icon

Môžem napraviť chyby z minulosti a obnoviť kontakt?

27. mar 2026

Pozdravujem.
Som chlap, mám 34 rokov. Pred 6 rokmi som spoznal jednu ženu, nebola nejako pekná. Ale mala dosť rozumu, proste nebola to blbka a správala sa milo. Zahľadela sa do mňa, ale ja som mal iný vkus. Mne sa páčili štíhle a ona bola trochu pri sebe.

Ale bral som to ako možnosť priateľstva, tak sme si spolu písali a nejako som si na ňu zvykol. Začal som ju mať rád, ale veľmi mi vadilo jej výzor. Navrhoval som jej rôzne diéty, nech neje, nech ide behať v lete riadne naobliekaná. No proste si uvedomujem, že som ju chcel rýchlo zmeniť a ona ako bola stále do mňa, tak sa snažila mi vyjsť v ústrety, ale išla na to rozumnejšie a mne to vadilo. Chcel som všetko rýchlo.

Medzitým som sa stretával s jednou babou, bola podľa mojich predstáv a mala neskutočne krásne husté vlasy. Potom som sa dozvedel, že je vydatá, tak som to nechal tak. Začal som sa opäť viac venovať tej prvej a už mi tam začali vadiť aj jej vlasy. Nemala ich také pekné, keď sme sa stretli, doniesol som jej šiltovku. To ju rozplakalo a odišla.

Už ma nechcela vidieť ani sa kontaktovať. Mne potom to ticho začalo vadiť a začala mi chýbať. Snažil som sa veľmi o obnovu kontaktu, ale ona už toho mala dosť. Mňa to dlho bolelo a aj dodnes a hoci keď som mal priateľku medzitým, tak to nebolo ono.

Nedávno som ju stretol. Ledva som ju spoznal, postavu má tiptop, vlasy nádherné, veľmi sa zmenila výzorom k lepšiemu. Odvtedy sa mi všetko vrátilo a veľmi ma hryzie svedomie. Skúšal som jej napísať, ale neodpovedala ešte.

Myslíte, že by sa to ešte dalo nejako utriasť, aby ma vypočula?

Strana
z4
anonym_d0d397
27. mar 2026

Nie, na čo? Ani sa jej nečudujem. Máme sa mať radi takí akí sme, a nie meniť sa. Ak ti nebola dosť dobrá, tak ju nechaj tak. Teraz ty jej nie si dosť dobrý.

autor
27. mar 2026
@anonym_d0d397

Nie, na čo? Ani sa jej nečudujem. Máme sa mať radi takí akí sme, a nie meniť sa. Ak ti nebola dosť dobrá, tak ju nechaj tak. Teraz ty jej nie si dosť dobrý.

@anonym_d0d397 To sú kruté slová

anonym_d0d397
27. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_d0d397 To sú kruté slová

@anonym_autor čo sú kruté slová? Že si ju mal rád takú aká bola? So všetkým? Že si ju nemal chcieť meniťť? Jediný krutý si bol ty.

autor
27. mar 2026
@anonym_d0d397

@anonym_autor čo sú kruté slová? Že si ju mal rád takú aká bola? So všetkým? Že si ju nemal chcieť meniťť? Jediný krutý si bol ty.

@anonym_d0d397 Nemyslím, že krutý. Ja som jej chcel ozaj dobre

enmery
27. mar 2026

Radiť niekomu nejesť? Vieš, ak ti niekto nie je dosť dobrý v jeho ťažších časoch, nečakaj, že Ťa pozve k stolu, keď sa mu darí. Muž ako ty by bol aj tak len guľa na nohe. Keby pribrala po pôrode a nebodaj by jej vypadavali vlasy po chemo, ty si presne ten typ, ktorý by jej ukazoval modelky z instagramu, že aj táto ma dieťa a pozri ako vyzerá /myža futbalistu a na všetko personál/. Dúfam, že sa Ti už nikdy neozve.

Vyzor sa dá v dnešnej dobe zmeniť, ty už svoj charakter zmeníš ťažko.

galganka
27. mar 2026

Pre jej dobro verím, že ani neodpíše, ani sa neozve. Daj jej svätý pokoj.

marca12
27. mar 2026

@anonym_autor Ja len dufam,ze ostala nadalej taka mudra,ze ti neda sancu. Si povrchny. Hladis len na krasu a dokonalost. Co je v poriadku,si taky. Lenze je vypocitave od teba,ze zrazu,ked vyzera podla tvojich predstav,tak uz ju chces. Vo vztahu musi byt chemia,musi ta pritahovat a nie pozerat len na huste vlasy a dokonalu postavu. Byt tebou,nestrapnujem sa a viac sa jej neozyvaj.

autor
27. mar 2026

Hlavne, že všetky ste tu na mňa teraz kruté

galganka
27. mar 2026
@anonym_autor

Hlavne, že všetky ste tu na mňa teraz kruté

@anonym_autor pravda je občas krutá... buď chlap. 😂

autor
27. mar 2026
@marca12

@anonym_autor Ja len dufam,ze ostala nadalej taka mudra,ze ti neda sancu. Si povrchny. Hladis len na krasu a dokonalost. Co je v poriadku,si taky. Lenze je vypocitave od teba,ze zrazu,ked vyzera podla tvojich predstav,tak uz ju chces. Vo vztahu musi byt chemia,musi ta pritahovat a nie pozerat len na huste vlasy a dokonalu postavu. Byt tebou,nestrapnujem sa a viac sa jej neozyvaj.

@marca12 lebo vy ženy sa nepozeráte na výzor a myslím, že keby bol chlap neviem ako dobrý na vás a nebol by to adonis, tak tam to končí

billy_jean
27. mar 2026
@anonym_autor

@marca12 lebo vy ženy sa nepozeráte na výzor a myslím, že keby bol chlap neviem ako dobrý na vás a nebol by to adonis, tak tam to končí

@anonym_autor mám veľmi dobrého priateľa, už viac ako 20r. Od začiatku bol pri sebe, nie je to žiadny typ Brad Pitt. Ale je to veľmi, veľmi dobrý človek, naozaj pre mňa top človek s veľkým srdcom. Nikdy som mu ani slovom nepovedala, aby schudol, aby sa inak obliekol, aby niečo so sebou robil. Inak športuje, len tak medzi nami. Nikdy som nekomentovala jeho výzor, ani sa nehanbila za neho. V živote by ma to ani nenapadlo, lebo ho mám rada, takého aký je.

autor
27. mar 2026
@billy_jean

@anonym_autor mám veľmi dobrého priateľa, už viac ako 20r. Od začiatku bol pri sebe, nie je to žiadny typ Brad Pitt. Ale je to veľmi, veľmi dobrý človek, naozaj pre mňa top človek s veľkým srdcom. Nikdy som mu ani slovom nepovedala, aby schudol, aby sa inak obliekol, aby niečo so sebou robil. Inak športuje, len tak medzi nami. Nikdy som nekomentovala jeho výzor, ani sa nehanbila za neho. V živote by ma to ani nenapadlo, lebo ho mám rada, takého aký je.

@billy_jean stále je len kamarát 🤣

galganka
27. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor aj ty si mohol mať kamarátku... ale radšej si počas randenia s vydatou peknotou skúsil prerobiť obyč. babu, nevyšlo a tak išla do preč. teraz sa ti zrazu páči, lebo bez teba opeknela, ale bude prd, zlatý môj.

billy_jean
27. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor áno, lebo v čase keď sme sa zoznámili som už mala aktuálneho partnera. Mohol si mať veľmi dobrú kamarátku, prišiel si o človeka...

luccys
27. mar 2026

Toto realne pise 34-rocny chlap? Paneboze🤦‍♀️ Este sa niekto divi, ze zeny radsej ostavaju single, ako by si na krk zavesili takehoto hnupa? Budem dufat, ze toto je len troll.

autor
27. mar 2026
@luccys

Toto realne pise 34-rocny chlap? Paneboze🤦‍♀️ Este sa niekto divi, ze zeny radsej ostavaju single, ako by si na krk zavesili takehoto hnupa? Budem dufat, ze toto je len troll.

@luccys nepoznáš ma, ako vieš, že som hňup? nepijem alkohol, ani nefajčím, mám vlastné bývanie, zarábam nadpriemer. nikde mi po svete nebehá decko, na ktoré platím alimenty

autor
27. mar 2026
@galganka

@anonym_autor aj ty si mohol mať kamarátku... ale radšej si počas randenia s vydatou peknotou skúsil prerobiť obyč. babu, nevyšlo a tak išla do preč. teraz sa ti zrazu páči, lebo bez teba opeknela, ale bude prd, zlatý môj.

@billy_jean
@galganka to nemôžeš vedieť

anonym_d0d397
27. mar 2026
@anonym_autor

@luccys nepoznáš ma, ako vieš, že som hňup? nepijem alkohol, ani nefajčím, mám vlastné bývanie, zarábam nadpriemer. nikde mi po svete nebehá decko, na ktoré platím alimenty

@anonym_autor zase ideš po peniazoch, po vonkajších veciach ... ale ľudsky si aký človek? ty ju berieš momentálne ako sexuálny objekt. Nebral si ju ako človeka, nemal si ju rád takú aká je. Absolútne zbytočne tu budeme rozoberať niečo, čo ty so svojou kapacitou nepochopíš.

anonym_016ee7
27. mar 2026

Prides mi taky jednoduchsi.. velmi dufam, ze sa ti neozve

mmia96
27. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ak máš také plusy ako píšeš, prečo nemáš partnerku? Sám si bol krutý a hnusný na tú ženu, teraz keď sa ti zrazu páči by si ju aj chcel. Našťastie, ona teba už nie. Ty len radšej ostaň sám. Hnus

luccys
27. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Vlastne byvanie a vysoky prijem s tym nic nema. Proste povedat zene, ze nema jest a nech drzi diety a doniest jej siltovku (!), lebo nema vlasy podla tvojich predstav- to mi na nazor staci. Ale nevyzeras, ze mas mentalnu kapacitu pochopit to. Tak nic, no...

arianna25
27. mar 2026

Snáď si sa poučil. Keby Barbi nebola vydatá tak o tuto by si už nezakopol.

zuzacka16
27. mar 2026

môžeš mať vlastné bývanie a vysoký príjem, ale to nezachráni tvoj charakter ani zďaleka..dúfam, že ti ani neodpíše a ak odpíše, tak takým štýlom, aby si to pocítil, že si ju pred rokmi ponížil a urazil, ale vyzerá, že dotyčná má v hlave aj v srdci, čo tebe chýba a nekúpiš si to ani tými peniazmi, ktoré máš, teda kúpiš ale u takých, ktoré budú tebe podobné 😉

arianna25
27. mar 2026

Ktorá žena by bola s takým čo ju komentuje a diktuje či môže jesť alebo nie a aké má vlasy.

galganka
27. mar 2026
@anonym_autor

@billy_jean
@galganka to nemôžeš vedieť

@anonym_autor hňup môže byť aj abstinent a bezdetný... tzv. hňup povahový.

arianna25
27. mar 2026
@luccys

@anonym_autor Vlastne byvanie a vysoky prijem s tym nic nema. Proste povedat zene, ze nema jest a nech drzi diety a doniest jej siltovku (!), lebo nema vlasy podla tvojich predstav- to mi na nazor staci. Ale nevyzeras, ze mas mentalnu kapacitu pochopit to. Tak nic, no...

@luccys presne tak. Dosť ponizujuce.

arianna25
27. mar 2026

Proste netreba nikoho meniť. Mala som partnera pre ktorého som bola stále tučná aj keď som cvičila, a teraz mám takého pre ktorého som chudá aj keď mi pribudlo pár kíl. A každý je spokojný.

blackcat8885
27. mar 2026

Ja sa jej nečudujem a prajem jej šťastný život a tebe rozum

anonym_fbcdda
27. mar 2026

Jednoducho zhrnute na situaciu v danej dobe- ty schudnes, on debilom ostane …. Ona naozaj schudla …. Teraz vyzera uzasne, ale ty si sa nezmenil. Keby vyzerala ako predtym, tak ta ani nenapadne sa nad nou zamyslat a nekaz zivot niekomu, kto si to nwzasluzi. Kto vie ci ta hryzie sebavedomie alebo to, ze nema zaujem

terezia74
27. mar 2026

@anonym_autor takého kretena by som nechcela. Radiť žene aby nejedla 🤦

Strana
z4