Nedostatok záujmu partnera. Ako to riešiť?
je normalne ze ked ma priatel vidi plakat ( kvoli nemu ) a je mu to jedno, proste si ide robit svoje ? ( konkrétne ide si sadnut na pc a hrat hry ) … a proste nezajem
Potrebujeme kontext.
Cakas, ako ta tu ženy polutuju a napíšu ti, že to nie je normálne. To sa mi zdá trochu manipulativne.
Premýšľam, kedy som kvôli partnerovi plakala. Podľa mňa nikdy. Prečo. Som s ním, lebo mi je s ním lepšie, nie horšie.
tak veľmi citlivo to z jeho strany nepôsobí, ale hodne záleží aj na tom, prečo plačeš a ako často to robíš - ak príliš často a z každej možnej príčiny, nečuduj sa
A prečo pred ním rumázgaš? To sa nevieš správať ako dospelá žena a problemy riešit normálne?
v živote by som nebola s chlapom, ktorý hrá pc hry
@sasa1310 no a? Ja keby som tak rozmýšľala tak dnes nie som so svojím manželom. Super chlap, vzdelaný, lekár.. akurát si počas dňa vyhradí cca hodinku na Pc hru a ja si buď robím niečo svoje alebo tiež mám nejakú inú záľubu 🤷 alebo predstav si aj ja si viem zapnúť Pc hru ak sa chcem občas takto odreagovať. Nie sme žiadny závisláci
Veď skutočný muži nemajú prejavovať žiadnu emóciu okrem hnevu.
Seriózne, trebalo by sa s ním najprv porozprávať a až potom riešiť, čo bude ďalej.
A čo sa týka hrania hier, tak tu vidím samé generalizovanie typu každý, kto hrá hry je nevyspelý, závislák a pod.
Na druhej strane ja by som nikdy nechcel ženu, ktorá trávi väčšinu času na sociálnych sietiach, alebo mala názory typu "skutočný chlap je ...". Taká osoba je u mňa nevyspelá.
Nikdy by som sa plačom neponížila pred vlastným mužom. Ani vtedy nie, ak by ma trápili silné bolesti. Je to trápne ho zaťažovať takým a nediv sa, že sa mu časom zhnusíš a nebude mať záujem s tebou ani komunikovať. Možno tie hry sú iba zámienkou, aby sa ti vyhol.

Áno, je to bežné. Chlapi ináč myslia a prežívajú, ako ženy . Čím skôr to pochopíš, tým lepšie pre teba. Je to už popísané vo vedeckej literatúre. Nehľadaj chlapa z romantických telenoviel, takých je málo a sú to gayovia