Následky zlého rozhodnutia. Čo robiť, keď je neskoro?
Ahojte, posledné dni premýšľam nad jedným zlým rozhodnutím...cca 15 rokov dozadu som odmietla muža, ktorý by pre mňa urobil všetko..dnes má on už rodinu a ja som rozvedená..stretla som ho po rokoch a som si uvedomila ako som s ním mohla byť šťastná ..dosť to boli, že bol tak blízko a nič..dnes sa už ani nezdravíme.. nahneval sa, že som ho dávno odmietla, teraz cítim to, čo on kedysi..keby sa dal vráti čas..mám pocit, že on ma nenávidí a ja ho to cítim práve úplne inak ako pred tými 15 rokmi. Možno má niekto podobnú skúsenosť..
@minenkaa vždy bol dobrý, proste chlap, pre ktorého je jeho žena a rodina všetkým ..cítim, že by som s ním bola šťastná
Presne ako píše minenkaa, možno by si bola už rozvedená tiež a zas vždy lepšie šťastne rozvedená
a čo ako teraz chceš robiť,nechápem.............
@tulipanik12 ako nešťastne vydatá
@rozculena mala som len chuť o Tom napísať...možno tiež niekto zazil niečo podobné..
Je to také čo by bolo keby. Ako vieš, že to bolo zlé rozhodnutie? Nikdy nevieš čo by bolo keby ste sa dali dokopy. Možno by ste vôbec neboli šťastní. To, že s jeho aktuálnou ženou to funguje a to, že sa javí ako "pán dokonalý" neznamená, že vám ako dvojici by to tiež klapalo. Prípadne to, že sa nejak javí on alebo ich manželstvo neznamená, že do toho celého naozaj vidíš... A aj to, že si aktuálne rozvedená neznamená, že v konečnom dôsledku to nebola pre teba tá najlepšia cesta. Bez tej skúsenosti by si nezažila mnohé veci, ktoré si určite zažila, aj tie pekné, aj tie zlé. Skúsenosti nás formujú. A ak už sme sa raz nejak rozhodli a rozhodnutie sa už nedá vrátiť späť, tak je zbytočné nad tým plakať.
Ale veď ste spolu nikdy nemali vzťah tak ako vieš ako by vám bolo
To sú tvoje hypotetické predstavy čo by bolo, keby bolo. Možno by si bola rozvedená aj tak. Je uplne odveci takto rozmyslat.
A obzeranie sa do minulosti len ťahá človeka ku dnu - treba hľadieť dopredu ešte neumieraš môžeš ešte niekoho zaujímavého stretnúť 😀
@minenkaa chvíľu sme sa stretávali..ale k ničomu vážnemu nedošlo
je to davno,, uz to neries,...mozno aj on je stastnejsi s tou, ktora ho chcela na prvu...
Co bolo bolo a neriesim. Vzdy si za svojimi rozhodnutiami stojim a nezamyslam sa co mohlo byt inac. Aj tak to uz nevratim...
Nevieš, či to bolo zlé rozhodnutie. Nevieš, ako by to všetko dopadlo, či by ste skutočne boli spolu šťastní alebo už dávno by ste spolu neboli. Nespochybňuj svoje rozhodnutia v minulosti, pretože vtedy si robila veci, ako si to momentálne cítila a rozhodovala sa podľa toho. Poďakovať sa za to pekné, čo ste spolu prežili, uzavrieť, odpustiť a hlavne sebe a pohnúť sa v živote ďalej dopredu. Určite zažiješ ešte veľa pekných chvíľ.
Tak vidíš nič o ním vlastne nevieš aký je vo vzťahu a možno vy dvaja by ste si vôbec nesadli
Zi pritomnost tak aby si v buducnosti nelutovala svoju minulost..
To je len platonická láska. Vieš, že mal záujem a premýšľaš, čo by mohlo byť inak.
No mohlo byť byť toho veľa inak. Mohla si byt s ním, alebo byt s ním rozvedená, alebo ste mohli byť šťastní alebo mohol začať piť, podviesť tá alebo biť.. nikdy nevieš. Zbytočne riešiš. Teraz je zadaný. A ty sa ľutuješ. Hľadaj radšej medzi slobodnými, a tomuto prenechaj miesto maximálne vo sne.
Kvôli takýmto príspevkom si z koňa každý robí srandu 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@evice180 neviem čo na Tom príspevku je zle ..keď sa niekomu nepáči, reagovať nemusí..
Rozhodla si sa s ním nebyť takže si na to mala isto dôvody. Obaja ste si vybrali niekoho iného do života a z toho smútku, samoty sklamania sa vraciaš do fázy domyšľavosti a predstáv a ľutovania, aké by to bolo keby.... Úplne zbytočne sa trápiš, má svoju rodinu. Ak by si ty bola spokojná a šťastná, ani by ťa nenapadlo pomyslieť na neho.....
Napíš, prečo si ho odmietla vtedy
Keby sa dal vrátiť čas, s vtedajším rozumom si by si ho odmietla zase a dobre by si spravila... lebo pre niečo si s ním budúcnosť nevidela, zrejme tam nebola iskra, to že je pre neho žena všetkým, neznamená, že každý by s ním bola šťastná... máš ho zidealizovaného, ale to že by si s ním bola šťastná je len tvoja predstava, keby si s ním bola šťastná, neodmietla by si ho... nemyslím si, že ťa nutne nenávidí, proste sa posunul a mala by si sa aj ty... skús nejakú novú aktivitu, spoznávať nových ľudí, zabaviť myseľ
@marcellka32 Nebola tam až taká chémia, to je jedine, co tomu chýbalo..po rokoch má charizmu a vnímam ako úplne inak..
Vobec nič, ak by si mala 15. Lenže predpokladám, že máš dosť cez 30 a pýtaš sa ako máš odviesť muža od rodiny, lebo si ho pred 15 rokmi odmietla. Ja som tu fakt len omylom a toto tu mi vyskočilo, aby ma to utbrdilo. Dúfam, že sa nikto nedozvie, že som bola súčasťou tejto komunity
@evice180 nepýtam si návod ako ho odviezť od ženy...
@evice180 omylom si tu 5r,to urcite. A este ani citat nevies. Ja nikde nevidim,zeby autorka pytala navod ako ho odtiahnut od rodiny
@lindous ďakujem, presne si to pochopila...

A ako vieš ,že by si s ním bola šťastná