icon

Nechá vás rodina cez víkend pospať si?

Dnes o 06:04

Ahojte, nemám problém s deťmi, tie vedia, že vyspatá mama je lepšia mama. Ale mám problém s mužom :-/ Aj dnes, víkend, mohla by som si pospať dlhšie, nie, prišiel sa čosi o 6tej pýtať, potom bol pozerať PH v bazéne a mal potrebu mi ukazovať výsledok, že čo ja na to ... Mne sa normálne zdá, že mi závidí, že si môžem dlhšie pospať. Popritom by mohol aj on.
Nechá vás rodina/manžel cez víkend pospať si?

Strana
z2
anonym_1bc65e
Dnes o 08:16

To co za debilka si si nasla 😅

sara07
Dnes o 08:20

ano momentálne nechá
nechá po vysvetlení a opakovanom vycviku že určite veci počkajú kym vstanem , nie nedal to na prvy raz ... ani druhý ...
hned ako pride za tebou s blbinou o ph bazene sa ho treba spytat či to nepočka, že ta zobudil a rada by si si oddychla atd ..
držim palce

katkazatka
Dnes o 08:22

Zabila by som ho. 😁Ja som pred chvilou vstala, muz uz robil v kuchyni. Nasyp mu vecer do piva nieco na spanie. Alebo sa zamkni v spalni rano a dospavaj.

kristina2412
Dnes o 08:23

Áno nechá, pred pol hodinou som vstala. Manžel urobil deťom raňajky a teraz aj mne. Deti už sú vo veku, kedy do tej 8-9 pospia.

sara07
Dnes o 08:23

pre pisatelky že je hned blb je muž alebo to robí naschvál
no nie nie je , je proste naučený z domu že sa okolo neho beha a hned rieši , synaček sa zobudi a mamička nastupená už pozore čo by si želal
a svokra aj po rokoch vedela zadreť že bobašek je už hodinu hore a ja ešte nie, tak sme prestali prespavat u nich
je to proste o zvyku .. ihned okamžite ano tu som čo by si chcel atd ...

anonym_939ca3
Dnes o 08:27

@anonym_autor ja by som mu povedala nech ma neotravuje s kktinami a spala ďalej

cyberk
Dnes o 08:28

Jasne, ze necha 🙂 sobotu ma rannu “sichtu” on, v nedelu mam ja. Ako si vycvicis, tak mas.

minenkaa
Dnes o 08:30
@sara07

pre pisatelky že je hned blb je muž alebo to robí naschvál
no nie nie je , je proste naučený z domu že sa okolo neho beha a hned rieši , synaček sa zobudi a mamička nastupená už pozore čo by si želal
a svokra aj po rokoch vedela zadreť že bobašek je už hodinu hore a ja ešte nie, tak sme prestali prespavat u nich
je to proste o zvyku .. ihned okamžite ano tu som čo by si chcel atd ...

@sara07 ved ale už je dospelý a mohol by si uvedomiť,že nie každý ma také iste pocity ako on

zuzana76
Dnes o 08:33

samozrejme, ze ma necha pospat si, momentalne som prechladnuta a spala som do 9.00, inak som ja ta, co vstava skor, niekedy uz aj o siedmej cez vikend, dam si kavu a vychutnavam ticho

anonym_f3f016
Dnes o 08:46

Mna nenechaju deti.lebo su este male....ale keby mi toto robil muz co tebe tak by som vstala a rozkopala mu vajcia a uz by sa nic nepytal nikdy :D

anonym_633bba
Dnes o 08:46

Úplne na začiatku mal môj tiež tendenciu má budiť, že či vstávame. Sobota, 7:00 ráno.ked to urobil asi tretí krát, tak tom som mu povedala, že k*rva fix celý týždeň vstávam 4:50 a cez weekend chcem spať! Bola som dostatočne protivná na to aby to pochopil.
Potom prišli deti, jasné k maličkým sa inak nedalo ale teraz už sú dosť veľké aby pochopili, že keď chce niekto spať, treba ho nechať. Keby to robil manžel, tak by som mu to veľmi rázne vysvetlila. Kým niektoré z deti nemá bicykel v zadku alebo sa ten bazén nevylial do celej záhrady tak nechápem prečo Ťa budí. Ja by som si to nenechala.

anonym_bac73a
Dnes o 08:56

Povedz mu ze ak ta nenecha spat aspon napr do 8 tak buduci vikend odchadzas prec aby pochopil. A ty aby si si oddychla.

anonym_570728
Dnes o 09:11

@anonym_autor možno je tiež nediagnostikovany autista. 🤦ale skôr si myslím, že je to len nevystaty sebecký a zavistlivy človek, no skrátka zlý. Určite aj v iných veciach je takto skryto podlý.

jeennyv
Dnes o 09:14

Odjalziva sa u nas vstava cez vikend ako chces potrebujes, ked sa da spat spime, ten kto potrebuje ci chce vstat uz vstane

januska12323
Dnes o 09:30

Zajtra choď za ním s kktinami ty a pekne po polhodine aby nestihol poriadne zaspať.

sara07
Dnes o 09:32
@minenkaa

@sara07 ved ale už je dospelý a mohol by si uvedomiť,že nie každý ma také iste pocity ako on

@minenkaa to by si musela zažit ked svokruška mu miešala cukrik do kávy lebo synaček by sa unavil 😂😂😂😂😂
ale zase nechodme daleko kolké z vás komplet vyzuvate, vyzliekate skladate ešte 6 ročnym detom v škôlke veci a už by mali samé ...
tak so to niekde kapanek potiahne do dospelosti, že si to neuvedomi, nemá ten zvyk,
to isté ako odkladanie pradla do koša ....samé tam nepride ... naučil sa

sara07
Dnes o 09:33
@anonym_570728

@anonym_autor možno je tiež nediagnostikovany autista. 🤦ale skôr si myslím, že je to len nevystaty sebecký a zavistlivy človek, no skrátka zlý. Určite aj v iných veciach je takto skryto podlý.

@anonym_570728 nerob bez toho aby si vedela na základe jednej veci ktora sa da zmenit z neho hovädo na entu
v inych veciach môže byt super toto sa douči
a toho autistu si si mohla odpustit

minenkaa
Dnes o 09:38
@sara07

@minenkaa to by si musela zažit ked svokruška mu miešala cukrik do kávy lebo synaček by sa unavil 😂😂😂😂😂
ale zase nechodme daleko kolké z vás komplet vyzuvate, vyzliekate skladate ešte 6 ročnym detom v škôlke veci a už by mali samé ...
tak so to niekde kapanek potiahne do dospelosti, že si to neuvedomi, nemá ten zvyk,
to isté ako odkladanie pradla do koša ....samé tam nepride ... naučil sa

@sara07 🤣🤣🤣boha to si neviem ani predstaviť toto 🤣🤣🤣že potiahnu do dospelosti

sara07
Dnes o 09:43
@minenkaa

@sara07 🤣🤣🤣boha to si neviem ani predstaviť toto 🤣🤣🤣že potiahnu do dospelosti

@minenkaa no ja som bola v šoku, chvilu mi trvalo kym mi doplo , potom so to rozdychavala , potom som rozmyšlala či oknom zdrhat alebo dverami ...
ale tak test 14 dni dovolenka sme dali, aj na začiatku spoločné byvanie kym sme sa pre iné veci rozhodli , inak teraz ako finalny vysledok perfektne 😂😂 pomoc s detmi od mala vo všetkom, uvari, uprace, nakupuje len on ...
po určitych upravach ako nemenila by som ...

minenkaa
Dnes o 09:45
@sara07

@minenkaa no ja som bola v šoku, chvilu mi trvalo kym mi doplo , potom so to rozdychavala , potom som rozmyšlala či oknom zdrhat alebo dverami ...
ale tak test 14 dni dovolenka sme dali, aj na začiatku spoločné byvanie kym sme sa pre iné veci rozhodli , inak teraz ako finalny vysledok perfektne 😂😂 pomoc s detmi od mala vo všetkom, uvari, uprace, nakupuje len on ...
po určitych upravach ako nemenila by som ...

@sara07 urcite úpravy🤣🤣 ,je strasne ako niektoré ženské vychovávajú deti

sara07
Dnes o 09:49
@minenkaa

@sara07 urcite úpravy🤣🤣 ,je strasne ako niektoré ženské vychovávajú deti

@minenkaa preto som dohliadla na lepšiu vychovu u synatorov , by som sa hanbila keby nevesta musela niektore veci riešit ako ja
ale uprimne svokor tiež ako maly činsky cisar stale žije , pravidelne maju pocit že som moc prisna na synov a im to citujem uškodí , chlap ma byt chlapom 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

anonym_39d679
Dnes o 10:19

Toto spravanie je egoisticke... On nespi, nebude nikto
Povedz ze nech ta nabuduce nebudi a zamkni dvere... Ak bude buchat na dvere a kricat spoza dveri, lovedz ze toto nemienis tolerovať
Dovoli si k tebe tolko, kolko mu ty dovolis

Strana
z2