Nájde si slobodná mama nového partnera?
Ahojte nadpis (dokážem si ešte niekedy nájsť chlapa?) asi znie depresivne no a tak sa aj v tejto situacii citim. Som mlada slobodna mama s dietatom co ma 2 roky. Chlapi v mojom veku su este na skolach, rozlietani, nechcu sa viazat, nemaju vybudovany ziadny hodnotovy rebricek, pokial aj chcu dievca tak hlavne bez zavazkov. Ti vyspelejsi co poznam su vsetci uz zadani a to kludne aj niekolko rokov. Najst chlapa ktori dnes nie je egoisticky a nesprava sa ako rozmaznana princeznicka je ako hladat ihlu v kope sena. Ked si vyselektujete toto vsetko, vyselektujete chlapov s velkym vekovym rozdielom odomna tak vam ostane mala hrst tych vhodnych pre mna, ktori ked zistia ze mam dieta okamzite daju smerovku. No a ja uz tiez mam iste skusenosti a po predchadzajucom vztahu uz neskocim do niecoho len tak po hlave ako sa hovori... potrebovala by som uz chlapika poriadne spoznat predtym nez si s nim nieco zacnem. Zoznamky neuznavam, pracu este nemam a byvam u mojich rodicov a toto vsetko mi na sexapeale a moznostiach nepridava. Plus este sa bojim slobodnych chlapov s detmi pretoze mam v hlave predstavu ze ked je niekto dobry partner a ma uz s niekym aj deti tak si ho ta zena len tak nepusti cize asi to bude pochybny clovek - ano viem toto su len moje predsudky asi a vy ostatni to vnimte inak (urcite je aj dost slobodnych otcov normalnych ale myslim si ze tam bude ovela viac cudakov ako pri slobodnych matkach).
Tvoja priorita je najst si frajera? A kde ho zoberies, do detskej izby ktoru zdielas so svojim dietatom? Najskor si dopln vzdelanie, alebo chod do roboty a venuj sa dietatu, nie premyslat nad dalsim vytrtom. Mozes si sama za situaciu v ktorej si. Ale netahaj do toho svoje dieta. Vzchop sa, uz nie si dieta ale zena zodpovedna za buducnost svojho dietata. Malo ktory chlap si ta zoberie na krk ak si do takejto miery nesamostatna. Myslienka na dalsi vztah by ma v tvojej situacii nenapadla. Dobra rada vzchop sa, nebud zavisla na rodicoch ani dalsom chlapovi, mize to pre teba dopadnut este horsie ako si na tom teraz.
@michaela567y nad s prepacenim ,,vytrtmi" premyslas mozno ty. Naco zbytocne tak agresivny komentar? Ja uz hladam/budem hladat seriozny vztah a cloveka do zivota nie ziadne tahanice vidno ze si si necitala komentare. A nie neplanujem ho brat do detskej izby ja totiz urcite nebudem hned po zoznameni brat cudzieho chlapa ku svojmu dietatu. Planujem sa zamestnat v dohladnej dobe ibaze ruzove okuliare na vlastne byvanie nemam v tejto lokalite to clovek sam len tak neuplati a teraz kvoli tomu nemat nikoho 10 rokov ci ako by si si to predstavovala?
@gov ja o tomto vsetkom viem ale tak co teraz mam plakat do vankusa alebo hrat s kartami ktore mam? Este pripisem ze mna moje dieta emocne obohacuje nie obmedzuje a v ostatnom mas pravdu ale nie je to koniec sveta
Ja nad tym nepremyslam, ty sa pytas ci si najdes chlapa, alebo sa mylim?😆
Nieje problém nájsť chlapa ale problém bude nájsť toho správneho otca pre dieťa a partnera pretože to chce trpezlivosť a kúsok šťastia 🍀

@lenkakravcova pretoze ja som sem neprisla ociernovat svojho ex a vysvetlovat dovody mojho rozchodu s nim ale ked ta to tak zaujima ano boli tam aj taketo veci ako si napisala a je to clovek s ktorym spoluzitie je nesklbitelne za predpokladu ze si chces uchovat aspon trochu vlastnej hodnoty a mentalneho zdravia. Viac sa uz k nemu vyjadrovat nejdem
@milos81 dakujem a je pravda ze musim prist na to co vlastne hladam a pravda je aj to ze som sa poucila a uz viem co nechcem
@lukas8877 nemam ani 25