Nechcem počúvať nášho suseda
Caute, mam velmi dobru novu kamosku, kedze sme sa sem pristahovali pred rokom. Mame rovnako starch deticiek, chodime von, k sebe. Avsak ked ma doma manzela, mne to normalne odpaluje dekel, ked ho musim pocuvat, no nechem ich urazit, lebo ako ludia su velmi velmi zlati.
Ale pocuvat o tom, ako sa Slovensko KONECNE zobudza, kvoli FICOVI a strane republika a on ma ludi v EU parlamente. UHRIKA.
Caputova ma aku mentalnu chorobu. K... Zelenskyj, ze ZABIJA ludi. A ked to zaklincoval tym, ze ZEM JE PLOCHA. Koniec. A ze to vie na 100%.
Pracuje iba 4 hodiny. Furt sedi za PC, LEBO TO ROBI ZA DOBRO SLOVENSKEHO NARODA. Vytvara falosne ucty a kazdeho liberalneho politika buzeruje, lebo si to zasluzia. Hovorim jeho slovami. Jaj, a este pridam, ze ma slovensky erb vytetovany na CHRBAT.
A stale, stale tieto reci doodkola. Boli sme raz aj vonku spolu, nevedeli sme, ake reci mal, tak sa dostal do konforntacie s mojim muzom, opil sa pri tom, a isiel domov sam. Odvtedy sa nevideli radsej. 🤦🏻♀️
To, ze tam nemam chodit neviem spravit, kedze nase deticky su velmi dobri kamosi.... A kamoska je tiez super. Mam tu iba ju.
Ako jednym uchom dnu a druhym von? Nedavam to.
No ja neviem, ale urcite to niesu mili ludia, ked taketo zlo rozsiruju... a tvoja kamaratka tiez nemoze byt normalna ked ma takehoto muza, bude zrejme falosna....myslim, ze sa ti, coskoro otvoria oci vo vztahu k nej,

@mirage ach... Preco?