Ako prejavuje city muž Vodnár vo vzťahu?
Vie muž v tomto znamení aj prejaviť city, myslím povedať žene že ju miluje, kúpi jej kvety a tak.Alebo sú chladni vo vzťahu?Viem ze je to individuálne, ale všade počúvam že je to najhoršie znamenie medzi mužmi.
Nerob si predsudky, život a vzťahy sú dosť komplikované aj bez predsudkov. Dúfam, že nevyberas partnera podľa znamenia. Never tomu. Vieš koľki by sa nevzali, keby podľa znamení/ horoskopov žili? Nečítaj horiskopy a budeš slobodnejšía vo svojom živote.
Celkovo všetky vzdušné znamenia, muži aj ženy - vodnari, blíženci, váhy sú založení skôr rozumovo, viac premýšľajú a pozerajú na veci skôr logicky. To ale neznamená že nemajú city a neprejavujú lásku, len sa v tých pocitoch - svojich aj cudzích toľko nehrabkaju ako napríklad vodné znamenia. Tak isto môžu pôsobiť zozačiatku chladnejšie, hlavne tí vodnári, proste si potrebujú človeka oťukať, dôverovať mu kým sa úplne otvoria, ale potom sú verní a oddaní. To platí rovnako v partnerskom aj kamarátskom vzťahu.
Vodnari vedia byt občas dosť tvrdohlaví, každý správny vodnar ma aspoň jednu tému v ktorej bude mať radikálny postoj.
Su to humanisti a často mávajú nejaké vyššie ideály ktorým veria, veľa vodnarov sa venuje nejakému aktivizmu, pripadne pomáhajú v útulku, zachraňujú svet alebo v tom horšom prípade veria nejakým konšpiráciám alebo sú hrozne politicky vyhranený.
Tie miernejšie typy svoj radikalizmus prejavia skôr v bežných veciach, napríklad budú mať nejakú potravinu ktorú v živote nezjedia, nejaké miesto kam proste nepôjde a nepôjde a nepôjde, niečo co si nikdy neoblečie.
Co som si všimla tak vodnari aj vodnarky milujú oblohu, nebo. Každý jeden😂
Väčšinou radi sledujú počasie, predpovede, tie technickejšie typy budú zaručene všetko merať s vlhkomerom, teplomerom vnútri aj vonku.
Ezo typy budú mať doma určite lunárny kalendár a riadiť sa podľa neho
Alebo tie umeleckejšie typy skôr večne fotia mraky, oblohu, západy, východy slnka.
Pripadne sú fascinovaný vesmírom, hviezdami ….
Tiež mám doma asi výnimku. Manžel vôbec nemá problém vyjadriť city. Hocikedy spontánne mi povie, že ma miluje, hladká ma, škrabká. Kvety mi daruje, i keď ja ich nejako nevyžadujem.
Každopádne povahu a charakter človeka určujú skôr ine faktory - genetika, výchova, prostredie v ktorom vyrastá, jeho IQ a EQ
Znamenie ovplyvní skôr také nastavenie a vnútorný princíp na ktorom človek funguje. Čiže jeden vodnár môže byt povahovo uplne iný ako ten druhý. Majú niečo spoločné len v tom svojom základe.
Nedá sa určiť ktoré znamenie ti bude stále vyznávať lásku a nosiť kvety a či naozaj človek ktorý toto nerobí je chladný. Každý mame a potrebujeme iny jazyk lásky, ideálne je ked sa v tomto ľudia zhodnú, alebo aspoň vedia ze ten druhý im prejavuje lásku spôsobom akým to cíti.
Vodnár je slnečné znamenie. Astrológia pri určovaní osobnosti pracuje minimálne s 13 objektami na oblohe, ktorých postavenie je rozhodujúce v deň, hodinu a minútu narodenia. Preto sa deťom píše presný čas narodenia, lebo aj dvojičky majúce pár minút rozdiel majú týchto 13 objektov už inak postavených.
Ja som mala šťastie na studený psí čumák. Všade videl len seba a samozrejme zháňal druhé babenky. Nedá sa veriť
*este jedna špecifická vec mi napadla ohľadom vodnárov a to dosť veľká časť tých ktorých poznám sú vegáni, vegetariáni, alebo zásadne nejedia nejaký druh mäsa. Neplatí to pre všetkých, ale je je ich dosť
Ženy, ak ste vodnarky alebo poznáte vodnarov napíšte mi, robím si taký osobný prieskum
- jete mäso? a ked hej úplne všetky druhy vrátane rýb a morských príšer?
- bavi vas sledovať počasie, predpovede alebo čokoľvek na tému oblohy, neba, vesmíru ?
@lujza123 ja som Vodnárka, mäso jem všetky druhy aj ryby, ale za mladi som mala také obdobie, že som asi 2 roky nejedla žiadne mäso. Počasie pozerám tak normálne, hlavne kvôli deťom. Oblohu rada pozorujem, to je pravda a rada lietam v oblakoch. 😉
som precitala nazov temy ako "Muz vodar" 😂
@lujza123 hehe, môj muž miluje slaninu, klobásu, mäso celkovo. Ryby má rád a príšery tiež zje. Žeby sa nejako zaujímal o vesmír, o tom neviem.
Syn vodnár miluje kuracinu a čínsku, kórejsku kuchyňu.
Vesmír zaujímal asi do 10 rokov
Počasie nerieši ako jeho otec
coze? moj muz je vodnar a je to ten najuzasnejsi chlap - starostlivy, pozorny, romantik, prve posledne by pre mna spravil a city dava najavo aj verbalne, nielen cinmi.
moj ocino je tiez vodnar a nikdy som z neho nemala pocit, zeby maminu nezahrnal laskou a pozornostou.
podla mna najhorsie znamenie medzi muzmi do vztahu su blizenci a strelci, alebo som len mala "stastie"...

Môj vodnár je pozorný, starostlivý, chápavý, citlivý a za deň mi povie viac x, že ma miluje. Aj kvety kupuje a vždy ma prekvapí minimálne niečím sladkým (len tak). Možno na začiatku bol tajomný a človek pri ňom nevedel na čom je, ale keď sa rozhodol pre spoločný život, odvtedy robí pre vzťah maximum❤️