Môže kontaktovanie milenky vyriešiť neveru?
Ahojte baby, ak by ste nemali 100% istotu, že vás muž podvádza, skúsili by ste kontaktovať jeho milenku a spýtať sa priamo jej? Žiadne obviňovanie jej, alebo prosíkanie aby mu dala pokoj, to ani omylom. Len jej vysvetliť, že aby sme sa zbytočne všetci traja netrápili tak ak je to tak, tak nech si ho nechá. S tým, že ona tým nemá čo stratiť ak sa prizná, ja okamžite pôjdem z cesty a môže si ho nechať. Môže to mať úspech? Skúšal to už niekto? Lebo neistota je hrozná a žiť v klamstve sa mi nechce.
@anonym_autor sory, ale mne to príde, že ty sa potrebuješ hnevať na hocijakú inu ženu, len nie na chlapa. Ano, síce napíšeš, že môže za to aj on, ale je to napísané spôsobom, že aby sa nepovedalo. Takže ešte raz: môže za to iba on. Hnevaj sa naňho. On sa vysral na teba a na vaše dieťa. On namiesto toho aby bol doma a pomáhal ti s vasim vytúženým dieťaťom, radšej šiel za ňou. Ale kebyže to nie je ona, tak je to xy ďalších žien. Rozumieš?
Takže tu zbytočne pľuješ zlost na iné komentujuce a spochybňuješ ich morálku. Ty si si vybrala za muža čo si si vybrala. Hnevaj sa na seba a naňho.
@aurora33 rozumiem, ešte niečo proti mne máš, alebo už si spokojná?
Autorka, karma je sviňa, takže ver tomu, že manželovi a tej milenke to nevyjde. Vrana k vrane sadá, ale šťastný koniec to mať isto nebude. Inak nechápem, prečo ti tu takto nakladajú. Ak by tá milenka bola cudzia osoba, ktorá ťa nepozná, ok, povedzme... Ale tu sa jedná o vypočítavú mrchu, ktorá ťa využila, aby ti prebrala chlapa. No nič. Zbal ho a hneď podať o rozvod, predbežné opatrenia na zverenie dieťaťa do tvojej starostlivosti a výživné na dieťa a, samozrejme, aj na teba, keďže si stále na RD. Nech pán manžel aspoň platí.
@weleda123 ďakujem 🙂 už som kontaktovala právnika aj psychológa, zajtra mám sedenia s jedným aj s druhým. Pomaličky bude dobre, len hlavne ja sa musím spamätať
Vam tu vsetkym kopletne hrabe? Ano aj ta milenka je vinna a je svina co nema ani stipku moralky, ano aj na nu ma pravo byt autorka nastvana. Otvorte si temu o tej soplani milenke co si vysukala zuby za 10k. Tam ste jej kolke napisali ze jaka je chudera? Kolke ste ju tam zhodili? Neni tyzdna aby tu nejaka nevyplakavala ako sme na tomto fore k sebe hnusne a ze sa nepodporujeme a tu je jedna zufala podvedena cerstva matka a este jej nakladajte ze je vzali hracku a podobne. Predviedli ste pekne dno
@anonym_3763c2 presne tak, tu sa niektoré predvádzajú, aké sú strašne nad vecou a rehocú sa nad autorkiným hnevom, v tom je niečo choré. Chcem ich vidieť frajerky, keby im chlap zdrhol, ako by boli nahnevané len na chlapa a milenke by to vôbec nemali za zlé a ešte keby ju poznali osobne🥴
@anonym_autor no ak si bola takato trapne sarkastická stále aj doma, tak popravde ani sa nečudujem, že si takto dopadla 😅
@aurora33 ty si uz spokojna? Dobre sa ti navaza? Nemyslis ze toto je pre autorku dost vypata situacia? O co ti ide?
Napisat inej zene ze sa neducujes ze ju muz podjebal je strasne primitivne.
@aurora33 ty si uz spokojna? Dobre sa ti navaza? Nemyslis ze toto je pre autorku dost vypata situacia? O co ti ide?
Napisat inej zene ze sa neducujes ze ju muz podjebal je strasne primitivne.
@anonym_3763c2 ty sa tu čo anonymne rozkrikujes? 😀 buď hrdinka, napis to pod svojim normálnym účtom, potom sa budem s tebou baviť. A hej, ja som vždy spokojná.
@anonym_3763c2 presne tak, tu sa niektoré predvádzajú, aké sú strašne nad vecou a rehocú sa nad autorkiným hnevom, v tom je niečo choré. Chcem ich vidieť frajerky, keby im chlap zdrhol, ako by boli nahnevané len na chlapa a milenke by to vôbec nemali za zlé a ešte keby ju poznali osobne🥴
@mdse ja osobne ako som už písala,mňa milenka nezaujímala a ani dom nerobila cirkus,načo
@anonym_3763c2 ty sa tu čo anonymne rozkrikujes? 😀 buď hrdinka, napis to pod svojim normálnym účtom, potom sa budem s tebou baviť. A hej, ja som vždy spokojná.
@aurora33 nemas co ine povedat tak riesis ci som anonym alebo nie.
@anonym_3763c2 vsak som ti napísala, že áno, ja som vždy spokojná. A pokiaľ chceš riešiť niečo viac, tak to napis normalne. Nie ako anonymná chudera.
@aurora33 vies co, necham ta mat posledne slovo. Uzi si tuto chvilu
@anonym_3763c2 vsak som ti napísala, že áno, ja som vždy spokojná. A pokiaľ chceš riešiť niečo viac, tak to napis normalne. Nie ako anonymná chudera.
@aurora33 ma aj pravdu, aj ked sa to autorke zle cita, ale naozaj prednostne riesi milenku.
Ja osobne by som za nou nesla, naco? Dovera je nastrbena, autorka tvrdi, ze sa rozviest chce, tak naco im hnat vodu na mlyn, aby sa z nej este smiali, ze sa prisla doprosovat pravdy k milenke.
Ak nema kam ist, nech zacne radsej to riesit. Posadi doma muza, povie, ze je koniec a ako si to on dalej predstavuje ohladom domu a financovanis. Mozu byvat spolu v dome, kym si to autorka neporiesi inak.
Otazka je? Ci naozaj autor chce rozvod, lebo tato jej komunikacia o tom nesvedci. Riesila by to jednoducho rozvodom a nie navstevou milenky.
@aurora33 ma aj pravdu, aj ked sa to autorke zle cita, ale naozaj prednostne riesi milenku.
Ja osobne by som za nou nesla, naco? Dovera je nastrbena, autorka tvrdi, ze sa rozviest chce, tak naco im hnat vodu na mlyn, aby sa z nej este smiali, ze sa prisla doprosovat pravdy k milenke.
Ak nema kam ist, nech zacne radsej to riesit. Posadi doma muza, povie, ze je koniec a ako si to on dalej predstavuje ohladom domu a financovanis. Mozu byvat spolu v dome, kym si to autorka neporiesi inak.
Otazka je? Ci naozaj autor chce rozvod, lebo tato jej komunikacia o tom nesvedci. Riesila by to jednoducho rozvodom a nie navstevou milenky.
@mk1111111111 máš pravdu. Ale autorka to nepochopí. Potrebuje inu obeť.
@sabi1223 opakujem: kebyže chlap nechce, tak sa milenka môže aj na hlavu postaviť a nedosiahla by nič.
@aurora33 s tým súhlasím. “ ak si bola takato trapne sarkastická stále aj doma, tak popravde ani sa nečudujem, že si takto dopadla ” ale toto sa inej ublíženej a podvedenej žene s malým dieťaťom nepíše aj ked si to myslis. Ľudia si neuvedomujú ako velmi môžu taketo reči ublížiť este viac.
@mk1111111111 ale ja som za milenkou nesla a ani sa za nou nechystam, naco by som to robila? Ani som nikde nepisala, ze sa za nou chystam. Napisala som jej raz, povedala som jej co som chcela, nech si ho necha a to je vsetko. Ja som ju o nic neprosila ani nic podobne. Nechapem odkial take veci vznikli, od zaciatku som si riesila len muza, ale od neho som ziadne odpovede nedostala len odpovede v zmysle "aj keby som chodil tak co?" " sedi mi ako zena, paci sa mi, dobre sa s nou keca, vypnem pri nej, ale milujem teba" a podobne hovadiny tak len preto som sa rozhodla kontaktovat ju a nie, nieje pravda, ze ona s nasim manzelstvom nic nema. Uz s nim ma vsetko, uz to nieje manzelstvo, ale divny trojuholnik, ktoreho je ona sucastou, ale ja uz nemienim byt. Muza som si riesila a riesim, je to sviniar a nech si ide tam kde jeho srdce taha.
@mk1111111111 ale ja som za milenkou nesla a ani sa za nou nechystam, naco by som to robila? Ani som nikde nepisala, ze sa za nou chystam. Napisala som jej raz, povedala som jej co som chcela, nech si ho necha a to je vsetko. Ja som ju o nic neprosila ani nic podobne. Nechapem odkial take veci vznikli, od zaciatku som si riesila len muza, ale od neho som ziadne odpovede nedostala len odpovede v zmysle "aj keby som chodil tak co?" " sedi mi ako zena, paci sa mi, dobre sa s nou keca, vypnem pri nej, ale milujem teba" a podobne hovadiny tak len preto som sa rozhodla kontaktovat ju a nie, nieje pravda, ze ona s nasim manzelstvom nic nema. Uz s nim ma vsetko, uz to nieje manzelstvo, ale divny trojuholnik, ktoreho je ona sucastou, ale ja uz nemienim byt. Muza som si riesila a riesim, je to sviniar a nech si ide tam kde jeho srdce taha.
@anonym_autor @autorka neviem ci to tu uz bolo ale koho je byt? Mate spoločne financie? Mas kam ist?
@anonym_autor @autorka neviem ci to tu uz bolo ale koho je byt? Mate spoločne financie? Mas kam ist?
@sabi1223 som na rodicaku a nie, nemam kam ist, ale tak vies ja uz cokolvek poviem tak do mna budu uz len kopat. Milenka je dokonala a ja som krava, ze vobec si este dovolim dychat
@sabi1223 som na rodicaku a nie, nemam kam ist, ale tak vies ja uz cokolvek poviem tak do mna budu uz len kopat. Milenka je dokonala a ja som krava, ze vobec si este dovolim dychat
@anonym_autor a to ti kto tu napísal že si krava a milenka je dokonala,už zas nerob zo seba niečo čo niesi
Nemám právo na hnev na nich, nemám právo im povedať čo cítim, nemám právo na žiadne emócie, ale oni právo na lásku mali lebo veď ja som sarkastická tak samozrejme, že sa oni dvaja našli a čo ja vôbec ešte od nich dvoch chcem, že? No nič, nič od nich nechcem. Nech idú obaja do čerta, či ani to nemám právo napísať?
@anonym_autor podstatná informácia je ci mate spoločný majetok alebo je vsetko písané na manzela
@anonym_autor byt je teda manželov? A čo rodičia? Nevedia ti pomôcť?
@weleda123 nevedia mi pomôcť, žijú v malom bytíku a otec je smrteľne chorý, nevedia mi pomôcť
@anonym_autor podstatná informácia je ci mate spoločný majetok alebo je vsetko písané na manzela
@sabi1223 všetko je písané na manžela
@sabi1223 ja som mala svoju nehnuteľnosť, ale už ju nemám, predala sa aby sa prerobil manželov dom. Proste som nerátala s takýmto niečím, verila som mu
@sabi1223 všetko je písané na manžela
@anonym_autor Máš právo na hnev a všetko. To patrí k tomu. Ty si asi este mala inú tému o ňom. Tento chlap nebude verný nikdy nikomu. Ak by to nebola táto, bola by to iná. Teraz je u nich všetko dokonalé, prvotné poblaznenie, ale ich charaktery nepustia a prejavia sa aj keď budú spolu žiť. O to sa ty neboj. Tebe prajem, aby si čo najskôr vyplakala všetky slzy a našla úľavu.
Už o pár mesiacov, rok, to bude bolieť menej, budeš to vidieť inak, pretože čas lieči/viem, že v tejto chvíli to nechce čítať nikto, to chápem/.
Dokonca raz dôjdeš aj do štádia, keď sa budeš smiať a budeš vďačná, ze si sa takého muža zbavila takto skoro a ukázal svoju pravú tvár.
Nemám právo na hnev na nich, nemám právo im povedať čo cítim, nemám právo na žiadne emócie, ale oni právo na lásku mali lebo veď ja som sarkastická tak samozrejme, že sa oni dvaja našli a čo ja vôbec ešte od nich dvoch chcem, že? No nič, nič od nich nechcem. Nech idú obaja do čerta, či ani to nemám právo napísať?
@anonym_autor máš praví na hnev aj na emócie ale na manžela a nie na cely svet
Never tímu že ti je teraz zle ,bude ešte horšie
Baby prosim vás už si uvedomte,že manželstvo je obchodná záležitosť ,láska je krásna, ale čo z nej keď je pominutelna

Autorka, karma je sviňa, takže ver tomu, že manželovi a tej milenke to nevyjde. Vrana k vrane sadá, ale šťastný koniec to mať isto nebude. Inak nechápem, prečo ti tu takto nakladajú. Ak by tá milenka bola cudzia osoba, ktorá ťa nepozná, ok, povedzme... Ale tu sa jedná o vypočítavú mrchu, ktorá ťa využila, aby ti prebrala chlapa. No nič. Zbal ho a hneď podať o rozvod, predbežné opatrenia na zverenie dieťaťa do tvojej starostlivosti a výživné na dieťa a, samozrejme, aj na teba, keďže si stále na RD. Nech pán manžel aspoň platí.