Môže žena začať vzťah s mužom?
Veľmi neverím na "podmienku" že musí iba muž. Mám s tým negatívnu skúsenosť.
podla mna ak chce poriadneho muza tak nie..moze vyslat signal ,spravit prvy krok ..ale chlapy to proste maju v krvy,ze musia byt nadriadeny alebo mat aspon ten pocit ze oni dobijaju a zenu chytaju .. ale tak zalezi aj coi za muza chce mat zena doma .. niektorym vyhovuje mat podpantoflaka
Tak ja som asi stará škola, ale mne sa páči, keď muž ,,balí,, ženu, nie naopak...
Jasne ze môže.
Ja som " zbalila " môjho muža a sme spolu už 15 rokov. Prečo nie?
Mne ženy, ktoré balia mužov prídu ako keby sa ponúkali, proste ľahko dostupné ... ale to je môj názor, ja som v tomto stará škola ... muž proste musí žene dvoriť, loviť ju atď. ... ocenila by som názor nejakého muža, ako to oni vnímajú ... máme tu nejakého?
@lynda888 ja mám skôr negatívnu skúsenosť s rovesníkom... Páčil sa mi platonicky skúsila som dať "signál" že po ňom pozerám potom som mu to naznačila a odmietol ma nepriamo... A vlastne odvtedy sa mi páčia starší a mám pocit že komunikácia je úplne iná taká "viac otvorená"
@dzulli1980 trochu je to aj o povahe. Na jednej strane rozumiem ale môžem povedať z mojej skúsenosti ako som písala tak z toho vzišlo že som slobodná dodnes.
jasné že baliť môže hocikto hocikoho, ak sú obaja dospelí a ak majú obaja záujem. niektorí muži sú sami hanblivejší a ustráchaní a poteší ich ak začneš. neznamená to hneď niečo prehánať, len pekný milý rozhovor, opatrné náznaky, komplimenty.
nezbalila si ho nie preto,že bol rovesník,ale preto,že nemal záujem
A ani tí starší záujem nemajú,keď si stále slobodná.....
Ja som sa raz odvážila napísať jednému sexi mužovi 😂 a oplatilo sa, bol to pekný románik 🤭
Vyslala si signal, ten ostal bez odozvy. No a co si cakala? Vsak alebo zareaguje alebo nie. To iste je aj ked bali chlap zenu. Bud sa baba zbalit necha alebo nie. Vzdy je to pol na pol, uspech nie je zaruceny. Ci myslis, ze ak by si to na neho "vybalila" tak by si ho ziskala? Asi nie.
Ale odpoved na otazku: Ano, aj zena moze balit chlapa, prefikane a sofistikovane ale nemala by ho uhanat. Aj chlap moze balit babu, ale uspech zaruceny nema, v kazdom pripade by ju nemal uhanat ako lovnu zver. Bud sa objek zaujmu zbalit da, alebo neda. Na jednej aj na druhej strane.
fakt mám skúsenosť, že som vždy musela trošku dať najavo jasný krok aj ja. Vždy som bola hanblivá a muži ma moc nenahánali, iba takí čo chceli rýchlo skok
do postele. Tak zakaždým, kto stál za to, som proste nejaké krôčiky a jasné náznaky musela robiť aj ja. A je ťažké zvykať si na to, že niektorý chlap/žena/objekt záujmu neodpovie, nemá záujem, ale je to bežné. občas niekto proste nechce, nie som jeho typ......tak nevadí, ide sa o dum dál...
@viestta no a čo čakala? no asi čakala záujem, nie? odpoved, flirt, možno lásku. aké hrozné a nevhodné byť človek ktorý čaká byť prijatý, milovaný, možno dokonca aj krásny v očiach druhého. čo si to dovoľujeme, čakať niečo príjemné.
@jankafresova vsak mne je jasne co cakala. Ale ten druhy sa rozhodol, ze nic z toho nebude. Kazdy takyto pokus ma len dva mozne vysledky. Je z toho nieco alebo nie je z toho nic. Na to treba mysliet vzdy.
clovek ma robit tak, aby bol so sebou potom spokojny. Takze kludne moze oslovit aj zena chlapa a nie cakat, nez sa chlap sam rozhybe. Ano, samozrejme su s tym spojene rizika ako pri vsetkom novom.
@egonsk napríklad veta pre staršieho muža: rada by som ťa spoznala trochu bližšie. Je na tom niečo nevhodné?
Z čoho vzišlo, že si slobodná dodnes? Ak druhá strana nemá záujem, tak môžeš vysielať signály, môžeš ho namotávať, môžeš ho baliť a ak tak z toho nič nebude. Jednostranná náklonnosť je nepríjemná vec...
nie, ale kludne da sa to aj pripadne "vtipnejsie" povedat - napr. Mas zaujimavu povahu, nemas zaujem sa blizsie spoznat? Alebo uz mas napadnicok, ze nestihas? 😉
@patus_2 jednoducho si s rovesníkmi ani nerozumiem a nikdy som nepoužila nič nevhodné pri oslovení či už osobne alebo písomne ale on aj tak "cúvol '' takže preto
teda samozrejme nemyslim exaktne zhodne vety, ale tento styl nepoznam, ze by chlap v spravnom prednese odignoroval bez reakcie v rozpeti 20-60 rokov. Chlapi maju radi polichotenie a vtipnost, odbura to u nich prvu barieru...
@egonsk alebo: rada by som ťa spoznala trochu bližšie. Si mi sympatický
to je tiez fajn, ale ides moc priamo na vec, to cast moze odradit, alebo nevhodny zneuzit. Ak na to pojdes s nadsqzkou a humorne, nevie este presne na com u teba je a bude mat snahu blizsie zistit ci a co sa ti paci na nom.
@viestta tak prečo sa to tak pýtaš? napísala si: "Vyslala si signal, ten ostal bez odozvy. No a co si cakala? Vsak alebo zareaguje alebo nie." ... píšeš akoby si vyčítala človeku že mal tú drzosť čakať záujem, a snáď v budúcnosti aj lásku.
@egonsk mám jednu skúsenosť.. týka sa reakcie pri písaní (👍) znamená to niečo dobré alebo zlé?
skus si niekedy tie vyroky smerovat na seba, ze akoby si ty zareagovala v dany moment, keby ti to niekto povedal - co by si ako prve u toho cloveka zhodnotila a si predstavila.
Z pohľadu ženy, ak by mi muž napísal takúto správu, tak by ma to odradilo. Veď si píšte úplne nezáväzne o hocičom a keď sa vám bude dobre písať, tak si to posuňte na ďalšiu úroveň, stretko, rande, atď. Nemusíš hneď na neho vybafnut a odplašiť ho.

Podmienka to nie je, ale ja by som nechcela chlapa, ktorý nedokáže dvoriť dáme. Ťažko to vysvetliť, ale neprišiel by mi dosť mužný.