icon

Mrzí ma priateľova reakcia. Ako sa vyrovnať so sklamaním?

Včera o 19:23

Ahojte. Idem sa vyplakat je mi dosť mizerne. Pohádali sme sa s priateľom dnes poobede. Nič tragické klasické bežne nedorozumenie. Išla som akurát s deťmi do obchodu trocha sme sa prechádzali keď mi z ničoho nič začali trpnut obe ruky. Samozrejme som sa zľakla lebo aj napriek tomu ze som neurologický pacient tento príznak nezvyknem mat. Napísala som mu ze sa teda nechcem hádať (lebo sme pokračovali v sms) ze mi začína byť zle začínajú mi trpnut ruky (čo občas znamená problém) a jeho reakcia? To je tvoja karma. Večer mi nepíš. Čau...
Nebubame spolu. Fajn nebudem mu písať ta hádka ma netrápi. Trápi ma ako sa k tomu postavil. Je mu to úplne jedno. Keď aj sme pohádani keď potrebuje pomoc alebo je chorý pomôžem mu zabudnem na hádku. Jemu to však je jedno. Prešlo niekoľko hodín neopytal sa ako mi je hlavne ze mi spieval cely deň ako ma ľúbi a sa teší keď budeme spolu 🤦‍♀️ som ja ta vadna? Posledný týždeň veľmi analyzujem prečo s nim vlastne som. Prestáva dodržiavať sľuby čo dáva nezaujíma ho ako sa cítim ci už psychicky alebo fyzicky. Napísala som mu včera nech si ide žiť svoj život inde ze ja mu už nedám ani vlastne dieťa a ze mam diagnózy aké mam a nemôžem mu dopriať všetko ako by chcel vyhukal sa na mňa ze sa nemám ľutovať ze nie som bez nohy alebo bez ruky.. Keď chce sex niekedy sa nedá skrz zdravie ja si to uvedomujem ale on nechce aby sme sa rozišli ale zároveň mu vadí ak nemáme sex niekoľko týždňov. Ani tak ani nijak. Myslím si ze ma berie len ako zvyk a ak by lepšia naozaj prišla už by so mnou nebol.. Je mi proste len smutno. Nepotrebujem hejt

anonym_0bd1c4
Včera o 19:25

@anonym_autor to je magor, vyser sa naňho

crazy_cat_lady
Včera o 19:27

Aku radu cakas? Uz si ho mala davno kopnut do riti...

anonym_4e7723
Včera o 19:32

Sama vidis, ze toto nema perspektivu, si pre neho nic, len zvyk tak na co to nasilu predlzujes? On sa nechce rozist a ty? Ked sa chces ty rozist, tak jeho nazor nie je podstatny. Ked chces s nim ostat, tak ostan ale potom sa nestazuj. Je to tvoja volba, tvoje rozhodnutie

2691
Včera o 19:32

@anonym_autor tie deti sú jeho?

anonym_f493cb
Včera o 19:38

@anonym_autor nema inu, tak ma aspon teba, ako sa hovori, lepsi vrabec v hrsti ako holub na streche. A aspon obcas sex, lepsie ako ziadny sex. Pust ho k vode

anonym_ccc972
Včera o 19:38

no ak mlady clovek nema sex nieolko tyzdnov tak sa ani necudujem .. ake su tvoje diagnozy? podla mna mate iny problem a ten tu nepises... chybu robite obaja-len ty jedina si tu napisala tvoju stranu pohladu .. bolo by zaujimave pocut aj tu jeho ... naco si mu vcera pisala,ze mu nedas jeho dieta? a naco si vobec v sprave pouzila zas tie tvoje diagnozy? ty ich asi velmi casto vytahujes a jeho to hold uz prestava bavit .. postazovat sa ok -ale ak to robis denne tak sa necuduj

anonym_4259d5
Včera o 19:40

Ja som to cele nejak nepochopila. Nevadi.

anonym_115b4b
Včera o 19:40

Sama vies, co robit. Ak sa chlap vykasle na zenu svojho zivota, ked sa neciti dobre, utekaj.. co ak by si omdlela? Co s detmi vonku? To su jeho deti? Preco spolu nebyvate? Ja by som takeho nechcela. Ty potrebujes niekoho, kto ta bude milovat a starat sa o teba, aby sa ti psychika napravila.. nie niekoho, kto ti stavy bude zhorsovat..

2691
Včera o 19:44
@anonym_ccc972

no ak mlady clovek nema sex nieolko tyzdnov tak sa ani necudujem .. ake su tvoje diagnozy? podla mna mate iny problem a ten tu nepises... chybu robite obaja-len ty jedina si tu napisala tvoju stranu pohladu .. bolo by zaujimave pocut aj tu jeho ... naco si mu vcera pisala,ze mu nedas jeho dieta? a naco si vobec v sprave pouzila zas tie tvoje diagnozy? ty ich asi velmi casto vytahujes a jeho to hold uz prestava bavit .. postazovat sa ok -ale ak to robis denne tak sa necuduj

@anonym_ccc972 autorka má iste záväznú dg a preto mu nemôže dať dieťatko.Pri tej dg je tehotenstvom ohrozená aj matka.

anonym_ccc972
Včera o 19:46
@2691

@anonym_ccc972 autorka má iste záväznú dg a preto mu nemôže dať dieťatko.Pri tej dg je tehotenstvom ohrozená aj matka.

@2691 moze aj nemusi.. pri sexe sa nerobia hned deti-da sa aj chranit -kazdopadne pisem,ze by bolo dobre aj doplnit co ma a vidiet aj pohlad z druhej strany a nie sa hned vyhrazat ,ze mu vezme jeho vlastne dieta .. to je diagnoza-ale ineho charakteru

anonym_fd07b5
Včera o 19:49

@anonym_autor a čo máš ? Panické ataky?

cyberk
Včera o 20:01

pri tomto citani ani ja by som ta nechcela :D chodiaca depresia, chodte od seba, potapate jeden druheho len.

anonym_3b9f23
Včera o 20:17
@anonym_ccc972

@2691 moze aj nemusi.. pri sexe sa nerobia hned deti-da sa aj chranit -kazdopadne pisem,ze by bolo dobre aj doplnit co ma a vidiet aj pohlad z druhej strany a nie sa hned vyhrazat ,ze mu vezme jeho vlastne dieta .. to je diagnoza-ale ineho charakteru

@anonym_ccc972 aké vlastne dieťa mu vezme?si nepochopila asi.autorka mu nemôže dať vlastné dieťa,akože splodiť s ním dieťa

anonym_ccc972
Včera o 20:21
@anonym_3b9f23

@anonym_ccc972 aké vlastne dieťa mu vezme?si nepochopila asi.autorka mu nemôže dať vlastné dieťa,akože splodiť s ním dieťa

@anonym_3b9f23 isla s detmi do obchodu-tak predpokladam,ze neake ma.. a neda mu uz dieta .. mozno dalsie mozno eake maju uz.. pise jak tatar -takze tazko z toho co pise niekto pochopi co vlastne chce... a ak je taka aj v zivote tak nie ona by ho mala nechat ale on ju

anonym_eafed3
Včera o 20:33

Takze chlap Ta chce mat, ale absolutne mu na Tebe nezalezi, co citis. Blahozelam, mas narcisa (nie som psychologicka, len taky typ).

anonym_c30f2a
Včera o 20:34

Ty sa bojíš že s diagnózami ťa nikto nebude chcieť a tak sa drzis aspoň toho čo je

anonym_03566a
Včera o 20:48

venuj sa radšej deťom ako tomu blbcovi

anonym_014889
Včera o 20:54

co znamena nebubame spolu? ake vazne zdravotne problemy mas, ze cele tyzdne s nim nespis? neviem, take divne cele

anonym_563e83
Včera o 20:59
@anonym_014889

co znamena nebubame spolu? ake vazne zdravotne problemy mas, ze cele tyzdne s nim nespis? neviem, take divne cele

@anonym_014889 asi preklep nebyvame spolu

2691
Včera o 21:41

@anonym_autor myslím si, že keby ťa mal naozaj rád, tak by všetko nechal tak a prišiel by za tebou k obchodu. Nechal ťa napospas osudu.
Tvoju diagnózu nechápe, nerozumie jej.
Neviem, či bývate spolu, alebo , či sa iba stretávate. Ak sa iba stretávate - to je pre teba asi tretie dieťa (predpokladám, že máš 2 deti).
Keď mu je s tebou dobre, tak je u teba.
Keď nie, žije si svoj život.
To , že nemá s tebou sex aj niekoľko týždňov, mi príde nereálne. Mladý muž..... nemá vtedy inú priateľku?
Keby ťa v ťažkých chvíľach podržal, pomáhal ti s deťmi, s domácnosťou, bolo by to asi na zváženie. No pripadá mi to, ako by ťa bral iba ako "istotu". Neviem, či je pripravený podržať ťa v prípade zhoršenia tvojho stavu a toho sa bojím. Muži (veľká časť mužov)zvyknú utekať pred problémami. Takého muža nepotrebuješ.
Dieťa mu p.p. už nemozes dať, tak berie aspoň ten občasný sex.
Sama vidíš, že ten vzťah veľmi nefunguje.
Možno aj tebe trochu vyhovuje , že občas príde...že nie si sama na všetko.
Pokiaľ máš napriek všetkému pocit, že je všetko na tvojich pleciach a ešte ti komplikuje život,
tak ho nechaj ísť.