icon

Necítim sa byť milovaná

jannette1986
5. jan 2022

Keďže mi tu nepustilo viac než len pár riadkov, napíšem to stručne. Ťaháme s manželom 9ty rok, vždy to bolo búrlivé, tzv taliansko no v poslednej dobe sa to zhoršilo natoľko až uvažujem nad rozvodom, možno sa zasmejete nad príčinou no necítim sa už byť milovaná, aj keď o rodinu sa stará, nikdy nám nič nechýbalo, ibaže mne chýba ten pocit túžby z jeho strany a a keď sa s ním chcem o tom rozprávať, ignoruje to.

Strana
z2
jannette1986
autor
5. jan 2022

@slovakboy keby nebol romantický tak tu nepíšem. Kým ma balil, nosil mi kvety, pozýval na prechádzky, večere, chodili sme spolu len tak po meste na prechádzky ruka v ruke, vzal ma do hvezdárne, dokonca tam kde sme si dali prvý krát pusu ma požiadal o ruku... To všetko bolo pre mňa magické a stále na to spomínam. Áno, možno som veľmi, až prehnane romantická, no zabijem sa keď mi aspoň niečo z toho za tie roky chýba?! Odkedy sme manželia akoby hodil flintu do žita

slovakboy
6. jan 2022

@jannette1986 no vidíš, takže vie ťa baliť. O to je to viac jeho vina. Keby to nevedel tak to sa dá pochopiť ako ti to tu niektoré mamičky hovoria. Ale jemu sa nechce. A čím menej to robí tým menej sa mu chce. Preto sa musí teraz donútiť a s romantikou prídu prijemne zážitky a aj motivácia ju robiť. Otočí sa to.

inana11
6. jan 2022

@jannette1986 tak toto už chapem že oddelene spalne,to sme si my hneď povedali,že hocijako bude,obaja spime spolu pri detoch…a tak aj sme,že spálňa je naša

sima338
6. jan 2022

Tie oddelené spálne poriešiť, zvyšok viac komunikovať s mužom. To s tými kyticami a ružami, to neviem, či docieliš, ale to čo písali kočky, že sama si kúp pekné kvety pre potešenie, tak prečo nie, možno pochopí, že tie kvety fakt zbožňuješ...

jannette1986
autor
6. jan 2022

@sima338 spoločné spanie neviem vôbec poriesit, on to jednoznačne odmieta s tým že sa potrebuje vyspať čo aj chápem pretože moje chrápanie naozaj dosť ruší

janewithane
6. jan 2022

Trosku mam pocit, ze to ako o tom hovoris vobec nepomaha.. Skutocne si myslis ze sa ta pyta kedy mu roztiahnes nohy? Ked pises ze sa dotykatr,e, hladite a pod tak tomu akosi neverím. Nevkladaj mu do ust to co si ty domyslas.. My sme este na novomanzelskom oblaciku a tiež sa niekedy dohaduje dopredu ak je nejake hektickejsie obdobie, navstevy a pod..

Skus vystupit z role obete a hladaj sposoby co s tym mozes ty urobit - tuzis po kvetoch? Kup si. Prekvap ho ty sviečkami, ci striptizom. Hovor s nim o tvojich potrebach co najkonkretnejsie- nie len vseobecne ze mi daledy kupis kvety ale skor co tu a teraz potrebujes- velmi tuzim po intimite a tebou, chcem aby si mi bozkaval cele telo..

Neviem ci sa da ale skuste chodit na prechadzky- na stare miesta ale hlavne objavujte aj nove.. pozrite si spolocne fotky, svadobne video.

To s tym spanim bohuzial asi je nutné, neprikladaj tomu zbytocne vacsi vyznam ako to ma.

didianac
17. jan 2022

jooooj.... tak toto pozna vacsina z nas a uprimne... u nas pomohlo vymenit si role :D nie ked on chce ale ja. 🙂 nie som sluzka aby som mu posluzila. A ako MILENKA som velmi draha :D povedat veci na rovinu. Co chcem kolko toho chcem kedy to chcem. najskor sa mozno zasmeje ako ten moj, ale uprimne... Velmi rychlo pochopi, ze ak doma nebudem mat to co chcem tak milenca si najdem na pockanie 🙂 NIE SI JEHO MATKA, si matka vasich spolocnych deti, tak nech sa prestane k tebe spravat ak k matke. Si jeho manzelka a milenka. A basta 🙂

sunshine_18
17. jan 2022

Pozri nie každý muž je romantik.. Ja asi len toľko k tomu ale z coho co píšeš ta bodla mňa miluje len to nevie dať tak najavo

mimikarol
17. jan 2022

Podľa mňa máš veeeelmi veľmi romantické predstavy o vzťahu. Ktorý chlap je po 9tich rokoch taký romantický ako na začiatku???
Ja ho s tým oddeleným spaním chápem. Človek sa potrebuje v noci vyspať a nie túliť a pusinkovat. Vieš ako zle sa spi pri človeku ktorý chrape? Ja áno, a je to katastrofa. Tiež mame oddelené spálne a za mňa je to super.
No ale veď rob ako myslís, možno ako sama a rozvedená budeš spokojnejšia. Len veľmi nerátaj s tým, že si nájdeš takého chlapa čo ťa bude aj po rokoch nosiť na rukách, aby si nebola sklamaná

janulicka24
17. jan 2022

No snahu nieco zlepsit musite mat obaja, inak to nema zmysel, inak to k nicomu nevedie. Ono problem je ten, ze casom sa veci vo vztahu menia, to je prirodzene, ale treba o tom komunikovat, ze ti chyba nieco.

frotto
17. jan 2022

@jannette1986 Velmi smutne ze skoro kazde druhe manzelstvo sa rozvadza práve pre nedospelosti muzov.Janette ako citam, mne sa zdá, myslim si ze nechodite tou istou cestou. Su muzi, ktory nie su schopní dozriet.A darmo mu budete svoje city rozoberat, nebudete pochopena. Myslim si, ze ked sa stara o vasu rodinu, mala by ste sa sustredit na ine veci a mozno najdete aj cestu k sebe.Nerozvadzajte sa, budete cely zivot lutovat! A hlavne budu smutne vase deti.

jesyka2
17. jan 2022

Určite sa rozprávať a rozprávať a zase len rozprávať...💁‍♀️😊 Muži sú už raz takí, oni nás ľúbia a nechcú o nás prísť, no...proste sú to muži 🤷‍♀️ nikto z nás sa zatiaľ ešte nenaučil čítať druhému myšlienky, takže pokiaľ sa neporozprávate vy dvaja, nikto vám v tom nepomôže, keďže je to len váš život váš vzťah. Takže pokiaľ vás váš manžel vypočuje, pochopí, bude to na dobrej ceste to mi verte. Vlastná skúsenosť 💁‍♀️😊 Máte práve roky spoločného vzťahu, kedy sa manželstvo, partnerstvo, dostáva do akéhosi "nultého" bodu, akoby sme sa niekde stratili...ale treba zabojovať 💪 nezahoďte ešte tú šancu porozprávať sa a vysvetliť si po čom túžite, čo očakávate od vzťahu, skúste to a potom uvidíte. Ale verte, že možno bude jeho reakcia iná akú čakáte, no skúste možno aj vy viac sa zaujímať o manžela, spýtať sa či aj on niečo vo vzťahu nechce zmeniť. Otvorte sa jeden druhému, tak ako možno pred 9rokmi. Verte mne to veľmi pomohlo a tiež to bolo cca po 8-9 rokoch, akoby zrazu všetko pominulo, no ja som zabojovala, lebo my ženy sme silnejšie, to mi verte 💪😀...a my sme spolu, už čoskoro 29rokov👩‍❤️‍👨 a veľmi šťastní a stále zamilovaní a aj tá "búrlivosť" 🙈 sa vrátila 😁😍 Držím palce, určite to nevzdávajte✊✊🥰

katkara
17. jan 2022

@jannette1986 ak ti môžem odporučiť kúpte si knižku 5jazykov lásky od chapmana,prečítajte si ju obaja a možno zistíš,že ťa stále miluje,len nehovoríte tým istým jazykom😉 na konci je aj test pre oboch manželov,kde vieš zistiť svoj "jazyk lásky" ak si ním nie si istá... Ozaj skvelá knižka😉

luckaajanko
18. jan 2022

@jannette1986 možno by si mala skúsit milenca ....on ti dá možno to ,čo tvoj muž nie .. .po toľkých rokoch je to mozno uz aj stereotyp už sa beriete ako samozrejmosť a stráca to iskru .. v každom prípade keď on nemá zaujem ...tak je to potom asi zbytočne celé ...

jajka66
18. jan 2022

Mrkni stránku a videá od Denisy Palečkovej. Nás tie jej kurzy zachránili 🙂 Pracuje presne s týmto, čo píšeš.

Strana
z2