Muž má nemá rád

30. mar 2024

Baby neviem čo s tým , nebaví sa so .mnou, pýtam.sa ho niečo ,vôbec mi neodpovie, keď sa ho spýtam prečo mi neodpovedá tak povie ,že načo by to robil, že jeho to zaťažuje..
Baby odísť nie je také jednoduché ,máme malé deti, hypo a ja som bez peňazí , že úplne..nemám kam ísť, neviem čo robiť, chce sa mi strašné plakať , som na dne..sme spolu 11 rokov manželia, a zrazu ma prestal mať rád..nestojím mu za nič absolútne,sa so mnou nebaví, nechce má..
Áni vyzorovo sa mu nepáčim..proste keby nebolo deti , už má dávno opustí ..

dadis
30. mar 2024

Nepros sa mu, nevnucuj sa mu. Kolko maju deti? Si na rodicovskej? Chod do prace, dieta do jasiel. Vzdy je riesenie. Ze mate hypoteku? Byt sa preda a hypoteka sa splati, zbytok si rozdelite. Alebo sa prepise na muza. Budes byvat v najme, alebo si vezmes hypoteku na maly byt. Dolezite je pracovat a mat prijem aspon pol roka. A o rozvod mozes poziadat aj teraz bez penazi a zatial budete byvat spolu. Majetky sa riesia do 3 rokov. Niekedy sa situacia zda beznadejna, ale vzdy je riesenie. Treba si zachovat chladnu hlavu. Pofot si vsetky dokumenty, stavy setriacich uctov, investicii a pod. Ak sa takto k tebe sprava, nezasluzi s tvoje city.

7miriam77
30. mar 2024

Smutné, ale nie beznádejné. Vyššie kočka ti napísala skvelé rady 👍, ja len toľko, že kvôli deťom, nemá význam ostávať spolu, už len kvôli nim, deti všetko vnímajú a v takom prostredí vyrastať, nie je bohviečo. A ďalšia vec je tá, že raz vyrastú a budú mať svoje životy. Nemôže ti pomôcť rodina? Aspoň na začiatok.

mateson
30. mar 2024

@dadis viem, že to myslíš dobre. Ale koľko by musela zarobiť , aby utiahla hypo či podnájom? Od toho sa všetko odvíja. Koľko zarobí jej manžel?na aké výživné teda dosiahne? koľko dokáže zarobiť ona?

mateson
30. mar 2024

Šetriace účty, investície? Ak sú mladá rodina s hypo a deťmi ? Možno sa mýlim a majú , ale to fakt nie je štandard. V každom prípade súhlasím, že zotrvávať v takom vzťahu NIE .

dadis
30. mar 2024

@mateson Ano, od penazi sa vsetko odvija. Nikto nehovori, ze to je jednoduche, vela zien to zvladlo. Niekedy sa aj ti muzi spamataju, ze si nevazia, co doma maju, ak sa zena zamestna, zmeni sa, prestane sa mu doprosovat.

slovakboy
30. mar 2024

Skús sa s ním porozprávať v tom zmysle, že keď ťa niekedy miloval, dá sa to vrátiť. Len potrebujete obaja pre to niečo urobiť. Nebojuj, neplač pred ním, smutná buď, vlastne aj plakať môžeš ale nie tak aby to bol nátlak. Rib všetko ostatné ako pred tým. Deti, práca domácnosť. Aj jemu poskytuj opateru ako doteraz. Nemyslim sex. Správaj sa laskavo akoby chápajúco. Viem, že ma tu za to skritizujú, ale hnevať sa a rozchadzať vztah nezachráni. Zachránia ho len skutky lasky. Dá sa znovu zamilovať.

domkakvet
30. mar 2024

Tak v prvom rade prestan byt na niekom zavisla, je to najhorsia vec, najdi si pracu.

lilstar111
30. mar 2024

Je čas odísť a zabezpečiť deti a seba nejak inak

milka1988
30. mar 2024

@dadis to s tými jaslami nie je tak jednoduché. Napr môj má 2 roky, do jaslí chodí od septembra. Nemusel by ale ja som chcela pracovať ( z domu) a malý tam chodí rád. Akurát že kvôli chorobám je viac doma ako tam :/ jasle nestoja málo čiže keď budú deti choré, bude doma na ocr a ešte musí platiť aj škôlky školy, jasle. To sama neutiahne

milka1988
30. mar 2024

@slovakboy ale to je iba jednostranne. Ona sa mu bude podhadzovat aby to zachránila a on keď to nechce? Veď ani len rozprávať sas ňou nechce.

dadis
30. mar 2024

@milka1988 Ale cim skor zacne pracovat, tak pre nu lepsie. Aj pan manzel moze ist na matersku 🤷‍♀️..nehovorim, ze ma zvalit kufre hned teraz, ale cim skor zacne pracovat na svojej nezavislosti, tym
skor ju bude mat..lahke to nebude

milka1988
30. mar 2024

@dadis samozrejme

belaaaaaaaaa
31. mar 2024

Ahoj. Tak to fakt mrzí. Muž len tak rád neprestáva. Muži sa takto začínajú správať, keď majú milenku. Aj by som sa stavila, že to tak bude. Každá rada dobrá, no nie je to jednoduché. Určite nie. Skús sa odosobniť a pozrieť s nadhľadom a hlavne bez emócií. Vtedy sa robia veľké chyby. Tak ako to vraveli kočky hore, snažiť sa finančne aspoň trošku pozviechať. Je to dôležité pre tvoje ego. Nič v živote nie je jednoduché, no nič netrvá večne.

mateson
31. mar 2024

@belaaaaaaaaa tiež si myslím, že je v tom iná