Mrzelo by vás, keby vám dcéra nedala nič?
Ahojte, včera moja 14 ročná dcéra odignorovala deň matiek aj po mojom pripomenuti. Vraj je to komerčný sviatok a kvôli tomu, že všetci ako ovce bežia kúpiť mame čokoládu alebo kvet ona nepôjde. Muž sa postavil na jej stranu a povedal, že si to nemám vynucovat. Pritom dcére kupujem darčeky na všetky sviatky aj mimo (povedala mi, že to je moja povinnosť ako dobrej matky), doteraz aj deň detí ale po včerajšku nemám chuť. Mne nešlo o hmotný dar, stačilo objatie, pusa. Dotklo by sa vás to alebo som sa nemala s ňou kvôli tomu hádať? Mrzelo ma aj to, že muž sa postavil na jej stranu a nepovedal jej, že mama si zaslúži aspoň ďakujem.
Ľudia v živote majú oveľa väčšie problémy, ženy sú týrané, deti trpia, manželia neverníci, alkoholici, gambleri, choré deti, deti ktoré drogujú atď a tu diskusia pre nejaký sviatok na jedenásť strán. Autorka váž si že máš fungujúcu rodinu, manžela, dcéru a nerieš blbosti, to že odignorovali nejaký sviatok vôbec neznamená že ťa neľúbia alebo si ťa nevážia. Ja neznášam tieto sviatky, myslím si že ľudia by mali byť k sebe pozorní stále a nie preto že je to v kalendári
@zmrzlinka8 tvoj syn si nespomenul tak si mu zavolala aby si spomenul a potom on ti zavolal?
@nika523 v ten deň cestoval pol dňa. zabudol na to. napísala som večer ze je deň matiek. potom zavolal
Fakt si horšia ako ta tvoja pubertálna dcéra . Jasne , že by ma to zamrzelo , veľakrát naše deti urobia veci z ktorych nám je smutno , ale teraz ty ju ideš potrestať tým , že jej nekúpiš narodeninový darček ?
To by ma ani nenapadlo .
Oveľa viac by m nasral tvoj muž . Jeho postoj je úplne ze na dve facky . Evidentne tvoja dcéra ďaleko od stromu nepadla ….
Ja som nedostala tiež nič od mojich detí ani od manžela ako matky jeho troch detí nakoľko máme momentálne tichú domácnosť 🤷 Najmladší syn mi ale aspoň na FB napísal prianie k MDM... Je to veľmi nepríjemný pocit veru keď plný fb ako ženy dávali kytice od svojich manželov, či darčeky od detí... Nie preto že som nič nedostala, nepotrpím si na hmotné dary, ale predsa je to sviatok matiek... A tým že sa s mužom ani nerozprávame, nemal potrebu mi tie kvety ako matke jeho detí kúpiť . Celé zle no. Len ja sa im nesťažujem, ale samozrejme že ma to zvnútra zožieralo

Puberta prináša rôzne situácie. Ber to ako výstrelok. Lepšie ako jedna pusa raz za rok na deň matiek. Keď ťa objíme cez iné dni a dá pusu, dá sa to prehrýzť aj keď zamrzí. Možno keď dozrie, povie že takú blbosť nemala urobiť.