Muž sa zbalil a odišiel. Čo robiť?
Ahojte potrebujem pomoc lebo už sa asi zbláznim, mam manžela a mame spolu 3 ročnú dcérku. Asi 3 mesiace bývame v novom byte, muž začal pracovať ako taxikár Odvtedy ma samé 12ky 6xdo týždňa vecinou nočné, odkedy začal pracovať je úplne iný, odmerany, keď sa zobudí po nočnej nemáme si co povedať, všetku vinu hodí na mňa, stále je len na telefóne mňa si ani nevsima je podráždený, povedala som mu ze ak to takto pôjde ďalej lebo aj ja potrebujem cítiť lásku, tak sa urazil. Zbalil si jednu tašku a odišiel k odcovy no všetky ostatné veci tu nechal. Písala som mu kedy si príde po zvyšok ignoruje ma. Milujem ho a chcem spet taky aký bol ale ja neviem co sa stalo s nim. Prestal ma milovať? Ma inú? Prečo tu ale nechal veci? A po balil si len mini tašku? Co by ste spravili vy? Poraďte mi. Ak sa pobalil mal mi aj vrátiť kľúče ktoré som od neho pýtala pri odchode a smial sa mi do tváre.
@michaela20011203 napísať "milujem ho" a zároveň sa správať ako sa správaš.. to ide proti sebe. Povedz sama sebe pravdu. Nemáš ho rada. Len tí vyhovovalo, že s Vami žil. Keby si ho skutočne milovala, nesprávala by si sa k nemu tak, ako sa spravaš..
@lenkakravcova len aby som sa vyjadrila dnes mi prišiel výpis, keď bol v práci volal ku**am každú jednu noc, alebo deň, dnes som sama volala na čísla a ze ich bolo veľmi veľa, niektoré zdvihli niektoré nie. Takže sa mi hnusy ze spával aj somnou a zároveň aj s inými a preto nás opustil a preto nám nedával peniažky. Kľúče stále nemám ale je mi to jedno idem si dat pohár vina, poplakala som si dosť.
@michaela20011203 hovorila som, že má asi druhú..moc si tomu nechcela veriť..asi si sa sklamala..hm, ked človek niekomu verí, je to ťažké
@rorino Už sa ukľudni s tou výmenou zámku...Sú v podnájme...takže ona môže vymeniť tak akurát utierku v kuchyni🙈
@mandarinka555 o com trepes? Majiteľ to vie a. Súhlasí
@mandarinka555 a za ďalšie dnes má prosil nech to úrovname, nie ja špinavé prádlo neberiem. Spal somnou a ďalšiu inov. IQ dáva....
@michaela20011203 hlavne si vybav predbežné na malú a požiadaj o výživné na dieťa. Hneď zajtra. Nemáš na čo čakať.
@mandarinka555 ty si milá ako trn v pate
@michaela20011203 A co ma zrazu taky obrat, ze chce ist spät? Povedala si mu o tom, co si zistila, ci sa to nejako dozvedel?
@lilitela áno vie o tom aj celá jeho rodina
@michaela20011203
ku...y si myslela ako profesionálky alebo nejaké milenky?
No konecna toto, ty svoje peniaze nechavas posielat na cudzi ucet, tak neviem ci sa smiat ci plakat nad tebou. Z coho potom zijes?
Beres mesacne podporu 1200e a nemas ucet v banke? Plat si dostavala v hotovosti?
@karolinakr profesionalky
Jezis toto cele je sedlacina najhrubsieho zrna😂 zo vsetkych stran
je to celé komplikované, ale autorka teraz nepotrebuje kopance, ma toho za sebou dosť
Toho taxana robi vo firme, ci na zivnost (neviem, ci sa tak da) ale 6*12 hod do tyzdna, to ma 72 hod., este 8 hod. A ma odpracovane na 2.tyzdne...tu nieco nesedi. Toto je dovod, preco si zase veeeelmi dlho taxana nezavolam, nejaky rozhodeny, nevyrovnany, hormonalne rozkopany jedinec, 200ste v meste, 300sta z mista🚘😅dik.
Tipovala som gemblerstvo, no dajme tomu, ze lahke zenstiny. Ze sa z neho stal Casanova zrovinka odkedy je taxikar... A tak pekne ste si mohli zit a ze mate co na robote, zmoct sa na vlastny byt, dceru vychovavat, ale aj takto sa da

@michaela20011203 kontaktuj majiteľov bytu a vysvetli im situáciu, že hoci je on na zmluve, odišiel odtiaľto, že platíš iba ty a aké máš obavy, aby niečo neodcudzil a bude na teba. V tom rodnom meste máš nejaké zázemie? Byt, známych, .... niečo....