icon

Môže sa po citovom odlúčení láska vrátiť?

novyzaciatok26
Včera o 12:28

Ahojte
S manželkou sme spolu 16 rokov a 12 rokov sme manželia a máme dve deti. Posledné roky si však uvedomujem, že som v našom vzťahu veľa vecí zanedbal. Dlhé roky som si nevšímal jej pocity a potreby tak, ako som mal. Málo som jej pomáhal doma, v niektorých dôležitých obdobiach som pri nej nebol tak, ako potrebovala, a často som chcel byť stále s ňou, keď chcela ísť sama medzi kamarátky. Ja som to vtedy vnímal ako záujem a lásku, ale dnes chápem, že ona to mohla prežívať úplne inak. Robím to všetko teraz inak posledné 2-3 roky.
Ona to aj povedala že vidí opak zmenu ale jej citi to nevie vrátit.

Snažím sa jej byť oporou, pomáhať a rešpektovať jej priestor. Problém je, že ona už ku mne podľa svojich slov nič necíti. Hovorí, že ma nemiluje a že jej leziem na nervy. Viac sa venuje telefónu tiktok a podobne.

Medzi nami prakticky nie je intimita. Nechce sex, sama ma takmer vôbec nevyhľadáva fyzicky, dotykov je minimum. Občas sa ešte pobozkáme, ale väčšinou to iniciujem ja. Niekedy sa spolu normálne rozprávame o každodenných veciach, ale veľa času chce byť sama.

O párovú terapiu nemá záujem.
A padla z jej strany aj tema rozvod. A ze ma nechce trapit ani seba lebo mi nevie dať lásku.

Chcem však vedieť, či má niekto skúsenosť, že sa po takomto odcudzení city ešte postupne vrátili.

Čo je pre mňa zvláštne, je že až teraz si naplno uvedomujem, čo som v minulosti robil zle. Keby som mohol vrátiť čas, veľa vecí by som urobil úplne inak. Nechcem však, aby moja súčasná zmena bola iba spôsob, ako ju dostať späť. Chcem sa zmeniť aj preto, že som pochopil, že som ako manžel v mnohých veciach zlyhal.

Zároveň sa veľmi bojím, že keď jej dám priestor, ešte viac sa odo mňa vzdiali. Keď sa jej naopak snažím byť bližšie, mám pocit, že ju tým dráždim a tlačím na ňu.

Boli fázy napriklad toto leto na dovolenke ze super ako keby nič a potom zase útlm. Pred par týždnami povedala že chce byt somnou každý večer a vzápätí povie že dobre že chodím na nočnú, má klud. Ked niesom doma aj ked som stále socialne siete a nový kamaráti ktorých pozna pár mesiacov, tým venuje najviac času. A zmieňuje sa aj o nás.
Dáva si často vykladať s kariet kde jej bolo spomenute nový začiatok a aj nový muž. Priklada velký vyznam numerológii a astrológii kde ju to smeruje ešte viac odomňa.
Milujem ju a dal by som za nu život, neviem ako dalej.
Ďakujem vám za každú správu a pomoc

Strana
z2
anonym_419b80
Včera o 12:33

Presne tak to chodí. Chlapi sa chcu zmeniť, až keď je neskoro. Úplne jej rozumiem a chápem tu nechuť pokračovať vo vzťahu. Proste si sa jej “zhnusil”-velmi skaredo povedane. Jedine co mozte skusit, je ist od seba. Mozno aj skusi ineho muza a mozno zisti ze vsetci su taki, tak sa vrati;D alebo zanevrie.. alebo najde naozaj lepsieho a uz bude vsetko nenavratne prec… zbytocne sa jej budes vnucovat.. je v stadiu, kedy ju uz nepritahujes, nie si nicim zaujimavy

anonym_df0c24
Včera o 12:33

už má niekoho nového v hlave, ja by som sa na tvojom mieste stiahla a nesnažila sa tlačiť na pílu, niekedy je najlepšie dať ľuďom čo chcú, oni sami potom zistia, že to až také super nie je

anonym_012095
Včera o 12:42

Ja ti to napíšem čisto za seba ako za ženu. Sme spolu 9 rokov, partner ma vo veľa veciach nechal samú, zúfalo samú... Problémy nechcel riešiť a keď som na tom trvala ja, že poradňa, tak tam všetko hádzal na mňa. Bolo dieťa malé, reku ok, nejako vydržíme, nech je rodina kompletná. A teraz si hovorím, že nie, nevydržím(e). Posledný pol rok muž kmitá okolo mňa, domácnosti aj syna ako hodinky, dal by nám modré z neba, nikdy - ani v časoch nášho chodenia nebol tak snaživý, pozorný, galantný, dokonca začal na sebe makať a chodiť na terapiu. A teraz ma odsúdia hlavne ženy tu v diskusii (lebo na mk je tam zvykom) -, ale ja to neberiem. Dlhé roky citovevého chladu, odmietania riešenia problémov a pod., sa nedajú "dobehnúť". Ja k nemu už nič necítim, úplne sa mi odcudzil, nie je mojou láskou, kamarátom, oporou, nie je mojim bezpečným prístavom, radcom, spoločníkom. Po mnohých stránkach sa neviem naňho spoľahnúť - možno by tento raz nezlyhal, neviem, ale nie som odkázaá na to, aby som azse len pasívne čakala. CItovo som od neho dobré 2 roky odpútaná, príťažlivosť 0 bodov, dôvera z mojej strany detto 0b, o nejakej láske sa nedá hovoriť. Stali sa nejaké veci (nevera a pod. nie), ja som na ne bola sama a hoci to bolo tvrdé, padla som na psychické "dno" a trápila sa šialeným spôsobom, ale prešla som za istú hranicu a odtiaľ už niet návratu. Ja tvoju ženu chápem. Chápem aj teba, chápem aj svojho muža. Ale niekedy je tej samoty/nezáujmu/ne-pomoci/... tak veľa, až zistíme, že nám ten druhý vlastne nie je "na nič". Doba sa zmenila a žena dnes nemusí ostávať tam, kde nič nie je. A často ani neostáva.

anonym_b513f2
Včera o 12:44
@anonym_df0c24

už má niekoho nového v hlave, ja by som sa na tvojom mieste stiahla a nesnažila sa tlačiť na pílu, niekedy je najlepšie dať ľuďom čo chcú, oni sami potom zistia, že to až také super nie je

@anonym_df0c24 preco by mala mat nutne v hlave ineho? Jednoducho tento vztah nefunguje a ona ho uz nechce zachranovat. Mozno sa ho snazila zachranovat dlhe roky, ale zbytocne, jej snahy aj tak vysla navnivoc, zmene sa nediala. Tak preco by to mala robit zas? Len preto, ze pan manzel zrazu zistil, ze mu tecie do topanok? Co si navaril, nech si vyzerie. Ak sa zena rozhodne pre rozvod, ma na to naozaj vazne dovody. To len niektori muzi si myslia, ze zrazu jej preplo.

domkakvet
Včera o 12:46

@novyzaciatok26 tu uz bude zrejme neskoro.

novyzaciatok26
autor
Včera o 12:47
@anonym_b513f2

@anonym_df0c24 preco by mala mat nutne v hlave ineho? Jednoducho tento vztah nefunguje a ona ho uz nechce zachranovat. Mozno sa ho snazila zachranovat dlhe roky, ale zbytocne, jej snahy aj tak vysla navnivoc, zmene sa nediala. Tak preco by to mala robit zas? Len preto, ze pan manzel zrazu zistil, ze mu tecie do topanok? Co si navaril, nech si vyzerie. Ak sa zena rozhodne pre rozvod, ma na to naozaj vazne dovody. To len niektori muzi si myslia, ze zrazu jej preplo.

@anonym_b513f2 ďakujem Ti za názor. Ono to nieje teraz uz 3 roky pristupujem ku všetkému inak. Proste som to nevidel

novyzaciatok26
autor
Včera o 12:52
@anonym_b513f2

@anonym_b513f2 némá iného ale ani sa nebráni. Hovorila že potrebuje znovu milovať. Sme v zahraničí sami celé to obdobie a to celé vplývalo na to.

anonym_f3e9a5
Včera o 12:55

Manzel, co mi vyvolava, ked som s kamaratkami a "pomaha" doma...nie, takeho by som ani ja nechcela. Tieto kecy k zmene atd, na to uz iste zvedava nie je. Mal si sa zobudit prv. Urcite ti to predtym hovorila aspon 100x. Mal si pocuvat vtedy...

novyzaciatok26
autor
Včera o 12:57
@anonym_419b80

Presne tak to chodí. Chlapi sa chcu zmeniť, až keď je neskoro. Úplne jej rozumiem a chápem tu nechuť pokračovať vo vzťahu. Proste si sa jej “zhnusil”-velmi skaredo povedane. Jedine co mozte skusit, je ist od seba. Mozno aj skusi ineho muza a mozno zisti ze vsetci su taki, tak sa vrati;D alebo zanevrie.. alebo najde naozaj lepsieho a uz bude vsetko nenavratne prec… zbytocne sa jej budes vnucovat.. je v stadiu, kedy ju uz nepritahujes, nie si nicim zaujimavy

@anonym_419b80 ono to bude s iným možno lepšie lebo to celé obdobie zahraničie deti a plno prekážok už pomaly je za nami. Už začal by čas teraz aj na nás. Mali sme najbližši rok plany pred nedavnom spolocne stravene chvyle bez detí, tento rok iba dvaja v decembri dovolenka, potom budúci December iba dvaja k moru a deti budu so stárymi rodičmi.

margotka17
Včera o 12:58

@novyzaciatok26 môj manžel na to vraví, že kde sa to už raz polamalo, nikdy sa to už nezlepi 😔. Preto žijeme tak, aby sa nám doma v našom vzťahu nikdy nič nepomáhalo 🥰.

novyzaciatok26
autor
Včera o 13:06
@anonym_f3e9a5

Manzel, co mi vyvolava, ked som s kamaratkami a "pomaha" doma...nie, takeho by som ani ja nechcela. Tieto kecy k zmene atd, na to uz iste zvedava nie je. Mal si sa zobudit prv. Urcite ti to predtym hovorila aspon 100x. Mal si pocuvat vtedy...

@anonym_f3e9a5 ja som nevyvolával to asi nolo zle pochopene

anonym_f3e9a5
Včera o 13:11
@novyzaciatok26

@anonym_f3e9a5 ja som nevyvolával to asi nolo zle pochopene

@novyzaciatok26 No tak si ju prehovaral, aby ostala s tebou. Alebo nieco podobne. To je jedno. Proste ked muzovi poviem, ze idem za kamaratkami, tak ma povedat len "ok", a nie citove vydieracky a meditacie ze preco atd.

novyzaciatok26
autor
Včera o 13:13
@anonym_012095

Ja ti to napíšem čisto za seba ako za ženu. Sme spolu 9 rokov, partner ma vo veľa veciach nechal samú, zúfalo samú... Problémy nechcel riešiť a keď som na tom trvala ja, že poradňa, tak tam všetko hádzal na mňa. Bolo dieťa malé, reku ok, nejako vydržíme, nech je rodina kompletná. A teraz si hovorím, že nie, nevydržím(e). Posledný pol rok muž kmitá okolo mňa, domácnosti aj syna ako hodinky, dal by nám modré z neba, nikdy - ani v časoch nášho chodenia nebol tak snaživý, pozorný, galantný, dokonca začal na sebe makať a chodiť na terapiu. A teraz ma odsúdia hlavne ženy tu v diskusii (lebo na mk je tam zvykom) -, ale ja to neberiem. Dlhé roky citovevého chladu, odmietania riešenia problémov a pod., sa nedajú "dobehnúť". Ja k nemu už nič necítim, úplne sa mi odcudzil, nie je mojou láskou, kamarátom, oporou, nie je mojim bezpečným prístavom, radcom, spoločníkom. Po mnohých stránkach sa neviem naňho spoľahnúť - možno by tento raz nezlyhal, neviem, ale nie som odkázaá na to, aby som azse len pasívne čakala. CItovo som od neho dobré 2 roky odpútaná, príťažlivosť 0 bodov, dôvera z mojej strany detto 0b, o nejakej láske sa nedá hovoriť. Stali sa nejaké veci (nevera a pod. nie), ja som na ne bola sama a hoci to bolo tvrdé, padla som na psychické "dno" a trápila sa šialeným spôsobom, ale prešla som za istú hranicu a odtiaľ už niet návratu. Ja tvoju ženu chápem. Chápem aj teba, chápem aj svojho muža. Ale niekedy je tej samoty/nezáujmu/ne-pomoci/... tak veľa, až zistíme, že nám ten druhý vlastne nie je "na nič". Doba sa zmenila a žena dnes nemusí ostávať tam, kde nič nie je. A často ani neostáva.

@anonym_012095 ja som ju nikdy nenechal samú a problemy som riešil

anonym_b513f2
Včera o 13:13
@novyzaciatok26

@anonym_b513f2 ďakujem Ti za názor. Ono to nieje teraz uz 3 roky pristupujem ku všetkému inak. Proste som to nevidel

@novyzaciatok26 lenze ked sa za tri roky nic nestalo, nic sa nestane ani teraz. Jednoduch si priznaj, ze si presustroval roky svojho a aj jej zivota lebo si bol sebecky a neohladuplny. Tak teraz znes co si zasial. Ona chce novy zaciatok, pretoze aj ona si uvedomuje, ze s tebou stratila roky a vysledok je ten, ze vyhasla jej laska k tebe. Ked sa chce rozist akceptuj to, pracuj na tom aby ste sa rozisli slusne, bez zbytocnych priekov, aby ste sa dokazali postarat o deti ale kazdy budete zacinat znova a niekde inde.

anonym_99fff9
Včera o 13:14

Téma začiatok čo píšeš, presne ale presne do bodky ako môj bývalý. Plus ešte mi zakazoval chodiť za rodinou a kamarátkami. Z mojej strany tam už absolútne nebola láska a k žiadne city. Rozviedli sme sa.

novyzaciatok26
autor
Včera o 13:17
@anonym_b513f2

@novyzaciatok26 lenze ked sa za tri roky nic nestalo, nic sa nestane ani teraz. Jednoduch si priznaj, ze si presustroval roky svojho a aj jej zivota lebo si bol sebecky a neohladuplny. Tak teraz znes co si zasial. Ona chce novy zaciatok, pretoze aj ona si uvedomuje, ze s tebou stratila roky a vysledok je ten, ze vyhasla jej laska k tebe. Ked sa chce rozist akceptuj to, pracuj na tom aby ste sa rozisli slusne, bez zbytocnych priekov, aby ste sa dokazali postarat o deti ale kazdy budete zacinat znova a niekde inde.

@anonym_b513f2 prepác ale nebolo to sebectvo ani neohladuplnosť, proste som nechápal jej pocity ze to malu spolocneho casu chce stravit inde a nie spolu. Nechapal som tu potrebu lebo ja som sa tesil na volno vykend a ze spolu.

novyzaciatok26
autor
Včera o 13:18
@anonym_99fff9

Téma začiatok čo píšeš, presne ale presne do bodky ako môj bývalý. Plus ešte mi zakazoval chodiť za rodinou a kamarátkami. Z mojej strany tam už absolútne nebola láska a k žiadne city. Rozviedli sme sa.

@anonym_99fff9 a co by som mal napísat? Ja jej nezakazujem íst

lenja1
Včera o 14:07

Musíte sa porozprávať na rovinu a nie chodiť len okolo. Sám hovoris že ju mas rad tak jej daj slobodu nech si to šťastie hľadá inde. Možno ty to svoje nájdeš ešte skôr. Vzťah ktorý skončil sa ťažko dáva naspet. Ona je už inde len ty si to ešte nechceš priznať. Ja mám a vždy som mal v tomto jasno nikdy nebudem nikoho oberať o šťastie ak chce nebudem brániť aby isla inde. Keď budeš takto fungovať ďalšie roky tak prídeš o roky života trápením.

novyzaciatok26
autor
Včera o 14:14
@lenja1

Musíte sa porozprávať na rovinu a nie chodiť len okolo. Sám hovoris že ju mas rad tak jej daj slobodu nech si to šťastie hľadá inde. Možno ty to svoje nájdeš ešte skôr. Vzťah ktorý skončil sa ťažko dáva naspet. Ona je už inde len ty si to ešte nechceš priznať. Ja mám a vždy som mal v tomto jasno nikdy nebudem nikoho oberať o šťastie ak chce nebudem brániť aby isla inde. Keď budeš takto fungovať ďalšie roky tak prídeš o roky života trápením.

@lenja1 ahoj lenja1. Nie ze ju mám rád ja ju milujem celým svojím ja a preto to neviem ukončit. A zároveň neviem si odpustiť co som spôsobil najdôležitejšej osobe. Ja ze skorej nájdem to moje štastie? To je predsa ona.

lenja1
Včera o 14:37
@novyzaciatok26

@lenja1 ahoj lenja1. Nie ze ju mám rád ja ju milujem celým svojím ja a preto to neviem ukončit. A zároveň neviem si odpustiť co som spôsobil najdôležitejšej osobe. Ja ze skorej nájdem to moje štastie? To je predsa ona.

@novyzaciatok26 viem že to je ťažké niečo podobne som zažil nebolo to ako u vás ale tiez som ju mal rad. Citovo sme sa vzdialili a už nebola cesta spet. Aj sme skúšali ale nešlo to a napr sex sme mali stále to nehralo rolu. Potom sme to ukončili každý šiel svojou cestou žijeme nové pre mna lepšie životy. Ona žije život v zlatej klietke ale hovorí že je spokojná. Mne táto zmena dala hrozne veľa vo všetkých smeroch jasne že najpr som sa hľadal skúšal ale nakoniec našiel všetko čo som v živote chcel. Ostali sme kamaráti ale kontakt už nemáme skoro ziaden. Čiže skús si sadnúť preberte čo očakávate od života aku budúcnosť mate v hlave. Či tomu dáte poslednú sancu alebo nie. Hlavne nedrz vzťah nasilu ublížiš sebe aj jej. Akokoľvek to dopadne vždy príde nová cesta.

anonym_8ab6eb
Včera o 14:39

Najradšej by som to dala prečítať svojmu mužovi. Ale nedám, lebo vlastne sa mi nechce.
Mám to tak nejak ako tvoja žena. Úprimne, ja neviem či sa to dá vrátiť späť. Rada by som povedala, že ano, ale...
Blbé je, že aspoň čo si tak všímam, tie ženy roky naznačujú, roky hovoria, roky prosia a roky čakajú... a nič. Až keď úplne vyhoria si to niekedy ten partner všimne, tak ako ty... ale už je to v takom štádiu, že zväčša nevratné. Každá má iný polčas rozpadu. Ja som vydržala 20 rokov, ale už sa to vo mne tiež zlomilo. Možno by aj šanca na opravu bola, ale som z toho taká vyhorená, že sa mi nechce vôbec do toho vkladať. Už som vložila všetko.

novyzaciatok26
autor
Včera o 14:49
@anonym_8ab6eb

Najradšej by som to dala prečítať svojmu mužovi. Ale nedám, lebo vlastne sa mi nechce.
Mám to tak nejak ako tvoja žena. Úprimne, ja neviem či sa to dá vrátiť späť. Rada by som povedala, že ano, ale...
Blbé je, že aspoň čo si tak všímam, tie ženy roky naznačujú, roky hovoria, roky prosia a roky čakajú... a nič. Až keď úplne vyhoria si to niekedy ten partner všimne, tak ako ty... ale už je to v takom štádiu, že zväčša nevratné. Každá má iný polčas rozpadu. Ja som vydržala 20 rokov, ale už sa to vo mne tiež zlomilo. Možno by aj šanca na opravu bola, ale som z toho taká vyhorená, že sa mi nechce vôbec do toho vkladať. Už som vložila všetko.

@anonym_8ab6eb ahoj, takze si sním este? Ono mi to trvalo tiez dlho, a ja som to proste nevidel inak vedome by som jej v tych veciach neubližoval. Ved predsa je premňa vsetkym. Vieš nikto nieje bez chyby ale to ma neospravedlnuje.

anonym_8ab6eb
Včera o 14:57
@novyzaciatok26

@anonym_8ab6eb ahoj, takze si sním este? Ono mi to trvalo tiez dlho, a ja som to proste nevidel inak vedome by som jej v tych veciach neubližoval. Ved predsa je premňa vsetkym. Vieš nikto nieje bez chyby ale to ma neospravedlnuje.

@novyzaciatok26 Ano som. Ja verím, že ani ten môj to nerobil zámerne. Aj keď som mu to dosť polopatisticky hovorila. Asi mi nerozumel. Nemyslím, že by bol úplný ignorant, len si možno myslel, že to nie je také zlé.
Ano nikto nie je bez viny. Akože ja s tebou v podstate súcitím, aj keď som skôr v roli tvojej ženy. Ale chápem, že pre teba je to teraz dobrá facka.

novyzaciatok26
autor
Včera o 15:09
@anonym_8ab6eb

@novyzaciatok26 Ano som. Ja verím, že ani ten môj to nerobil zámerne. Aj keď som mu to dosť polopatisticky hovorila. Asi mi nerozumel. Nemyslím, že by bol úplný ignorant, len si možno myslel, že to nie je také zlé.
Ano nikto nie je bez viny. Akože ja s tebou v podstate súcitím, aj keď som skôr v roli tvojej ženy. Ale chápem, že pre teba je to teraz dobrá facka.

@anonym_8ab6eb ďakujem že ma vieš trochu pochopiť, si zatial jediná tuto v diskusii. Čo planuješ dalej robiť. Ako sa teraz správa ten tvoj?

katarina092
Včera o 15:16

@novyzaciatok26 ahoj, no viem Ta pochopit, s muzom mam podobne problemy, len zatial nedospel k stadiu pochopenia prilis… ja som na rozvodom premyslala v skratovych chvilach, ale neprichadza to v uvahu, mame 3 male deti, sme spolu 8 rokov… odporucam Ti pozriet jeden krestansky film… mozno aj s Tvojou zenou.. Je to vynikajuci priklad pre vela manzelskych parov. Aj mne prehovoril do duse:
Fireproof. Ja verim ze u Boha je mozne vsetko, aj naprava takychto veci, poznam vela svedectiev manzelov u ktorych sa to zlepsilo

novyzaciatok26
autor
Včera o 15:28
@katarina092

@novyzaciatok26 ahoj, no viem Ta pochopit, s muzom mam podobne problemy, len zatial nedospel k stadiu pochopenia prilis… ja som na rozvodom premyslala v skratovych chvilach, ale neprichadza to v uvahu, mame 3 male deti, sme spolu 8 rokov… odporucam Ti pozriet jeden krestansky film… mozno aj s Tvojou zenou.. Je to vynikajuci priklad pre vela manzelskych parov. Aj mne prehovoril do duse:
Fireproof. Ja verim ze u Boha je mozne vsetko, aj naprava takychto veci, poznam vela svedectiev manzelov u ktorych sa to zlepsilo

@katarina092 🙏Ďakujem Ti za ten tip na film. Ja ho urcite pozriem. Ona neviem, skusim. Ja som veriaci, poslednu dobu mi v mojich modlidbach a prozbách vzdy vyhovel a vypočul ma aj ked si to možno nezasluzim lebo sa knemu obraciam iba ked su problemy 😭 on vie co je vomne a co som sposobil a co nie ci ako vedome ci nevedomky. Pikám za to kazdy den uz teraz a som pripraveny aj ked pride ten den. Ublizil som najdolezitejsej osobe ktoru milujem to sa neda ospravedlnit. Tupe zmyslanie a nepochopenie signalov

anonym_8d2979
Včera o 15:43
@anonym_012095

@anonym_012095 a baví ťa to takto existovať takto citovo chladne? lebo mňa by to nebavilo.

anonym_c0d48d
Včera o 16:14
@anonym_8ab6eb

@anonym_8ab6eb co sa donutilo/presvedcilo zostat? Deti? Sucit? Zvyk? Peniaze? Ja poznam takehoto cloveka akym je aj sam autor, ale u tohto znameho prisla zmena (on sam to tvrdi) az ked si uz uzil s inymi o ktorych manzelka nevie a vraj si nejako uvedomil, ze uz starne a doma ma navarené a oprane. Doteraz mu neveríme ani nos medzi ocami, myslime si, ze to doma len hra ale naďalej si riesi bokovky....lebo zanechava stopy.

novyzaciatok26
autor
Včera o 16:19
@anonym_c0d48d

@anonym_8ab6eb co sa donutilo/presvedcilo zostat? Deti? Sucit? Zvyk? Peniaze? Ja poznam takehoto cloveka akym je aj sam autor, ale u tohto znameho prisla zmena (on sam to tvrdi) az ked si uz uzil s inymi o ktorych manzelka nevie a vraj si nejako uvedomil, ze uz starne a doma ma navarené a oprane. Doteraz mu neveríme ani nos medzi ocami, myslime si, ze to doma len hra ale naďalej si riesi bokovky....lebo zanechava stopy.

@anonym_c0d48d ja som teda takym clovekom urcite niesom. Nikdy ma nezaujimala ina zena a nikdy som nemal popri manzelke nikoho ani len spravu s inou zenou

anonym_a9cf60
Včera o 16:26

@novyzaciatok26 nie nejde to vrátiť,aj keby si jej modré z neba priniesol. Mala som to rovnako, žiadne city už, nepritahoval má, na nervy mi neskutočne liezol. Ja som sa s ním rozviedla.
Podľa mňa tvoja už má iného, alebo aspoň po ňom pokukuje

Strana
z2