icon

Môže sa muž zamilovať do inej ak je vo vzťahu?

Včera o 11:12

moze sa muz zamilovať do inej ak je vo vztahu ?

Strana
z2
anonym_2041bd
Včera o 17:31

Ak je vzťah naozaj funkčný, potom býva za tým často ego. Nevyriešené traumy z detstva, túžba po uznaní a pozornosti.

amdornik
Včera o 19:22
@anonym_977e08

@amdornik preboha... ty sa vrat na zakladnu skolu a dostuduj si zakladne veci.... samozrejme ze moze, zalubenie je totiz v prvom rade chemia.. a tej sa akosi zakazat neda..

@anonym_977e08 ozvi sa pod svojím nickom, chudera

julia_romeo
Autor odpoveď zmazal
amdornik
Včera o 19:30

@julia_romeo

Dnes o 20:29

Ďakujem, toto mi stačí.

julia_romeo
Včera o 19:31
@amdornik

@julia_romeo

Dnes o 20:29

Ďakujem, toto mi stačí.

@amdornik nic to nemeni na tom co som napisala....

amdornik
Včera o 19:36
@julia_romeo

@amdornik nic to nemeni na tom co som napisala....

@julia_romeo až na to, že si sa strápnila.... reagovala si na tento môj príspevok:

ak to príde, tak NIE JE vo funkčnom vzťahu. možno ty si myslíš, že ho máte funkčný. jemu zjavne niečo chýba alebo niečo už dávno lezie na nervy....

takýmto:

preboha... ty sa vrat na zakladnu skolu a dostuduj si zakladne veci.... samozrejme ze moze, zalubenie je totiz v prvom rade chemia.. a tej sa akosi zakazat neda..

tvoja odpoveď absolútne nenadväzuje na môj diskusný príspevok. každá normálna žena, ale aj muž ti jasne povie a napíše, že ak je vo vzťahu spokojná/-ý a vzťah je naozaj po všetkých stránkach funkčný (obojstranne), tak miluje toho svojho/tú svoju. nerieši iných. ale ty si zrejme poriadne frustrovaná, asi sa ti niečo také stalo a nevieš to prehrýzť. nevadí. sú Vianoce, vylož nohy a zapni pekný film.

natalka13
Včera o 19:39

Keby nie neexistuju rozvody z dovodu ineho vztahu

julia_romeo
Včera o 19:40
@amdornik

@julia_romeo až na to, že si sa strápnila.... reagovala si na tento môj príspevok:

ak to príde, tak NIE JE vo funkčnom vzťahu. možno ty si myslíš, že ho máte funkčný. jemu zjavne niečo chýba alebo niečo už dávno lezie na nervy....

takýmto:

preboha... ty sa vrat na zakladnu skolu a dostuduj si zakladne veci.... samozrejme ze moze, zalubenie je totiz v prvom rade chemia.. a tej sa akosi zakazat neda..

tvoja odpoveď absolútne nenadväzuje na môj diskusný príspevok. každá normálna žena, ale aj muž ti jasne povie a napíše, že ak je vo vzťahu spokojná/-ý a vzťah je naozaj po všetkých stránkach funkčný (obojstranne), tak miluje toho svojho/tú svoju. nerieši iných. ale ty si zrejme poriadne frustrovaná, asi sa ti niečo také stalo a nevieš to prehrýzť. nevadí. sú Vianoce, vylož nohy a zapni pekný film.

@amdornik dobre, tak sa vrat do tej skoly a mozno sa tam dozvies, ze zamilovanie vznikne samovolne, lebo mozog reaguje na potreby, predstavy a chemiu skor, nez sa zapoji rozum. Nevidime realneho cloveka, ale vyber detailov, z ktorych si hlava vytvori pribeh, co spusta prijemne pocity a priputanie. Tomuto procesu sa neda zabranit, lebo prebieha mimo vedomej kontroly a zakazovanie ho casto este zosilni. Pod kontrolou mame az spravanie, hranice a to, ci tomu dame priestor, alebo to prestaneme zivit. Otazka teda nie je, preco sa zalubime, ale ako s tym nalozime, ked sa to stane...

amdornik
Včera o 19:50
@julia_romeo

@amdornik dobre, tak sa vrat do tej skoly a mozno sa tam dozvies, ze zamilovanie vznikne samovolne, lebo mozog reaguje na potreby, predstavy a chemiu skor, nez sa zapoji rozum. Nevidime realneho cloveka, ale vyber detailov, z ktorych si hlava vytvori pribeh, co spusta prijemne pocity a priputanie. Tomuto procesu sa neda zabranit, lebo prebieha mimo vedomej kontroly a zakazovanie ho casto este zosilni. Pod kontrolou mame az spravanie, hranice a to, ci tomu dame priestor, alebo to prestaneme zivit. Otazka teda nie je, preco sa zalubime, ale ako s tym nalozime, ked sa to stane...

@julia_romeo pokiaľ človek miluje svojho partnera, s ktorým má funkčný vzťah, nemôže sa zamilovať do iného človeka. či aj toto si sa učila na tej tvojej základnej škole? že človek miluje dvoch ľudí? to je potom zvláštna základná škola. ako z hľadiska biológie, tak aj z hľadiska morálky.

julia_romeo
Včera o 19:52
@amdornik

@julia_romeo pokiaľ človek miluje svojho partnera, s ktorým má funkčný vzťah, nemôže sa zamilovať do iného človeka. či aj toto si sa učila na tej tvojej základnej škole? že človek miluje dvoch ľudí? to je potom zvláštna základná škola. ako z hľadiska biológie, tak aj z hľadiska morálky.

@amdornik zamilovanie vznika samovolne, nie je mozne ho ovplyvnit.. thats all...

zuzana76
Včera o 20:16
@la_dolce_vita

@anonym_f40275 chemia neznamena laska...

@la_dolce_vita zamilovanost nie je laska, je to chemia, autorka sa pyta na zamilovanost, nie ci ju miluje.

Zamilovanost trva maximalne 2 roky, vseobecne tak 6 mesiacov, potom nasleduju ine obdobia vztahu, skumanim lasky a vztahov sa zaoberaju mnohi psychologovia napr Fisher, alebo Steinberg

zuzana76
Včera o 20:23
@zuzana76

@la_dolce_vita zamilovanost nie je laska, je to chemia, autorka sa pyta na zamilovanost, nie ci ju miluje.

Zamilovanost trva maximalne 2 roky, vseobecne tak 6 mesiacov, potom nasleduju ine obdobia vztahu, skumanim lasky a vztahov sa zaoberaju mnohi psychologovia napr Fisher, alebo Steinberg

@zuzana76 sternberg a tiez som citala, ze ano, aj psychologovia tvrdia, ze sa da zamilovat aj v priebehu statsnehi vztahu a dokonca sa da aj milovat dvoch ludi naraz.

lindusss2016
Včera o 21:40
@anonym_f40275

@anonym_c39c94 nie, nepovedala ...ja zo vzťahu odchádzať nechcem, je to moje veľa rokov budované zázemie ...

@anonym_f40275 cize nie si vo vztahu stastna, len mas istotu, o ktoru nechces prist, lebo si zbabela zacat nieco nove. Nemyl si to so stastim.

anonym_f07937
Včera o 23:06

@anonym_autor ano, moze sa zamilovat muz do zeny a aj opacne, aj napriek vztahu.

anonym_89d313
Dnes o 08:14
@amdornik

@amdornik ak sa ti stane opak toho co 100% tvrdis, ze sa nemoze stat, tak sa potom ozvi. Netvrd nieco, cim si si nepresla.

Strana
z2