icon

Nechce ma kvôli dieťaťu: Ako to zvládnuť?

10. jan 2024

Dobré ráno.. ešte som nespala, potrebujem to dať zo seba von. Po nejakom čase som opäť v kontakte so svojim ex, kde vztah skončil v dobrom. Z mojej strany tam zostali city a hlboké, no medzičasom ja už mám dieťa, ale som sama. Začali sme sa stretavat s tým mojim ex, ale povedal mi že ma ľúbi, že by so mnou chcel byť ale keďže už mám dieťa, nie je to mozne ani nikdy nebude. Že určite nájdem niekoho komu to vadit nebude, ale on to nie je. Moc mi je z toho smutno,..💔

Strana
z2
zuzanka.zuzu
10. jan 2024

je úplne v poriadku ak nechce ženu s dieťaťom. a bolo by úplne v poriadku keby som sa v ten moment absolútne odmilovala 🙈 chlapov sú vyše 3 miliardy, dieťa mám jedno. čau 😘

katarinka289
10. jan 2024

Taketo nieco ti povie a tebe je smutno? Ved nema byt za cim

liz_lemon
10. jan 2024

bud rada, ze je uprimny, a nevodi ta za nos, predstav si, ze by ste boli spolu, on by sa pretvaroval, ze ma tvoje dieta rad, nebodaj by ste mali dalsie dieta, spolocne, a on by otvorene zacal neznasat tvoje dieta, toto a deje casto, aj to sem casto zeny pisu, takze bud rada, a hlavne bud opatrna, neber hocikoho, len preto ze ma zaujem, ber ohlad hlavne na svoje dieta, poznam jeden pripad, ked sa zena vydala, a jej novy partner zneuzival jej starsiu dceru

banderaska29
10. jan 2024

môj priatel ma svoje dieta, ja mam dve. nie su jeho vlastné. robí všetko preto, aby sme spolu mohli byt a riešime spoločné byvanie. nechcela by si to raz aj ty takto mať ? prečo si sa vrátila do minulosti tym, že si sa s ním skontaktovala ? to nebol dobry krok. zaraď spiatočku a mysli na stastie seba a svojho dietatka. 🙂

stanulienkat
10. jan 2024

Bud rada, ze je uprimny. Kvoli niecomu bol v minulosti rozchod. Do buducna si skus viac otestovat partnera, zrejme mas nie velmi stastnu ruku na vyber. Nie kazdy chce partnera s cudzim dietatom. To mu nemozes mat za zle. Ja by som tiez chcela bez zavazkov. To nema s laskou nic spolocne. Je to proste cudzie dieta.

zuzanna33
10. jan 2024

Slovo Ľúbim ťa však neznamená pre všetkých mužov aj cit a lásku. Je to smutná realita keď muž povie to čo chceme počuť aby dosiahol čo chce...Buď vďačná za zdravé dieťa a dávaj mu lásku pretože ak už máš záväzok je to na celý život a žiadny muž nestojí zato aby si sa pre neho trápila 🍀Časom sa určite niekto nájde

zuzika87
10. jan 2024

Sama to poznám s mojim ex teda bol to môj prvý vážny vzťah sme boli spolu dlho potom sme sa rozišli v dobrom, ja som bola sama potom nasla partnera s ktorým som bola 7 rokov a mali sme spolu dcéru a pred svadbou žiaľ nevyšlo to lebo sú našiel inú, a môj ex ten prvý ma znova na kontaktoval, snažil sa prijať aj malú ale hoci som vedela ze ma ľúbi (nie neboli to žvasty aby ma dostal) nedokázal prijať moju malú snažil sa stretávali sme sa spoločne traja dlho.. Žiaľ to nevyšlo ak niekto neakceptuje moje dieťa môže ma ľúbiť ako chce toto je niečo cez co ja sa neprenesiem.. Aj mňa to veľmi bolelo, ale život ide ďalej veľmi často som rozmýšľala ze ako by to dopadlo keby sme sa vtedy na začiatku nerozisli kvôli hlúposti a diaľke co nás delila, ale tak to to malo byt..

tiezjedna
10. jan 2024

Ocenila by som úprimnosť a šla svojou cestou.

kukuk29
10. jan 2024

Tak aspon vies na com si hned od zaciatku a basta.Keby sa tak prejavil az po case bolo by to este horsie. Nemozes sa na neho ani hnevat lebo ma pravo sa rozhodnut ci bude tvoje dieta akceptovat alebo nie...

lonely66
Odpoveď bola odstránená
domkakvet
10. jan 2024

Dolezity je aj dovod rozchodu, ak to bola napriklad nevera, tak by sa zasa zopakovala, to znamena, ze aj tak by to nemalo vyznam.

alalajka
10. jan 2024

On ti robí len naschvál zle. Podľa mňa nemá o teba záujem a len chce u teba vzbudiť nejaké výčitky, aby si sa trápila.

Strana
z2