icon

Muž odišiel za milenkou

13. mar 2023

Téma hovorí za všetko. Odišiel odo mňa muž a šiel rovno za milenkou, ktorú spoznal v práci. On takmer 40, máme dve malé deti a začal si s 20 ročnou. Úplne nechápem ten prepinak. Doslova vypol rodinu. Ani za deťmi už nechodí.

h2
13. mar 2023

@panelacikova Tak ale nie všetci sú zodpovední a seriózni, ako tvoj manžel.

monuska112
13. mar 2023

@viestta milujem prirodu. priroda vymyslela tri zakladne reakcie na problemy ci strach: utek, stagnacia boj. v zvieracej risi si kazdy voli formu na ktoru ma - zajac uteka, korytnacka stagnuje, lev bojuje. a nemohlo by sa tam prihodit, zeby sa lev paril s korytnackou!!! to len u nas taketo nezhody

mircalla
13. mar 2023

K autorke: Zial, je x chlapov, ktori ked im prepne kvoli milenke uplne zabudnu, ze maju aj deti. Dovtedy akoze naj ocinkovia, zrazu ich ani deti nezaujimaju....Tato faza prejde si myslim.

danyelia
13. mar 2023

@panelacikova Ahoj, s čím konkrétne nesúhlasíš v mojom príspevku? To, že som písala, že ak muž povie žene do očí, že ju už neľúbi, tak ten vzťah nemá zmysel nasilu udržiavať? Lebo ak toto raz povie muž žene (alebo aj naopak) neviem, ako toho druhého donútime nasilu milovať nás, ak to tak necíti druhá strana, vtedy ho/ju treba s úsmevom nechať ísť. Alebo ak je tam iný vážny neriešiteľný problém. Alebo tá druhá časť príspevku - muži väčšinou doma nič nepovedia, že ich niečo trápi (láska, sex, rodinný život) tvária sa spokojne a zrazu bum- milenka! Neriešia problémy, len so to uľahčia útekom za mladou pipinou - a veria, že to bude iné a oveľa lepšie...a keď ich mladá kopne do zadku, potom sa možno zbadajú 🙄

panelacikova
13. mar 2023

@h2 no bohužiaľ. ale u tých ostatných sa niečo musí diať. a opäť sme pri prvom príspevku - mojom 😀 😀 buď sú blbí od počiatku a žena si to nevšimne alebo ignoruje, alebo si myslí, že to prevychová alebo potom ten vzťah dlho, dlho škrípe... ale tam teda, už sme to prebrali s viestou, že ak by bol seriózny, tak by podal o rozvod, odišiel od ženy a až potom by si niekoho našiel.

h2
13. mar 2023

@panelacikova Prepáč, ale s týmto nesúhlasím a už som aj písala, že ešte je aj tretia možnosť. Popísala som ju o 19:15.

ropucha6
13. mar 2023

@panelacikova mne skor evokuju taketo “otvorene” temy s malo detailami, ze to moze byt zas vymyslene. A autorka sa klasicky nezapaja…

panelacikova
13. mar 2023

@danyelia s týmto: No často to muži robia vo viere, že s milenkou to bude väčšia láska, zábava, vzrušenie, viac sexu, lepšie dobrodružstvo...

odôvodňujem to v diskusii niekoľkokrát. buď bol vždy hovado alebo tam niečo neklape. nie je to len tak, že on si zrazu zmyslí....

panelacikova
13. mar 2023

@ropucha6 absolútne súhlasím 🙂 tiež mi to pripadá ako nastrčená téma

panelacikova
13. mar 2023

@h2 nevylučujem. stále si však idem svoje v zmysle, že ak si tú ženu čo i len trochu váži, tak to s ňou ukončí a potom si rieši svoju "zabudnutú a stratenú" mladosť. a nie že si nájde mladú milenku a odíde...

ivka21
13. mar 2023

Ja si pri takýchto chlapoch vždy pomyslím ze keď to urobil jednej je otázkou času kedy to spraví aj druhej (za ktorou utiekol). Je to smutné určite sa veľmi trápiš, ale späť ho určite už neber. Nezaslúži si ta

katkazocele
13. mar 2023

ber to tak, že mal aspoň gule odísť od teba a nehrať to doma na manžela roku a v práci by mu na kolenách vysedávala 20 ročná soplala, ver mi viem o čom píšem, mohlo to dopadnúť ešte horšie. Hlavu hore, si istotne silná žena, máš podporu kamarátok a rodiny. To zvládneš, musíš! 👏

lucas1981
Odpoveď bola odstránená
lucas1981
Odpoveď bola odstránená
danyelia
13. mar 2023

@panelacikova ...alebo možno hovädo aj bol, len sa tak dobre pretvaroval a doma všetko klapalo super, len si chcel niečo dokázať a zažiť niečo nové 🤔

olimuc
13. mar 2023

Zacina jar, pudy sa prebudzaju … nic s rozbueenymi hormonami nespravis, niektorym slahne v bedni kedysi uvedomia, ze polka zivota prec a potrebuju si nieco dokazat 🤷🏻‍♀️Spenazit, co sa da (jeho veci pokial sa niekde povaluju) vyhodit z domu a zacat od znova…

petik22
13. mar 2023

@pralinka25 presne toto aj mna napadlo... my,ked sme chodili v 20 von a zacali sa okolo nas motat 35- 40,tak sme ich rovno poslali prec. na jednej strane boli proste stary a na druhej pekne nechutny 🤦‍♀️

panelacikova
13. mar 2023

@danyelia no veď o tomto je trošku tá ženská prezieravosť, že ho vie prekuknúť ešte predtým, než s ním má dieťa... alebo ihneď po prvom dieťati, vtedy väčšinou vypláva tá povaha a všetko s tým spojené na povrch.

rossalinda
13. mar 2023

Ahoj, stalo sa mi to isté, a milenka uz bola v 5 mesiaci, po odhaleni vydrzali spolu 6 tyzdnou a nechal ju🙂 ja som si zatial vyriesila vyzivne, právnika, kuratorku a psychologicku pre deti..... a randila som o zivot

kp7333
13. mar 2023

@zoro9836 dovod sa v tomto pripade vola kriza stredneho veku. typicke pre 40-nikov. a mlada standa je este blba a naivna. ona rychlo precitne, ked zisti, co obnasa zivot s rozvedenym s 2 detmi. A ked sa aj nespamata hned, o 10-15 rokov jej zacnu tikat biologicke hodiny a najde si niekoho, s kym bude mat sancu splodit dieta.

lucas1981
Odpoveď bola odstránená
lucas1981
Odpoveď bola odstránená
oli18
13. mar 2023

@zoro9836 to by si mohol poradit tej 20ke , ze zacat si mala s niekym, kto ma cisty stit a nie 3 zavazky.

danyelia
13. mar 2023

@panelacikova Jasné, ženská intuícia je dosť silná, žena chlapa prekukne, no má smolu, ak je on manipulátor, narcista, chronický klamár, či človek so psychopatickými sklonmi, no zároveň veľmi inteligentný, ktorý ju zmätie natoľko, že si nakoniec sama začne nahovárať, že je blázon. Deti majú, veď on ju predsa miluje, aj svoje deti, celú rodinu - dá jej pusu, povie ,,milujem Ťa,, - usmeje sa a ...šup za milenkou...

kp7333
13. mar 2023

@lucas1981 nie, moze si najst zenu v podobnom veku kludne s detmi (samozrejme za predpokladu, ze nie je zadany). no nie 20-rocnu nezrelu pipinu, ktora este nevie o com je zivot.

panelacikova
13. mar 2023

@danyelia no asi hej...... hoci mne to rozum neberie. ale to asi preto, lebo ja som riadna potvora a ja si "poobraciam" chlapa z každej strany 😀

lucas1981
Odpoveď bola odstránená
lucas1981
Odpoveď bola odstránená
lucas1981
Odpoveď bola odstránená
kp7333
13. mar 2023

@lucas1981 nikde nepisem nic o smetisku. to so domyslas. ani to, ze za rozpad vztahu moze vzdy muz. naopak, mam kolegov, ktori su rozvedeni, lebo ich manzelke po 40-ke preskocilo a nasla si ineho nehladiac ani na deti. a tito rozvedeny chlapi skusaju stastie s inymi zenami, no rozhodne nie s 20-kami. to by bol nerovny vztah.
to sme ale odbocili od temy. tu sa riesi 40-rocny zadany chlap, ktoremu hormony udreli do hlavy a mysli si, ze pri 20-ke omladne. nehladiac pri tom na svoju zenu a deti.