Môže vzťah na diaľku po svadbe fungovať?
S mužom sme spolu už dlhšie, začínali sme vzťahom na diaľku s čím som neboja úplne stotožnená, dosť som sa trápila videli sme sa tak 4dni v mesiaci niekedy aj menej. Potom som dala podmienku že nech sa to zmení alebo ísť od seba. Vrátil sa začali sme spolu bývať, ďalej svadba a dieťa. No do toho mesta kde pracoval ho to stále taha a teda chodil by tam na pár dni v mesiaci. Ja si to vôbec neviem predstaviť, tu kde bývame nemám nikoho kto by mi s dieťaťom pomohol. Takze keď pôjde preč tak je to celé na mne co ss týka starostlivosti o dieťa. Keď príde vždy z prace tak mi dosť pomôže keď aspoň večer dieta uspi a ja si aspoň vydychnem. Nechcem aby to bolo celé len na mne.. Uvažujem aj nad tým keď sa vrátim do prace, to bude na mne aj škôlka a či reálne nájdem take zamestnanie aby som mohla dieťa dať do škôlky a potom skončiť tak aby som ho stihla vyzdvihnúť.. neviem ale takto som si to vôbec nepredstavovala. Mám nejaké nereálne očakávania? Ja mu nechcem dávať ultimátum, ale nie som s tým ok ak mame takto ďalej fungovať. Ja viem že sú ženy ktoré takto bežne fungujú ale ja na takéto fungovanie proste nie som. Čo by ste robili na mojom mieste? .
@anonym_autor je uplne jedno, co tu kto napise. Ty a tvoj manzel sa musite porozpravat. Ty mu musis povedat, ako sa o tej jeho moznej praci v zahranici citis a ze taky vztah nechces. Je na nom, ci bude potom este riskovat to, ze vas vztah sa moze rozpadnut, kedze ty v nom nebudes spokojna, alebo sa rozhodne pre rodinu.
Každopádne ďakujem tým čo mi napísali svoj názor bez toho aby mali potrebu sa do mna obuvat aká som nesamostatna, rozmaznana a neviem čo všetko. Ja si to doma nejako vyriesim. Moje odpovede vymazem nechfem aby tu už ďalej ľudia prispievali zbytočne.
@anonym_f2de16 doslova máš dieťa staraj sa a muža nechaj zarábať.
@anonym_autor a kde je ze mas sedieť doma a byť ticho?

@anonym_autor to tu kto napísal? Ja nie. Vidím ze si rada vymýšľas veci ktoré ti vyhovujú.
@anonym_f2de16 doslova máš dieťa staraj sa a muža nechaj zarábať.