Muži nechcú investovať do rande
Píšem si s mužmi, chcú sa stretnut, ale navrhujú ako rande prechadzku, alebo rande mňa, u nich doma. Podľa mňa sa im nechce ani zaplatiť za kávu. Co si všímam, tak často to robia tak vzdelaní muzi. Ako by ste na to reagovali?
@janaolas332 to mi pripomina vyrok ktory som niekde videla, ze emancipacia zien konci pri plateni uctu v restike 😂
By ste sa dievčatá čudovali ako zabodujete u chlapa keď zaplatíte na prvom rande vy ;). Nejde im o tie peniaze, ale o to gesto. Skúste to a uvidíte 🙂
@gerrwie_girl Nikdy som nemala potrebu na muzov robit dojem a bodovat. Rande som brala ako prilezitost ho spoznat a rozhodnut sa, ci sa mi paci. Ze bodovat 🤦♀️.
@gerrwie_girl Čo? To počujem prvýkrát. Ak by ma muž nechal platiť na prvom rande, tak by to bolo prvý a aj posledný krát, úplne by u mňa klesol. A nejde o peniaze, ale o gesto. Muži majú dobývať ženy, nie naopak.
@elizabet173
@dadis
@valeria_h dievcata pracujem v panskom kolektíve, denne sa rozprávam s nimi a sú to skvelí ľudia, žiadny kreteni ako si isto myslíte. A na tomto sa všetci zhodli. Ale ano,čakala som ze môj komentár mnohé pobúri 😀.
@elizabet173 a ak si narazala na mňa, tak zúfalá nie som. Nikdy som nič také ani neurobila, ale keby ze radím nemám s tým vôbec problém 🙂. Ja ao nepoteším na tieto veci ako to ze chlap platí alebo kvetyna pod somariny. Za mňa je dôležite ako sa chlap správa POTOM a nie ci na prvom rande hra chrumkaveho ;).
@gerrwie_girl Veď v pohode, pre mňa je to absolútne neprijateľné.
@valeria_h samozrejme, nikomu to nenutim, len píšem že mužom sa to paci 🙂
@gerrwie_girl V pohode, ja dokážem prijať iný názor bez toho, aby som sa urazila alebo niekoho urážala 🙂 Beriem to, len pre mňa osobne je to nepredstaviteľné a taký muž by mi neimponoval.
@valeria_h jasne chápem 🙂
@elizabet173 áno, aj ja mam priateľov už od malička skôr medzi mužmi. Tak by bolo zaujímavé keby spolu podebatovali 😀. Mne je to srdečne jedno cele, ja už našťastie nerandim 😀.
@elizabet173 Ono sa riesi iba to, ci ma on platit za nu na prvom rande. To bola aj otazka autorky. Ci ma platit ona za neho, je neprijatelne a mimo diskusiu. To tu iba niekto zbytocne vytiahol ...
Keby tvojho syna nejake slecny stale vyuzivali na pozvania a tahali z neho nejako peniaze, to by ti nevadilo? To by casom stvalo kazdu matku.
@janaolas332 skús si prečítať slovo emancipácia, teda žena, akože ty, môžeš pozvat jeho.
Tak navrhni ine rande ty...ak maju zaujem pojdu aj so kaviarne ci inde.. Ja som za prve rande na prechadzke. Som teda vzdelana. ;D
@marca12 'Vždy investuje celú výplatu do žien' - áno v tom poslednom slove je pes zakopaný lebo pánovi kolegovi nejde o to nájsť partnerku ale pozýva všetky baby čo sa mu trochu vidia a dúfa že sa nájde taká čo mu dá. To nie je džentlmenstvo ale finančná negramotnost. Dospelý a nevie že na to existujú služby ktoré mozno vyjdu lacnejšie?
Ja sa tým pozvaním na prechadzku cudujem. Asi som z iného vesmíru, ale podľa mna na prvé rande má prist žena nahodena, tzn upravená, topánky na podpadku, čo sa vylucuje s prechádzkou niekde na Slavín (raz som na takom rande bola v čižmách na 13 cm podpadku a ešte teraz som rada, že som to ustala bez zlomeniny😀). Ja nemam problem aj tu kavu zaplatit, ale nech je to posedenie, nie sa niekde v horúčave pachtiť.
@marca12 Skús mu poradiť nech pozýva vrámci svojich možností, nie 5*restika ale taká kde by zobral rodičov alebo išiel s kolegami. Nie 4DX kino ale kino v dome kultúry kde je lístok za 6 eur. Tak vyselektuje dievčatá čo ho berú ako doprovod do drahého podniku kde sa dá chytiť bohatší exemplár. Možno má príliš vysoké nároky na vzhľad a výhľadava dievčatá čo sú odhodlané zo svojho zovňajšku vyťažiť čo najviac, také s bežným chlapom nedostanú.
@elizabet173 no ale ani po meste nie je dlazba vhodna na podpätky😀

Podla mna lebo z prechádzky sa da rýchlejšie zduchnut, ak by sa im rande nepáčilo…