Muž sa zbalil a odišiel. Čo robiť?
Ahojte potrebujem pomoc lebo už sa asi zbláznim, mam manžela a mame spolu 3 ročnú dcérku. Asi 3 mesiace bývame v novom byte, muž začal pracovať ako taxikár Odvtedy ma samé 12ky 6xdo týždňa vecinou nočné, odkedy začal pracovať je úplne iný, odmerany, keď sa zobudí po nočnej nemáme si co povedať, všetku vinu hodí na mňa, stále je len na telefóne mňa si ani nevsima je podráždený, povedala som mu ze ak to takto pôjde ďalej lebo aj ja potrebujem cítiť lásku, tak sa urazil. Zbalil si jednu tašku a odišiel k odcovy no všetky ostatné veci tu nechal. Písala som mu kedy si príde po zvyšok ignoruje ma. Milujem ho a chcem spet taky aký bol ale ja neviem co sa stalo s nim. Prestal ma milovať? Ma inú? Prečo tu ale nechal veci? A po balil si len mini tašku? Co by ste spravili vy? Poraďte mi. Ak sa pobalil mal mi aj vrátiť kľúče ktoré som od neho pýtala pri odchode a smial sa mi do tváre.
@michaela20011203 jedno chceš a druhe robíš 🤔
@ege3322 som s toho dosť mimo lebo keby mal inú berie veci a nechá tu kľúče toto mi do toho nezapadá, ale ak niekoho ma tak by som ju rad spoznala
@sashka22 neviem ako to myslíš
Napíšeš mu "kedy si príde po zvyšok vecí" a tu píšeš, že ho miluješ ... divné, či? ... tak chceš ho, či nechceš? ... keď niekoho milujem, nevypisujem mu "kedy si príde po zvyšok vecí", či?
@michaela20011203
@michaela20011203 chceš ho späť, aký bol ale pýtaš kľúče, čo znie ako definitívny koniec,čiže nemá ani šancu zmeniť sa. Ostatne spomenula aj @dzulli1980 . Ak robí zrazu 12stky a tak xasto, nečudujem sa,že je podráždený, to by som bola aj ja, keby sa mi takto živiť otočí. Asi nemáš skúsenosť co spravia nočné s človekom...
@dzulli1980 viem ze to nedáva zmysel ale chcem len od neho počuť je koniec prídem vtedy a vtedy a nie aby si nechával aj moje kľúče od bytu
@sashka22 no len on sa somnou už ani len nerozprával neobjal ma, nedal mi pusu ignoroval ma a stále bol len na telefóne
@michaela20011203
Tak potom nepíš, že máš záujem obnoviť vzťah alebo, že ho chceš naspäť. Keď jedine čo chceš je, aby ti dal kľúče od bytu a odniesol si veci.
Ak takto zmätočne komunikuješ bežne, tak to musí byť dosť vyčerpávajúce. 😐
Miška,
mal by som otázku. Prestahovali ste sa do nového bytu, matec3 ročné dieta, asi si este doma na materskej, ci chodis pracovat, máš príjem?
Moja otazka, ako ste na tom finančne?
takto sa s manželom či partnerom ktorého milujem nerozpráva... veď ty ho normálne vyhadzuješ...
skôr by si mu mala napísať miláčik kedy sa vrátiš potrebujeme sa porozprávať... a nie kedy si prídeš po ostatné veci... chýba ti troška diplomacie...
vy sa spolu hráte kto je viac urazený...
@michal_dr my sme žili v Nemecku, boli sme doteraz bez príjmu pomáhal nám svokor, no konečne mi doplatia podporu za 5 mesiacov on nemal žiaden príjem. Ja som sa venovala odplienkovaniu malej a teraz pôjde do škôlky. Presťahovali sme sa do mesta kde sa narodil on, ja tu nikoho nepoznám.
@deti95060810 ja by som tak veľmi chcela len ja som sa mu doslova podkladala a on ignoracia, tiež by som chcela vidieť záujem od neho ku mne a snahu, aj keď mu napíšem na whatsap on to už nečíta len mi poslal od merané hlasovky to je cele
nepros sa mu. Zacni si zhanat robotu, zbav sa zavisloti od neho. zial toto je casty jav ze muzi si zeny na md nevazia, on ta nema v ucte lebo si pre neho balvan na nohe resp on to tak vnima. Je to egoista a serie ho ze nema pohodlicko ako zamlada a musi zivit rodinu a nebavi ho to. Taka je pravda. Ty sa mu nepros a cim skor zacni pracovat - kvoli sebe
@barborachors ja som pracovala v nemeckú tam som mala materskú len rok potom som mala autonehodu tak sme sa vrátili naspet no prácu si hľadám lebo mala ju už odplienkovana
No neviem, ja si myslím, že niekoho spoznal.
Odcovy? To zabolelo. Asi najviac zo vsetkeho
@kvadrinkaaa ja mam tiež takého tusaka ale prečo naozaj nezobral veci a nevrátil mi kľúče?
@really8 no lebo on nemá peniaze na nový prenájom...nemal kam ísť o si to tak vybral svokre aj svokrovy povedal ze on už somnou nechce byť ze si nemáme čo povedať a ze som chladná ako kamen
@michaela20011203 prečo by ti mal vrátiť kľúče? Ten byt je iba tvoj?
@michaela20011203 nemyslím si, že to je také jednoduché. Možno to je úlet.
@rozculena áno nájom hradím len ja, a keď si po balil veci tak jasne ze odišiel a nemá sa sem co vracia, ja si môžem tiež pozvať pánsku návštevu a on si otvorí? Hovorím len príklad
@kvadrinkaaa simkartu ma písanu na mňa ale ma kredit dajú sa s kreditu spraviť výpisi?
@michaela20011203 nájom? čiže to nie je vlastný byt?
@michaela20011203 zavolala by som operátorovi,že chcem zablokovať simku,lebo som stratila mobil
@rozculena nie je to nájom idem skúsiť teraz zavolať operátorovi
@michaela20011203 tak čo to je,keď píšeš,že platíš nájom
Ak ste manzelia, tak peniaze su spolocne. Neplati, ze najom platis ty. Platite ho vy. Jedine, ze by si to platila z dedicstva alebo uspor z predmanzelstva. Kto figuruje na najomnej zmluve?
@rozculena prepáč preklad áno je to najom