Myslím si, že ma nikdy nemiloval
Ahojte.Mám priateľa ale ako takého. On je rozvedený a somnou sa spoznal ako kolega z práce. To bolo pred rokmi. Nebudem tu všetko rozpisovať len napíšem stručne. Zo začiatku bolo všetko v pohode. Bol celkom iný ako teraz. Predtým sme aj chodili niekde, stretávali sa často ..atd. Po intímnej stránke nám to klapalo. No viem že vyrukoval pred rokmi s tým že chce aby som si vzala hypotéku a možno ak by som chcela ,že by bolo aj bábo. Lenže ja som vtedy cúvla hlavne s tou hypotékou ,moc sa mi to nezdalo a viem že bábo by som aj chcela ale moc som si istá nebola či to vyjde a či budem mať záruku uňho že ma nepodvedie. Pohádali sme sa a on sa potom na pár rokov odmlčal. Po tom ako sa dozvedel ,že to nie je somnou dobré sme sa začali stretávať znovu. Ibaže.... Už to nebol on. Zriedka sme sa stretávali ,intímne nám to neklapalo už a navyše aj telefon si vypol a volal mi iba ked potreboval ,takže ja som mu zavolať nemohla. Viem že on sám sa priznal mi že chcel somnou žiť. Na rovinu som sa ho však spýtala raz ,ako to somnou myslí. Vraj sme iba priatelia nič viac. To teraz. Predtým chcel teda žiť somnou. Sama mám o ňom pochybnosti, pretože dlhšiu dobu mám také akoby tušenie (šiesty zmysel) že bud má inú ,mňa chcel len využiť alebo sa chce vrátiť k nemu jeho ex manželka. Už dvakrát sa mi snívalo ,že mi vo sne povedal ,že má inú. On má 60 rokov. Chcem sa len spýtať na váš názor ako to vidíte vy? Mám byť nadalej s ním alebo ho nechať ísť svojou cestou, čo myslíte? Mám ho naozaj rada ,bolo mi s ním fajn ,ibaže som na vážkach.
@romana160 no neviem, nebudovala by som vztah s takym chlapom. A nemam na mysli vek.
Ozvat sa mu nemozes, len on tebe.. intimne nic moc..
Ozaj stale nechapem, naco ti je taky chlap
@elizabet173 Ja kritiku znesiem. áno máte pravdu v tom čo ste napísala ibaže ja som na tú hypo nepristúpila. Už aj z toho dôvodu ,že to mala byť hypo na byt a mne by hypo aj tak nedali kvôli tomu že som na ID. Ak by aj dali tak len určitú sumu ,aj to neviem koľko. No hlavné čo som chcela napísať je že ten byt by aj tak nebol môj na koľko ten byt by zdedila jeho dcéra a zbytočne by som splatila hypo a nič by som nemala. Lenže aj ten byt by som nechcela. Ja netúžim po majetku. Poviem pravdu ,možno nechcem byť sama , dnes je ťažké nájsť si niekoho a hlavne teraz cez túto koronu. Zúfalá až tak nie som nakoľko viem ,že ja som nikdy na normálnych mužov šťastie nemala. To si on mňa našiel vtedy pred rokmi.
@romana160 na cele toto zabudni a začni si hľadať seberovneho.Uz si stratila koľko rokov?minimálne 13, ak nie viac.Cele je to divné, až sa mi nechce veriť načo sa ho tak držíš.A tvoj nadpis asi nebude náhoda vnútorne dúfam cítiš, že to nie je ono a tak vzťah nevyzerá.A už vôbec nechápem prečo by tvoj byť mala dediť jeho dcéra?
Boooze zeny.. Stale zasnem nad tym ako moze mat clovek tak malo sebalasky a tak malo si vazit sam seba, ze straca cas s partnerom ktorý ho nechce, ktory ho nevie ci chce, hraje sa s nim, odmieta ho, davaju si pauzy hore dole, dava mu ultimata, povie mu vetu "ak budes chciet mote byt aj dieta" atd atd.. Moze byt aj dieta? Wtf!?? 🤦♀️ Dieta nieje pes co si pojdete vybrať z utulku do nefunkcneho vztahu🤦♀️.. Dieta treba mat s velkej lasky a chcene oboma.. Nie muza do toho priamo ci nepriamo dohnat.. Ja by som bola radsej cely zivot sama a stara panna ako chodit s muzmi co si ma nevazia a takto somnou jednaju jak dotycny.. Vzchop sa, pozbieraj kusky sebavedomia a najdi si muža vo svojom veku, alebo aj mladsieho kludne, s rychlimi spermiami (joke😂 pardon neodpustila som si 😂) a este mozes mat deti, krasnu rodinu a byt stastna.. Na dedula sa vys*r...No nic, skoda reči.. Vazte si same seba zeny.. Viac..
@romana160 lenže ked to s nim potiahneš ešte
par rokov, mladost (tvoja) v čudu budes mat 50 a potom sa ti tažšie najde chlap ako teraz Na 38 ročnu aj 30 ročný poškuluju
Keby aspon v posteli stal za niečo a ked vypina telefon on si asi,( nie asi ale určite )niekoho našiel
A tiez, ked sa rozvadzal nutil ta do hypoteky tak tiez tam asi prakticke veci prevažili nad tou laskou Možno z jeho steany šlo o kalkul a ked nič z toho nekaplo zaradil spiatočku a teraz z nostalgie si rad zasexuje ale čo bude ďalej?
Toto nema zmysel...
@karolinakr Toho som si bola vedomá a aj som ,že ked sa rozvádzal že určite si chcel zabezpečiť bývanie,že rozvod nebol len tak,že jeho ex manželka mala na to vážny dôvod . To ,že v posteli mu to nejde ,je asi zrejme tou prostatou, bol s tým aj na operácii . To či ma inú ma napadlo dávno kedže sa zmenil. To že si možno našiel inú by aj vysvetlovalo to,že ked nič z toho nemal čo chcel tak šiel hladať inam. áno aj toho som si vedomá že ked to ešte s ním potiahnem že stratím dalších pár rokov s ním a celkom zbytočne.
Všetkým vám dakujem za vaše názory. No máte pravdu ,tiež to vidím že to nemá zmysel a bude to lepšie ukončiť s ním. A možno naozaj má inú a ja o tom ani neviem . Tiež som uvažovala že po tomto všetkom nechcem už nikoho. Asi mi to nie je súdené mať niekoho normálneho . A to ,že takýto veľký vekový rozdiel ,to tiež neviem pochopiť. Na mňa šli väčšinou takýto starší muži. Mala som len 18 ked ma chcel 40-ročný muž so 4 deťmi a poviem vám že som to rázne zamietla .Bola som mladá ,mala som pred skúškami nakoľko ten chlap sa mi ani nepáčil. Takže asi len toľko..
@romana160 vies, a teraz sa prosim neuraz...mne pripadas tak malo sebavedoma, taka zufala, ze by si vzala cokolvek, len aby si nebola sama. A to zufalstvo samozrejme z Teba srsi na hony, preto sa necuduj, ze sa na Teba lepia same pochybne existencie. Ze sa Ti vobec niekto odvazi navrhnut, ze vies co moja, zober si hypo (len Ty! 🤦🏻♀️), pekne plat, ale byt bude len moj a potom mojej dcery 🤦🏻♀️ A Ty nad tymto clovekom, ktory sa opovazil mat na Teba takuto sprostu a nehanebnu poziadavku (aj ked to bolo pred 13 rokmi) stale uvazujes. Ved si vaz sama seba a svoju hodnotu. Aj keby neprisiel chlap, ktory stoji za to. Aj bez chlapa si uplna a hodnotna. Staraj sa o seba, rozvijaj sa, pestuj konicky. A ked budes sama so sebou spokojna a vyrovnana, vtedy moze prist ten normalny chlap pre Teba. Drzim Ti velmi palce ❤
@romana160 ale veď vy nemáte žiaden vzťah spolu, on ti iba zavolá, keď sa chce na tebe vytriasť, tak čo chceš ťahať ešte pár rokov?
Nevyhovaraj sa na núdzový stav, na internete fungujú zoznamky aj počas núdzového stavu.
Ach boze, co je toto zase 🤦
V tvojom veku by som uvazovala nad 30 rocnym zajacikom,nie nad nevyzretym dedom.😂 Naco by ti bol? Ved si mlada.
@romana160 možno to teraz tak nevidiš, lebo sa citiš osamela a maš nizku sebadoveru, , ale je to to najlepšie čo sa ti mohlo stať, že ťa nechce
Ja som poznala iny pripad, chlap žiadny krasavec, baby obhaňal do hypoteky nutil a ked trebalo platiť, už zdupkal už si hladal inu 3x rozvedeny vela zarobil ešte aj na partnerkach šetril z 2000€ platu 2€ kytice na vyročie kupoval.Tiež si myslim, že to bolo velke šťastie, ked sa na niektoru vykašlal
Tvoj je možno inh pripad, nevadi, čas zahoji rany a možno ho raz v inom svetle budeš vidieť a budeš ßťastná aj bez neho
vobec nemusi byt "zufala" a bez konickov ako to s tym vobec nema nic spolocne .. poznam mlade baby (bezdetne) co maju tolko konickov a tolko priatelov su uplne skvele zeny a aj tak som sa cudovala ked som videla akych maju chlapov (suknickarov co ich podvadzaju , alkoholikov atd).. ano sebavedomnie v tom zohrava nejaku rolu ale zas niekomu napisat ze je zufaly a a bez konickov je fakt prehnane. My zeny sme raz take nie vsetky za vedia vzdat vztahu aj ked v nom trpia.
@elenita Ako som už písala ,tak zúfalá nie som ,zaiste mám aj svoje koníčky. To s tým bytom si to napísala ako úplnú pravdu ,to je to na čo som už myslela dávno že on ten byt chcel zabezpečiť pre svoju dcéru .Pre to som ja vycúvala z toho. On je taký oblbovač by som povedala ,pretože vie dokonale oblbnúť kde ktorú ,on nemá problém sa dať do reči s hocijakou mladou kočkou. Mne aj to po rokoch povedal ,že robil vyhadzovača. čo myslíte....že som mu uverila? Dajme tomu že mohol robiť ale.... to sú len také frajerské reči. Určite tí chlapi čo robia vyhadzovačov zaiste by mi dali za pravdu a by si ho veľmi rýchlo prevetrali. Priznám sa som nahnevaná sama na seba, že som takto si našla podlého človeka. Je mi až na zvracanie a k tomu niet čo dodať...
@lucina321 Záleží na tom ,či tie baby na ich hru pristúpia alebo nie. Viete to máte tak ,že človek ktorý je zamilovaný nevidí na tom druhom zo začiatku nič zlé ,všetko je ružové a po čase až zistí ako sa hlboko mýlil. Toto bol aj môj prípad ibaže s tým že ja som mu na tú hypotéku nepristúpila a ani k tomu že by som s ním chcela mať dieťa.
@romana160 vždy lepsie skór ako neskór.Ten moj znamy nechal frajerke nielen hypoteku ale i exekutora a ona musi splacat jeho dlhy.Takže ty si ešte lepšie dopadla👍
@romana160 je aspoň fešák??😀
@karolinakr Tak nie je škaredý chlap.

@veronikaszabova Neviem. Ak sa mám priznať, chcela som to ešte potiahnúť nejakých pár rokov, byť s ním ak sa ešte bude dať .ja nehovorím že si nemáme o čom povedať. Ak niekoho máte radi zaiste by ste boli taká tiež na mojom mieste. Nechcem ešte oňho prísť. Bol to môj kolega a navyše zažili sme aj pekné časy .