Muži po päťdesiatke chcú deti
Vsimla som si na zoznamkach taky nesvar, ze bezdetni 46-50 ročni muzi hľadajú ženu na založenie rodiny. V takom veku?? Co robili doteraz? To si myslia, že nejaká 30rocna bude chciet takého starého? 40cky tym padom mozu vyberat max zo starych dedov, ktori uz deti nechcu. Alebo zo zajacikov (nic pre mna). Co si o tom myslite?
Muži vravia to, čo chcú ženy počuť, alebo? Či potom k tomu príde, pochybujem.
Nechapem co to koho trapi. Ty tie deti vychovavat nebudes tak sa nestaraj do zivota inych.
Vies kolko takych je? Precitaj si forum trosku, kolko zien ma blbcov, cakaju kym sa splni slub, kopec zien zije v nadeji na nieco. Potom ich on necha, alebo to nechaju same a musia jednat. V 35 a viac mas ine moznosti, trh je iny ako v 25. takze ked chcu deti, musia sa prisposobit. Nie kazda ma stastie. Hlavne od 35 uz ako zena jeas vabank, lebo biologia nepusti
@kiki68 hej..ked maju druhe manzelstvo, tak chudaci musia. Ale apriori zeby chceli takiti chlapi deti, tak urcite nie. Bud este nemaju deti, alebo sa im zapalili lytka a musia mat s novou zenou. Potom chodia dedkovia kocikovat vlastne deti.
@luccija Ved pred 68 do dochodku ani nepojde, tak co 😂😂😂 Vacsina ludi dnes robi do min 67-75, lebo chcu mat peniaze a nie zivorit, vela ludi ma firmy. Toto beriem tak usmevne, my uz v 60 na dochodku nebudeme, jedine, ze by sa nam velmi darilo mohli si to dovolit. Vsetko sa meni a tento trend rodicovstva meni veci tiez
@stanulienkat vacsinou je to deal, nieco tej zene ponuknut musi, bud ponuknes auto, dom, hermes, alebo decko. Ta zena tiez ma nejake ciele a mame vela tych od 35 bez dietata. Takze co cakaju, no predsa tatinka
@kiki68 ak sa dochodku doziju. Ja poznam nemalo pripadov, kde otcovia, partneri zomreli kratko po 50ke. (a bolo to pred covidom - pre rypacov).
Ved ano, ludia umieraju, sad reality. Ale tak to bolo vzdy. Tiez to dieta bude v 30 riesit starostlivost o takeho rodica. Na druhu stranu, vela tychto muzov sa na toto prave spolieha, ze zena o 8-10 rokov mladsia ho dochova a dieta poisti neskor financie. Ja take pripady vidim okolo seba
moja babka vravievala, že ženu si nájde každý chlap krajší od čerta 😀 a je to podľa mna tak. Kým u ženy je poväčšine z pohladu muža dôležitý vyzor, čo ženy vekom prirodzene strácajú, tak ženy zase opačne skôr riešia “ako sa chlap dokáže postarať”.. je to podľa mna prirodzená vlastnosť 🤷🏽♀️ (samozrejme s limitami, nebavíme sa o zlatokopkach). A teda ak je ten chlap ešte ako tak vzhladny a má k tomu už aj zabezpečenie, sposoby, zaujmy (nebavíme sa o Janovi z lesa, čo chodí len do krčmy), vyzreté názory atd je podľa mna pre 30tnicku viac zaujímavý ako 31 ročný chalan, čo teraz ide robiť freelancera a pije late v kaviarni 😀
Ale prosím ťa to sú len bláboly aby do teba omočil vtáka bez kondomu. Žiadne decká starý cap nechce.
Tak ešte vyberaj a preberaj ďalej.. Sak mas ešte kopu času a aj ty si budeš môcť zakladať rodinku v 50tke tak ako tí dedkovci na zoznamkach 😉😁
@pochod
bola som v takej rodine na pohovor, hľadali opatrovatelku k detom. Dlho nič tak nakoniec riesili zeny v USA, ktore im 3 deti vynorili, teda boli to ich bio deti. Matka mala 55 a najmladšie dieta 2 roky...
Ale!
- mali mali dobre vynasajucu firmu (veeelmi dobre)
- mali pani na výpomoc v domácnosti
- mali 3 opatrovatelky pre deti
Ona ešte robila v ich firme a poritom deti.
Povedala mi, že je to veľa radosti ale pritom je to pre nich veľmi náročné. Financne detom nič nechýbalo, aj sa im snažili venovať ako vedeli. No deti mali adhd 2 a teda bola "zabava". Normalne povedala, ze nemáte pomoc opatrovateliek veelmi ťažko by to zvládali, koli veku.
@petronelag Vlastná skúsenosť M. N. Chodil ku nam na intrak za frajerkou a obzeral sa po mne....sukničkár. Frajerku držal za ruku a dobre že sa neotocil a s ňou ... z takých mi je na grc.
No ja byť 30nicka starého deda by som nechcela. To v mojej 40ke by sa chystal pomaly na dôchodok ? Dovi, dopo.
To je ten zacarovany kruh. Ked si mlady tak si bud nevyzrety, alebo nemas vlastne byvanie, auto, karieru, skvely plat, hufu konickov a cas a tak zakonite s takym maloktora bude stracat cas pretoze dnes budovat cosi spolu je nemoderne. V 50-tke si uz zas ako tak zabezpeceny, pravdepodobne mas vlastne byvanie aj auto, nejake tie konicky a nepravidelne vyjazdy s kamosmi na pivko sem tam, ale to uz si zas stary dedek.
Dnes na nespocetne mnozstvo moznosti trpia viac zeny nez muzi skrz online zoznamiek a socialnych sieti. Aj taka priemerna seda myska je kazdy den bombardovana like-ami ci spravami aka je krasna a neviem co a tak preberaju kym sa da a jedneho dna sa preberu, 35-tka na krku a pod zadkom ohen lebo biologicke hodiny tikaju ako casovana bomba.
Ziadne prekvapenie, ze dnes je mnoho ludi slobodnych. Velka cast lovi mimo svoju ligu pretoze kazdy si mysli, ze si zasluzi cosi lepsie. Presne ako ten vtip o nakupnom centre s muzmi.🙂
@bu_bu_bubak Ten vtip sice nepoznam, ale napisem ti nieco k tvojmu prispevku. Mam vela nezadanych kamaratiek a vsetky si dali so zoznamovacimi aplikaciami pokoj. Dostanu denne sice milion likeov - ale vacsine tych chlapov ide iba o telesne zblizenie, dalej chcu, aby im posielali fotky, po kratkej konverzacii vysvitne, ze je zenaty, ma zaujem iba o nejaku divnu sexualnu praktiku, byva s mamou a pod. Takze preto tam je tolko malo zien. Naco by tam chodili, ked to nikam nevedie. A potom je jasne, ze na 1000 muzskych profilov su 3 zenske, a ze dostavaju like vsetky. Ale zivot je o inom, da sa predsa zoznamit aj offline.
Kde je problem? Vsak viac deti tym lepsie, ved vymierame ako narod ,uterakovi na hlave tu budu zachvilku pobehovat.
Ja toto samozrejme nepopieram, ale su na to urobene studie, ze hoci nie vsetkym ale mnohym zenam toto nepriamo imponuje a z tohto dovodu zotrvavaju na socialnych sietach pretoze hoci nemaju o tych muzov zaujem, je to pre nich pekny ego boost.
Ak mas den co den chlapa v poste ktory ta ospevuje aka si skvela tak tomu casom zacnes verit a budes sa mat za nieco cim nie si. "A lie repeated a 100 times becomes the truth".
Ja sa tvojim kamoskam necudujem, ze s tym sekli pretoze ten pristup na appkach je povrchny a malokedy to vediek niecomu. Preto sa tomu vyhybaju aj priemerni muzi kedze ten viditelny nezaujem tiez na ich ego nevplyva najlepsie 🙂.
Áno a žena po pár rokoch nebude prebalovat len bábo ale aj Dedula no to iste... Život po päťdesiatke má vyzerať inak a Dedko môže byť rád že si ráno dokáže natrieť sám chleba...Len chce mať istotu že nezostane sám
@pochod "Tak ešte vyberaj a preberaj ďalej.. Sak mas ešte kopu času a aj ty si budeš môcť zakladať rodinku v 50tke tak ako tí dedkovci na zoznamkach 😉😁"
Som dost pricetna na to, ze v mojom veku urcite uz rodit neplanujem.
Pozri sa na to inak,chcú to mať 2v1,rovno si spravia vnúča 🤷

@kiki68 veď viem a nič proti tomu nemám.Kazdy ma svoj život, ale určite to nie je tak, že každý 40-50 tnik chce deti.Samozrejme do inzerátu napíše, že deti plánuje.Napisat môžu čo chcú.Len málokto chce živit v VŠ v dôchodku.My máme kamaráta, ktorý mal posledné dieťa v 44 r syn má teraz 8 r a minule hovoril, že sa tak zamyslel, že veď on ho bude živiť do 68 r🙂)nie každy na to asi myslí.