Napísali ste ex po čase?
Ahojte ženy, mali ste nutkanie napísať vášmu bývalému partnerovi po dlhšom čase cca 10 mesiacov? Cele dni nám ním rozmýšľam a viem že by som nemala, mam o ňom neustále sny. A keď sa snažím zabudnúť tak ani to nepomáha. Napísali ste niekedy ex? Pripadne ako to dopadlo… prosím nesúďte ma, ja sama neviem čo je so mnou
Je to blby napad. Ked ti to zas napadne, prisadni si paprcky a cakaj kym ta to neprejde
A keď mu napíšeš, čo sa tým vyrieši?Ak neodpíše, budeš v depresii, ze sa cez vás preniesol. Ak odpíše ako kamarát a ma sa fajn, zase budeš v depke. Nie si prvá na svete, ktorá prechádza rozchodom. Ale tak zase je otázka, prečo ste sa rozišli. Bol to riesiteľný problém alebo nie? Lebo spomienkový optimizmus by Ťa priviedol zase tam, kde si bola pred 10 mesiacmi, len ešte na tom budeš psychicky horšie.
@anonym_autor jasné že som mala ale som hrdopýška a s odstupom času vidím že to bolo super rozhodnutie nikomu nepísať.
Ženy , dobíjať majú muži a nie my sa im vtierať do priazne. Viem že táto doba je totálne pomýlená ale žiaľ máme to v génoch, muž dobíja a potrebuje dobíjať - vtedy aj ten vzťah má zmysel.
Samozrejme žena ho nemá naťahovať ako gumu v gacoch ako sa hovorí, ale chápete ma. Žiadne pisačky holka zlatá, podakujes neskor
@anonym_autor maj svoju hrdosť!
@anonym_autor ked ti to pomoze, ja mam sny po 10 rokoch ale nocne mory. men velmi ublizil
Nepísať!
@anonym_autor áno napísala po skoro roku od rozchodu , a boli sme potom spolu 4 roky a zase to stroskotalo na tom istom. 🫣 Aj mne sa ozval bývalý manžel, že mu chybám, že nevie prečo ma prestal ľúbiť, keď znovu by chcel a vie, že už nikoho ľúbiť nebude ako mňa a bla bla...no ale ja už som vydatá 😄 a do trojky nejdem. Ani do dvojky s nim už nie. 🤪
nikdy som nenapísala . ja som mala nočné mory ešte 20 r po rozvode. ale že úplne vážne.
som rada že ho nikde nestretnem. vôbec po tom netúžim.
@anonym_autor nie, nikdy ma taká blbosť nenapadla. Aby som sa v jeho očiach totálne strapnila? Zamestnaj si hlavu aj telo, čas to vylieči, síce otrepané, ale účinné
@anonym_autor nie nenapísala. Nedávaj čiarku tam, kam patrí BODKA 😉 Za rohom ťa možno zajtra čaká oveľa viac šťastia.
Ja som napísala, aj odpisal a cítil to rovnako, že chcel vedieť ako sa mám, tak sme chvíľku popísali a som spokojná a je mi lepšie.
Tiež mi chýbal a často som na neho myslela a týmto ma to prešlo. Viem, že mu možem napísať, keď budem mať zasa,,potrebu,,
@anonym_autor stava sa, to je normalne, ze nam niekto chyba alebo aj nechyba ale prisnije sa... Mne po rokoch znovu prisiel sen o byvalych kamaratoch za ktorymi mi byvalo velmi smutno.
Jednemu byvalemu som sa ozvala raz, lenze nemali sme zly rozchod, tak sme mali potom uplne pohodovy pokec v meste.
Inemu byvalemu som sa ozvala po dlhej dobe, ale proste nereagoval, a chapem to, lebo ten rozchod bol velmi zly.
Dufala som vtedy, ze dodatocne pochopi co mna trapilo inac ako jeho, z coho boli nedorozumenia, ale urcite bol zaskoceny a nechcel zrejme moj mail ani citat.
Nie.
Určite by som už nepísala, na čo? Má už svoj život a ja tiež. Aj napriek tomu, že mám super chlapa, dáva mi presne to, čo mi v predošlom vzťahu chýbalo, sa mi s ex zvykne snívať. Ale priala by som si, aby sa nesnívalo. Po tých snoch sa cítim dosť zle, lebo som ho asi príliš ľúbila a ublížil mi...
Nie, ale ex napisal mne. Poslala som ho do riti.
Ak sa to raz rozpadlo, su tam dovody, preco. A najskor sa za ten cas nezmenili.
Aj keby prijal “podavany prst” a znova by ste to skusili, je dost mozne, ze zas si uvedomite, preco ste to ukoncili. Dokonca rychlejsie, lebo uz budete mat mensiu trpezlivost to znasat druhy raz a uz vas nebude zvazovat ten pocit, zeby ste sa mali vztah snazit udrzat a nezahodit vsetko hned (ako to byva pri prvom rozchode. Preto sa prvy rozchod vzdy tak taha, davaju sa sance, atd.).
Tak isto on moze iba pouzit tvoju snahu kontaktovat ho, aby si doprial svoje uzavretie vztahu (ak ho nema a stve ho to) a teba nechat “rozbabranu”. Takze ostanes s pocitom, ze ta len pouzil a nechal tak.
Tak isto ta moze dost drsno odbit a budes iba nestastna, naco si vobec pisala.
Detto sa mozes zacat blbo citit, ked napises, on to precita a nic. Ani obraz, ani zvuk. Ignoracia. A cim dlhsie ticho, tym blbsi pocit, naco si mu vobec pisala. Hlavne, ak to bude nieco citovejsie, nie len Cau, ako sa mas?
Su pary, co sa dali casom znova dokopy a uz vydrzali. Poznam take. Ale tam sa naozaj musia najprv zmenit k lepsiemu tie veci, pre ktore sa rozisli. To je podmienka.
Ibaze sa dali dokopy, ked sa nahodne stretli a dali teda zas nezavazne do reci, co ma kto nove, atd. A zistili, ze povodne dovody uz pominuli, oni sa ako osobnosti posunuli, dozreli a uz maju k sebe lepsi, respektujucejsi postoj. Tak to davalo zmysel znova sa tomu druhemu otvorit a pustit si ho pod kozu.
Nevyhladali sa cielene.
@anonym_autor aj po 8 rokoch sa mi obcas o nej prisni.... ale pisal Janicko a Marienka Jezibabe? alebo princ Bajaja sedemhlavemu drakovi? alebo cervena ciapocka vlkovi? nepisali... tak nepokusam osud ani ja.
Nepíš, keď si to vydržala 10 mesiacov, bola by škoda sa tým opäť zaoberať. Ja som sa včera dozvedela, že priateľ ma podviedol. Vždy som vedela, že ja by som neveru nikdy neodpustila. A keď tu boli témy ohľadom toho, predstavovala som si, že ak by sa mi to stalo, ukončím to bez slova. Ale pánko ma zabil vetou, že dúfa, že ho neopustím, veď to bolo len raz a chýbalo mu to. A proste nedalo sa nereagovať, všetci čerti do mňa vošli a vyjadrila som sa. Mne to tiež chýba keďže momentálne je v zahraničí, ale neskáčem tu nikomu do postele. Teraz ľutujem, že som sa neovládla, písal mi ešte v noci, ale už nemienim na to reagovať aj keď ma prsty svrbia. Najhoršie je, že dnes odlietam na dovolenku a toto mi radosť úplne pokazilo.
Ja som to nutkanie mala asi po 3 rokoch. Ale nie pre to, že by som k nemu stále niečo cítila, len ma zaujímalo ako sa má. Ale potom sme sa niekde stretli a on sa choval ako ublížené dieťatko tak som sa na to vykašľala.
mne moj ex pise vzdy, ked ma niekde vidi...ja uz ani nereagujem, mam novy vztah.
a on vypisuje jak blazen.
niekedy raz za tri mesiace, niekedy po pol roku, uz aj po roku sa ozval.
a vies co ? mne to pride neskutocne trapne.
tak ked ty nechces posobit v ociach svojho ex trapne, nepis.
ano.vime ze sa da zablokovat, ale som len zena, jesitna...co uz 😀
@anonym_autor
@anonym_autor napis radsej mne✌️🤗.
@anonym_autor nie.
Napísala som.. neodpísal 🤣 koniec príbehu
zena najdi si nejaku aktivitu nech na neho tolko nemyslis, potom sa ti aj prestane o nom neustale snivat. mne to pomohlo.
kedysi aj mne ex vypisoval, nikdy som neodpisala bolo to trapne. bol tam dovod preco sme sa rozisli a ten sa nezmenil

@anonym_autor bojujem s tym ale uz mu písať nebudem,nedopadlo to dobre a len mi to zase ublizilo