Najhorší sused v živote
Aká je vaša najhoršia skúsenosť so susedmi? Čo presne sa tam dialo, čo vám robili?
Moze byt aj komicka?
Spehovanie prichodov a odchodov a hlasenie pohybu po chodbe a schodisti, o velkosti nakupov a casoch vencenia psa majitelovi bytu, ked sme boli v prenajme 🙈🤣
@michaela12_34 nalepil si svoju pristavbu na náš murovany plot-ked sme boli na dovolenke, normálne vytiahol bez povolenia jedno poschodie, urobil si tam terasu meter od spalnoveho okna, celé dni tam hralo radio a fajčili tam.
@michaela12_34 vola na nas pravidelne policajtov za parkovanie pred vlastnym domov, foti si nas, stale chodi zalovat na MU
@really8 tak toto je brutál pred detskymi jaslami v KE mame rovnakého psychopata😮💨 stoji pred jaslami foti si rodicov, nase auta , sleduje ucitelky a vola policiu na rodicov ktori zaparkuju pred jasle . Uz ani nikto nechodi , len sa divime ze ho nejak nepokutuju za zneuzivanie volania policie ..Kazdopadne peticia proti nemu je spisana od rodicov a zatial mnou podane trestne oznamenie kedze na mna len tak bezdvovodne slovne utocil a fotil .. uvidime kde to dospeje kazdopadne je to chory clovek a aj nebezpecny kedze toto vystraja pred detskymi jaslami s vôbec….
Inak susedu sme mali mi osobne dalsieho blazna - smejem sa ze by si rozumela s tym co ho opisujem vyššie - volala na nas policiu že počuje ako chodime celu noc po byte a perieme o 2:30 rano. Pani mala zial schizofreniu co nam potvrdili rodinny prislusnici kedze s nou sa nedalo komunikovat byvala tam sama a šibalo jej . 😵💫
sledovanie čo sa deje na chodbe, po desiatich minútach rozprávania už boli otvorené dvere, že čo tam robíme. Výčitky, že chodíme výťahom a ona všetko počuje, výčitky že chodíme pešo a dupeme po schodoch, búchanie metlou na stenu, v súčasnom bývaní je pod nami rodina ktorá denno denne trieska netušíme s čím. Dupanie, búchanie, trieskanie, krik. Väčšinou to znie ako by niekto liezol na stôl a celým telom sa trieskal o zem, alebo o nábytok. Vedľa bol pár kde mu ona nechcela otvoriť tak mlátil a kopal do dverí kým neprišli policajti. Máme to tam veselé.
@michaela12_34 pravidelne krici na psa nech je ticho ked steka (nasho i svojho)...podozrievam ho /nemam dokaz/ ze priotravil nasu sucku a najvacsie svinstvo co spravil - s manzelom sme robili tienenie na plot. S malym dietatom v kociku som odbiehala kedy som mohla /tri miesta kde sme preplietli/. Prepleatali sme asi tyzden. Po umornej praci ked sme to mali krasne spravene sme sli k svokrovcom na poobedie. Po nasom navrate (asi dve hodinky) sme nasli prednu cast noveho plota znicenu, roztrhane tienenie. Slusne sme sa boli spytat co ci nevideli co sa stalo. Popreli ze nic...obehala som celu ulicu so slzami v ociach. Nakoniec nam o dva domy sused co si robil najazd do garaze povedal ze ved vnuk naseho suseda zdemoloval vlastnu branu a nas plot tiez zobral. Po spatnej konfrontacii nam ten sviniar nepriamo povedal ze ved to nie je nas plot, ani jeho, nech pytame od starej panej. Bez stipky lutosti, najvacsi grobian. Su to odpori zakerni ludia, klamat do tvare. Neznasam ich.
Agresívny alkoholik. Dávajú falošné trestné oznámenia, jeden druhému sú svedkom. Otrávili 3 psov v susedstve.
Všetci o tom vieme ale bohužial bez dôkazov...
Chodia sa sťažovať na OÚ a ide ich roztrhať lebo všetci ich poznajú a vedia o nich že sú to zlý ľudia, klamári a chudáci. Nijako si nepomôžu tak ubližujú ako vedia
@michaela12_34 nalepil si svoju pristavbu na náš murovany plot-ked sme boli na dovolenke, normálne vytiahol bez povolenia jedno poschodie, urobil si tam terasu meter od spalnoveho okna, celé dni tam hralo radio a fajčili tam.
@michaela329 a ako ste to poriešili?😵💫
@michaela329 a ako ste to poriešili?😵💫
@mickao nijako, on to plánoval hnať ešte na ďalšie patro, to už stavebný urad zastavil, ale nedal mu zbúrať už postavené, je to 25 rokov a vtedy bolo ťažké to riešiť, súdiť sa by bolo na dlho. Tak tam otec vytiahol plot, aby bola zástena. Inak ten istý sused sa odmietol spolupodieľať aj na financovaní kanalizácie a potom sa na ňu načierno napojil, to už ale zistili vodári a tam dostal peknú pokutu a musel to odpojiť - keďže mu susedia nepodpísali povolenie k dodatočnému napojeniu.
O susedoch by sa dala napisat kniha 😅 jedna chovala v panelaku 16 maciek, dalsi "pan fotograf" fotil v byte mlade dievcata a podla zvukov aj nieco viac... u mojej babky v bytovke bol vylepeny oznam, kde sa suseda starajuca sa o 90rocnu leziacu mamu branila, ze urcite nevylieva nocnik na terasu pod okna a ze tam chodi močiť niekto iny... rada si prečítam ďalšie postrehy
Špakov plná strecha pod naším balkónom, špaky na našom balkóne, prepálený koberec, detský bazénik, diskotéky v stredu v noci, neskôr k špakom pribudli aj iné smeti, po roku nervov som upratala z tej strechy 4 vrecia smetí... Neskôr zapchali špaky odtoky a vytopili miestnosti v tej budove... Čudné pánske návštevy, predávanie zväzkov peňazí z taxíkov... Fakt, ako na mňa dotyčná ganila, lebo vedela, že my sme na ňu zavolali policajtov už bolo najmenej.
Pamätám si suseda z detstva ktorý bol večne strašne nasratý.. byval pod nami, vyklopaval, vrieskal po nás za veci čo sa u nás vôbec nediali.. stále nás obviňoval že sme ho vytopili, pritom nikdy u nás nič neunikalo, nech sme hľadali zdroj ako sa dalo.. pamätám sa, že raz sme boli doma, vážne sme všetci sedeli a nikto nemal ani len rádio nahlas.. a on prišiel zabuchat a začal po mojej mame zjapat že búchame loptou, hráme futbal a že či sme j..a podobne.. mama po rokoch teroru, vynervovana už zo života (nemala to ľahké s otcom po porážke) sa po jednej hroznej urazke neudržala a vrazila mu facku.. sused stíchol otočil sa na päte a odišiel.. pamätám si ako som revala lebo som sa bála, že mamu zavrú do väzenia.. myslím že u nás už nikdy nezvonil, aspoň si to už nepamatam.. už len zazeral..
Keď sme po smrti mamy predali byt, mladý pár novi majitelia prerábali kúpeľnu.. niečo im ruplo v stene a vytopili celý barak... Išlo to ešte z našej poistky, nech to aspoň na niečo mama platila celé roky.. Podľa mňa to bol osud a bodka za celým príbehom s terorizovanim o neexistujúcom vytopeni...
@michaela12_34 suseda, co o 6.rano upratuje a vari v kuchyni a ma potrebu buchat riadami a hrncami na cely panelak. podotykam aj cez sviatok aj cez vikendy
Všetci prevádzkovatelia psích fariem v panelákoch.
Máme pani, ktorá má evidentne problém sama so sebou. Pravidelne vypisuje bludy všade, celému baráku, ktoré končia v našej schránke nakoľko je muž predseda spoločenstva vlastníkov. Chaos nad chaos, vraj sa všade sťažuje, ale všetci sa len smejú a majú veľa roboty. Jej utkvelá predstava je, že nad nimi žije pani (dávno zomrela), ktorú sused kúpil aj s ňou, majú tajnú dohodu. Ona vyvára robotníkom na čierno, sused nakupuje (býva vedľa v byte). Kvôli tejto pani byt je prázdny, aby mali s ňou pokoj. V byte nikto, ale podľa nej sa tam od rána do noci v kuse prerába, a nikto nič susedovi nepovie. S nami mala problém pred rokmi, že naše deti od rána 6 do 22 dupú, vrieskajú, cirkus robia. Až na to, že sme z domu odchadzali aj s deťmi pred pol7, prichádzali okolo 18, a nejneskôr o pol8 boli v posteli. Víkendy preč. Vrchol je, keď u nás zazvoní večer, a povie, či nepočujeme ako sa nad nami prerába .... nepočujeme. A to záhadne vtedy, keď je sused nad nami aj s celou rodinou preč, a ich druhý byt je kvôli pani stále prázdny. Nášmu synovi povedala, či ma v hlave nasraté, že ten výťah, ktorým odišiel, bol jej a ona mala ťažký nákup. Až na to, že on si ho privolal a ona sa ešte motala pri schránkach, tak ju nečakal. Ona do výťahu s nikým nenastúpi. Ja som si raz dovolila pristúpiť a v listoch aféra ako sviňa 😂. Apropo nákupy, raz som jej ponúkla, že ju odveziem z Kau .... domov, mala toho fakt veľa. Začala tam po mne ziapať (ľudia kukali), že čo si ja myslím, že jej syn má dve autá, a keby chcela, tak ju odvezie (stále však chodí na nákupy ona sama pešo). Jej syn kapitola, niečo mu v súvislosti s mamou dochádza, niečo nie. Ale už ju riešili na schôdzi, kde samozrejme nebola, tak uvidíme, čo bude ďalej.
@michaela329 to mal akoze premyslene, len cakal, kedy sa vytrajdate z domu? Sikovny chalan😅
máme suseda ID, ktorý sedí prevažne na balkóne, má tam ďalekohľad a pozerá susedom do záhrad, špehuje kto čo robí, nepomôže ani plot lebo balkón má na vyššom poschodí domu, kedykoľvek prídem do domu tak vykrikuje z balkóna, našťastie nie sme nútení tam trvalo bývať, v podstate každá návšteva ktorá k nám tam príde je lustrovaná ním z balkóna, je to neskutočne otravné a hlavne nepríjemné, navyše nám parkuje pred bránou, ale keď tam prídeme tak uteká z balkóna a preparkuje a dodá že sme mu mali dať vedieť že prídeme, čistý blázon s ktorým sa nedá nič robiť
Našťastie vyslovene nepríjemný zážitok nemám, ale nejaký čas sme bývali v radovej zástavbe vedľa drogového dealera, ktorý vo veľkom pestoval marihuanu a vo veľkom dealoval.. čiže nie len, že pár jointov.
Taký milý, nenápadný chlapík, dokonca sme sa s ním spriatelili.. Že je to dealer sme zistili až neskôr..
Ziadneho takeho neevidujem
@michaela12_34 suseda, co o 6.rano upratuje a vari v kuchyni a ma potrebu buchat riadami a hrncami na cely panelak. podotykam aj cez sviatok aj cez vikendy
@balerina2025 jezis, to som asi ja...ja bezne varim o siestej 😀
@nyusika akoze v lete chapem, hej chapem ale celorocne? :/ hmmmmmm ale nov ved dobre, aj horsie veci sa deju ;D
@nyusika akoze v lete chapem, hej chapem ale celorocne? :/ hmmmmmm ale nov ved dobre, aj horsie veci sa deju ;D
@balerina2025 varim predtym, ako idem do prace, ja som velmi skoro hore...pred siestou to nie je, ale po siestej v pohode
U nás na dedine jeden sused udal druhého,že je na PN a doma rezal drevo. Tak ten druhý zas udal toho prvého,že ako je možné,že má ID na oči ,keď takéto niečo videl keď býva o tri domy ďalej 🤣🤣🤣
U nás na dedine jeden sused udal druhého,že je na PN a doma rezal drevo. Tak ten druhý zas udal toho prvého,že ako je možné,že má ID na oči ,keď takéto niečo videl keď býva o tri domy ďalej 🤣🤣🤣
@gabrm kokos na dedinach som bezne videla PNkarov kazdy den v krcme sediet.
@michaela329 to mal akoze premyslene, len cakal, kedy sa vytrajdate z domu? Sikovny chalan😅
@ahhola on dobre vedel, že mu to cez stavebné neprejde, má jediné šťastie, že to otec nechcel riešit sudne. No brat sa chystá teraz prerábať rodičovský dom a on neplanuje byť taký zhovievavý - tak som zvedavá ako to dopadne.
suseda pod nami má 4 borderkólie v malom 45 m2 byte, aby nebolo malo tak na zahráde im robí cvičisko takže ona ziape a oni kňučia alebo štekajú. Smrad z toho bytu nechcete cítit... Predtým na tej pidi záhrade chovala este aj sliepky 🙄, v garáži má načierno psačie kaderníctvo a tie psie chlpy čo ostrihala hádzala do spoločného komunálu, jej zákaznici pravidelne parkujú na našich miestach, zatarasujú nám vjazd do garáži a na parkovacie miesta a ked sa ozvete este vam vynada.s dcérou sa hádajú zásadne v noci ale tak že sa na to budíme prakticky každú noc,,, a keď je u nás návšteva tak 10 minút drží náš zvonček akože ju rušíme, nevynechala ani 2. sviatok Vianočný 19:30, boli u nás kamoši so synom normálne sme sedeli bavili sa, chlapci stavali lego, moja suseda je jednoznačne kráľovná jebnutých susedov.
Mali 8 maciek, vtáky, zajace, necistili im, smrad bol neskutočný v celom vchode, x krát sa spisala petícia, ochrana zvierat a neviem co všetko ešte, nič sa s tým nedalo robiť. Najhoršie bolo, že tne smrad išiel hore potrubím a smrdeli aj byty nad ním, takže aj náš. Už som sa odsťahovala, ale žila som tam 19 rokov.
@nyusika 😉 presne ako moja mamina. Sused-ich kamos vravi: ktorý blbec klepe ráno o 7h v nedeľu mäso? Mama mu s rehotom: no ja, kto iný?

@michaela12_34 vola na nas pravidelne policajtov za parkovanie pred vlastnym domov, foti si nas, stale chodi zalovat na MU