Návštevy u mamy
Ahojte, len tak zo zaujímavostí sa chcem opýtať ako často chodíte na návštevu ku svojej mame ked bývate v rovnakom meste a máte dieťa.
Ja som sa od mamy odsťahovala pred 3 rokmi a kým som nemala dieťa tak som u nej trávila každé pracovné voľno a tým som teda vlastne zanedbavala svoju domácnosť. Mama si na to nejak zvykla a teraz chce aby sme stále keď je muž v robote chodili k nej aj s dieťaťom, a to je tak 3-4 krát do tyzdna. Keď jej poviem že neprídem lebo aj doma niečo musím porobit tak je urazená. Raz sme išli s kamoškou a malým von tak sa tiež urazila že či je kamarátka prednejšia jak ona. Minule vonku celý deň lialo a ona že mám prísť a po ceste ešte kúpiť toto a hento. Ako s malým babom sa mám trepat po daždi do obchodu a ku nej. A ja nemám auto takže by som musela ísť MHDčkou. Aj teraz ma volala ku nej, pritom sme tam boli v utorok. Keď som odmietla tak začala že jak dlho už malého nevidela a že ju nemám rada. Keď jej poviem že sa mi fakt nechce tak som pre ňu lenivá.
Ako aby bolo jasné, ja jej nemám problém spraviť nákup a doma poupratovať. Ja ju chápem že je sama, kamarátky ku nej neviem prečo nechodia,tak chce aby sme prišli my. Ale nie stále sa to u mňa dá.
@barbora19911 tak vy si vyplňate čas jedna druhej, keď bývate spolu.To je trocha iné.
@226lenka kúp mame psa nesrandujem myslím to vážne.Ja som jedináčik aj mám jedináčika, ale v určitom čase sa treba odtrhnúť.A, keď píšeš, že mama trávi čas ako trávi, keď ste tam tak to je smutne.Vytiahni ju von.Vela starších ľudí sa upne na hry, sociálne siete, alkohol a tým zabíjajú nudu
@226lenka tak to je strasne casto, tiez by som to obmedzila na 1xtyzden. A tiez ona moze prist k Tebe...ty si doma porobis a ona sa pohra s malym...fakt je leniva, ked nikam nechce ist. Moja pride 100km busom k nam, ked boli deti mensie, tak vedela prist aj na tyzden...ze som z toho mala casto nervy bol pridany bonus 🤦♀️🤷♀️
@elizabet173 to nič nemení na tom že musí chodiť, sám doktor jej kázal. Ale to je vlastne jedno lebo nechce ku mne aj tak chodiť