icon

Následky zlého rozhodnutia. Čo robiť, keď je neskoro?

18. feb 2025

Ahojte, posledné dni premýšľam nad jedným zlým rozhodnutím...cca 15 rokov dozadu som odmietla muža, ktorý by pre mňa urobil všetko..dnes má on už rodinu a ja som rozvedená..stretla som ho po rokoch a som si uvedomila ako som s ním mohla byť šťastná ..dosť to boli, že bol tak blízko a nič..dnes sa už ani nezdravíme.. nahneval sa, že som ho dávno odmietla, teraz cítim to, čo on kedysi..keby sa dal vráti čas..mám pocit, že on ma nenávidí a ja ho to cítim práve úplne inak ako pred tými 15 rokmi. Možno má niekto podobnú skúsenosť..

Strana
z3
miroslava21
19. feb 2025

Keby si nebola rozvedena, ale v stastnom manzelstve tak ta ani len nenapadne co by bolo keby pri pohlade na dotycneho. Nebola medzi vami chemia, ani poriadny zaujem od teba. Len je to akesi "zavidenie", ze aha tento ma volakedy chcel a teraz on ma stastnu rodinku a ja nemam nic.

david3311
19. feb 2025

Som na MK mesiac a stále stále sa presviedčam ze je len dobre ze som sám lebo toto zmýšľanie žien:D no ďakujem neprosím si ,mam dosť

h2
19. feb 2025

Prečo si myslíš, že by si bola šťastná s chlapom, ktorý ťa kvôli odmietnutiu nenávidí a ani ťa nepozdraví?

svetlonos
19. feb 2025

@martin96321
páni ty mas ale blbe skusenosti 😂 Ja poznám dosť dobrých chalanov a maju rodiny. Ani ja som nechcela hovädo hrala hajzlika. Ake jedna kamoška áno. Priamo mi to povedala a pritom bola skôr taka naivna, konzervatívna aj v obliekaní. Ja som sa len opytala ci jej šibe akebo ma ken divnu fázu. Ze ti slušní su nudni. Hmmm, tak je s 3 detmi iz rozvedená. Ale to beriem ako ojedinele prípady žien s vákuum v mozgu. Mala som nspriklad jedného kolegu, tichý, milý, "nudny" pre niekoho. Realne zlatý chalan, rozhľadňa, skromný a rozumný! Nadiel si starsiu zenu o 4 roky a rozumejú si. Ti co končia sami v sprche cely zovot budú mať inú vadu, nie svoje dobré srdce 😉.

svetlonos
19. feb 2025

@david3311
a ty mas preboha kolko rokov? Hádam neberieš vzorku zien z jedného fóra za natoľko adekvátnu, aby si podľa nej súdil všetky ostatne?
Ľudia sú rozny, ved hladaj v reálnom svete, nie po fórach 🙂.

lauricka
20. feb 2025

Zabudni na to. To je história.

modraslamka
20. feb 2025

to ako my. Moj muz chodil s mojou spoluziackou, zoznamila nas v tedy ona, roky plynuli ostala som s nim kamaratka, oni sa rozisli. Mala xy partnerov po nom, pritom ho stale spehovala a pisala mu. Po rokoch sa dal dokopy so mnou, uz sme zobrati, mame deti a jej neostava nic ine len oci pre plac. Stalkovala ho az dokym sme si nezrusili pred 4rokmi soc. siete. On tiez bol ochotny zrobit pre nu vsetko, len bola mlada, vymyslala, jej matka si predstavovala nejakeho doktora popri nej nie udrzbara...no a vyberala az zevraj niekoho ma a ten ma popri nej dalsie 2 a pohadzuju si ho medzi nimi zevraj 🤣

martin96321
20. feb 2025

@svetlonos 😀😅 Nevravim,ze taký si nenajdu. Len ze niektore dievcata krutia nosom a potom vyplakavaju,ze ju chcel ten zlaty ale dala prednost hajzlikovi

uhlerado
20. feb 2025

Tvoja duša si vybrala takuto cestu, akceptuj to a nepozeraj sa dozadu. Marcus Aurelius povedal, minulost sa nas dotkla, ale buducnost je pred nami. Rozvedeny, slobodny, to je jedno. Stastie niekedy pride hned. niekedy neskor. Vsetko zavisi od 3 veci. Karma, minule zivoty, a co naozaj chces a sucasny zivot, co si zasluzis.

nyusika
21. feb 2025

@minenkaa vtedy asi nemal peniaze, teraz má - tak si povedala, že blbosť urobila 🙈🤣

minenkaa
21. feb 2025

@nyusika hej , jeho rodina ma všetko čo ja nie ,jaaj ako by mi bolo dobre s ním a chudák chlap , by bol možno kúsok od kolapsu s ňou

gerrwie_girl
21. feb 2025

Ja som mala chlapa ktorý bol na mňa dobrý (až prilis) a rozviedli sme sa ;). Takže to nie je o tom.

patulienka16
21. feb 2025

Keby bolo keby.... Ale ber to z tej lepšej stránky a to že musíš mať kopec voľného času keď máš čas sa týmto zaoberať 🙂

zdenka850
21. feb 2025

????

lulupulu
21. feb 2025

Hlavne sa ho neopovaz kontaktovať, alebo nejak narušiť jeho rodinu. Smola, urobila si chybu, musíš sa od toho odosobniť. Nepokusaj sa to napraviť ani nič, nechaj to tak ako je to.

vanilkovazmrzka
21. feb 2025

No tak si chvilu podepkujes a zase nanho zabudnes. 15 rokov ti nechybal takze asi ho tak velmi nelubis

ukulela
21. feb 2025

no, autorka, musis sa len vyrovnat so zivotnou situaciou - aj s padmi, rozvodom, krizou ... potrebujes sa nastavit na to, ze zivot ide dalej a MOZE byt leosi, len na tom treba pracovat. vezmi si z aktualnej situacie to, co ta vie posunut dalej, a neobzeraj sa uz.

yosi
21. feb 2025

A čo už teraz? Myslím , že to zažil každý z nás, že sme urobili vzťahovú chybu ktorú sme oľutovali až časom. Dokonca aj ja 😁. Mal som priateľku a 15 rokov som sa nevedel vyrovnať s tým, že som to nedotiahol do konca. Teraz už mám svoju rodinu, ona svoju, zbytočne sa nad tým zamýšľať

Ale nezúfaj. Možno sa aj on rozvedie alebo ovdovie, ale na to by som sa nespoliehal. Hľadaj ďalej a nerieš čo mohlo byť keby....

bagerka
21. feb 2025

To su take dohady. Predstavy..15 rokov je dlho. Mne to pripomenulo, keď som sa po 7 rokoch rozisla-podvádzal mňa, bývalú so mnou, pred nou s tou ďalšou a stále dokola. Náhodou som stretla c3z najlepsiu kamozsku jednu z jeho prvých frajeriek, boli kolegyne, bola práve tiež po rozvode a prišli sme teda na to, že mám rovnakého ex ale teda s 10 ročným odstupom. Ona vtedy si tak poochkala, že ktovie co by bolo, keby vtedy ostala s nim(našim ex) Jeho sestra mi raz rozprávala, ako aj ju už vtedy podvádzal kade-tade. Tak som jej to povedala, a iba oči vypleštila. Takže treba sa zamerať na budúcnosť a nie co by bolo keby...

zooeynka
21. feb 2025

Podla mna to vobec tak nie je, ze ta nenavidi....podla mna ta ma po tolkych rokoch na haku. Ja tiez kebyze stretnem niektoreho exa tak ho nepozdravim, a vobec to nie je ze ho nenavidim. Len ma uz nezaujima, mam ho(ich)uplne u riti, nevidim zmysel v debate s exom. Mozno to ma on podobne. Ma svoj zivot, rodinu, starosti a nepotrebuje sa zdravit a vykecavat s byvalkou....
Vobec ho neries....

petkavka
21. feb 2025

Kazda z nas sa rada obracia ku klamlivej predstave, ze ak by sme sa v minulosti v nejakom momente rozhodli inak, tak by svet bol hned ruzovy. Ale prezradim ti tajomstvo, ruzova moze byt buducnost (nie minulost), ktora je v tvojich rukach, ked das sancu si ju taku vybudovat.

lauruska_sumienka
21. feb 2025

co bolo bolo, uz sa neodstane. sama si v danom case chcela nieco ine. ze je to dobry chlap to nebolo v danu chvilu podstatne. bolo to tvoje rozhodnutie, ze on bol viac namotany a skoncilo to hnevom. uplne chapem ze sa hneva a aj teba ze je ti to teraz luto. teraz uz musis hrat s tymi kartami zivota co mas. si rozvedena, mas skusenosti, dospela si, vies co chces a hladas, tak sa mozes poobzerat po niekom podobnom, tento uz je z kola von

Strana
z3