icon

Môže vzťah na diaľku po svadbe fungovať?

Včera o 20:57

S mužom sme spolu už dlhšie, začínali sme vzťahom na diaľku s čím som neboja úplne stotožnená, dosť som sa trápila videli sme sa tak 4dni v mesiaci niekedy aj menej. Potom som dala podmienku že nech sa to zmení alebo ísť od seba. Vrátil sa začali sme spolu bývať, ďalej svadba a dieťa. No do toho mesta kde pracoval ho to stále taha a teda chodil by tam na pár dni v mesiaci. Ja si to vôbec neviem predstaviť, tu kde bývame nemám nikoho kto by mi s dieťaťom pomohol. Takze keď pôjde preč tak je to celé na mne co ss týka starostlivosti o dieťa. Keď príde vždy z prace tak mi dosť pomôže keď aspoň večer dieta uspi a ja si aspoň vydychnem. Nechcem aby to bolo celé len na mne.. Uvažujem aj nad tým keď sa vrátim do prace, to bude na mne aj škôlka a či reálne nájdem take zamestnanie aby som mohla dieťa dať do škôlky a potom skončiť tak aby som ho stihla vyzdvihnúť.. neviem ale takto som si to vôbec nepredstavovala. Mám nejaké nereálne očakávania? Ja mu nechcem dávať ultimátum, ale nie som s tým ok ak mame takto ďalej fungovať. Ja viem že sú ženy ktoré takto bežne fungujú ale ja na takéto fungovanie proste nie som. Čo by ste robili na mojom mieste? .

stanislavicenka
Dnes o 07:25
@anonym_autor

@stanislavicenka ja môžem riešiť au keby to bol jeden deň a vám to môže byť akurát tak jedno.
S vami by som fakt žiť nechcela, vy ste strašne ťažká povaha čo mi je jasne z týchto pár veci čo ste tu napísali

@anonym_autor chyba ti bezny nadhlad na vec. Neviem, ci len teraz, alebo aj bezne.

anonym_df4fdb
Dnes o 07:25
@anonym_autor

@anonym_df4fdb týždeň bude preč ak z toho nebude viac dni to zatiaľ nevieme. Zvyšok bude chodiť okolo 8 večer domov.

@anonym_autor a ten týždeň nemôžete ísť s nim?ja len rozmýšľam
Tiež by som nechcela vzťah na diaľku,no týždeň nieje tak vela ,aby to nemalo nejaké riešenie
A ešte je otázne čo ho motivuje
Len mesto? či konkrétna práca, peniaze
A či je už na betón rozhodnutý

autor
Dnes o 07:27
@anonym_df4fdb

@anonym_autor a ten týždeň nemôžete ísť s nim?ja len rozmýšľam
Tiež by som nechcela vzťah na diaľku,no týždeň nieje tak vela ,aby to nemalo nejaké riešenie
A ešte je otázne čo ho motivuje
Len mesto? či konkrétna práca, peniaze
A či je už na betón rozhodnutý

@anonym_df4fdb práca, čo úplne chapem. Finančne by to bolo to iste. No budeme to musieť nejako premyslieť ako to urobiť čo najlepšie..

anonym_ea973f
Dnes o 07:35
@stanislavicenka

@anonym_autor chyba ti bezny nadhlad na vec. Neviem, ci len teraz, alebo aj bezne.

@stanislavicenka preco do nej stale rypes? Vsak citaj komentare, je nas tu viac takych co by im toto vadilo. To ze tebe nevadi ze by muz od vas odchadzal je ok. Ale v poriadku je aj to ze inym to vadit moze.

stanislavicenka
Dnes o 07:37
@anonym_ea973f

@stanislavicenka preco do nej stale rypes? Vsak citaj komentare, je nas tu viac takych co by im toto vadilo. To ze tebe nevadi ze by muz od vas odchadzal je ok. Ale v poriadku je aj to ze inym to vadit moze.

@anonym_ea973f nerypem. Je to jednostranne videnie, ktore ma. Vidi len seba, nevidi nic dalsie. Je to bezny jav v povahe cloveka

anonym_ea973f
Dnes o 07:38
@stanislavicenka

@anonym_ea973f nerypem. Je to jednostranne videnie, ktore ma. Vidi len seba, nevidi nic dalsie. Je to bezny jav v povahe cloveka

@stanislavicenka to iste sa da povedat o tebe. Vidis len seba a svoje vnimanie a svoj nazor. Nikoho ineho nerespektujes.

stanislavicenka
Dnes o 07:39
@anonym_ea973f

@stanislavicenka to iste sa da povedat o tebe. Vidis len seba a svoje vnimanie a svoj nazor. Nikoho ineho nerespektujes.

@anonym_ea973f vobec nie, dievcata. Hlavne, ze kazda z vas reaguje len anonymne😉

anonym_ea973f
Dnes o 07:42
@stanislavicenka

@anonym_ea973f vobec nie, dievcata. Hlavne, ze kazda z vas reaguje len anonymne😉

@stanislavicenka a to s tym co ma spolocne? 😀 kasli uz na to a skus respektovat aj nazor niekoho ineho a nie len ten svoj

autor
Dnes o 07:43
@stanislavicenka

@stanislavicenka ty si to čo dovoluješ? Ja vidím len seba? Snáď vidím naše dieťa pre ktoré chcemcto najlepšie a to aby jej otec bol doma a trávil aj s ňou čas.
Ty má tu len obviňuješ že neviem nič zvládnuť a že mu neverím. V tomto má môj muž i mma 100% dôveru nie všetky problém sa točia len okolo bokoviek

stanislavicenka
Dnes o 07:45
@anonym_autor

@stanislavicenka ty si to čo dovoluješ? Ja vidím len seba? Snáď vidím naše dieťa pre ktoré chcemcto najlepšie a to aby jej otec bol doma a trávil aj s ňou čas.
Ty má tu len obviňuješ že neviem nič zvládnuť a že mu neverím. V tomto má môj muž i mma 100% dôveru nie všetky problém sa točia len okolo bokoviek

@anonym_autor sama si pisala, ze ti ide o pomoc s dietatom, hned v uvodnom prispevku. Nechapem, nad cim sa rozculujes. Precitaj si to po sebe.

autor
Dnes o 07:47
@stanislavicenka

@anonym_autor sama si pisala, ze ti ide o pomoc s dietatom, hned v uvodnom prispevku. Nechapem, nad cim sa rozculujes. Precitaj si to po sebe.

@stanislavicenka koniec nereagujem ty so ideš len a len svoje .. fu ťažká povaha si

anonym_df4fdb
Dnes o 08:15

Ked si predstavím, že niesi žena co chce vzťah na diaľku ale ajtak si to dlho akceptovala
On to zmenil pre udržanie vzťahu a teraz, keď je dieťa už ohľady klesajú i ked by to malo byt opačne...
Mňa by to naštvalo
Prešla si si tým, vieš co to obnáša a nechces
zrazu on na to zabuda a nieje to fér
Ak by našiel adekvátnu prácu a mohol byt doma,tak by som nesuhlasila a nech si on preberie sám v sebe priority
Prípadne s tebou otvorený rozhovor aké su možnosti

nlk
Dnes o 08:36
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor ja som ti nič také nepísala, ale nevadí 🙂

anjelicek26
Dnes o 09:05

Autorka - rodina ma byt spolu.. ziadne vidime sa par dni v mesiaci... pre dieta to nebude otec, ale navsteva. Chodte tam s nim alebo nech tam nejde vobec. Ze nevies rec? Tak sa ju naucis... alebo nech si najde dobru pracu tu, pises, ze nezijete na konci sveta.. ale nie toto, co planujete.... to je "hrame sa na rodinu" mam niiekde zenu a dieta a zijem ako nezadany niekde na ubytovni..

januska12323
Dnes o 09:13

Bežne chodí domov až keď dieťa spí tak sa na neho nevyhováraj. Nepozná otca a je úplne jedno či robí doma alebo v zahraničí.

stanislavicenka
Dnes o 09:34
@anjelicek26

Autorka - rodina ma byt spolu.. ziadne vidime sa par dni v mesiaci... pre dieta to nebude otec, ale navsteva. Chodte tam s nim alebo nech tam nejde vobec. Ze nevies rec? Tak sa ju naucis... alebo nech si najde dobru pracu tu, pises, ze nezijete na konci sveta.. ale nie toto, co planujete.... to je "hrame sa na rodinu" mam niiekde zenu a dieta a zijem ako nezadany niekde na ubytovni..

@anjelicek26 ale jej muz by bol prec len 5 dni. Takze par dni by sa len nevideli, inak je pritomny doma. Ona to tu prezentuje, akoby chodil domov v piatok vecer a odchsdzal v pondelok skoro rano

elviku11
Dnes o 09:56
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor čiže tvoj muž má takú prácu, že je v nej od rána a domov príde o ôsmej večer? 5 dni v týždni? Čo je to za robota?... Mne by už aj toto vadilo. Je vôbec legálne robiť 12tky celý týždeň?
A víkendy trávite ako? To má voľno?

anonym_6427dc
Dnes o 10:14

@anonym_autor podľa mňa to máte nahovno už teraz, mne keby chodil chlap domov o osmej každý deň, to čo je za život? Vidíme sa počas čistenia zubov a ráno vo dverách? To je vzťah? Keďže sťahovanie nepripadá do úvahy, normálne by som sa s ním porozprávala, nech si nájde inú prácu. Nechápem, čo sa tu do teba všetky obúvajú, že nezvládneš týždeň s dieťaťom a že držíš chlapa doma. Zvládla by si aj mesiac s dieťaťom ale prečo by si si mala sťažovať život? Keby si ty nájdeš prácu inde on by s úsmevom bol s dieťaťom týždeň sám? Píšeš že finančne to ani rozdiel neurobí, tak prečo by tebe nemohol chlap vyjsť v ústrety a nájsť si robotu v okolí? Prečo by sa žena mala prispôsobovať a komplikovať si dni?

anonym_6427dc
Dnes o 10:17
@stanislavicenka

@anjelicek26 ale jej muz by bol prec len 5 dni. Takze par dni by sa len nevideli, inak je pritomny doma. Ona to tu prezentuje, akoby chodil domov v piatok vecer a odchsdzal v pondelok skoro rano

@stanislavicenka kedy je prítomný doma, večer po ôsmej? a k tomu jeden celý týždeň nebude vôbec? To už sa rovno môže presťahovať za hranice a za dieťaťom chodiť na víkendy.

autor
Dnes o 10:34
@stanislavicenka

@stanislavicenka prosím ta ty sa už nevyjadruj keď o tom nič nevieš a len tu cely čas na mna útočíš.
Ráno manžel odchadza o 6 a vracia sa večer, len pre tvoju informáciu

stanislavicenka
Dnes o 10:39
@anonym_autor

@stanislavicenka prosím ta ty sa už nevyjadruj keď o tom nič nevieš a len tu cely čas na mna útočíš.
Ráno manžel odchadza o 6 a vracia sa večer, len pre tvoju informáciu

@anonym_autor neutocim. Je to len tvoje vnimanie

autor
Dnes o 10:39
@stanislavicenka

@anonym_autor neutocim. Je to len tvoje vnimanie

@stanislavicenka tak láskavo už prestaň sa tu do mna obuvaf ako čo prezentujem a nájdi si inú diskusiu.

autor
Dnes o 10:42
@elviku11

@anonym_autor čiže tvoj muž má takú prácu, že je v nej od rána a domov príde o ôsmej večer? 5 dni v týždni? Čo je to za robota?... Mne by už aj toto vadilo. Je vôbec legálne robiť 12tky celý týždeň?
A víkendy trávite ako? To má voľno?

@elviku11 áno takto chodi domov, keď má homeoffice tak je doma ale to tiež robí aspoň do 5-6. Vikendy má voľne. Je to ťažké už takto ale zvládali sme.

anonym_f2de16
Dnes o 11:26
@anonym_autor

@stanislavicenka ja môžem riešiť au keby to bol jeden deň a vám to môže byť akurát tak jedno.
S vami by som fakt žiť nechcela, vy ste strašne ťažká povaha čo mi je jasne z týchto pár veci čo ste tu napísali

@anonym_autor a ja by som zas nechcel bývať s tebou. Si riadne rozmaznané dievčatko. Postáv sa už na vlastné nohy, ved už máš dieťa. A neplackaj za mužom keď není pri tvojej sukni. Niektoré by ste chceli aj peniaze, ale aj to aby vás muž bol s vami pekne doma. Máš dieťa, staraj sa, a muža nechaj zarábať.

elviku11
Dnes o 11:28
@anonym_autor

@elviku11 áno takto chodi domov, keď má homeoffice tak je doma ale to tiež robí aspoň do 5-6. Vikendy má voľne. Je to ťažké už takto ale zvládali sme.

@anonym_autor čiže je každý deň prečo od šiestej rána do ôsmej večer? 14 hodín? Čo je to za druh práce? Alebo precestuje dve hodiny tam a dve hodiny späť? To je celé nejak veľa, už aj túto prácu by som na jeho mieste chcela vymeniť. Veď z toho dňa nič nemá

autor
Dnes o 11:51
@anonym_f2de16

@anonym_autor a ja by som zas nechcel bývať s tebou. Si riadne rozmaznané dievčatko. Postáv sa už na vlastné nohy, ved už máš dieťa. A neplackaj za mužom keď není pri tvojej sukni. Niektoré by ste chceli aj peniaze, ale aj to aby vás muž bol s vami pekne doma. Máš dieťa, staraj sa, a muža nechaj zarábať.

@anonym_f2de16 to je v poriadku, však s Vami ani dieťa nemám. A nie som typ ženy ze taha od neho peniaze, pred materskou som totiž zarábala, ale samozrejme čo vy o tom môžete vedieť.

anonym_f2de16
Dnes o 11:52

@anonym_autor mimochodom, načo si sa odtrepala od svojej rodiny tak ďaleko, keď teraz sa sťažujes ze ti nemá kto pomôcť? Mala si rozmýšľať skôr.

autor
Dnes o 11:52
@elviku11

@anonym_autor čiže je každý deň prečo od šiestej rána do ôsmej večer? 14 hodín? Čo je to za druh práce? Alebo precestuje dve hodiny tam a dve hodiny späť? To je celé nejak veľa, už aj túto prácu by som na jeho mieste chcela vymeniť. Veď z toho dňa nič nemá

@elviku11 áno veľa cestuje do prace

autor
Dnes o 11:53
@anonym_f2de16

@anonym_autor mimochodom, načo si sa odtrepala od svojej rodiny tak ďaleko, keď teraz sa sťažujes ze ti nemá kto pomôcť? Mala si rozmýšľať skôr.

@anonym_f2de16 pretože som tu pracovala a tiež som pred dieťaťom mala nejaký svoj život. Či to vlastne už je jedno keď sa stane žena matkou tak má sedieť doma a byt ticho tak si to predstavujete?

anonym_f2de16
Dnes o 11:57
@anonym_autor

@anonym_f2de16 pretože som tu pracovala a tiež som pred dieťaťom mala nejaký svoj život. Či to vlastne už je jedno keď sa stane žena matkou tak má sedieť doma a byt ticho tak si to predstavujete?

@anonym_autor to tu kto napísal? Ja nie. Vidím ze si rada vymýšľas veci ktoré ti vyhovujú.