Nasťahovali by ste sa k priateľovi po pol roku?
S priateľom sme spolu pol rok. Máme vzťah na diaľku, tak sa vidíme zriedka. Práve kvôli tomu je tu možnosť spoločného bývania. Dosť nad tým rozmýšľame, ale mám trochu pochybnosti, že či to nie je narýchlo. Predsa sú tie byty drahé. Po akom čase ste sa vy presťahovali s partnerom? (Sme oboja dospelí).
@anonym_autor dcera sa s priateľom dala dokopy v januári a v auguste sli spolu byvat do podnajmu. Este su sice kratko spolu, len rok aj daco, ale za mna je to najlepsi sposob, ako zistit ci ste kompatibilni a ci vam to bude naozaj klapat.
@anonym_autor sú len dve možnosti. Buď to výjde alebo to nevýjde a s takým nastavením ísť do toho😊. Ja som končila školu a chcela skúsiť nové mesto a prostredie. Po 2-3m kedy sme sa videli len sem tam cez víkend som to vzdala na konci záučnej doby a presťahovala som sa za ním. On sa sťahovať nechcel (spätne to ľutuje a hovorí, že bol ,,posratý,,). Zatiaľ nám to vyšlo- bývame spolu 9r. Časom sme mali svadbu aj dieťa 😊.
A čo ak by to nevyšlo? Tak nevyšlo, pokiaľ nemáte spolu deti, tak je to jednoduché a vždy sa dá odísť a začať kdekoľvek odznovu. Len netreba dlho čakať na zázraky alebo ,, že sa zmení,, a pod. 😊
Ja zlatokopka 🙂
Po 5 týždňoch od prvého stretnutia som sa nasťahovala do jeho bytu tak “napoly”, časť veci u rodičov.
Po ďalšom mesiaci sme dohodli termín svadby a presťahovala sa kompletne.
Po svadbe prepísal svoj byt ( bez hypo) polku na mna.
Manželia 23 rokov.
Že manželstvo môže byt take skvele, som netusila. Lebo ani jeden z nás take doma nezažil.

Ja som sa po 3 mesiacoch vydávala /nebola som tehotná/ a spolu sme manželia 46 rokov.