Muž ma nemiluje
Idem k Vám po radu alebo skúsenosť. S manželom sme 8rokov zosobaseny a poznáme sa 11rokov,mame dne detičky chlapca 6rocneho a dcéru 8rocnu.vsetko bolo ôk. Krásny milujúci manžel, až kým neprišli skrat aspoň on to tak nazýva. Zmenil sa. Začalo to z ničoho nič v novembri minulý rok. Ignoracia, žiadny dotyk, žiadna pusa, sex tiež vôbec, vela sme sa hádali koli tomu co sa mu stalo ze je taky, nechcel my nič povedať len my stále tvrdil ze už necíti to co cítil. Ze ho mam nechať tak aby sa s tým nejak sám vysporiadal. Začal chod neskoro z prace domov, keď prišiel ani sa poriadne nerozprával. Akokeby stratil o mňa a deti záujme.. Nevedela som si to vysvetlit... Stále len hádka. Vianoce bol s nami ale duchom akokeby tu ani nebol. Keď mal voľno co bolo cez vykend sadol do auta povedal ze zachviľu príde a prieil po 5 hodinách..v acsinou nad ránom. Trvá to stále. Nemôžem mu nič povedať lebo ak začnem nechce sa o tom rozprávať.. Domov malo kedy zavolá keď je v práci.. Co pred tým volal stále zaujímal sa.. Teraz nič... O normálnych veciach sa vie rozprávať ale ak dôjde na city... Nevyhrá nepovie my nič. Stále dookola že to mám nechať zák... Dnes my povedal po 3 mesiacoch trápenia že ma má rád ako matku jeho deti... A ze nieje mu jedno keby sme sa rozviedli. Nja už som zúfalá pretože to jeho odmietanie.. Neviem co mam robiť....ja ho ľúbim a on nie....... Deti sú z toho na nervy hlavne dcéra pretože je strašne vnimava... Povedapovedal my že mám tomu dat čas a keď príde ten správny čas tak my všetko vysvetli... Prečo sa tak správa atď.. Ma problém s dielňou... Mame dom úver.... Véd to asi každý.. No možno ho trápi aj to. Tvrdí že ma depresie.... Vravela som mu ved spolu to zvládneme prekonať... To je takáto kríza prvýkrát.... Ale ne ne viem co to ma zmysel pretože nechce aby som mu nejak pomáhala že on si tým musí prejsť sám.. Som fakt zúfalá lebo neviem co mam robiť... Je to asi až na rozvod.. Pretože my tvrdí že ak sa mam pri nemu trápiť tak mam od neho odyst..... Ale ja nechcem aby sa deti trápili ved najviac by si to odniesli oni... Poraďte my... Pozerám ze veľa vzťahov sa rozbyja počas tejto korona kríži..... tak mam od neho odyst.... tanie ma noci
@janulkaaakuky a čo porozprával mame? že niekoho má , či čo ?
@janulkaaakuky vsetko porozpraval mame? Tak nech ide zit snou, nech riesi ona problemy. ja by som za tou jeho mamou isla a aj ja by som jej vsetko povedala.
@jajanka31 sak tak to. Robím furt sa jej vystazujem... On stále rozpráva že v tom nieje ona... Tak keď klame aj mame... Neviem neviem vo si mam o tom mysliet
@januska20 vystazoval sa jej co sa deje... Možno už aj vie to prečo sa ku mne tak správa on... Ale ja to ťažko zistím keďže syn a mama budú držať spolu
po tom vsetkom asi ani by som nechcela vediet priamo preco. nestojis mu ani za to, aby sa s tebou o tom proste poriadne porozpraval a chodi sa vyplakavat mamicke. no mne keby chlap povedal, ze by mu nevadilo, ak by sme sa rozviedli, tak by mal v tu ranu papiere na stole
@janulkaaakuky vies co je vlastne jedno ci je v tom ina zena, preco sa to tak snazis zistit.. Ako budes stastnejsia ked nie je? Nebudes. Lebo ked sa sprava ako sa sprava tak nebudes. On sa musi zmenit a hlavne musi chciet. Chod za svokrou a v klude ju popros ci da pozor na deti. Ze musis ist za pravnikom sa poradit ohladne rozvodu. A nechaj jej tam deti aj 3 hodiny.. Samozrejme nemusis ist za pravnikom. Ale nech aj oni vidia ze to uz nie je sranda a ze ked chcu radit synovi tak nech aj pomahaju s detmi a bud to ten chlap pochopi a bude chciet riesit a vyriesit k vasej spokojnosti alebo nestoji za to aby si s nim stracala cas
Ja som raz citala ze choroby deti su zrkadlom matky. Ak je dieťa casto chore tak matku nieco trapi alebo s niecim nieje vyrovnana a cez dieta to ide na povrch. Ty sa v prvom rade musis zamerat na seba nie na manzela. Vobec ho neries natlakom z neho nic nedostanes a to nemusi mat hned inu mozno len stratil zaujem o teba a ak ma chlap problemy tak sa tazko prizna nahlas a ak je jediny zivitel rodiny tak sa citi zodpovedny. A mozno spravil daku somarinu a boji sa to priznat aby neklesol v ociach ostatnych... Ale je uplne jedno co za tym je chce si to vyriesit sam tak ho nechaj nech ho to aj zozere a ty sa zameraj na seba. Lebo ked je matka spokojna a kludna tak aj deti budu v pohode a ked budes ty zmierena s rozvodom ak nan raz pride ver tomu ze aj deti to budu brat dobre
@janulkaaakuky ...tipujem, ze ta druha je tehotna.
@janulkaaakuky ...mobil ma uz druhy (niekde v garazi, dielni, aute...kamoskin ex tak mal ...druhy mobil pre frajerku)
@janulkaaakuky môj bývalý manžel ako som prišla že má milenku klamal aj svojej mame mama sa ho spýtala či mal niečo s tou dotyčnou a on nie nič som s ňou nemal nemal odvahu povedať pravdu ani do oči sa jej pozrieť, chcel byť neviniatko a povedal jej čo mu pasovalo, ja som prišla na neveru keď nechal položený mobil a on bol vonku tiež heslo mal odpozorovala som skôr aké má a potom pozrela ešte jual uloženú pod chlapskym menom tiež by mi nič nepovedal možno až doteraz zmenil sa k mne úplne správaním ako iný človek, ak ti tvoj manžel nechce povedať pravdu tak jedine skús prísť nato ako sa zožieraš tak budeš vedieť na čom si a potom sa zariadiš ako ďalej
@janulkaaakuky ahoj, zmenilo sa u Vás niečo?
@lala123 po 4 meciacoch sa neviem akým zázrakom všetko vrátilo do starých koľají. Nechápem tomu vôbec. Vysvetlenie znelo, depresia, úzkosť.... Manžel sa správa akokeby to trápenie bol len jeden veľký sen ktorý sa skončil. Proste je taky ako bol za tie roky.... Nevysvetlitelne
@janulkaaakuky tak to som rada. Nepátraj už ani po tom koli comu to bolo. Je to super, že ste si k sebe našli znovu cestu.
@lala123 len sa bojím aby sa to neopakovalo.
@janulkaaakuky drzim velmi palce aby sa to neopakovalo. Ved ked si niekoho berieme, robime to s vedomim, ze je to na cely zivot, ze s nim chceme zostarnut, slubujeme si v dobrom aj zlom, ved tie motyliky v bruchu po case odidu, a zostava vzajomna ucta a ano aj laska, ale ina, neni to uz ta sialena zamilovanost. Krizy pridu vzdy, ale treba ich prekonat a ist dalej, lebo slubili sme si v dobrom aj v zlom. Clovek sa moze aj 10xza zivot zamilovat, ale manzela, manzelku ma len jednemu, toho ktoremu slybil vernost navzdy. Lebo aj keby odisiel, bohuzial, ziadne motyliky netrvaju vecne a po par rokoch stereotypu, by ho taketo vytriezvenie cakalo znovu. Zivot je taky. Dufam ze si to tvoj manzel uvedomi a nebudes uz znovu takto trpiet.Taky nadherny citat som raz citala: "Manzelstvo nie je cit, ale rozhodnutie." Rozhodnutie ze tento jediny, jefina je navzdy tvoj, v dobrom aj zlom.
@janulkaaakuky ahoj, ako to dopadlo nakoniec? Fungujete aj po roku odvtedy? 🙏
Ja nezvyknem opravovať gramatiku ale mi (mne) a my (my všetci). Toľkokrát si to slovo napísala, že musím prepáč....
A áno, muž má pravdepodobne milenku či to chceš prijať alebo nie. Vyrozprávala si sa a to je fajn na začiatok. Teraz si ale musíš upresniť či to mieniš tolerovať a vydržať, alebo si ideš zmeniť život aj keď ťa bude čakať ťažké obdobie..
@zuzicka256 zmenilo sa to tak že v januári sme sa rozviedli a konečne som sa dozvedela pravdu rok má podvádzal s jednou u ktorej už aj býva,,a začína ďalšia etapa rozdelenie majetku,,,,máme spoločný dom v ktorom bývam ja aj s deťmi,máme syna a dcéru,,,
@leskovael život sa zmenil 30.1.rozvod,,,a ďakujem Bohu že to tak dopadlo,už som to nezvládala,tajil do poslednej chvíli....ešte pár minút po rozvode my navrhol aby sme to išli zrušiť.....a nakoniec si večer pozbieral svoje veci a ušiel k milenke.....tak som s dvoma deťmi v dome ktorý sme nadobudli počas manželstva....teraz ma čaká vysporiadanie BSM,,,ale je tak hnustne protivny že ešte si aj on ide dávať podmienky nakoľko mne ostal byt po rodičoch ,,rozhodla som sa ho predať že vyplatil hypo čo máme na dom a jemu hodím nejakú čiastku nech mne a deťom dá konečne pokoj,,,ale ešte si ide klásť podmienky ,,,že dá svoju polku deťom k tomu chce 20 000€,a deti ani ja nebudeme mohli predať dom do ich dovŕšenia 25rokov....no je toto normálne....
@tykat bola
@janulkaaakuky Ahoj, takže už má bývalý ďalšie dieťa s milenkou?
@janulkaaakuky moc drzim palce ❤️
@janulkaaakuky
Až teraz som si prečítala posledné tvoje reakcie a je mi to veľmi ľúto. Hlavne, ako z teba robil paranoidného “debila” s prepáčením.
Ako si na to prišla? Či sa preriekol?
Súcitim s tebou a verím, že najhoršiu fázu máš už za sebou. Najťažšie je to zrejme pre deti, držte sa!
@janulkaaakuky ☹️
@katkazuz áno bolo to ťažké zosypala som sa z toho....ale on to už aj oľutoval chcel by sa vrátiť ale rok podvádzania a toho vcuda čo bolo.je len veľmi ťažko odpustiť.tem človek v mojom živote miesto už nemá...
@janulkaaakuky
Ďakujem za odpoveď a želám vám všetko dobré 🥰
@janulkaaakuky áno potvrdilo sa mal inú a uz s ňou žije je tehotná ....a teraz všetko on ľutuje .ale je neskoro

@marca12 tak som dopadla... Všetko porozprával svojej mame, hlavná vec ze na mňa ziape keď niečo poviem.... Ona mu vraj poradila co ma robiť... Ale neviem.. Budem si užívať deti..... Seba. A uvidíme co bude