Názor na sex s ex
Ženy,možno stupidna téma,ale prosím,ak niekto zažil,napíšte mi reálne skúsenosti. Navrhli by ste expartnerovi sex,ak by ste boli po rozchode s ním sama a on tiež a za akých okolností? Za predpokladu,že ste sa úplne nedosekali a vedeli by ste,že o vzťah s ním už nestojite,no iného muža by ste si už cielene nechceli hľadať (z rôznych dôvodov,nemyslím sklamanie alebo niečo pod.)
Poviem z opačnej strany,keby som bol chlap v živote by som nestala o ženskú ktora sexuje s bývalým,teda vlastne ani ako žena keby on sledoval s bývalou.Rob si vizitku,potom už o teba ani pes neštekne.
Zažila som to.... najlepší sex v živote...... len do toho!!! 😉👍
@mirkava a navrhla si to ty alebo on tebe?
A preco nie ak ste obaja volni a v tomto vam to klapalo? Ja som sa s exmanzelom rozisla s tym ze zostavame spolu zit kvoli detom (boli male), on si ale nasiel znamost potom, bohuzial porusil pravidla nasej dohody tym ze ju zacal zoznamovat s detmi. Nadalej sme spolu ale spavali, tym ze sme spolu byvali (takze podvadzal frajerku s estemanzelkou), trvalo to rok, kym som sa ja nezalubila a definitivne som odmietla jeho snahy (ja ked milujem, nepodvadzam). Rozviedla som sa, odstahovala, a nikdy neolutovala.
@didaa ja a on súhlasil (aj keď mu to nebolo moc po chuti,ale v podstate to zobral ako fakt na základe toho,na čom sme sa nevedeli zhodnut)
@didaa to je ťažko takto povedať,nás vzťah sa moc, z istých objektívnych dôvodov,nemal realnu možnosť kam posunúť)
no pozri sa, ja som to urobila a vobec mi to neprišlo nejak nenormálne, pretože my sme sa síce kvoli niečomu rozišli, ale sex bol s ním vždy super a nového chlapa som si hladať nechcela hned, proste som sa na to necítila, ale sex mi chýbal a vedela som, že s ním to bude super, akože normálne som mu zavolala, áno, bol trochu v šoku, ale súhlasil a stretávali sme sa ešte pár mesiacov, mne to vyhovovalo, neskor som to ukončila a bolo
Nevidim na tom nic zle,pokial ste sa normalne rozisli. Vela parov takto funguje,ze si rozumeju v posteli. Ty musis vediet,aky je,ci by mal zaujem,ci je to vobec mozne,nevieme dovod rozchodu,takze tazko radit. Ak ste v kontakte,skus.
@janickacrazy máš recht,sa mi tvoj prístup páči,že si sa nebála riskovať. A čo keby bol povedal nie? Alebo si si ním bola istá,že neodmietne? a kvôli čomu si to ukoncila?
no keby povedal nie, tak nič, hádam sa nezbláznim, ale tak myslela som si, že bude súhlasiť, u nás to bolo komplikované, ukončila som to preto, lebo som chcela dalšie dieťa a on už nechcel, mal 2 z predchádzajúceho vzťahu, ale inak sme si rozumeli a vedel o tom aj jeho kamoš a ten si z nás robil srandu
ja by som si urcite na sex nasla niekoho ineho a ne byvaleho 😂
@janickacrazy ešte sa ťa opýtam takto: ty si k nemu po rozchode ešte niečo cítila? Alebo on k tebe? Pýtam sa čisto teoreticky,keby ti dal najavo, že sex môže byť,ale city k tebe nechova išla by si do toho sexu aj tak? Alebo si išla a vedomím,že predsa len k tebe niečo cíti?
tak asi sme k sebe ešte niečo cítili, dokonca sme si rozumeli lepšie ako ked sme spolu bývali, odpadli starosti, kto kde dal ponožky a podobne, ale ja som hlavne išla do toho preto, že som vedela, že ma pozná, vie, čo potrebujem atd. a nemala som náladu na nového chlapa ešte, dokonca sme vždy zašli aj na večeru alebo na drink, pokecali, možno je to divné pre niekoho, ale mne to nevadilo
@janickacrazy no a vedeli ste obaja a boli ste s tým uzrozumeni,že ten sex nie je už ziadna vstupenka do opätovného obnovenia vzťahu? Jednoducho že nikto od toho už nič nečakal...
no ja som to rozhodne vedela, či to vedel aj on, tak to netuším, ale ja som mu povedala na rovinu, že nechcem náš vzťah už obnoviť, on možno aj chcel, neviem, ale nepovedal mi to, ale mala som taký dojem, no pre mna to bolo už uzavreté
Uz ani neviem ako to bolo. Bolo to obojstranne. Urobila by som to znova ak by som bola v takejto situacii.....
No ja som bola dohodnuta s kamaratom na plavko lrnze neprisiel tak som isla nastvana domov a do toho mi volal on. Vahala som kim som to dvihla ale nakoniec som to dvihla a on sa ma spytal ci sa nechcem stretnut a ja som mu povedala,ze vsak nie si tu a on,ze som tak som ho pockala na zastavke kde ma vyzdvihol a isli sme na nase tajne miesto. Vypravali sme sa a potom sme mali spolu sex. Zacali sme sa stretavat a po 3 stretku mi povedal,ze sa zamiloval a nechce ma stratit ale musel cakat asi 3 mesiace kim som mu uverila a dala sa s nim zas dokopy. Dovtedy sme sa stretavali a sexovali ;)
Co je azda "objektivne" zenaty?
@janickacrazy tak ja toto prežívam teraz aktuálne,resp.sa na to chystám,len neviem nejako odhadnúť logistiku okolo toho,tak sa opýtam úplne primitívne...ako často ste boli teda v kontakte keď ste sa rozišli a mimo tých stretnutí myslím? Čo ja viem,písali ste si denne? Alebo občas? Alebo iba vtedy,keď si mala chuť? Lebo my zase v dennom kontakte už nie sme a tak neviem,potrebujem nejaký grif,aby keď mu to ponúknem zareagoval pozitívne.
Strašne to komplikujes, spekulujes asi som už stará mne to príde strašne trapne prepáč.Ine by bolo, keby ste si písali, boli kolegovia z práce či ako tak udržiavali vzťah, kamarátstvo.Ale, keď teda to berieš takto živočíšne normálne mu napíš mám na teba chuť čo ty na to?a je vybavené.
Preboha zena, urcite sa mu neponukaj, proste ho pozvi k sebe (trebars ze potrebujes nieco prebrat alebo sa vykecat a polichot mu ze s nim sa tak dobre rozprava), daj chladit vino, upec jeho oblubeny kolac, umy vlasy, nech cela vonias, nahod najlepsie saty s vystrihom, ked pride nalej mu pekne v hlbokom predklone, hned pri vstupe mu so sirokym usmevom povedz ,,och, dobre vyzeras, asi som ta dlho nevidela", spovedaj sa mu ,,nevinne" s tym ze obcas sa ho ,,priatelsky" dotknes, a urcite neodola. Ved zenske zbrane treba pouzit! A nie mu volat ci pisat ,,prosim, neposexoval by si ma este?" Ja byt chlapom, nic neerotickejsie neexistuje.
my sme v kontakte prakticky neboli od rozchodu vobec, nepísali sme si, len som mu potom proste zavolala a potom som mu vždy zavolala, ked som chcela, občas sme si napísali sms, ale nejaký veľký kontakt to nebol
Neviem ci by som sa zhadzovala a podkopavala si svoju hrdosť.. Týmto.... však toľko chlapov hľadá sex však kukni zoznamky a iné stránky na zoznámenie... Však není jediný na svete a neviem ci si fakt taka zúfalá a mala by si to ukončiť a preniesť sa cez to čím skôr lebo ti to narobí v budúcnosti sarapatu
@torysheer toto ale na neho nefunguje,inak áno,súhlasím plne s tebou a moja predstava by bola presne taká istá,ale žiaľ,už mám s ním čo to zažite a za posledný čas som to skusala,takto na "priateľske videnie sa",ale odmietol a ver,že som ani nijaky bočný úmysel vtedy nemala na mysli,normálne som vyrovnaná s rozchodom a chcela som ho po dlhej dobe vidieť úplne obyčajne,možno by sme sa k tej téme aj prepracovali,ale nechcel. Čiže v ako takom kontakte sme,občas si napíšeme také obyčajné veci,ale tiez som len človek s potrebami a už proste nemá zmysel chodiť okolo horúcej kaše lebo to neprinieslo doteraz nič nové.cize nech to vyznie akokolvek blbo,zúfalo a neviem ako,ja už nemám čo stratiť a tak mi neostáva nič iné,len to vybalit narovinu a keď odmietne,nič sa nedeje,skúsila som.

Môže byť, že ten muž sa chce niekde posunúť, nájsť si perspektívnu známosť na vzťah a sex s neperspektívnou známosťou už nepotrebuje, keď neodpovedá na sms niečo si uvedomil.