ona napokon jej zavolala a dozvedela sa pravdu a ešte ďalšie veci. Ona chcela tiež vedieť ako na tom je. Po telefóne je to asi lepšie, no môže sa aj stať, že by klamala. Aj ja by som chcela vedieť či áno alebo nie

jana_eyre_2
3. júl 2025
@petulda333

@petulda333 ešte keď to.spojim s diskusiou kde sa chlap vraví že nie je nevera sexovať s kamoškou, tak mi to už príde ako telenovela..

autor
3. júl 2025
@jana_eyre_2

@petulda333 ešte keď to.spojim s diskusiou kde sa chlap vraví že nie je nevera sexovať s kamoškou, tak mi to už príde ako telenovela..

@jana_eyre_2 no toto zase moj nepovedal, to uz bol nejaky iny, ono ich je asi takych expertov viac

mdse
3. júl 2025

Ja Ťa obdivujem, že dokážeš takto milovať. Lebo človek, ktorý je smutný a zničený asi veľmi miluje. Ja by som bola skôr nahnevaná.. To sa len zamýšľam, lebo mňa keď vo vzťahu chlap podviedol, tak som bola len nasratá, nejak na smútok nebolo miesto..

petulda333
3. júl 2025
@jana_eyre_2

@jana_eyre_2 ved prave. Mne to hned tuklo,ze to iste. Ja uz by som ani nic nechcela vediet,rovno rozvod. Nebude tato,bude ina

popcorn2myska
3. júl 2025

Podľa mňa neveru vyrieši len rozvod..Nerob zo seba chuderu,nekontaktuj..ROZMÝŠLAJ! Ak si si nie istá :
-lebo to niesú vyhýbavé odpovede , to je "ty slepá kr*va ja ťa mám niekde" .Keby ťa lubi, začal by ťa presviedčať ,že to nieje pravda, že to nikdy neurobí lebo máte rodinku alebo sa aj opýtal "ako ti dokážem že som verný,len povedz?"
- spávate spolu rovnako intenzívne? Lebo presne se*x je jediný a najvernejší dôkaz.
Lenže niekedy si mamičky môžu sami za to,že manžel 3 mesiace už nevidel ako manželka vyzerá lebo má bábatenko...a tak sa "pošmykne"..

Ty musíš vedieť ako je to presne u vás .

Ten môj sa "nepošmykol"..ten mal až príliš veľa dobrého ,tak z nudy fikal starú 50r rajšplu..A zistila som to jedinou vetou.."dostával prémie a to bol v práci v skúšobnej dobe , prvé 2 týždne ..Takže prémia a "ďalšia prémia" 🙂
Priznal sa mi až po rozvode.Dovtedy zapieral alebo mlčal .A odpoveď na PRECO? - "veď len-tak"...

karolina196
3. júl 2025
@viestta

hej, treba ju kontaktovat. Poslat jej SMS, ze jej milacik ma uz doma zbalene kufre, nech si ho pride vyzdvhnut, lebo kluce od auta si nechavas.

@viestta Tvoj humor je úžasný 😆👌

betulinka1
3. júl 2025
@mdse

@betulinka1 deťom by som to neurobila, síce v takomto prípade zas ťahá žena za kratší koniec, ale deti za to nemôžu a pchať ich k nejakej ...

@mdse pchať??? Akoze pchať?? Ved maju byt aj s otcom. Jasne, ze u milenky je to fajn, Ved ziadne starosti. Potom pride chudak domov a zena toto urob, tamto. Je uplne prirodzene, ze ich potom láka mat kludny zivot. Cize, ak chce milenka zadaného muza, ju nutne aby ho mala so vsetkym. Cize z casu na cas aj deti.

hopsas
3. júl 2025

Ako žena čo s napätím sledovala podobne príbehy v mnohych čisto ženských kolektívoch ti.poradim - ries to s mužom, nie s ňou. Čo samozrejme nič meneni na tom že keď som raz v.minukom.storoci a minulom vzťahu.mala.podozrenie ja, išla som a prefacakala som ju. To nerob. Mala som radšej sfackat jeho. Doteraz to ľutujem a je to už aj 30 rokov.

domkakvet
3. júl 2025

Ak sa jej nevzda, tak mu mozes zbalit kufre bez ohladu na to ci s nou spal, alebo nie.

emuska30
3. júl 2025
@jizanka

@emuska30 a co děti? Jak s ním vychází? Bere si je?

@jizanka vôbec....ale to hude tým ze bemal snimi vstah ani keď ti bol....
A ešte ma 2 deti 27r a 22r a ani ti si sním nevychádzajú....ti chalani chodia za mnou do teraz stále aj gratulovať...aj mojim deťom

007marianna007
3. júl 2025

Ahoj, toto je presne môj prípad..tiež som nemala 100 percent.istotu..len podozrenie.. muž mi stále tvrdil, že si to namyslam..tak som bola za jeho milenkou. Vedela som o koho udajne ide..vieš čo bolo smutné? Že obaja sa na mne dohodli..On jej kázal, čo mi má povedať..a aj povedala, že to nie pravda, že som sa pomýlila, že ona s mojím mužom nič nemá..Slušne som od nej odišla a v srdci cítila, že to bolo len zle záhradné divadlo..aktuálne to riešim už rozvodom..Zapamätaj si jednu vec:že na vždy vycítiť, keď je v tom iná žena..Naša intuícia neklame..Do dnešného dňa sa nepriznal..ak sa ho pýtam na konkrétne veci, odpovedá len:už neviem, nepamätám si..po pol ročnom trápení s ním už končím!

mdse
4. júl 2025
@betulinka1

@mdse pchať??? Akoze pchať?? Ved maju byt aj s otcom. Jasne, ze u milenky je to fajn, Ved ziadne starosti. Potom pride chudak domov a zena toto urob, tamto. Je uplne prirodzene, ze ich potom láka mat kludny zivot. Cize, ak chce milenka zadaného muza, ju nutne aby ho mala so vsetkym. Cize z casu na cas aj deti.

@betulinka1 ešte raz, deti s otcom majú byť ale "zbaliť deti" a poslať k otcovi s milenkou, kde sa v tom niekto pýta detí ako im je? Áno majú byť s otcom, ale nech sa najprv utrasú vzťahy a nie hneď dávať k cudzej tete, s ktorou nikdy neboli ani hodinu a je pre nich cudzia. A mužovi by som toto povedala, že nech porozmýšľa, akým šetrným spôsobom bude chcieť deti zoznamovať.

betulinka1
4. júl 2025
@mdse

@betulinka1 ešte raz, deti s otcom majú byť ale "zbaliť deti" a poslať k otcovi s milenkou, kde sa v tom niekto pýta detí ako im je? Áno majú byť s otcom, ale nech sa najprv utrasú vzťahy a nie hneď dávať k cudzej tete, s ktorou nikdy neboli ani hodinu a je pre nich cudzia. A mužovi by som toto povedala, že nech porozmýšľa, akým šetrným spôsobom bude chcieť deti zoznamovať.

@mdse Ved sa poznaju vsetci. Nie je to uplne cudzia zena.

autor
14. júl 2025

Baby ja som ju nakoniec kontaktovala, ale nebol to dobrý nápad. Je to riadna krava a rovno moju správu preposlala jemu. Proste oni sú tí skvelí, dokonalí a ja som ten žiarlivý blázon, pritom viem naisto, že spolu spávajú, videla som ho na vlastné oči ísť k nej a strávil tam polku noci. Hlavne, že ona sa tvárila, že ja som tá čo ju otravuje a ako si to vôbec dovoľujem? Čiže nie, kontaktovanie nebol najlepší nápad. Ale aspoň vie, že niesom slepá a že sa to raz dva dozvie každý aká skvelá ženská ona je čo potrebuje behať za ženatým chlapom s malým dieťaťom a on je samozrejme ešte horší ako ona.

minenkaa
14. júl 2025
@anonym_autor

Baby ja som ju nakoniec kontaktovala, ale nebol to dobrý nápad. Je to riadna krava a rovno moju správu preposlala jemu. Proste oni sú tí skvelí, dokonalí a ja som ten žiarlivý blázon, pritom viem naisto, že spolu spávajú, videla som ho na vlastné oči ísť k nej a strávil tam polku noci. Hlavne, že ona sa tvárila, že ja som tá čo ju otravuje a ako si to vôbec dovoľujem? Čiže nie, kontaktovanie nebol najlepší nápad. Ale aspoň vie, že niesom slepá a že sa to raz dva dozvie každý aká skvelá ženská ona je čo potrebuje behať za ženatým chlapom s malým dieťaťom a on je samozrejme ešte horší ako ona.

@anonym_autor len sa ukľudní a rieš si svoje manželstvo a nie ohováranie ľudí

mikadooo
14. júl 2025

@anonym_autor ak jej chlap srab a nechce sa vymáčknuť, tak áno, šla by som za milenkou a vyložila karty na stôl, tak ako píšeš, úplne neutrálne, nech mi povie, či spolu spávajú, alebo nie, lebo on mi to povedať nechce, jednoducho mu vyhovuje držať ma v neistote, lenže mne to nevyhovuje. Popravde - Je mi úplne jedno, čo by si o mne myslela... Chcela by som vedieť pravdu. Jej názor na mňa by ma nezaujímal.

autor
14. júl 2025
@minenkaa

@anonym_autor len sa ukľudní a rieš si svoje manželstvo a nie ohováranie ľudí

@minenkaa to nieje ohováranie, ale pravda 😉

minenkaa
14. júl 2025
@anonym_autor

@minenkaa to nieje ohováranie, ale pravda 😉

@anonym_autor a ty si čo malé decko,sa správaj ako dospelý človek

autor
14. júl 2025
@minenkaa

@minenkaa a ona sa prečo nespráva ako dospelý človek, ale ja sa musím?

autor
14. júl 2025
@minenkaa

@minenkaa prečo je ok, že ona mi behala za manželom, ale to, že ja to o nej niekomu poviem tak to už ok nieje? Máš trošku pokrivenú morálku

minenkaa
14. júl 2025
@anonym_autor

@minenkaa a ona sa prečo nespráva ako dospelý človek, ale ja sa musím?

@anonym_autor a teba čo zaujima nejaká zena a nie tvoj muz,s tým si rob poriadky
V prvom rade on robi z teba sliepky,potom ty týmto správaním a až za vami je milenka

minenkaa
14. júl 2025
@anonym_autor

@minenkaa prečo je ok, že ona mi behala za manželom, ale to, že ja to o nej niekomu poviem tak to už ok nieje? Máš trošku pokrivenú morálku

@anonym_autor tvoj muz je nesvojprávny

autor
14. júl 2025
@minenkaa

@anonym_autor a teba čo zaujima nejaká zena a nie tvoj muz,s tým si rob poriadky
V prvom rade on robi z teba sliepky,potom ty týmto správaním a až za vami je milenka

@minenkaa veď ja som nepovedala, že s ním poriadky neurobím. S ním sa samozrejme rozvediem, ale nebudem mlčať ani o nej

minenkaa
14. júl 2025
@anonym_autor

@minenkaa veď ja som nepovedala, že s ním poriadky neurobím. S ním sa samozrejme rozvediem, ale nebudem mlčať ani o nej

@anonym_autor dalsia

mk1111111111
14. júl 2025

A preco vlastne chces ist za tou milenkou? Myslis, ze sa zlakne, ze jej ho posles a necha ho? To by si ho chcela spat? Ci si len overis, ci spolu spavaju? A potom co?

autor
14. júl 2025
@mk1111111111

A preco vlastne chces ist za tou milenkou? Myslis, ze sa zlakne, ze jej ho posles a necha ho? To by si ho chcela spat? Ci si len overis, ci spolu spavaju? A potom co?

@mk1111111111 chcela som to vedieť na 100% , že spolu spávajú a potom sa rozviesť